ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πατημασιές στο ταβάνι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πατημασιές στο ταβάνι! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ainigmatiki2431 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/03/2012, 01:02:17
Σαφώς και δεν μπορώ να σου υποδείξω τον τρόπο που έγιναν
μπορώ όμως να υποθέσω ...
Μια παλιότερη ενέργεια σου στο ταβάνι
(καθάρισμα, αντικείμενο, βάψιμο)
μπορεί υπο κατάλληλες συνθήκες
(κλειστός χώρος, σε συνδυασμό με την υψηλή υγρασία του τελευταίου μήνα)
να εμφανίσει ένα σημάδι ....
τώρα αν αυτο μοιάζει ή είναι ολόιδιο με πατούσα ,
εμενα δεν θα με ανησυχούσε.

αλλα, δεν σε παραξενεύει λίγο το γεγονός
οτι μιλάμε για πατούσες και παπούτσια ... σε ταβάνι ?

Δηλαδή, προσπαθούμε να δώσουμε μια μεταφυσική εξήγηση
με εντελώς φυσικά δεδομένα.
και καλά η πατούσα , αλλά το παπούτσι ?
αντε και το δούμε μεταφυσικά, τι έκανε δηλαδή το "πνεύμα" ?
δοκίμαζε τα παπούτσια σου ?

Ps
Δε σε ειρωνεύομαι με τα παραπάνω, κουβέντα κάνουμε
και προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις οτι δεν είναι ολα "ύποπτα"

Hellas at War
ahlobarΜέλος
01/03/2012, 11:23:28
Ainigmataki αν δεν ειναι τεχνιτο (φαρσα η οτιδηποτε) ΤΡΕΧΑ

High Hopes..

01/03/2012, 12:02:32
Τωρα είδα τις φωτογραφίες...

Η "πατούσα" (για την ακρίβεια ο σχηματισμός που έχει βασικά το "μοτίβο" της πατούσας...) δεν απεικονίζει ορθά το μέσο ανθρώπινο πόδι, διότι τα ίχνη των δαχτύλων απέχουν υπερβολικά πολύ από το υπόλοιπο πέλμα.

Γι'αυτό και δεν θεωρώ ότι είναι αποτύπωμα πατούσας, αλλά όπως προαναφερθηκε, κάποιος λεκές, υγρασία, μουντζαλιά του μάστορα που έβαφε το ταβάνι (στραβοβουρτσιές,κλπ).

Το ίχνος του παπουτσιού με πείθει περισσότερο ως αυθεντικό και μπορεί να προϋπήρχε καλυμμένο κάτω από λεπτό στρώμα υδροχρώματος (από προηγούμενο ενοικιαστή) ή να έγινε κατά τη διαρκεια της απουσίας σου ainigmatiki24.

Είπες ότι είσαι μόνη σου στο σπίτι. Κανείς άλλος δεν έχει κλειδί/πρόσβαση σε αυτό? (Πχ. συγγενής, ιδιοκτήτης,κλπ)

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ainigmatiki24Νέο Μέλος
01/03/2012, 16:02:35
πραγματικά παιδιά μένω μόνη , δεν έχει κανένας άλλος πρόσβαση και πρίν φύγω για 4ήμερο δεν ήταν εκέι.!!!
δεν νόμιζω ότι το πνέυμα θα φόραγε όπωσ γράφεισ τα παπούτσια μου αλλά νόμιζω ότι μπόρουν να κάνουν πράγματα απλά για να σε φοβίσουν, αν όντως υπάρχουν ! δεν είναι καθόλου φυσικό να βλέπεισ πατημάσιες στο ταβάνι και είδικα όταν ξέρεις ότι δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι για να κάνει κάτι, γιαυτό και ανέβασα το θέμα απλά!!!
το φύσικο λοιπόν κομμάτι είναι όταν έλειπα να μου διέρηξαν το σπίτι χώρις να υπάρχει ίχνος παραβίασης χώρις να κλέψουν κάτι άπλα για να κάνουν πάτημασιες στο ταβάνι???

04/03/2012, 14:15:52
Για να είμαι ειλικρινής, διαβάζοντας τον τίτλο και πριν διαβάσω το θέμα το μυαλό μου πήγε στην "πλάκα" που κάναμε στο Δημοτικό το ένα παιδί με το άλλο στη μέση του μαθήματος.

Πέρα από την πλάκα, σε κάποιες από τις φωτογραφίες τα αποτυπώματα όντως παραπέμπουν σε ανθρώπινο πέλμα...
Φυσικά μπορεί να είναι η υγρασία ή κάποιος τέτοιος παράγοντας κι εάν συμβαίνει όντως κάτι τέτοιο οφείλω να ομολογήσω πως η ομοιότητα με το ανθρώπινο πέλμα είναι εντυπωσιακή αν μη τι άλλο...

In anticipation of my resurrection...

OceanbornΝέο Μέλος
04/03/2012, 15:40:14
Εντάξει θυμίζει λίγο αλλά τα "δάχτυλα" φαίνεται να απέχουν πολύ από το "πέλμα", όπως ειπώθηκε και παραπάνω... Οπότε μάλλον μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα. ^_^

06/03/2012, 22:01:08
μενει καποιος απο πανω? αν δειτε προσεχτικα θα παρατηρησετε οτι ειναι σαν να πατησε καποιος ¨απο την αλλη μερια",εκει που επρεπε να ειναι το μεγαλο δαχτυλο ειναι το μικρο, γι αυτο φαινεται η πατουσα περιεργη.
CamelotΜέλος
07/03/2012, 17:02:49
επειδη κι εγω θα τρομαζα και επειδη η φαντασια μου οργιαζει ενα ειναι σιγουρο! Δεν ηταν ο σπαιντερμαν. Εγω δες τι θα εκανα: θα φωναζα μεσα στο σπιτι 3 φορες το πατερ ημων, θα εριχνα αγιασμο στις πατημασιες. Τωρα εαν επεμεναν θα εκαιγα λιβανι λεγοντας οτι προσευχες μου κατεβαιναν. Ε αν δεν εξαφανιζονταν, θα στροφαρα (το παθαινω που και που) θα επερνα την σκαλα, ενα τον μπομπ τον σφουγγαρακη και θα το καθαριζα. . .

Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

07/03/2012, 18:13:03
Camelot

quote:
Εγω δες τι θα εκανα: θα φωναζα μεσα στο σπιτι 3 φορες το πατερ ημων, θα εριχνα αγιασμο στις πατημασιες.

Επειδή είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον τοίχο του δωματίου μου, ο οποίος (λόγω υγρασίας από δίπλα) άρχισε να ξεφλουδίζει με τρόπο που άρχισε να μοιάζει σαν πρόσωπο, δοκίμασα τα παραπάνω που λες. Και αγιασμό, και 3 φορές το "πάτερ ημών", αλλά δεν βοήθησε καθόλου.

Τελικά το πρόβλημα το έλυσα με στοκάρισμα και βάψιμο. Πολύ πιο αποτελεσματικό (αλλά πιο κουραστικό).

macedon

CamelotΜέλος
07/03/2012, 18:26:17
οχου! Μην ακουω αηδιες! Αφου το παιδι εχει αποκλεισει την αυτην την περιπτωση! Και εμενα μου φουσκωσε τοιχος και ειχε σχημα παλαμης! Δεν αρχισα να λεω προσευχες για να εξαφανιστει! Αντε πες η πατουσκ εξηγειται. . . Το παπουτσι ομως; 2 σε ενα; τυχαιο; Δοκιμασε κοπελια να κανεις αυτο που σου ειπα. . . Και τα λεμε. . .

Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

ainigmatiki24Νέο Μέλος
07/03/2012, 19:50:37
και εγω τις καθάρισα σιγα μην τις αφηνα εκει να τις βλεπω καθε βραδυ πριν κοιμηθω !!!
τι εννοεις αν μενει κάποιος απο πάνω? ναι μένει πολυκατοικία είναι τι σχέση μπορεί να έχει δήλαδη?
και δεν ήταν υγράσια όταν τις καθάρισα ήταν ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΑΠΛΑ τώρα τι και πώς βγήκαν δεν το ξέρω και όπως πάει η δουλειά δεν θα μάθω κιόλας!!!!