ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το ιερό Κοράνι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το ιερό Κοράνι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Shadow_Dancer31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/01/2015, 14:18:37
Εχω περισσεύματα σκυλοτροφής, αν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε να ταϊζετε το προηγμένης τεχνολογίας τρολ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/01/2015, 16:58:47
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Εχω περισσεύματα σκυλοτροφής, αν ενδιαφέρεστε να συνεχίσετε να ταϊζετε το προηγμένης τεχνολογίας τρολ.

Η δική μου Μάριε είναι καλύτερη, γιατί περιέχει 40% πρωτεΐνες και συνίσταται από τους κτηνιάτρους τώρα το χειμώνα.

*

Τέκνο μου Πυθαγόρα μπορείς να μου επισημάνεις πως ορίζεις το trolling?

Αν το ορίζεις ως την συμπεριφορά σε ένα φόρουμ που δεν αποσκοπεί στην συζήτηση, μπορείς να μου υποδείξεις πως η φωτογραφία που παρέθεσα είναι trolling?

Επίσης θα ήθελα να μου σχολιάσεις αν η συμπεριφορά του Νικόμαχου, του Dsm και η δικιά σου(δυστυχώς) είναι ή όχι trolling.

Οταν π.χ ο Νικόμαχος παρενοχλεί το θέμα του Χριστιανού Ορθόδοξου χαρακτηρίζοντας τον ηλίθιο βόδι για τις απόψεις του, πως αυτό δεν είναι trolling? Έχει κάτι να προσφέρει στο θέμα του Αντίχριστου πέρα από ειρωνείες?

Μου έκανε εντύπωση η περίεργη και πρωτόγνωρη δήλωση του dsm για δημιουργία θεμάτων που δεν θα είναι "αντί". Η συμμετοχή των εν λόγω κυρίων δεν είχε ποτέ κάποια κατάθεση αυθεντικής και προσωπικής άποψης ή κοσμοθέασης, ήταν μόνο ειρωνεία των διαφορετικών απόψεων. Μάλιστα φθάσανε στο εγωιστικό σημείο να μιλάνε για προσβολή του σάιτ, λες και είναι δικό τους.

Ας αφήσουμε βέβαια ασχολίαστο το γεγονός ότι φράσεις όπως "προσβολή νοημοσύνης" σε περίπτωση διαφωνίας(!) δείχνει καθαρά άτομα που δεν φημίζονται και πολύ για την ταπεινοφροσύνη τους...

Εφιστώ και την προσοχή του αγαπητού τέκνου Ιταλού και των Sesostris,Kost που φαίνεται να βρίσκονται στην ενδιάμεση γκρίζα ζώνη.

Διότι τέκνο μου Πυθαγόρα η συμπεριφορά των δυο εν λόγω κυρίων είναι παρασιτική. Τρέφονται με θέματα που ανοίγουν ειλικρινείς ψυχές όπως ο Χριστιανός Ορθόδοξος.

Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι αυθεντικό δικό τους, μάλιστα είναι και υποκριτές αφού κατηγορούν τους άλλους για trolling. Εξάλλου δεν φαίνεται να έχουν καμμιά σχέση με εσωτερισμό και μεταφυσική.

14/01/2015, 19:06:47
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Η συμμετοχή των εν λόγω κυρίων(DSM, Νικόμαχος) δεν είχε ποτέ κάποια κατάθεση αυθεντικής και προσωπικής άποψης ή κοσμοθέασης, ήταν μόνο ειρωνεία των διαφορετικών απόψεων.
...
Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι αυθεντικό δικό τους,
...

Πλάκα με κάνεις?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

14/01/2015, 19:16:44
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Ας αφήσουμε βέβαια ασχολίαστο το γεγονός ότι φράσεις όπως "προσβολή νοημοσύνης" σε περίπτωση διαφωνίας(!) δείχνει καθαρά άτομα που δεν φημίζονται και πολύ για την ταπεινοφροσύνη τους...

Κούνα το κεφάλι σου δυο τρεις φορές, κι αν ακούσεις θόρυβο, ξεστραβώσου και ψάξε να δεις σε ποιούς αναφέρεσαι.

Τώρα, αν εσύ και διάφοροι άλλοι πυροβολημένοι θεωρείτε τον ψοφοδεή ταπεινόφρονα, καλώς βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Ο θέμας σου είναι στην ποιότητα της αντίληψης(?) και της γλωσσικής σου επάρκειας.

14/01/2015, 19:55:49
DSM

Θα προτιμήσω την σκυλοτροφή του Σωτήρη, με τις πρωτεϊνες.

Πρόσφατα πειράματα έδειξαν πως, αυξάνει την γλωσσική επάρκεια και την αντιληπτική ικανότητα.

ΣΗΜ:
Δεν αποκάλεσα τον Χ.Ο ηλίθιο βόδι.Ούτε καν βόδι.
Τα βόδια συνομιλούν μεταξύ τους, με απόλυτη κατανόηση, έστω κι αν το λεξιλόγιό τους περιορίζεται σε μουγκανίσματα.
Μια βόλτα σε φάρμα θα σας πείσει.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

14/01/2015, 19:59:04
Νικόμαχε

Σου θυμίζει τίποτα ο έτσι?

14/01/2015, 20:00:23
quote:
Διονύσιος Σκυλόσοφος
Εφιστώ και την προσοχή του αγαπητού τέκνου Ιταλού και των Sesostris,Kost που φαίνεται να βρίσκονται στην ενδιάμεση γκρίζα ζώνη.

Αιδεσιμότατε με κάνετε να αισθάνομαι κάπως σαν Αγαθονήσι.

*

Όχι τέκνο μου dsm. Δεν θεωρούμε τον ψοφοδεή ταπεινόφρονα.

Αρκεί κάποιος να αντιπαραβάλλει τον δικό σου χαρακτήρα με εκείνο του Ελάχιστου ή του Ιταλού για να καταλάβει την διαφορά.

Τέκνο μου Νικόμαχε, όπως και να το κάνουμε είσαι η προσωποποίηση των τρολλς και η μασκότ του συγκεκριμένου φόρουμ.

14/01/2015, 20:18:29
Όλα τα είχαμε, ο Χρίστος Ελ μας έλειπε. Δε βαρέθηκες βρε κακομοίρη?