- Πατημασιές στο ταβάνι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
εδώ και λίγες μέρες εμφανίστηκαν στο ταβάνι του δωματίου μου μία πατημασιά απο παπούτσι ακριβώς πάνω απο το κρεβάτι μου και μια απο γυμνό πόδι λίγο πιο πέρα.
Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το πως έγιναν. Δεν είναι γυψοσανίδα - να πω ότι υπήρχαν και΄τα είδα τώρα-, ούτε υπάρχει παράθυρο κοντά να πω ότι κάποιος προσ΄πάθησε να μπει. και είναι ψηλοτάβανο το σπίτι.
Κάποιος μου είπε ότι ίσως είναι μάγια.αν εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας πεί κατι μπάς και βγάλουμε καμία άκρη!!!
Σίγουρα κάποιο μηγακι η κανά κουνούπι προσπαθούσε να σκοτώσει και τώρα κάνει τον κινέζο.
Αλλά, εδώ έχει και αποτύπωμα γυμνού ποδιού... Αυτό είναι που μπερδεύει τα πράγματα...

macedon
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτή που αναφέρεις.
Θα ήταν πιθανότατα χρήσιμο να τραβήξεις κάποια φωτογραφία με το ταβάνι και τις πατημασιές (να φαίνεται ότι είναι ταβάνι) να τις δούμε.

quote:
Έχεις κανένα άντρα στο σπιτι; Άντρα , αδελφό ..;;
Σίγουρα κάποιο μηγακι η κανά κουνούπι προσπαθούσε να σκοτώσει και τώρα κάνει τον κινέζο.
Η επικρατούσα θεωρία είναι η παραπάνω...
αλλά αν μας πεις καναδυο στοιχεία ακόμα ίσως να λύσουμε το "μυστήριο"...
quote:
και είναι ψηλοτάβανο το σπίτι.
1. Πόσο ψηλό- ή χαμηλο-τάβανο είναι το σπίτι σου/δωμάτιό σου?
2. Λόγω και της περιόδου που μας πέρασε (Απόκριες, μασκέ πάρτι, κλπ, κλπ) ξερεις ότι κυκλοφορούν πολλά πλαστικά αξεσουάρ (πατούσες, ρόπαλα, κλπ) τα οποία μπορεί να βρεθούν οπουδήποτε απάνω στο τσακίρ-κέφι....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
στο σπίτι μένω μόνη μου οπότε αποκλείεται να το έχει κάνει κάποιος.
Το ταβάνι είναι αρκετά ψηλό και δεν φτάνει το πόδι πάνω με τίποτα. Δεν υπάρχει πιθανότητα να το έχει κάνει άνθρωπος αυτό και όπως ξαναέγραψα δεν υπάρχει λογική εξήγηση.
Όταν επιστρέψω απο το 3ημερο θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω.

Edited by - ainigmatiki24 on 28/02/2012 20:33:54
λειτουργούν τα links
29/2/2012
2o edit:
Αντικατάσταση προηγούμενων links
ώστε να φαίνονται οι φωτογραφίες
29/2/2012

macedon
Άν πατήσεις τα link φαίνονται μεγάλες οι φωτογραφίες και θα το δεις πιο καλά.
Κάναμε μια διόρθωση στην παράθεσή τους γιατί δεν λειτουργούσαν σωστά τα click-able links.
Αυτό που έφταιγε ήταν ότι μετά το [url= θα έπρεπε να βάλεις εισαγωγικά (") πριν και μετά από το link για τη μεγάλη φωτογραφία.
Πάντως, στην τρίτη και στην τέταρτη φωτογραφία, κάτι αχνοφαίνεται που όντως μοιάζει με πατούσα. Ότι μπορώ να διακρίνω βέβαια από τα εικονίδια, γιατί οι μεγάλες εικόνες εμφανίζονται στον υπολογιστή μου σε μέγεθος τραπεζομάντηλου και το μάτι δεν συλλαμβάνει καμία πατούσα. Θα τις μικρύνω όμως για να τις δω καλύτερα. ![]()

όπως είπα δεν υπάρχει λογική εξήγηση αυτό το κάτι άλλο ψάχνω.......
(και στις φώτο δεν φαίνεται κάλα επέιδη είναι επιφανείακα λερωμένος αχνά ακριβώς όπωσ βγάινει στάμπα αν ακουμπίσουμε τον τοίχο με λερωμένες παλάμες)
και το είδα μετά απο απουσία απο το σπίτι όταν έφυγα δεν ήταν εκέι και στο σπίτι δεν ήταν κανένας για διάστημα 4ημερών που έλειψα όταν γύρισα το πρώτο πράγμα που έπεσε το μάτι μου και της φίλης μου ήταν αυτό.
κάτι τρέχει με τον χώρο που ανέβασες τις φωτογραφίες και σήμερα δεν τις δείχνει (τουλάχιστον, εγώ δεν τις βλέπω από τον δικό μου υπολογιστή, αν και τις έβλεπα χθες).
Τις βλέπει κανείς άλλος;
Αν θες μπορείς να μου τις στείλεις να σε βοηθήσουμε να ανεβούν και να φαίνονται.

quote:
amalia
κάτι τρέχει με τον χώρο που ανέβασες τις φωτογραφίες
This domain may be for sale.
άσχετο: αλλα κι εμείς δεν πάμε πισω τώρα τελευταία με το server,
τρώει χοντρά σκαλώματα .
Οι Αγγλοι δεν μας προσέχουν ![]()
Δε βαζουμε ολοι ενα χεράκι να μεταφερθεί το DB σε Ελληνικό έδαφος ?

quote:
ainigmatiki24
κάτι τρέχει με τον χώρο που ανέβασες τις φωτογραφίες και σήμερα δεν τις δείχνει (τουλάχιστον, εγώ δεν τις βλέπω από τον δικό μου υπολογιστή, αν και τις έβλεπα χθες).
Τις βλέπει κανείς άλλος;
Αν θες μπορείς να μου τις στείλεις να σε βοηθήσουμε να ανεβούν και να φαίνονται.
Εγώ το πρωί δεν μπορούσα να τις δω, μετά έβλεπα κάποιες (τουλάχιστον όσες προσπάθησα να δω) και τώρα πάλι δεν βλέπω τίποτα.

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
Edited by - Narkissa555 on 29/02/2012 20:34:25
High Hopes..
Μπορείτε να ανατρέξετε στο μήνυμα Απεστάλη: 28/02/2012, 20:15:54 της ainigmatiki24 για να τις δείτε!!
Πάντως, εμένα οι πατούσες μου μοιάζουν αρκετά για πατούσες... ![]()

Το αποτύπωμα, που ομολογουμένως, μοιάζει με πατούσα
(αν και με σοβαρό πρόβλημα πλατυποδίας)
μπορεί να εχει δημιουργηθεί απο πολλούς και διάφορους τρόπους
ορθόδοξους η μη .
Και ετσι πιστεύω οτι πρέπει να το αντιμετωπίσεις ainigmatiki24
για να κοιμάσαι ήσυχη αφενός ,
και να μην ψάχνεις απαντήσεις σε μονοπόδαρα ξωτικά ή φαντάσματα αφετέρου ![]()