ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

starflower52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ALFΜέλος
06/04/2006, 00:59:42
Περαστικα σου gretel μηλησες με τους προ πα'ι'ν καλη φαση βρε . . .
κατι αλλο ασχετο με το μεταλ επειδη ο μηνας αυτος ειναι ο μηνας το ψαξηματος για μενα ψαχνω ενα σι ντι ρνβ λεγετε a place called happiness που θα το βρω δεν ξερω οι τ.ρεκορντς παντος δεν το εχει.να δω το μετροπολις μηπος το εχει δε ξερω καμια ιδεα ρε παιδια.
Ειναι μουσικη προς house και τετια με τον τιεστο μεσα και κατι παρομοιους καλητεχνες του ειδους .
06/04/2006, 07:27:05
Φίλοι μου, όπως είχε ανακοινωθεί πρίν λίγες ημέρες το topic αυτό διανύει τις τελευταίες του στιγμές μιάς και θα απενεργοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.
Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις που κάνουμε εδώ δεν θα σταματήσουν καθόλου μιάς κι ανοίχτηκε ήδη καινούριο topic ώστε να συνεχίσουμε εκεί.

Το καινούριο topic είναι το παρακάτω (κλικάρετε στον τίτλο για να το δείτε):

Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2

Για περάστε, για περάστε...

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 06/04/2006 07:30:28

Pontios1986Μέλος
04/06/2005, 01:20:00
Εμένα πάλι μου άρεσε ο τίτλος μιας εκπομπής της κυπριακής τηλεόρασης:
"ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ". Το ξέρουν όλοι πλέον και το περιμένουν.

Τι βρήκα μόλις τώρα να καραφλιάσετε με τις αιδίες που γράφουν στο internet
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?noframes;read=68650
μέσα σε όλα τα άλλα λέει ότι οι Έλληνες κατάγονται απο τους Εβραίους και ότι ο Αντίχριστος θα γεννηθεί στην Αθήνα!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
04/06/2005, 02:14:33
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.....
ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ.
WindWalkerΜέλος
04/06/2005, 12:06:59
Μια προφητεία καθολικών λέει ότι ο αντί- θα γεννηθεί στην Καπερναούμ, αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου αξιόπιστη.

quote:
ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ WINDWALKER..

TO ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ, ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΣΕΡΒΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

Η Σερβία στάνταρ θα μπει στον πόλεμο γιατί έχει απλωμένο τραχανά σε Βοσνία και Κόσοβο και ως τώρα δεν ξεσπούσε γιατί οι Αμερικάνοι θα την κάνουν "ντα". Την υποστήριξη υπερδύναμης θέλει για να ξεσπάσει.
Όσο για μας: Το βρίσκω λογικό να μην εμπλακούμε. Ε, τέτοια χάρη θα μας κάνει η Ρωσία, να της κάνουμε και πόλεμο, χαζό το βλέπω!!!
Χώρια που η κοινή γνώμη είναι αντι-αμερικανική από τώρα στην Ελλάδα.

22Μέλος
04/06/2005, 13:41:05
basika ksero kapoion pou leei oti eide ena orama gia to pote 8a ginei o tritos pagkosmios alla den 8elo na to po
AetosΜέλος
04/06/2005, 17:04:27
Κατ' αρχάς την Καλησπέρα μου...
Παρακολουθώ το θέμα εδώ κι αρκετό καιρό, και αποφάσισα να γράψω.

Πρώτα απ' όλα, μια επισύμανση: τόσο τον Νοστράδαμο όσο και τον Βερν (κατά πολλούς μπορούσε κι έβλεπε το μέλλον) θα πρότεινα να τους αποκλείσουμε από την κουβέντα γιατί δεν είχαν Θεία φώτιση. Οι Άγιοι Πατέρες δεν λένε προφητείες αν δεν έχουν άνωθεν εντολή αφ' ενός, κι αφ'ετέρου για να μην δοξαστούν. Άρα, άνθρωποι με διορατική δύναμη που είπαν προφητείες για να βγάλουν κανά φράγκο, είναι πολύ πιθανόν να έχουν διαβολική επιρροή.

Νομίζω ότι τα 2 βασικά στοιχεία είναι:
1) η προφητεία του Αγ. Μαλαχία
και 2)το γεγονός στο Τραχώνι. Αν κάνουμε μια υπόθεση εργασίας ότι ισχύουν οι ημερομηνίες, τότε:

Το 2025 Παγκόσμιο Ορθόδοξο Πάρχα. Μείον τα πρώτα 12 χρόνια της Βασιλείας του Αγ. Ιωάννη όπου θα ανοικοδομεί εκκλησίες, πάμε στο 2012-13, περίπου. Δεδομένου ότι ο Αντίχριστος βασιλεύει 3,5 χρόνια (και τον ρίχνει η Ρωσία) πάμε στο 2008 περίπου, έτος επίσημης ανοικοδόμησης του Ναού το Σολομώντα.

Όλα τα παραπάνω είναι οι δικές μου σκέψεις βέβαια...θα ήθελα την γνώμη σας.

AetosΜέλος
04/06/2005, 17:36:59
Και κάτι ακόμα, που νομίζω πως θέλει λίγο έρευνα,σχετικά με τον Αγ. Ιωάννη τον Βασιλέα.

Η προφητεία λέει πως θα είναι 30-40 όταν αναλάβει.
Λέει επίσης τα εξής:
1. Θα είναι κρανοφόρος και θα φέρει άρματα στα χέρια: Άρα είναι στρατιωτικός (ηγείται αρμάτων).
2. Θα κατάγεται από Βασιλικό Γένος. Νομίζω πως αυτό είναι το κρίσιμο κομμάτι: Με τον όρο Βασιλικό Γένος 2 πράγματα καταλαβαίνω: είτε πως κάποιος πρόγονος του είναι Ιερέας (στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχαμε 2αρχία Εκκλησίας - Κράτους) ή πως κάποιος πρόγονος του είχε κυβερνήσει με την έννοια ότι ήταν αρχηγός κράτους. Άρα, μιλάμε για κάποιον με γνωστό επώνυμο καταγεγραμμένο στην Ιστορία.
3. Θα είναι φτωχός και τον έχουν διώξει οι άνθρωποι από το σπίτι του: αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι πρόσφυγας και ότι προφανώς η οικογένειά του δεν έχει πόρους.

Αν θεωρήσουμε ότι όντως βρίσκεται στην Κύπρο (σύμφωνα με το Τραχώνι και κάποιες προφητείες)- Προσοχή: το ότι βρίσκεται ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι είναι Κύπριος...μπορεί να υπηρετεί εκεί (είπαμε είναι στρατιωτικός) - τότε, υπάρχει τρόπος να ερευνήσουμε αν κάποιος από τους παλιούς Κυβερνήτες της Ελλάδος ή της Κύπρου έχει απόγονο με το όνομα Ιωάννη και είναι στρατιωτικός? Σημείωση: αν ισχύει ότι περίπου το 2012-13 αναλαμβάνει την Βασιλεία του, τότε σήμερα ή θα είναι νεαρός Ανθυπολοχαγός ή θα τελιώνει την Ευελπίδων.

Ξαναλέω, όλα τα παραπάνω είναι υποθέσεις, αλλά έχουμε πολλά σημάδια για το πως θα είναι εκείνος όσο και για το γεγονός ότι οι μέρες είναι κοντά. Ίσως υπάρχει τρόπος να κάνουμε μια έρευνα.

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
04/06/2005, 19:02:53
22 ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ,ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ)

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΟΥ.....

kswtikoulaΜέλος
04/06/2005, 19:26:02
Αν όλες αυτές οι προφητείες είναι σωστές και αυτοί που τα είπαν άγιασαν,
τότε πρέπει να ιδρυθεί και η θρησκεία των Οργουελικών,
οι οποίοι πιστεύουν ότι η επικείμενη καταστροφή οφείλεται στο αχαλίνωτο ανθρώπινο πάθος για δύναμη.
Το 1984 του George Orwell περιγράφει καλύτερα απο οτιδήποτε άλλο τα σημεία των καιρών και δίνει και τις δέουσες εξηγήσεις.
Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

22Μέλος
05/06/2005, 00:00:30
file nikogr katalabaino to nohma sou kai exeis dikio,na soy po malista pos yparxoun kai alla stoixeia pou den anafero edo.,gia esas pou psaxnete na breite poios einai o ioannhs diabaste thn parakato profhteia toy agiou me8odiou << kai 8a apokalupsei ton en logo agio,ayton poy kaneis den 8a ton gnorozei kai kaneis den 8a ton exei dei,aytos pou 8a einai skoteinos kai afanhs se olous,faneros omos sto 8eo kai ton eayto toy>>.blepete? den 8a ton kseroyme,mono o idios to kserei kai o 8eos,einai kseka8aro.ara mhn psaxnete.mia allh profhteia leei oti amesos meta 8a kanei epta xronia eirhnh,anoikodomhsh,kai meta alla tria xronia ekstrateia ekpolitismou tvn moysoylmanikon kraton.gia skefteite to,einai akribos oi xores poy perase kai o aleksandros!akoma leei oti gia 12 xronia de 8a parei foroys kai eisfores. kserete mia profhteia pou yparxei sto tafo ths panagias kai leei oti <<...kai 8a brekso stis 8 aprilioy aima kai pyr na katakayso ta ampelia kai ta xorafia kai ta xorta,kai 8a rikso 8eria anhmera na saw fane,kai 8a fonazete o enas ston allone bgeite eseis oi pe8amenoi na mpoyme emeis oi zontanoi....>>?gia th filh pou leei oti na mhn diabazoyme nostradamo na ths po oti diafono giati exei pei arketa pou eginan.
AetosΜέλος
05/06/2005, 00:10:40
Φίλε 22, θα σε απογοητεύσω αλλά είμαι "φίλος" και όχι "φίλη". Απλά ανέφερα, ότι ακόμα κι αν ο Νοστράδαμος είχε προορατικό χάρισμα, αυτό δεν ήταν "χάρισμα" αλλά προϊόν - πιθανόν - μαγείας, κι επομένως διαβολική ενέργεια. Κι αυτό το ορίζω με βάση το κίνητρο και την χρήση των "προφητειών".
Έτσι, ακόμα κι αν είναι "κάποιες" είναι ορθές, η διαβολική βοήθεια θα αποτελούσε σημαντικό παράγοντα παραπλάνησης του αναγνώστη.

Αυτό είναι όλο. Και σε ό,τι αφορά στον Αγ. Ιωάννη, έκανα μια υπόθεση εργασίας, βασιζόμενος σε 2 πράγματα: το βασιλικό του γένος και την ανάληψη - κατά τους υπολογισμούς - της βασιλείας του περί το 2012.

Pontios1986Μέλος
05/06/2005, 02:49:24
Αυτό με την Αθήνα και τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορει να το παραθέσει κάποιος ,αν όντως ισχύει. Για να πει για τελευταίους Αγώνες την εποχή που ζούσε ο Νοστράδαμος (δεν είχαν ξεκινήσει οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί) μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει

ΝΙΚΟΣGRΜέλος
05/06/2005, 04:07:23
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.
AetosΜέλος
05/06/2005, 13:48:09
Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα μας δεν είναι ο Νοστράδαμος, αλλά - αν καταλαβαίνω σωστά - η αποσαφήνιση και η ερμηνεία κάποιων προφητειών, ακόμα κι αν αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι λένε οι Πατέρες στο Άγιο Όρος. Και αναφέρομαι σε προφητείες που δεν είναι - απαραίτητα - καταγεγραμμένες. Αν κάποιος ξέρει κάτι υπεύθυνα και θέλει να το μοιραστεί, θα ήταν πολύ χρήσιμο, γιατί θα βοηθούσαν πολύ στην συζήτηση.

Εξακολουθώ και πιστεύω πως η επιβεβαίωση των ημερομηνιών θα μπορούσε να έρθει μέσα από μια μικρή έρευνα σχετικά με τον Βασιλέα Αγ. Ιωάννη.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ο φίλος 22 ανέφερα κάτι σχετικά με το όραμα κάποιου γνωστού του. Θα ήθελε να δώσει κάποιες πληροφορίες? (αν βεβαίως θεωρεί πως αυτός που είδε το όραμα είναι κάποιος φωτισμένος άνθρωπος)

tonisΜέλος
05/06/2005, 15:33:43
ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΣGR ΓΡΑΦΕΙΣ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ,ΣΤΟΝ ΕΡΡΙΚΟ ΤΟΝ 2ο,ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟ 1666, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΧΙΤΛΕΡ, ΚΤΛ.
ΦΙΛΕ 22 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΥ ?

AetosΜέλος
05/06/2005, 18:17:11
Ααα και κάτι ακόμα σχετικά με την ημερομηνία 2007.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει προφητεία (θα ψάξω να σας πω και ποιος την είπε - νομίζω ότι την επανέλαβε και ο π.Παίσιος) ότι ο μεγάλος πόλεμος θα γίνει όταν η Ευρώπη μιλάει 18 γλώσσες. Αν το κοιτάξετε θα δείτε ότι ο αριθμός των 25 χωρών σήμερα μιλάει 18 διαφορετικές γλώσσες.
Άρα η ημερομηνία ορόσημο, είναι αυτή που οι χώρες στην ευρώπη θα πρόκειται να γίνουν 26 (+1 γλώσσα). Κι ερωτώ αν ξέρει κανείς πότε έχει προγραμματιστεί είσοδος επόμενης χώρας στην ένωση.

tonisΜέλος
05/06/2005, 21:00:21
2007.ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
menasΜέλος
05/06/2005, 21:24:10
Καλησπέρα σε όλους.

Παρόλο που δεν κατάφερα να διαβάσω και τις 11 σελίδες της συγκεκριμένης συζήτησης, κατάλαβα ότι το νέο θέμα που έθεσα σχετικά με τις ΗΠΑ και την Αποκάλυψη θα έπρεπε να μπει εδώ και όχι από μόνο του. Ζητώ συγνώμη και παρακαλώ κάποιον από τους Moderators να το μεταφέρουν αν το κρίνουν σκόπιμο.

Από όσα διάβασα μέχρι στιγμής, μου έχει δημιουργηθεί η παρακάτω έντονη απορία. Με όση γνώση έχω επί του θέματος, από το σύνολο της Αγίας Γραφής, σχεδόν η μισή ασχολείται με την προφητεία. Το κομμάτι της ΠΔ που ονομάζεται 'προφήτες' είναι εκτενέστατο. Στην ΚΔ, εκτός από το απαύγασμα του προφητικού λόγου που λέγεται Αποκάλυψη, υπάρχουν πληθώρα χωρίων που είναι καθαρά προφητικά.

Και η απορία μου είναι η εξής. Μέσα σε όλη αυτή τη συζήτηση για την προφητεία, αναφέρθηκαν οι προφητείες των σύγχρονων ορθόδοξων 'αγίων', των παλαιότερων 'πατέρων', των καθολικών 'αγίων', ακόμα και οι 'προφητείες' του Λιακόπουλου. Και σχεδόν πουθενά δεν αναφέρονται προφητείες απ' ευθείας από τη Γραφή.

Αναρωτιέμαι λοιπόν πως γίνεται κάποιος που την 'ψάχνει' με την προφητεία από τη σκοπιά του Χριστιανού, να παραμερίζει σχεδόν ολοκληρωτικά την πηγή της πίστης του, ακόμα και τα λόγια του ίδιου του Ιησού, και να ανατρέχει με πάθος σε δευτερεύσουσες πηγές για να βρει απάντηση στους προβληματισμούς του.

Ευχαριστώ

22Μέλος
05/06/2005, 22:47:39
file aetos,ayth thn profhteia proth fora thn akoyo.8ymasai mhpos poios thn eipe?to leo giati exo kanei xronia ereyna pano stis profhteies pou mporoysa na exo prosbash.apo thn ereyna moy ebgala to symperasma oti to argotero ton noembrio tou 2007 8a exei ksekinhsei o tritos pagkosmios,omos an ontos isxyei ayth h profhteia poy les kai syndeontas thn me osa ksero kai exo pei h' den exo pei akoma tote o polemos 8a ksekinhsei fetos h' to argotero tou xronou meta ton ioylio!
gia to orama pou me rotate filoi mou ,mou eipe oti akoyse mia fonh na tou leei oti prota 8a ginei ena megalo gegonos (mhpos ennoei th dolofonia tou osama mpin laden pou leei kai o liakopoulos?)kai epeita apo treis mhnes 8a ksekinhsei kai o polemos!sygkekrimena tou eipe oti treis mhnes meta ta gegonota 8a arxisei o tritos.
h profhteia toy nostradamou gia tous olympiakoys einai gramenh se palia biblia,prosopika thn exo diabasei sto spiti enos filou pou exei palia ekdosh.stis nees ekdoseis thn exoyn bgalei!ayta,perimeno tis apopseis sas.