- Συμβουλές (Αίτηση συμβουλής) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Προσωπικά; Τηρώ μονογαμία!
quote:
Έκανα τα "δοκιμαστικά" μου και κατέληξα οτι αυτή μου ταιριάζει.
Aυτό πως γίνεται?? Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο..
quote:
Ξεκινώντας τον ερωτικό μου βίο, δοκίμασα, με τέσταρισα, σύγκρινα και αποφάσισα οτι νιώθω καλύτερα μεσα απο μια μονογαμική σχέση
Tέτοιου είδους test λίγο πολύ ολοι τα έχουμε δοκιμάσει...
quote:
Απο τη βιασύνη σου να "μην αφήσεις να πέσει κουβέντα στο πάτωμα" βγάζεις άλλα συμπεράσματα.
Τώρα μας τα είπες καλά.. προηγουμένως δεν μας τα είχες πεί...
Εξάλλου αμα το αφήσω και πέσει στο πάτωμα ... θα με προλάβει κάποιος αλλος...![]()
Λοιπόν μπορείς να μπείς επάνω δεξιά εκεί που λέει θα εισέλθεις ως χρήστης... γράφεις nicname και κωδικό και πατάς είσοδος...
Μετά απο αυτή την ενέργεια σου εμφανίζεται στα τόπικ εκεί που έγραψες ενα εικονίδιο το τρίτο απο αριστερα που γράφει ``επεξεργασία μηνύματος τοπατάς και μπαίνεις και τροποποιείς οτι θέλεις... μόνο στα δικά σου μηνύματα . Οσες φορές θέλεις ...
Μπορείς ακόμα και να τα σβήσεις όλα ... θα φαίνεται μόνο το όνομα σου χωρίς καμία απάντηση...
Edited by - allzzaro on 19/08/2004 16:37:34
Οποια συγκινησις!
Ειμεθα και ταυτοσημοι ιδεολογικως -πλην εκφραστικως?
(Καθοτι παπαρατζας εγω,δεβαρατζας εσυ...)
Οποια συγκινησις τουμπαλιν!
Και επισης διαπιστωνω,οτι υπαρχει ιδεολογικη συγχυσις,
περι του αν η παρτουζα θεωρειται μυητικη τελετη,
'η η τελετη παρτουζα...(πολλων ντεμεκ εβραιοχριστιανικων αποκρυφων αδελφοτητων).
Αθεε εβραιοχριστιανε,τι εισαι τελικα?
Λιγο πολυγαμικος,
μετριως,αρκετα,πολυ με φανατισμο,
-εχοντας χασει τον μπουσουλα-
ολιγαμικος,
αγαμικος?
Εφτιαξες αστρικο σωμα?
Περισσευει να φτιαξεις και κανενα δανεικο?
Edited by - Helios on 19/08/2004 22:44:52
- Δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνουμε σε ένα πολύ καλό ρεστοράν. Καλό κρασί, καλό φαγητό ... καλή παρέα.. (Αυτή πηγαίνει Τρίτες και εγώ Παρασκευές)
- Κοιμόμαστε σε ξεχωριστά κρεβάτια. (Εγώ στην Αθήνα εκείνη Θεσσαλονίκη).
- Πηγαίνω με την γυναίκα μου παντού.. ( Αλλά πάντα βρίσκει το δρόμο να γυρίσει)..
-Τη ρώτησα.. που θέλεις να πάμε στην επέτειο μας.. ``Κάπου που δεν εχω πάει εδώ και καιρό``... μου είπε Ετσι πρότεινα την κουζίνα μας.
- Ο καλύτερος γάμος είναι μεταξύ μιας τυφλής και ενός κουφού.
-Πώς μπορείς να κάνεις εναν αντρα να πάρει τα χέρια του απάνω σου...
Παντρέψου τον...
-Μία καλή γυναίκα συγχωρεί πάντα το σύζυγο της οταν αυτή έχει άδικο..
Allzzaro είσαι και γρήγορος και επιθετικός στην κριτική σου, αλλά και Ιππότης!! ...Τρομερός συνδιασμός!! Ευχαριστώ για τις οδηγίες... Δεν διαγράφω τίποτα... σου αρέσουν οι τελίτσες....;;
¶υριο πρώι φέυγω για 20ήμερες διακοπές. Κρίμα, θα σε χάσω... Ελπίζω επιστρέφοντας να ανοίξω το συγκεκριμένο topic και να δώ οτι το θέμα έχει πάρει μια πιό "πιοτική" τροπή! Ίσως αν το άφηνες να τσουλίσει λίγο... Να συμμετέχει ο καθένας-μία, γράφοντας την αποψή του-της, χωρίς αυτή να συνοδεύεται απο την μονότονη πλέον κριτική ενός ανθρώπου, που είναι τόσο ενάντιος στο άλλο φύλλο, ώστε δεν δέχεται να διαπραγματευτεί καμοία άλλη άποψη πέραν της δικής του!
Τέλος, τέτοιου είδους test δεν τα έχουνε δοκιμάσει όλοι! ¶ν ξεκολλήσεις για λίγο κάιρό τα δάκτυλα σου απο το πληκτρολόγιο και ασχοληθείς με τους ανθρώπους γύρο σου θα διαπιστώσεις ότι:
α)Υπάρχουν ακόμη κοπέλες 20 ή 25 ετών που "το φυλάνε" αραχνιασμένο και ανέγγιχτο για τον πριγκιπά τους(αν είναι δυνατόν!)!
β)Υπάρχουν ακόμη άντρες που ψάχνουν γι'αυτές(αν είναι δυνατόν και πάλι!)!
γ)Υπάρχουν άντρες + γυναίκες, που κάποιες φορές παλέυουν, για χάρη της αγάπης τους ή γιατί έτσι τους είπαν οτι πρέπει να κάνουν, να συμβιβαστούν με την μονογαμία, αλλά δεν τους βγαίνει με τίποτα!
Κρίμα και στις 3 περιπτώσεις γιατί:
α)Και δεν θα είναι ποτέ σίγουρες για το ποιές είναι, τι θέλουν, πως το θέλουν και αν το βρήκαν τελικά! ¶σε που υπομένουν τα πάντα απο φόβο μην τις "χαρακτηρίσουν"!
β)Οι πολυγαμικοί ή έμπειροι ψάχνουν τις μονογαμικές και ανέμπειρες..τί ωραίο ζευγάρωμα..! Κοκτέϊλ απο καρπούζι/πατάτα/κόμπλεξ!
γ)Αν δεχόταν τη φύση τους και καλύτερα θα περνούσαν και δεν θα σκορπούσαν ανεύθυνα τα παιδιά τους!
**Ναι όλα αυτά συμβαίνουν εδώ, στον κόσμο μας, σε πόλεις και χωριά!!
Τα λέμε...!!
..και γώ σε αγαπώ!!!
quote:
Allzzaro είσαι και γρήγορος και επιθετικός στην κριτική σου, αλλά και Ιππότης!! ...
quote:
που είναι τόσο ενάντιος στο άλλο φύλλο
Ξέρεις μήν κρίνεις απο ορισμένα που γράφω.. οπως τα παραπάνω τα ξεσήκωσα απο ενα περιοδικό ... διάβασε και τις προηγούμενες απαντήσεις...
quote:
Υπάρχουν ακόμη κοπέλες 20 ή 25 ετών που "το φυλάνε" αραχνιασμένο και ανέγγιχτο για τον πριγκιπά τους(αν είναι δυνατόν!)!
Χμ... εχω κολλημένα τα δάκτυλα μου στο πληκτρολόγιο..και δεν βλέπω γύρω μου...
Καλο μου άρεσε..
Γελάω ξέρεις γιατί...?? Αυτές είναι πιο περπατημένες απο οτι νομίζεις..
Κάτι ξέρω και εγώ απο μία 50ετή πείρα
quote:
¶υριο πρώι φέυγω για 20ήμερες διακοπές. Κρίμα, θα σε χάσω...
Εδώ είμαστε δεν χανόμαστε... Καλές σου διακοπές...
Edited by - allzzaro on 20/08/2004 15:50:24
την όρεξη για συζήτηση. Όσο μιλάμε για ορθη σεξ.συμπεριφορά
μιλάμε για σώμα. Αυτό απο την φύση του ζητά συνέχεια....
Επειδή όμως δεν είμαστε μόνο κρέας μετατρέπουμε αυτό που ζητά
το σώμα μας σε κάτι "καλύτερο". Το μεταμορφώνουμε απο σεξ σε έρωτα
βάζοντας ενίοτε τον έρωτα της μιάς ζωής μιάς δεκαετίας μιάς
διετίας. Το μεταμορφώνουμε σε καθαρή αγάπη όταν γίνεται ακόμα
και μετά τα 50 ή 60 και οι "χημείες" μας έχουν ηρεμήσει κάπως.
Όσοι ζητούν την υπέρβαση το μετατρέπουν σε δημιουργική ανταλαγή
ενέργειας στα ύψιστα επίπεδα δίδυμης φλόγας ή "αδελφής ψυχής"
Ο χρόνος, ο χώρος και οι σκέψεις είναι αυτές που αλλάζουν τον
χαρακτήρα μιας πράξης για κάποιους. Τα νούμερα είναι απλά οι
παράμετροι. Η πράξη μένει ίδια. Χιλιετίες τώρα.
Ορθώς ή όχι...