- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ο σκοπός δημιουργίας της ομάδας αυτής ήταν και είναι η έρευνα μεταφυσικών φαινομένων.
Η Ο.Μ.Π.Ε. έχει επιλέξει να ερευνά το φαινόμενο της ύπαρξης πνευμάτων, την επικοινωνία με αυτά καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας.
Η δημιουργία του γκρούπ αυτού στο Facebook έγινε για άτομα τα οποία ασχολούντε με οποιαδήποτε φαινόμενα και
έχουν την επιθυμία να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους εμπειρίες και για άτομα τα οποία πιστεύουν σε αυτά τα φαινόμενα και απλά ενδιαφέροντε να μάθουν ορισμένες πληροφορίες.
Η ομάδα μας αναζητάει άτομα έμπειρα για ένταξή τους σε εμάς.
Η έδρα μας είναι το Ηράκλειο Κρήτης και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα είτε στον τοίχο του γκρούπ είτε στέλνοντας εισερχόμενο μήνυμα στον δημιουργό του (Angel Spirit).
Το γκρούπ μας είναι αυτό:
http://www.facebook.com/group.php?gid=352681464809&ref=mf
Υ.Γ.: Μην δείτε ΠΟΤΕ αυτή την πράξη σαν παιχνίδι και μην το κάνετε εάν δεν είστε ήρεμοι και σίγουροι γι'αυτό που πάτε να κάνετε.
Ευχαριστούμε, φιλικά Ο.Μ.Π.Ε.
Φιλε Evil στη θεση σου θα ειχα τρελαθει..πολυ πιο τρομακτικο αυτο που περασες!
1on)Ean exeis enan Diko Sou Xwro (Oxi t spiti sou) px troxospito to pnevma 8a pagideftei sto troxospito h 8a se stoixiwnei pantou??
2on)Exete pei oti yparxei mia stis 1000 pi8anotites na kaleseis kalo pnevma ean tlk to kaleseis mporeis na rwtiseis osa lete oti dn mporeis na rwtiseis ta kaka????
3on)to kalo pnevma an erthei spiti sou 8a figei apo mono tou??
4on)Ean tlk to kalo pnevma menei se prostatevei????
5on)to kako pnevma otan to kaleseis exei tin energeia h dynamh na s kanei kako xwris na mpei mesa sou???????
5on)Peite oti egw kanw tin epiklish k paei strava m to pnevma afto 8a stoixiwnei emena mono h epireasei k tin oikogeneia mou????
EYXARISTW EK TWN PRWTERWN
Edited by - WhiteMagic on 15/04/2010 14:16:02
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Δεν είμαι ειδική σ' αυτά τα θέματα, αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει:
1)Δεν νομίζω ότι το πνεύμα μπορεί να "παγιδευτεί" κάπου, εκτός αν έχει πεθάνει εκεί (αλλά και πάλι θα είναι δεμένο συναισθηματικά με το μέρος αυτό, όχι επειδή κάποιος άλλος θα του το έχει επιβάλλει). Αν χρησιμοποιήσει κανείς Ouija Board ή το Ποτηράκι και είναι τόσο τυχερός/ή ώστε να προσελκύσει ένα κακόβουλο πνεύμα που να μείνει μαζί του, τότε μάλλον το πνεύμα θα τον/την ακολουθήσει.
2)Δεν υπάρχουν ερωτήσεις που "απαγορεύεται" να κάνεις στα πνεύματα (είτε καλά είτε κακά). Πιστεύω ότι ένα πνεύμα χρειάζεται πολλή δύναμη για να αποκτήσει μορφή, και πολλές φορές κακά πνεύματα προσποιούνται ότι είναι καλά (ή ότι είναι συγγενείς ή γνωστοί σου) για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Αν θες να μάθεις τι θα γίνει στο μέλλον, μπορείς να τα ρωτήσεις (αν και πολλοί αποφεύγουν ερωτήσεις για μελλοντικούς θανάτους). Βέβαια, επειδή είναι πνεύματα, δεν σημαίνει ότι ξέρουν τα πάντα, οπότε καλό θα είναι να παιρνούμε τα λόγια τους με επιφυλακτικότητα. Πολλά απλά θέλουν να "διασκεδάσουν" μαζί μας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι κανένα καλό πνεύμα δεν θα επικοινωνούσε μέσω αυτών των "παιχνιδών"(?).
3)Εξαρτάται. Νομίζω ότι τα πνεύματα που θα το έκαναν αυτό μάλλον θα ήταν κακά, οπότε (λογικά) όχι. Πολλές φορές θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να ξεφορτωθείς το μέσο με το οποίο το έφερες στο σπίτι σου ή και να καλέσεις κάποιον παπά για αγιασμό/εξορκισμό. Είναι πολύ σημαντικό το πως θα διαχειριστεί κάποιος μια τέτοια κατάσταση γιατί μερικές φορές ο εξορκισμός κάνει τα πράγματα χειρότερα . . .
4)Δεν ξέρω. Ασχολούμαι με αυτό το θέμα εδώ και αρκετό καιρό, και καμία από αυτές τις ιστορίες που έχω διαβάσει δεν αναφέρει κάποιο καλό πνεύμα που να μένει μαζί σου. Ίσως όμως να μην ψάχνω στις σωστές ιστοσελίδες. Πάντως, κατά τη γνώμη μου, τα καλά πνεύματα, ζουν σε άλλη διάσταση, μόνο τα "κακά" μένουν στη γη, οπότε, σε περίπτωση που έχει όντως έρθει για να σε προστατεύσει (κατά τη γνώμη που πάντα) δε θα το καταλάβεις (όχι παραξένοι ήχοι, σκιές κλπ<-αυτά τα κάνουν τα κακά πνεύματα).
5)Ναι. Κυρίως όμως θα επηρεάσει την ψυχολογική σου υγεία, αν και έχω διαβάσει ότι κάποιοι ξυπνούσαν με διάφορα τραύματα και μελανιές στο σώμα τους...
6)Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάει στραβά. Αυτό που λες είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Και πάλι δεν είμαι σίγουρη. Είτε θα έκανε την παρουσία του γνωστή με διάφορους ήχους τους οποίους θα άκουγαν όλοι είτε θα φρόντιζε όταν συμβαίνουν αυτά να είσαι μόνος/η. Αλλά πιστεύω ότι και πάλι η οικογένειά σου θα ένιωθε την αρνητική ενέργεια.
Ελπίζω να βοήθησα^^
Η απορία η δικιά μου είναι (κυρίως προς αυτούς που σκέφτονται να το κάνουν και κάθε τόσο ζητάνε οδηγίες) γιατί να θέλουν μπουν στη διαδικασία αυτή; Δηλαδή ο άνθρωπος δεν κινδυνεύει αρκετά από φυσικές αιτίες (αρρώστιες, τροχαία) πρέπει να βρούμε και κάτι άλλο,υπερφυσικό, να μας απειλεί;
xezilos
xezilos
Αν θες να πας για άλλους λόγους οκ πήγαινε για να δεις κ τι παιζει. Ή ακόμη καλύτερα πες μας πού είναι να πάμε κ εμείς
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/05/2010 00:19:08
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους μας.
Όσο για το ερώτημα που θέτεις, κατά την προσωπική μου άποψη ο μοναδικός τρόπος είναι το να τους έχεις πάντα μέσα σου, στην σκέψη σου, στην καρδιά σου.

Δεν έχω κάποια προσωπική εμπειρία επι του θέματος αλλά θα συμφωνήσω πως είναι πολύ επικύνδυνο για όσους δεν είναι προετοιμασμένοι(με οτι αυτό συνεπάγεται).....Εγώ προσωπικά σκέφτομαι να το κάνω...
Λένε πως εκεί που κάποιος πεθαίνει άδικα εκεί γεννιέται μια κατάρα....
ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ (ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ. ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ. ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΩΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΚΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Π ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑ8ΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. "ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΕΔΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ *ΤΑΔΕ*" ΕΙΠΑ... ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΕΝΕ... 21 ΕΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓς ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ... ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ 2Η ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ. Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ) ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ 4Η ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑΒΛΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ. ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΜΟΠΑΙΖΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ. ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΦΥΓΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΗΣΥΧΟ. ΑΣΕ ΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ". ΚΟΚΚΑΛΩΣΑΜΕ. Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕ ΛΗΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΣΩΡΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΤΙ "ΕΙΔΕ"... ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ: "ΦΥΓΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΗΣΥΧΟ. ΑΣΕ ΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ" ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΚΟΥΓΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΕΩΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΡΙΞΗ ΜΗΤΡΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ. ΤΡΕΦΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ. ΕΙΧΑΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΣΕΙΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...
Desire_Of_Destruction
Λένε πως εκεί που κάποιος πεθαίνει άδικα εκεί γεννιέται μια κατάρα....
Προσωπικα πιστευω οτι δεν ηταν καν ο πατερας του παιδιου αλλα καποιος δαιμονας που βρηκε ευκαιρια να παρει καποιον μαζι του η εστω να δαιμονισει καποιον (το γυρισμα των ματιων χαρακτηριστικο παραδειγμα δαιμονισμου). Οποιος εχει χασει δικο του ανθρωπο να ξερει οτι θα επικοινωνησει μαζι του μεσω των ονειρων και μονο οταν θελει, μην ενοχληται τις ψυχες τους ειναι στον κοσμο των ψυχων και θα συναντισετε τους αγαπημενους σας οταν φυγετε απο την ζωη.
μεχρι τοτε ζηστε την ζωη σας εδω περα γιατι ειναι μικρη και μεινετε κοντα στον Θεο, μονο το ονομα της παναγιας η του ιησου μπορει να σωσει καποιον απο επιθεση δαιμονα