ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- admina - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Jimmerlus32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
zezmpergΜέλος
22/09/2004, 12:20:21

Σας χαιρετώ.
quote:

Γεια σου ρε, Πάνο, Adminomene (πολύ φοβερή αυτή η ατάκα ).

Όχι αγόρι μου, δεν εννοούσα εσένα. Ξέρουν αυτοί ποιους εννοούσα. Κι επίσης δεν εννοούσα να τοποθετηθεί κάποιος από την αρχή του topic αυτού όπου ο ngw ξεδίπλωνε την φανφαρολολογία του, αλλά μόνο στα τελευταία μηνύματά του, όπου φανερά υπήρχε κάποιος υποβολέας που τον προμήθευε με προσωπικά στοιχεία (άσχετα με το πως τα χρησιμοποιούσε αυτός μετά).

Τέλος πάντων ίσως έκανα και λάθος που το ανέφερα γιατί με τα ξερά μπορεί να έκαιγα και τα χλωρά, όπως αποδεικνύεται.

Ο ngw, τώρα που σταμάτησε ο υποβολέας του, ξαναγύρισε στην... "ΜάχαΠαρανιρβάνα" (ελληνιστί: "Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν) του.

Καλά είπε ο Thios (μας), ότι τώρα ηρεμήσαμε... έχουμε πάλι έναν ngw από τα παλιά.

Ngw, μην ξεχνιόμαστε... τα email μπρεεε.... τα έστειλες;;;;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Χαίρε καλέ μου Master.
Θα ήθελα ένα μικρούλι ερώτημα να σου θέσω, μετά από την όποια σιγουριά που αποπνέει ετούτο το post σου για τα e-mail.

Πόσο σίγουρος λοιπόν μπορεί να είναι κάποιος για τα e-mail, όταν ειναι γνωστή και η σχετικά εύκολα κατασκευή πλαστότητα τους;
Μήπως μέλος (παλαιό) του εσωτερικα καλέ μου Master, δεν ήταν που μας είπε, πως έχει "κατασκευάσει" πλαστά e-mail για να βοηθήσει άλλο μέλος που κάποιοι του δημιουργούσαν προβλήματα εκφοβισμού;

Έτσι λοιπόν στα "ελαφριά" θα πρέπει να πέσει ο κάθε υβριστής, το κάθε
ανθρωπάριο που έγραφες και εσύ;

Ε όχι, ΕΓΩ την υποληψή μου την ΕΧΩ πολυ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά, κουράστηκα αγαπημένοι φίλοι για να φτάσω εδώ που ήρθα! Και να έρθει μετά το κάθε κοινωνικό απόβρασμα, πότε σαν λογαριασμός L.G και πότε σαν ngw.
Έχουν γνώση οι φύλακες!
Σε χαιρετώ καλέ μου Master
Σας χαιρετώ.
Υ.Γ.
Γράφω από άλλου το p.c.
Δεν νομίζω να μην υπάρχει εγκυρότητα του μηνύματος.
Με εκτίμηση.

thothΙδρυτικό Μέλος
22/09/2004, 12:43:56
Zezmperg, ας στείλει τα email ο ngw (εάν δεν τα έχει στείλει ήδη), ας τα κοιτάξουν οι ειδικοί του χώρου και ας προσπαθήσουν να βρουν την αληθινή τους πηγή. Σίγουρα είναι καλύτερο να κάνουμε την έρευνα με αυτά, παρά χωρίς αυτά. Σιγουριά σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει, έχεις δίκιο.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

ngwΜέλος
22/09/2004, 21:20:15
Ολα αυτα που θα πω ειμαι υποχρεωμενος απο τα γεγονοτα να τα πω.----Αποψε θα βγω εξω.Προς τους δημιουργους του εσωτερικα και ''αλλους'' εδω.Φροντιστε να ξαναρθω σωος και αβλαβης.--------Ξερουν καποιοι τι εννοω.---Αποδω και περα να προσευχεσθαι ''καποιοι'' για την σωματικη μου ασφαλεια----------Ακομα και ο thoth θαρθει στο δικαστηριο.Και αλλοι απο δω.-Προς τους δημιουργους του εσοτερικα.Σας ειπα.Σας δωσαν δικοι σας.Εγω βεβαια υποθετω.Και ξερετε μπορεινα ειναι μερικοι που σας υπερασπισθηκαν σε αυτο το φορουμ.Αλλα απο οτι υποθετω-σκεψεις κανω-δεν ειναι ουτε ενας ουτε δυο, πιο πολλοι;Α αυτο θα το βρειτε εσεις.Εμενα αν με ρωτουσατε θα σας εκλεινα πονηρα το ματι.Και θα σας ελεγα πως δεν ξερω.-----Α και κατι αλλο.Μην ψαχνετε για ip και ηλεκτρονικες διευθυνσεις.Ποιος ειμαι θα το μαθετε στο δικαστηριο μετα την μηνυση που θα σας κανω.Μετα το βρωμοξυλο που θα ''φαω''.Ξερετε απο ποιους.

22/09/2004, 22:05:44
ουφ

αρχίσαμε καινούργιο τροπάριο τώρα...

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

22/09/2004, 22:11:45
ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΝΟΥΝΓΚΟΥ. ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ? ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΛΛΟΝ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ? ΞΥΠΝΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.
ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ Ε-ΜΕΪΛ ΣΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ... ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ Ε-ΜΕΪΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
22/09/2004, 22:27:52
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ. ΛΕΤΕ ΝΑΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Ο ΚΩΣΤΑΣΓΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝΓΚΟΥ ΣΑΝ ΕΛΚΥΣΤΗ "ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΤΟΝ ΝΟΥΝΓΚΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ"????

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ThiosΜέλος
23/09/2004, 00:33:54
Μ' έχετε εκνευρίσει όλοι σας.

Λοιπόν. Το "Νούγκω" είναι αρκτικόληκτο και κλίνεται κατά το "μονόκερως". Έτσι έχουμε:

ο Νούγκω
του Νούγκω
τω Νούγκω
το(ν) Νούγκων
(ω) Νούγκω.

οι Νούγκω
των Νούγκων
τοις Νούγκως
τους Νούγκως
(ω) Νούγκω.

Σημειωτέον ότι η δοτική ενικού καθώς και η ονομαστική, η δοτική και η κλητική πληθυντικού έχουν υπογεγραμμένη.

Άντε πια...

Παρεπιπτόντως, αν δεν το 'χετε συμπεράνει μέχρι τώρα, νομίζω ότι:
ngw < Yngwie Malsteen.

ksenitiaΜέλος
23/09/2004, 00:53:17
Ναι, αλλα εαν ειναι "ο νουγκου" (η οξεια στο δευτερο ου), τοτε παει :
ο νουγκου
του νουγκου
τω νουγκου
τον νουγκου
ωωωω νουγκουυυυ

Οι νουγκουδες
των νουγκουδων
τοις νουγκουσι(ν)
τους νουγκουδες
ωωωω νουγκουδεεεες

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

thothΙδρυτικό Μέλος
23/09/2004, 01:24:58
quote:
οι Νούγκω
των Νούγκων
τοις Νούγκως
τους Νούγκως
(ω) Νούγκω.

Πάντως εάν κρίνω από την εξέλιξη του topic θα ήταν καλύτερα για αυτόν να λεγόταν Μουγκώ

Γκουχχ... γκουχχχ... χχχμμμ... γκχχχ.... Συγνώμη ετοιμάζω τον λαιμό μου για την αγόρευσή μου στο δικαστήριο.

Πάντως τι εννοεί ο Μούγκω όταν λέει;...

quote:
Ακομα και ο thoth θαρθει στο δικαστηριο

Πρώτη περίπτωση: Θα είναι τόσο πολλοί αλλά εντούτοις εγώ θα χωράω στο δικαστήριο; (καλά μπρε δεν είμαι και τόσο χοντρός)

Δεύτερη περίπτωση: Θα ήμουν ο τελευταίος που θα ερχόμουν στο δικαστήριο;

Τρίτη περίπτωση: Είναι τόση η μανία μου που μέχρι και εγώ θα είμαι από αυτούς που θα τον πλακώσουν στο ξύλο;

Ποιος ξέρει; Είμαι σε βαθύτατη υπαρξιακή κρίση...

'Αιντε παιδιάάάά.... τρέξτε τον είδα.... Από εδώ πήγε... μη μας φύγει...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

23/09/2004, 02:08:02
Καλησπέρα,
θα ήθελα με το μήνυμά μου εδώ,
ως συνεργάτης και πρώτα απ' όλα φίλη του ESOTERICA.gr,

να δηλώσω την αντίθεσή μου απέναντι στις λασπολογίες, που εκφράστηκαν σε αυτό το χώρο.

Λυπάμαι πραγματικά, που έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το δυσάρεστο σημείο.
Λυπάμαι, που θίχτηκαν αδίκως κάποιοι άνθρωποι,
με τον πιό χυδαίο και ανάρμοστο τρόπο,
χωρίς λόγο, χωρίς σκέψη, χωρίς συνείδηση!

Οι φθηνές συνομοσιολογίες που διάβασα εδώ μέσα
δεν ανήκουν σε αυτό το χώρο,

και δεν πρέπει να επιτρέψουμε την ανόητη βεβήλωση
ανθρώπων, καταστάσεων, προσπαθειών και ιδανικών!

Ήμουν, είμαι και θα είμαι σύμμαχη με την ομάδα των συνεργατών του ESOTERICA.gr

στην ανάπτυξη αυτού του χώρου,
που προσφέρεται ανιδιοτελώς σε όλους τους αναζητητές,
που θέλουν να εκφράσουν την ψυχή τους,
που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί με τους συνταξιδιώτες τους
τις περιπέτειες του ταξιδιού τους,

στην ευγενή αυτή προσπάθεια,
που οραματίζομαι στο μέλλον να δίνει την ευκαιρία
σε όλους όσους ψάχνουν, να βρουν τον προσωπικό τους δρόμο,
μέσα στην ελάχιστα γνωστή και υπό εξερέυνιση χώρα
της πνευματικής αναζήτησης.

17/02/2011, 03:22:29
Συνέχεια δίνει η Sony Pictures International στις "προφητικές" κινηματογραφικές παραγωγές που επιδίδεται τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία πάντα με την Columbia .
Οι 2 κολοσσοί μετά από την μεγάλη επιτυχία του "2012" Επιστρέφουν (Ελληνική πρεμιέρα 24 Μαρτίου)
με τη νέα πολυδάπανη υπερπαραγωγή

"Battle: LA"

Αυτη τη φορά περί εξωγήινων το σενάριο και η (1η) επίθεση
στο Los Angeles ....
This is only the beginning....

Official Trailer

17/02/2011, 14:16:48
να πω την αληθεια μου, μου φανηκε σαν ενα πιο "σενιαρισμενο" σεναριο του " Ο Πολεμος των Κοσμων"...

προτιμω εξ ολοκληρου το Independence Day, ισως η καλυτερη ταινια με θεμα "διαγαλαξιακου πολεμου"

Roland Emmerich (ο οποιος εχει σκηνοθετησει και τη ταινια 2012 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ BATTLE: LOS ANGELES - στο οποιο ειναι ο Jonathan Liebesman)

Edited by - PREDATOR on 17/02/2011 14:19:20