- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Εννοείται οτι το σχόλιό μου δεν πήγαινε για να σε θίξει φίλε Craven...
Όπως είδες όλο το post μου, έχει χιουμωριστική διάθεση...
Μα δεν τα είπα για εσένα :) Το ξέρω ότι εσύ το είπες χιουμοριστικά γιαυτό και το γέλιο στην αρχή του post ![]()
Άντε να πω και κάτι προς χρήση απ τους προφητολάγνους για να μην λένε... είχε ένα τρελό κόλλημα στο να του φτιάξουμε ένα site με χάρτες της Ελλάδας και ειδικότερα του Αιγαίου με συντεταγμένες, ονομασίες και δυναμικές πληροφορίες ανάλογα που είναι ο κέρσορας, zoom κτλ κτλ.. ένα πρώιμο google map δηλαδή ειδικά για την Ελλάδα (πολύ πριν υπάρξει καν το google). Έτσι για να τους εξιτάρω!
Απο την αλλη οι ασκησεις γινοται μερα με τη μερα, προχτες με την πολεμικη αεροπορια,χτες δοκιμασανε για πρωτη φορα μετα απο 12 χρονια, στο Αιγαίο τους AM39 Exocet απο Mirage2000 , και τους S-300 PMU-1.....Επισης χτες υπηρχε ενα σοβαρο επεισοδειο που λιγο ελλειψε να γινει θερμο με τουρκικη ακταιωρο και αμφίβιους καταδρομεις....
Edited by - M.o.r.f.e.a.s on 17/05/2012 16:07:06
Σοβατρό επεισόδιο είχαμε εχθές στα ανοικτά της Ψερίμου, το οποίο χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν το Πολεμκό Ναυτικό και ομάδα Ελλήνων καταδρομέων, δεν εξελίχθηκε σε "θερμό".
Συγκεκριμένα τουρκικό σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε στην περιοχή που ασκούντο μία ελληνική κανονιοφόρος και δύο ομάδες αμφίβιων καταδρομέων.
Η άσκηση σταμάτησε αμέσως και ζητήθηκε από το τουρκικό σκάφος το οποίο είχε περάσει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων να αποχωρήσει άμεσα. Αντ'αυτού το τουρκικό σκάφος άρχισε ελιγμούς ανάμεσα στα ελληνικά και τότε οι καταδρομείς που επέβαιναν σε δύο σκάφη MAGNA 960 πλησίασαν το τουρκικό σκάφος πλευρικά με ... απειλητικές διαθέσεις.
Το τουρκικό σκάφος αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά, αλλά στην περιοχή τις επόμενες ώρες υπήρξε αυξημένη επιφυλακή "για τον φόβο των Ιουδαίων".
αίμα τιμή χρυσή αυγή
![]()
Edited by - ANONIMOS_MAXITIS on 17/05/2012 21:29:22
corgito ergo sum
αίμα τιμή χρυσή αυγή
αίμα τιμή χρυσή αυγή
(και άλλες σχετικές άναρχες κραυγές)
Μπορεί κάποιος απο εσας να μου τεκμηριώσει την κραυγή του ?
Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει (τα "νεα" μέλη) ,
αλλά εδω, είναι τόπος ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ
(αν γνωρίζετε τη λέξη)
οχι chat room, που πετάμε ατάκες,
ούτε RSS reader !

αίμα τιμή χρυσή αυγή
αίμα τιμή χρυσή αυγή
αίμα τιμή χρυσή αυγή
θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις τέτοιους άθλιους χαρακτηρισμούς
για Εθνότητες !
edit: ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ trollαρεις !!!

Edited by - AitheroVamon on 17/05/2012 23:15:16
αίμα τιμή χρυσή αυγή
quote:
καλα συγνωμη!
αίμα τιμή χρυσή αυγή
Ολόκληρη πρόταση,χωρίς ορθογραφικά λάθη!!!!
Απίστευτο!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
καλα συγγνωμη!

αίμα τιμή χρυσή αυγή