- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ασχολείται κανείς εκεί στη Λάρισα , μαζί σου?
Σε παίρνει κανείς στα σοβαρά?
Έχεις την αίσθηση ΒΛΑΜΜΕΝΕ...ότι κοινό στοιχείο που δένει τους Έλληνες είναι τα καμπαναριά και οι παππάδες??
Πόσο μ@@@κας είσαι παιδί μου???
Η ελληνική καταγωγή δεν έχει σχέση με τα ρασοφόρα όντα σας...αλλοίμονο...υπάρχουν άλλα στοιχεία που προσδιορίζουν έναν Έλληνα!
Και έρχονται απο εποχές που άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους ....και αυτά , ακόμη και σήμερα καλούν όλη την ανθρωπότητα να τα θαυμάσει και όχι τα καμπαναριά σας , βλάκα!!!
Πολιτισμός ένδοξος που όλη η ανθρωπότητα -εκτός απο σας- έρχεται και θαυμάζει!!
Άλλο Έλληνες και άλλο χριστιανοί...οι Έλληνες θα είναι πάντα Έλληνες...μα όχι και χριστιανοί!
Άλλο η ελληνική ψυχή και άλλο η μαύρη-ρασοφορεμένη!!
Να το θυμάσαι αυτό...να το θυμάσαι!
soul
quote:
..Αλήθεια, που βρισκεσαι ξέρεις; Γιατί εμείς οι ..τρισάθλιοι συνέλληνες σου,ζούμε σε μια χριστιανική χώρα, είμαστε, για να καταλάβεις, ολοι μα ολοι χριστιανοί....
Το έχεις συνειδητοποιήσει;
Ελληνική χώρα , με Έλληνες εκ των οποίων οι περισσότεροι απλά δηλώνουν χριστιανοί αλλα δεν καίγονται κιόλας..κάθε πάσχα πηγαίνουν στην εκκλησία και κυρίως για να ρίξουν κανα βαρελότο..!
Οι ίδιοι και οι ίδιοι πηγαίνετε και ξεροσταλιάζετε στην εκκλησία για τον άρτο ...καμμιά εικοσαριά κάθε φορά άνθρωποι , που γνωρίζεστε πλέον μεταξύ σας!
Αν έχω συνειδητοποιήσει λέει...το ποιός πρέπει να συνειδητοποιήσει θα πρέπει ν'αρχίσει να σε προβληματίζει με διαφορετικό τρόπο!
Αλλα στο ξανάπα...εσένα δεν με ενοχλεί η χριστιανοσύνη σου...η ασυναρτησία του μυαλού σου με ενοχλεί και το γεγονός ότι δεν λές να εξαφανισθείς απο δώ μέσα!!!
Μα πόσο βλαμμένος είναι..στόκος...μαύρος!!!
soul
διάφοροι, καλά θα ήταν να μην μονοπωλούσες, ...ευγενέστατα το φόρουμ...Άσε να εκφράσει και κανένας την άποψη του...
Γινεσαι κουραστικός γιατί δεν μας αφήνεις να αλληλογραφήσουμε..Το καταλαβαίνει ο απίθανος εγωισμός σου, ή όχι;
Το πόσο Έλληνα κρίνεις εσύ τον οποιοδήποτε, θα σε έστελνε σε κανένα
ειδικο..επιστήμονα γιατρό,αλλά εδώ, δεν συχνάζουν, για να σε συμμαζέψουν...
Επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να μου τη βγείς και απλά γίνεσαι κουραστικός, ξεκόλλα...
quote:
Τι σχέση έχουν με σένα οι Έλληνες ρε βλάκα??Ασχολείται κανείς εκεί στη Λάρισα , μαζί σου?
Σε παίρνει κανείς στα σοβαρά?
Έχεις την αίσθηση ΒΛΑΜΜΕΝΕ...ότι κοινό στοιχείο που δένει τους Έλληνες είναι τα καμπαναριά και οι παππάδες??
Πόσο μ@@@κας είσαι παιδί μου??? [έτσι μπράβο, βάλε και κάνα μπιπππππππ
]
Η ελληνική καταγωγή δεν έχει σχέση με τα ρασοφόρα όντα σας...αλλοίμονο...υπάρχουν άλλα στοιχεία που προσδιορίζουν έναν Έλληνα!
Και έρχονται απο εποχές που άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους ....και αυτά , ακόμη και σήμερα καλούν όλη την ανθρωπότητα να τα θαυμάσει και όχι τα καμπαναριά σας , βλάκα!!!
Πολιτισμός ένδοξος που όλη η ανθρωπότητα -εκτός απο σας- έρχεται και θαυμάζει!!Άλλο Έλληνες και άλλο χριστιανοί...οι Έλληνες θα είναι πάντα Έλληνες...μα όχι και χριστιανοί!
Άλλο η ελληνική ψυχή και άλλο η μαύρη-ρασοφορεμένη!!
Να το θυμάσαι αυτό...να το θυμάσαι!
soul
Κάτι μου θυμίζεις, ........, αλλά δεν ξέρω τι.
Κρίμα, δεν άντεξες περισσότερο και πέταξες τη μάσκα γρήγορα, γρήγορα!!
Φτου σου μη σε ματιάσω ελληναρά μου!![]()

Εγώ τον είχα κόψει απο την αρχή για προβοκάτορα,φανερώθηκε,όπως είπες, αλλά δεν μας λέει ακόμη, ποιος πραγματικά είναι...
Γιατί σίγουρα, είναι "φρούτο" απο το παρελθόν των τελευταίων μηνών...
Να το μαντέψουμε;
Πάμε μια κόντρα ποιος θα τον βρει;
Εαρινέ, πως αλλοιώς,ειπες ότι σε λένε;
quote:
Εαρινός
Ποιανών τα βιβλία παγκοσμίως είναι γνωστά και άξια θαυμασμού??
Κοίτα, βαριέμαι να βρίσκω στο δρόμο μου τύπους σαν και τον «άθεο» ή τον Αίολο. Σε λίγο, σε κόβω ικανό, να μου πεις "βγάλτη να τη μετρήσουμε".
Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντώ στα άνευ σημασίας που λες.
Ένα μόνο θα σε ρωτήσω και θα δω αν έχεις το κουράγιο να απαντήσεις.
Αυτά τα βιβλία, που αναφέρεις, και λες πως είναι "παγκοσμίως γνωστά και άξια θαυμασμού", από ποιους τα βρήκες; Ποιοι φρόντισαν έτσι ώστε να υπάρχουν σήμερα και εσύ να κοκορεύεσαι γι’ αυτά;;
Άντε βρε Εαρινέ, να δούμε πόσο παλικάρι είσαι και πόσο δεν μασάς τα λόγια σου;;;

quote:
Έχεις πραγματικά πρόβλημα αγόρι μου, αλλά επειδή εδώ γράφουν
διάφοροι, καλά θα ήταν να μην μονοπωλούσες, ...ευγενέστατα το φόρουμ...Άσε να εκφράσει και κανένας την άποψη του...
Γινεσαι κουραστικός γιατί δεν μας αφήνεις να αλληλογραφήσουμε..Το καταλαβαίνει ο απίθανος εγωισμός σου, ή όχι;
Το πόσο Έλληνα κρίνεις εσύ τον οποιοδήποτε, θα σε έστελνε σε κανένα
ειδικο..επιστήμονα γιατρό,αλλά εδώ, δεν συχνάζουν, για να σε συμμαζέψουν...
Επαναλαμβάνω, δεν μπορείς να μου τη βγείς και απλά γίνεσαι κουραστικός, ξεκόλλα...
Δεν σ'αφήνω με τίποτα , αυτό ξεχασέ το!
Απο την στιγμή που άλλα λές την μια και άλλα την άλλη και μάλιστα βρίζεις -και στο είπα , ότι δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο ταλέντο γι'αυτό- και επιτίθεσαι με χαρακτηρισμούς έναντι φίλων συνδικτύων , θα πάρεις αυτό που σου αξίζει...εκτός ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΈΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!
Παιδί μου , στο έχω πεί τόσες φορες...μίλα καλά...όταν καταλάβεις αυτά που σου είπα και μάθεις να συμπεριφέρεσαι σαν καλό παιδί σωστά...τότε σε διαβεβαιώνω , ότι θα είμαι πολύ καλύτερος και ευγενέστερος μαζί σου!
Πρέπει όμως να πάρεις το μαθημά σου ...που ως τώρα απ'οτι βλέπω , ο χριστιανισμός δεν στο έδωσε!
Οδοντογλυφίδα και παλούκια παιδί μου???
soul
Την έχει δει κάπως κι ειναι αλλού..Δεν είναι εδώ,....Κανένας
ειδικός;
quote:
Φίλε μου Ψηλέ, μην απορείς, με τον ανθελληνικο οχετό...
Εγώ τον είχα κόψει απο την αρχή για προβοκάτορα,φανερώθηκε,όπως είπες, αλλά δεν μας λέει ακόμη, ποιος πραγματικά είναι...
Γιατί σίγουρα, είναι "φρούτο" απο το παρελθόν των τελευταίων μηνών...
Να το μαντέψουμε;
Πάμε μια κόντρα ποιος θα τον βρει;
Εαρινέ, πως αλλοιώς,ειπες ότι σε λένε;
Να σου πω.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι. Με ενδιαφέρουν αυτά που λέει.
Κάτι τέτοιοι "ελληναράδες", στο πέρασμα των αιώνων, έχουν καταρρακώσει τον τόπο ετούτο.
Είναι από την ίδια φάρα που υποχρέωσαν το Σωκράτη στο θάνατο και από εκείνους που κλειδαμπάρωσαν τον Κολοκοτρώνη. Έχουν όλοι αυτοί τα ίδια κίνητρα!!!
Άτιμη ράτσα. Μια ζωή ο τόπος μας υπέφερε από αυτούς και ...... συνεχίζει να υποφέρει!
Η τακτική της κατά πρόσωπο επίθεσης με αισχρούς χαρακτηρισμούς μόνο σε θρασύδειλο άτομο ταιριάζει!
Κρίμα, γιατί στην αρχή πίστεψα πως δεν ήταν τέτοιος!!

quote:quote:
Εαρινός
Ποιανών τα βιβλία παγκοσμίως είναι γνωστά και άξια θαυμασμού??
Κοίτα, βαριέμαι να βρίσκω στο δρόμο μου τύπους σαν και τον «άθεο» ή τον Αίολο. Σε λίγο, σε κόβω ικανό, να μου πεις "βγάλτη να τη μετρήσουμε".Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντώ στα άνευ σημασίας που λες.
Ένα μόνο θα σε ρωτήσω και θα δω αν έχεις το κουράγιο να απαντήσεις.Αυτά τα βιβλία, που αναφέρεις, και λες πως είναι "παγκοσμίως γνωστά και άξια θαυμασμού", από ποιους τα βρήκες; Ποιοι φρόντισαν έτσι ώστε να υπάρχουν σήμερα και εσύ να κοκορεύεσαι γι’ αυτά;;
Άντε βρε Εαρινέ, να δούμε πόσο παλικάρι είσαι και πόσο δεν μασάς τα λόγια σου;;;
Επειδή στο παρελθόν , έχω ανταλλάξει απόψεις μαζί σου και μάλιστα -αν δεν κάνω λάθος- σε πολύ καλό κλιμα και διάθεση , θα σου πώ τούτο:
-Στο θέμα χριστιανισμός και Αριστοτέλης , έχω δώσει απάντηση , μπορείς λοιπόν να δείς την απαντησή μου και μπορούμε εφ'οσον θές να το συζητήσουμε φίλε Ψηλέ!
ΥΓ:"Πάντως δεν ήσαν οι χριστιανοί , αν αυτό θέλεις να αφήσεις να εννοηθεί και πάντως "ναι" είμαι περήφανος γι'αυτά τα βιβλία και νομίζω , όλοι οι Έλληνες"
soul