ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
12/09/2003, 16:55:25
Δέν ξέρω αν έκανα καλά που ανοιξα αυτό το θέμα.

steelspringΜέλος
13/09/2003, 00:31:17
Πολύ καλά έκανες.

Darkangel_78Μέλος
13/09/2003, 01:17:57
Καλησπέρα.
Το θέμα ...με το θέμα είναι η ίδια του η φύση.
Η πολιτική δεν άπτεται με τον εσωτερισμό,παρ'όλ'αυτά το θέμα κινείται σε καλές γραμμές.
Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στη διατύπωση και τις εκφράσεις,διότι είναι ιδιαίτερα λεπτό,που μπορεί να πυροδοτήσει αντιδράσεις κυριολεκτικά από κει που δε το περιμένουμε.
Σύνεση και προσοχή φίλοι μου,σεβασμός στις διαφορετικές απόψεις και καθαρό,ανοιχτό μυαλό.
Σας ευχαριστώ!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

AlastisΜέλος
13/09/2003, 12:43:29
Μια αλλη διασταση στο θεμα θα βαλω εγω εδω...

Πριν απο καμποσο καιρο πολλα μελη του φορουμ διαβασανε αυτο το περιφημο κειμενο της ΟΕΑ. Και εκει μεσα εγραφε για την επιστροφη του βασιλια και για τον ενα του γιο, ο οποιος θα παιξει σημαντικο ρολο για την Ελλαδα.

Οπως βλεπετε ολοι, ο ΝΤΕ Γκρετσια ολο και πλησιαζει προς την επιστροφη (οχι ως βασιλιας αλλα ως ατομο βεβαια) πισω στην Ελλαδα και η προβολη του ενος απο τους γιους του ειναι το κατι αλλο καθε φορα...

Αυτο κατι λεει και θα ηθελα να το συζητησουμε. Τιποτα δεν ειναι τυχαιο πλεον νομιζω...

...open minds are better minds!

13/09/2003, 17:24:45
quote:
Η πολιτική δεν άπτεται με τον εσωτερισμό,παρ'όλ'αυτά το θέμα κινείται σε καλές γραμμές.

darkangel
Γνώριζα την λεπτότητα του θέματος πρίν το ανοίξω και προσπαθώ να μήν ξεφεύγω πέρα απο τα επιτραπτά όρια.

Το σκεπτικό του θέματος σε οτι αφορά τον εσωτερισμό δεν είναι φυσικά η πολιτική αλλά ο βασιλιάς σαν ανθρωπος .

Τώρα αν στο θέμα δίνουμε κάποια πολιτική υφή που θα είναι αναπόφευκτη δεν θέλω να την κάνουμε στο στύλ του ΑΙΟΝ τον οποίο καταδικάζω απερίφραστα για το λεξιλόγιο του το οποίο είναι γνωστό σε ολα σχεδόν τα φόρουμ.Τον προειδοποίησα εμέσως πλήν σαφώς στην αρχή του φόρουμ δεν το κατάλαβε ομως ή έκανε πως δεν το κατάλαβε.
Θα ήθελα να παρακαλέσω λοιπόν ολους σας η συζήτηση να διεξαχθεί σε φιλοσοφικοπολιτισμένο κλίμα.

13/09/2003, 17:43:44
Νομίζω λοιπόν οτι οι αρμοδιότητες ενός βασιλιά της σημερινής εποχής είναι τελείως διαφορετικές απο οτι θα ήταν στον 16-19 αιώνα οπου θεωρείτο ``γαλαζοαίματος`` και τελείως διαφορετικές πάλι απο εναν βασιλιά του 5 ΠΧ αιώνα οπου ήταν Θεός.
Τί γίνεται ομως? Πρέπει να θεωρήσουμε ευτυχές το γεγονός να είναι κάποιος βασιλιάς? Στην περίπτωση του ντε γκρέτσια μήπως αντικρύζουμε εναν δυστυχή τέως βασιλιά?
Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αναζητήσουμε τις πτυχές του χαρακτήρα ενός βασιλιά σε σχέση με την ψυχή του ως άνθρωπο.
Μήπως κατά βάθος πιστεύει οτι δεν θέλει θα θεωρείται βασιλιάς?

13/09/2003, 19:05:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΑΙ.

ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΜΑΔΑ Ε, ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ....

ΠΡΕΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ....

ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ???????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

AlastisΜέλος
13/09/2003, 20:14:23
Επειδη προφανως ο φιλος AVATARGR αναφερεται σε αυτο που εγραψα, εγω γραφω απο που διαβασα και διαβασατε και πολλοι εδω μεσα, τιποτα αλλο. Αυτο διαβασα και αυτο εγραψα.

Μια αλλη διασταση εβαλα στο θεμα, η οποια δεν νομιζω οτι απεχει και πολυ απο την αληθεια. Ειναι γεγονος οτι η προβολη τους ειναι υπερμετρη και το μονο που φερει ως αποτελεσμα ειναι η εξοικιωση μας με την πιθανη επιστροφη τους.

Δεν με νοιαζει πολιτικα το τι θα γινει, γιατι χαλια ηταν, χαλια ειναι και χαλια παντα θα ειναι οσο την εξουσια ουσιαστικα την ασκουν τα ιδια ατομα. Χειροτερα πολιτικα απο τον πατο δεν μπορεις να πας.

...open minds are better minds!

13/09/2003, 20:17:06
quote:
ΠΡΕΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ....

Ορθή παρατήρηση μια και ο Οθωνας ήταν αλεξιπτωτιστής σε σχέση με τους Ελληνες βασιλιάδες.
Λίγο πολύ ομως ABATARGR ολοι μας ξέρουμε την επίδραση της μοναρχίας για την τύχη αυτού του τόπου. Οπότε θα είναι άσκοπο να αναφέρουμε την ιστορία της μοναρχίας και την τότε στρατηγική της. Δεν νομίζω να είναι ανάγκη εκτός αν το επιθυμείς.

Εγώ θα έλεγα και αυτός είναι ο σκοπός της δημιουργίας του τόπικ μου
να αναζητήσουμε τον χαρακτήρα του ντε γκρέτσια θέλω να τον ονομάζω έτσι και την μελλοντική εγκαθίδρυση του ντε γκρέτσια στη χώρα μας μιας και θα μας δοθεί η ευκαιρία σε πολλούς απο μας να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του αντιμετωπίζοντας τον ναί μέν στα τέως βασιλιά αλλά και σαν εναν απλό πολίτη οπως φυσικά θα παρουσιασθεί εχοντας όνομα πλέον, ταυτότητα, και φυσικά Ελληνα πολίτη.

quote:
ΤΙ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ???????

Υβρεις και φανατισμοί το μόνο που θα καταφέρουν είναι να αποπροσανατολισθεί η συζήτηση και ανταλλαγές φρασεολογιών.
Οποιος εχει να πεί κάτι χρησιμο ευπρόσδεκτο.
Μην ξεχνάμε οτι είμαστε στο διαδίκτυο.

WolffacedΜέλος
13/09/2003, 20:18:53
allzaro για να μην λυπάσαι να σου πω ότι ο Γλύξμπουργκ έχει αγοράσει πετρελαιοπηγές με τα χρήματα που τόσο καιρό αυτή η οικογένεια έκλεβε από τους Έλληνες. Κάθε άλλο παρά φτωχός είναι. Όσον αφορά τις επισκέψεις του σαφώς και επιθυμεί μια μέρα να παίξει ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή της Ελλάδος. Περιμένει όμως να δημιουργηθεί μια κρίση στα πολιτικά πράγματα, βλέπε απαξίωση της Δημοκρατίας, και ωστότε προετοιμάζει τις κινήσεις του φτιάχνοντας κλίμα. Βρες να υποστηρίξεις κανέναν πραγματικό φουκαρά της ζωής και παράτα του μεγαλοκαρχαρίες.

13/09/2003, 20:33:13
Να μήν είσαι σίγουρος ποτέ για κάτι σε οτι αφορά την πολιτική woolffaced. Το οτι αγόρασες εσύ αυτοκίνητο με δάνειο αυτό δεν σημαίνει οτι είσαι πλούσιος. Το οτι ο γιός του παντρεύτηκε την Μαρί δεν είναι τυχαίο.

quote:
Περιμένει όμως να δημιουργηθεί μια κρίση

Ποιός ο Κωσταντίνος??

quote:
Βρες να υποστηρίξεις κανέναν πραγματικό φουκαρά της ζωής και παράτα του μεγαλοκαρχαρίες.

Αν απο τα λεγόμενα μου φαίνεται να τον υποστηρίζω μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι γράφω. Εκτός αν δεν γίνομαι κατανοητός.

13/09/2003, 22:34:35
Για απαξίωση της Δημοκρατίας.. είναι άστοχο.Θα έλεγα τελείως άστοχο.
Στην Ελλάδα???.
Απαξίωση των πολιτικών ΝΑΙ. Αυτό θα εννοούσες.

quote:
Βρες να υποστηρίξεις κανέναν πραγματικό φουκαρά της ζωής και παράτα του μεγαλοκαρχαρίες.

Ακόμα δεν ασχοληθήκαμε με τους ``μεγαλοκαρχαρίες``. Ισως να μιλήσουμε και γιαυτούς. Εκτός αν θέλεις να μας τους υποδείξεις.

14/09/2003, 10:42:27
Φίλοι μου γειά σας,
Το θέμα ενδιαφέρον αν και οι πολιτικές συζητήσεις με πλήττουν αφάνταστα...όμως είπα να γράψω μια μικρή προσωπική εμπειρία μου...
Πριν από 6 χρόνια αν δεν κάνω λάθος ήταν η πρώτη χρονιά που μπήκαν τα Ε9 στην φορολογική μας δήλωση. Ετυχε να εργαστώ πάνω σε αυτό το project σε συνεργασία με την Intrasoft που είχε αναλάβει το έργο. Ετσι σαν καταχωρήτρια-χειρήστρια είχα την τιμή(?) να καταχωρήσω το Ε9 του κυρίου αυτού. Δε γίνεται να αναφέρω λεπτομερώς στοιχεία τέτοια γιατί "υποτίθετε" ότι είναι απόρρητα (αν και η διπλανή μου συνάδελφος το είδε και αυτή...) αλλά μου έκανε εντύπωση ο τίτλος του επαγγέλματος: "Tεως βασιλιάς" καθώς και το γεγονός ότι δεν είχαν αλλα περιουσιακά στοιχεία εκτός από τα 2-3 γνωστά που όλοι ξέρουμε.... καθώς και την αυτονομία του βασιλικού κτήματος που εκτός από στάβλους και άλλα κτίρια είχαν και ένα εργοστάσιο γάλακτος... Τώρα βέβαια μην φανταστείτε και τίποτα το τρομερό... Επειδή πεζοπορώ χρόνια μέσα στα κτήματα αυτό το εργοστάσιο πρέπει να είναι ένα μακρόστενο κτίριο που εξωτερικά μάλλον σε στάβλο φέρνει...

Οσο για τους ΝΤΕ ΓΚΡΑΤΣΙΑ πιστεύω ότι σήμερα είναι μόνο μαριονέτες (ποιών?) στο θέατρο του παραλόγου που λέγεται "Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Συγνώμη αν δε συνέβαλλα ιδιαίτερα στη συζήτηση αλλά αυτά είχα μόνο να πω.

"Τάδε έφη Avallon"
WolffacedΜέλος
14/09/2003, 13:38:39
alzarro νόμιζα πως ήσουν καλοπροαίρετος αλλά μετά τις ειρωνίες στα σχόλια μου κατάλαβα πως έχεις αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη του ΚΟΚΟΥ σου. Με την απαξίωση των πολιτικών ο Βαυβαρογκλυξμπουργκ αυτό που θέλει είναι να προκαλέσει πρόβλημα στην ίδια την Δημοκρατία. Όχι βέβαια πως οι πολιτικοί μας είναι άγιοι, αλλά τουλάχιστον αυτούς μπορούμε να τους αλλάξουμε όχι σαν το μπουλούκο σου το μοσχοαναθρεμένο.

<<Αν δεν είχατε κάνει εσείς την Χούντα, θα την είχα κάνει εγώ>>
Γκλύξμπουργκ προς τους τρελούς συνταγματάρχες

Edited by - Wolffaced on 14/09/2003 13:42:50

14/09/2003, 18:06:17
Eλα woolffaced,

Eίμαι καλοπροαίρετος .. θέλω να είμαι ..μην το παίρνεις ετσι.
Διευκρίνησα απο την αρχή οτι δεν είμαι φιλοβασιλικός.
Δεν σε ειρωνεύομαι κάθε αλλο.

Απλά προσπαθώ να ανοίξω συζήτηση. Βλέπεις οτι δεν γράφω κατεβατά οπως κάνουμε συνήθως ωστε να παρουσιασθώ έξυπνος ή να κάνω τον έξυπνο γιατί απλά .. δεν είμαι. Απλά προσπαθώ να ανοίξω συζήτηση.

Εχω να πώ πολλά επι του θέματος που εχουν σχέση με την εσωτερική αναζήτηση αλλά ένα ..ένα.

Γειά σου avallon

quote:
Οσο για τους ΝΤΕ ΓΚΡΑΤΣΙΑ πιστεύω ότι σήμερα είναι μόνο μαριονέτες (ποιών?) στο θέατρο του παραλόγου που λέγεται "Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Η απάντηση αυτή ταιριάζει απόλυτα στα υπονοούμενα μου γι αυτό και με παρεξήγησε ο woolffaced.
Οταν αναφέρθηκε περί απαξίωση της Δημοκρατίας..
Πιστεύεται οτι ο τέως κινείται αυτοδύναμα..?
Σίγουρα οχι.
Γνωρίζουμε πολύ καλά οτι για την τύχη αυτού του τόπου αλλοι αποφασίζουν.
Οχι τώρα .
Ανέκαθεν.
quote:
Επειδή πεζοπορώ χρόνια μέσα στα κτήματα αυτό το εργοστάσιο πρέπει να είναι ένα μακρόστενο κτίριο που εξωτερικά μάλλον σε στάβλο φέρνει...

Ποιός ευθύνεται για την κατάντια τους?

14/09/2003, 18:27:28
Πρίν απο λίγο ανεκάλυψα και την ιστιοσελίδα της βασιλικής οικογένειας.
Είναι αξια προς σχολιασμό.
http://www.greekroyalfamily.org/greek/index.shtml

Βεβαια πολλές βασιλικές οικογένειας διαθέτουν ιστιοσελίδα.
Αυτή είναι ακόμα υπο κατασκευή και τη διαχειρίζονται φιλοβασιλικές οργανώσεις.

14/09/2003, 23:35:50
Οι βασιλείς της Ελλάδος επιστρέφουν πάντοτε". Η ρήση της Φρειδερίκης, όπως τουλάχιστον τη διασώζει το ειδικευμένο στους απανταχού εστεμμένους, τέως και νυν, γαλλόφωνο περιοδικό "Point de vue" (13/2/92), αποκτά τον τελευταίο καιρό προφητική χροιά.

AIONΜέλος
15/09/2003, 09:23:18
quote:
Διευκρίνησα απο την αρχή οτι δεν είμαι φιλοβασιλικός.

ναι και γώ είμαι ο Νουρέγιεφ!!!

ρε ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ?

Η άποψη μου είναι να βάλουμε τον τέως κοκ-άνθρωπο σε μια γυάλα στο σύνταγμα και όποιος Έλληνας έχει νεύρα να περνάει και να του ρίχνει μια φάπα... Μόνο έτσι θα φανεί χρήσιμος σε αυτή τη χώρα...
Επίσης μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με όλο το κωλοσογο του και να εμπλουτίσουμε αυτό το "σύστημα" ξεχαρμανιάσματος με ντομάτες,αυγά,κορνέδες και άλλα καλούδια.Μπορούμε επίσης να θεσπίσουμε και δώρα που θα λέγονται κοκο-gifts ! π.χ στις τρείς επιτυχημένες ντοματιές στην μούρη του γιού του ο νικητής θα περνάει μια νύχτα με τον Κοκο κατα την οποία θα μπορεί να του κάνει ότι θέλει...

15/09/2003, 11:29:07
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ (ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ/ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ) ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ.

ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΗ ΕΠΙΘΕΤΟ Ο ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. (ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)

ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ/ΕΠΙΘΕΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ" ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΕΙ TIPOTA ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ).

ΘΑ ΔΙΔΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΝ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ

ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ "ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ"
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ AKOMA???????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

15/09/2003, 14:14:21
quote:
ΘΑ ΔΙΔΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzzaro ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ "ΝΤΕ ΓΚΡΕΤΣΙΑ"
ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ AKOMA???????

Σε λίγο το ίδρυμα αυτό και οι δραστηριότητες του τέως θά είναι πραγματικότητα και οχι μόνο αυτά...
Με ρωτάς λοιπόν αν το θέμα αυτό εχει να προσφέρει κάτι ακόμα???

Ξέρω εγώ εσύ τι λές ? ``Μας ζητάς περισσότερο φώς`` και μου λές αν αυτό το θέμα εχει να προσφέρει κάτι ακόμα?

Δεν με ενοχλεί ομως αυτό. Με ενοχλεί που ακόμα δεν εχετε καταλάβει την ουσία του θέματος.Δηλαδή το πολιτικοποιείτε.Εγώ δεν του εδωσα ακριβώς αυτή την ιδιότητα. Προτίμησα να το δούμε απο πλευράς που αρμόζει στο site.
Και σύν τοις αλλοις δεν εχω πάρει εκτός απο μια απάντηση της avallon
για το ποιοί κρύβονται πίσω απο ολα αυτά.
Ποιοί κινούν τα νήματα και τι συμφέροντα εχουν.

Ούτε που μπήκατε στον κόπο σαν εσωτεριστές να απαντήσετε στο ερώτημα του ...Ζαμπούνη ... γιατί το είπε αυτό η Φρειδερίκη, ετσι σαν εσωτεριστές...να το σχολιάσετε...

Αντίθετα με ταύτισαν με τον Ζαμπούνη και με βάφτισαν και φιλοβασιλικό και ποιός .. ο ΑΙΟΝ.
Ο οποίος εκτός απο αντιπαραθέσεις εχει και ``απόψεις``....
Τίποτε χρήσιμο εκτός απο κοτσάνες δεν βλέπω να λέει.
Και τον αφήνετε. Να βολτάρει στα φόρουμ βρίζοντας.

Τέλος πάντων αν δεν εχετε να προσθέσετε κάτι ουσιώδες και ακολουθείτε την τακτική αυτή οπωσδήποτε δεν μπορούμε να συζητήσουμε.
Αν θέλετε κλειδώστε το θέμα.Κάποιος θα το ξανανοίξει ομως σε λίγο καιρό να το θυμάστε.

Παω να απαντήσω και στα αλλά θέματα πρίν κάποιος με ταυτίσεtε με τον ιδιο τον ντε γκρέτσια.

Αν και ποτέ δεν ξέρεις ποιός κρύβεται πίσω απο το ψευδώνυμο ούτε ποιός τα διαβάζει αυτά που γράφουμε.
allzzaro