ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- WOLF PARKINSON WHITE - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- WOLF PARKINSON WHITE - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

VRETOS6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
VRETOSΝέο Μέλος
26/03/2009, 02:38:31
παρακαλω θελω πληροφοριες για το wolf parkinson white για παραδιγμα οταν ο γιος μου κανει ταχυκαρδια πωσ μπορω να την σταματησω αμεσα και χωρις νοσοκομειο γιατι στην πολη που μενω δεν εχει παιδοκαρδιολογο ο γιος μου ειναι 5ετων παρακαλω οτι πληροφοριεσ εχετε

19751975

26/03/2009, 19:52:15
Φίλε μου επειδή το παιδί είναι μικρό το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς εναν καρδιολόγο που να έχει πείρα πάνω στο σύνδρομο αυτό.
Βασικά δεν είναι πρόβλημα καρδιάς αλλά πρόβλημα νευρολογικό ηλεκτρικό για την ακρίβεια.
Επειδή εχω και εγώ το πρόβλημα αυτό, γνωρίζω οτι τοποθετούν εναν μηχανισμό για μερικές εβδομάδες οπου καταγράφει τα συμβάντα λεπτομερώς. Ετσι μπορεί να γνωρίζει ο πάσχων τι θα πρέπει να αποφεύγει και πότε.
Καλό θα είναι να μην τρομάζει, να μην θυμώνει, να μην κουράζετε πολύ, να μην ξενυχτάει, να μην στεναχωριέται και να φορά στο λαιμό του ενα ειδικό μενταγιόν ώστε εάν σε περίπτωση χρειαστεί ιατρική περίθαλψη οι γιατροί να ξέρουν οτι εχει αυτό το πρόβλημα.
VRETOSΝέο Μέλος
29/03/2009, 20:01:48
φιλε τωρα ηρθα απο το γιατρο θα ηθελα μονο να μου πεις πως το σταματας οταν σε πιασει και αν μπορεις απο μονο σου για παραδηγμα οεμετος

19751975

30/03/2009, 21:17:32
Μπορείς να μας γράψεις φίλε μου τι ακριβώς σου είπε ο γιατρός?

Κάθε περίπτωση πάντως αντιμετωπίζεται διαφορετικά.
Συνήθως οι γιατροί τοποθετούν ένα φορητό σύστημα καταγραφής ΗΚΓ (Holter) για ένα μήνα περίπου και μετά από αρκετές έρευνες ή θα σου χορηγήσει αντιαρρυθμικά ή με καυτηριασμό.
Διάβασε εδώ για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.
http://www.incardiology.gr/pathiseis_arrithmies/prodiegersi.htm

Συνήθως οι γιατροί προτείνουν κατά τη διάρκεια της κρίσης να γίνεται .. εκπνοή χωρίς ο αέρας να βγαίνει από το στόμα ή τη μύτη. Αυτό ως αντανακλαστικό του νευρικού συστήματος που στόχο εχει να αυξηθεί η ενδοκοιλιακή πίεση.
Στην δική μου περίπτωση πάντως δεν κάνει απολύτως τίποτα..

Dimitrios91Νέο Μέλος
28/12/2011, 00:13:14
Loipon mporw na boithisw..Eimai 20 xronwn..sta 13 mou eixa white wolf parkinson..Dustuxws 2-3 fores to mina pathena taxukardia ospou dn adeksa kai ekana ablation(kautiriasmo tou dematiou kent) kai isixasa apo tis taxukardies ...dustuxws omws dn epapsa na tis thumamai gt exw akoma aftes tis ektaktes sustoles pou pathena kai me epianan amesws meta oi taxukardies..twra vevaia dn me pianoun alla fogamai mipws einai kolpiki marmarigi....

28/12/2011, 01:31:19
Φίλε Dimitrios91 καλωσόρισες στο forum.
Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish για την ευκολότερη ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

Lost in Necropolis

La ville de la mort