- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Καλο ξημερωμα να εχουμε
quote:
Καλησπερα σας και καλο μηνα.κυριε Θωθ και κυρια Ατμα αυτες τις φατσουλες απο που τις εχετε βρει?Απο οτι εχω δει δεν υπαρχουν στα emoticons του Εσωτερικα.Καλο υπολοιπο Σαββατοκυριακο και καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας
δες αυτο....
http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=844
-απο το παλιο καλο εσωτερικα(οπως θα ελεγε και το αγαπημενο φρουτο...:)-
-τιτλοι τελους-
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 03/11/2003 00:58:41
quote:
-απο το παλιο καλο εσωτερικα(οπως θα ελεγε και το αγαπημενο φρουτο...:)-
Πώς με ΚΑΤΑ+ΠΡΟ-λαβαίνεις ΑΤΜΑ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
,ζουμερε μου φιλε(...εσυ ομως τι κανεις στο αχαρο ετουτο θεμα ;;;
....
...)"Ερμουλη μου"** ..τι γελιο εχει αυτο το λινκ!(ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΤΗΣΑ..
......)
...βρηκα μαλιστα κατι που συνδιαζεται με τη μασκα που παρεθεσε ο αγαπητος Αποστολος πιο πριν-
και με το κολαστηριο που εκλεισε για εκεινη την ανακαινηση...
χμ...ε!...καλα! ταιριαζει και με αλλα θεματα αλλα δεν θα σχολιασω (αλλο!)...

*χμ..ευκαιρια για σχολιο παιδια..."τρεχατε ωρε!"
**χμ..δευτερη ευκαιρια ...
***δεν τριτωσε ακομη...
.............
quote:.
Ίσως τα εσωτερικά του εσωτερικά να είναι πολύ εσωτερικά για να τα μάθουμε όλοι , και ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
Όμως ίσως να ήταν σωστότερο να αποφασίσετε αν θέλετε να ενημερώσετε περισσότερο γιατί αυτή η συζήτηση με μισόλογα μου θυμίζει την φράση
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ
Τα εσωτερικά του εσωτερικά ασφαλώς και είναι «εσωτερικά».
Αλλά τουλάχιστον αυτοί που μιλούν για αυτά ή που ¨αναγκάζονται¨ να μιλήσουν για αυτά δεν μπορεί να μας περνάνε για γίδια.
Ξαφνικά συντονιστές παραιτούνται και γίνονται ΜΕΛΗ ιστορικά ή όχι, διαχειριστές παραιτούνται και γίνονται ελεύθεροι ή επί τιμή και όλα αυτά για προσωπικούς λόγους (τι μαζεμένη σύμπτωση).
Και εάν δεν είναι προσωπικοί λόγοι είναι όπως στην περίπτωση του Κέλσου :
quote:
Υπηρεσίες και Έργα "Τομής"
Ωπ τι έγινε!!! Μήπως τον προσέλαβε ο Πάγκαλος;;;;
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...
Τέλος να πω και στον πρώην διαχειριστή (μια και τώρα δεν μπορεί να με ξαναδιαγράψει
) ότι παρ΄ ότι η επαφή μας δεν υπήρξε και από τις πιο επιτυχημένες, ΘΑΥΜΑΣΑ τον τρόπο διαχείρισης των κρίσιμων καταστάσεων, τον τρόπο, τον χρόνο και το ύφος των παρεμβάσεων, την ψυχραιμία και την ανωτερότητα των μέτρων, και πάνω από όλα ότι έχει μια απιστευτή δυνατότητα να ισορροπεί σε τεντωμένα σχοινιά απόψεων, θέσεων και «σχέσεων» ξεπερνώντας πολλές φορές και τις εσωτερικές του παρορμήσεις......
ΚΥΡΙΕ ΘΩΘ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ..........
quote:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...

Τα κρασά είναι και καλά και αρχαία !
Η φώτο είναι από το Thothοινοποιείο ![]()
Με διάθεση χιούμορ .

Ο κακός λύκος
«Χρειάζεται να βρούμε τις ισορροπίες μας, και αυτό δεν γίνεται μέσα στην φασαρία και στην σύγχυση. Χρειαζόμαστε σιωπή, για να μπορούμε να αγγίξουμε την ψυχή μας, και να βρούμε το δρόμο μας...».

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»