- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΝΟ2) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Β'Θεσ/νικεις 2 : 1-12 Δανιηλ κεφ. 12
Ομως δεν θα φυγει ο Λαος Του Θεου πριν εκπληρωθει αυτη η μεγαλη προφητεια που λεγεται "βδελυγμα της ερημοσεως".
Αν πρωτα δεν εμφανιστει ο ανθρωπος της αμαρτιας, αυτος που ειναι προορισμενος για την απωλεια.
Αυτος ο ανθρωπος θα εχει την δυναμη του σατανα και θα κανει καθε ειδους θαυματουργικες δυναμεις, με απατηλα σημεια και τερατα μεγαλα.
Θα στησει το θρονο του στο Ναο Του Θεου, προσπαθωντας να αποδειξει πως αυτος ειναι ο Θεος.
Πολλοι θα τον ακολουθησουν και θα πιστεψουν σ'αυτον.
Διοτι ο Θεος θα επιτρεψει να πιστεψουν σ'αυτον, οσοι δεν δεχτηκαν τα Καλα Νεα, την Αληθεια Του Θεου.
Προσοχη σ'αυτον τον ανθρωπο, διοτι πισω απο αυτον θα ενεργει ο σατανας.
Πρωτα η Αληθεια Του Θεου και μετα θα ερθει ο "ανομος" που θα τον ακολουθησουν οσοι δεν πιστεψουν στην Αληθεια, οπως ειναι γραμμενο στην Επιστολη του Αποστολου Παυλου.
Το βδελυγμα της ερημοσεως εγινε ηδη μια φορα στο παρελθον οταν ο Αντιοχος ο Επιφανης βεβηλωσε το Ναο του Σολομωντα. Κατηργησε τη λατρεια προς Τον Θεο του Ισραηλ φτανωντας στο σημειο να παριστανει ο ιδιος τον θεο.
Με τον ιδιο τροπο ο ανομος θα στησει το βδελυγμα της ερημοσεως.
Διαβαστε προσεχτικα τις προφητειες της Παλαιας Διαθηκης, της Καινης Διαθηκης.
Να ειστε προσεχτικοι στα γεγονοτα που θα ακολουθησουν στο κοντινο μελλον.
Δεν πρεπει να τον ακολουθησετε, ουτε για τα σημεια ουτε για τα θαυματα που θα κανει.
Γιατι ο Κυριος Ιησους Χριστος θα ερθει σε νεφελες.
Μην τον ψαχνετε στη Γη, η Παρουσια Του θα ειναι γεματη δοξα και καθε ματι θα Τον δει.
Να ειστε προσεχτικοι αν ακουσετε πως ο Ιησους Χριστος εμφανιζεται στη Γη, γιατι οπως ειναι γραμμενο στην Καινη Διαθηκη θα παρουσιαστουν ψευδοχριστοι, και ψευδοδιδασκαλοι.
Μην ξεχασετε ΠΟΤΕ πως ο Ιησους Χριστος θα ερθει απο τον ουρανο σε νεφελη.
Στην Α'Επιστολη προς Θεσσαλονικεις ειναι γραμμενο για το πως θα σωθουν τα παιδια Του Θεου και στη Β΄Επιστολη προς Θεσσαλονικεις ειναι γραμμενο οτι αφορα τον ανθρωπο της απωλειας.
Οι Αποστολοι στην Καινη Διαθηκη εξηγησαν καθαρα πως θ'αναγνωριζουμε με σιγουρια τον καρπο του Πνευματος και τι σημαινει αιρετικος, ψευδοπροφητης, ψευδοδιδασκαλος. Ματθαιον 24 : 4-5, Β΄Πετρου 2 : 1-4
Για τον καρπο του Πνευματος διαβαστε: Γαλατες 5 : 22-23
Μην μπερδευουμε τους εχθρους, γιατι πολυ συχνα εμεις οι Χριστιανοι φιλονικουμε μεταξυ μας χωρις σοβαρο λογο.
Οσο για μενα, δεν ειμαι ψευδοπροφητης ουτε προφητης, ουτε κανω θαυματα και τερατα.
Το μονο χαρισμα που εχω απο Τον Θεο ειναι να ερμηνευω τις γραφες, με τις εξηγησεις που ο Θεος μου αποκαλυπτει πανω στις προφητειες που Εκεινος εδωσε στο παρελθον.
Και μου τις εξηγαει τη στιγμη που εκπληρωνονται, ποτες πριν. Α'Κορινθιους 12: 1-11
Ματθαιον κεφ.10:8-15
Να θεραπευετε τους αρρωστους, να ανασταινετε τους νεκρους, να γιατρευετε τους λεπρους, να κανετε καλα τους δαιμονισμενους.
ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΤΕ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ.
Μην παρετε στο ζωναρι σας χρυσο η ασημενιο η χαλκινο νομισμα ουτε σακιδιο για το δρομο ουτε διπλα ρουχα ουτε υποδηματα ουτε ραβδι. Στον εργατη πρεπει να του δωθει η τροφη που του αξιζει.
Σ'οποια πολη η χωριο κι αν μπειτε, χαιρετιστε το, λεγοντας "ειρηνη σ΄αυτο το σπιτι".
Κι αν το σπιτι το αξιζει, ο χαιρετισμος σας "ειρηνη" θα παει σ΄αυτους κι αν δεν το αξιζουν, η "ειρηνη" που θα πειτε ας επιστρεψει σ'εσας.
Οποιος δεν σας δεχτει και δεν ακουσει τα λογια σας, οταν βγειτε εξω απ'αυτο το σπιτι η απο κεινη την πολη, τιναξτε και τη σκονη ακομη απο τα ποδια σας.
Σας βεβαιωνω πως την ημερα της κρισεως ο Θεος θα δειξει μεγαλυτερη επιεικεια για τα Σοδομα και τα Γομορρα, παρα για την πολη εκεινη".
Ο Κυριος μαζι σας, να σας σκεπαζει και να σας εχει παντα υπο την προστασια Του.
Zei Kurios o Qeos mou!
Και πιστεύω πως ο σατανάς δεν μπορεί να μιμηθεί την δόξα του Θεού ,θα προσπαθήσει όμως.Για να πλανήσει ή δυνατόν και τους εκλεκτούς.Όμως ο Κύριος θα συντομεύσει τις μέρες και θα τον εξολοθρεύσει με την δύναμη της παρουσίας Του. Και πρίν την καταστροφή της γής ,θα γίνει και η ανάσταση των νεκρών που μαζί με τους εναπομείναντες ζώντες θα αρπαχθούν με νεφέλη στον αέρα σε συνάντηση με τον Κύριο για να είναι πάντοτε μαζί Του.
Ας προσευχόμαστε και ας μένουμε πιστοί στο Λόγο του Θεού για να μην δειλιάσουμε στις δύσκολες ώρες.
Είμαστε ξένοι και πάροικοι σε αυτόν τον κόσμο, η αληθινή πατρίδα μας είναι μετά του Κυρίου.
Τώρα τι να πω, με συγχωρήτε αν ξεφύγαμε από το θέμα........
Και επίσης μια ερώτηση: Ti είναι η νούλα?
Αν μπορούσε κάποιος από θεσσαλονίκη ή γενικότερα κάπου κοντά στο Άγιο Όρος να τον επισκεπτεί να μας πει αν όντως ανήκει σε αυτόν η προφητεία, καθώς και την γνώμη του για όσα θα συμβούν, θα ήταν πολύ καλό για την έρευνά μας.
Πολύ υλικό μαζεύτηκε. Θα πρέπει να βρω χρόνο να το διαβάσω τώρα όλο αυτό.
===
που να τον βρούμε όμως!
Κυριακόπουλε αναφέρεσαι στη νούλα του www.noula.com που λέει ότι της μιλάει ο Θεός;
Το άλλο site που δίνεις δεν ανοίγεις οπότε διαφώτισέ μας σχετικά.
Αδελφέ Κυριακόπουλε σε ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σου
Φύλαξε μας Χριστέ ο Θεός μας.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Μαιτράγια είναι μια μαριονέτα, ένα πιόνι στα χέρια της πανθρησκείας, τον οποίον και θα πλασάρουν μέσα στον πόλεμο, ώστε να βασιστεί πάνω στους καημούς των ανθρώπων ως "σωτήρας", αλλά την ίδια ώρα η Ρωσία από ψηλά θα αλωνίζει.
Καλύτερα να μην αναφερόμαστε σε δαύτον. Μόνο καραγκιόζης είναι ο άνθρωπος που καταδέχτηκε να παίξει τέτοιο ρόλο.
Πρόσφατα ο Λιακό έβγαλε μια φωτογραφία όπως είναι τώρα λέει, το κατά τώρα είναι ορίτζιναλ η φώτο είναι άλλο θέμα.
Εγώ να κάνω τώρα μια ηλίθια ερώτηση??
Μέλι έχει αυτό το forum και μαζεύει τόσες ακρίδες? Ειλικρινά, μου προκαλεί τρομερή εντύπωση, πόσοι αιρετικοί, άθεοι, ειδωλολάτρες, σατανιστές, έχουν μπει εδώ μέσα κατά καιρούς!
Τι γίνεται ρε παιδιά?
(....κοίτα που φτάσαμε...σε λίγο θα πρέπει να ζητάμε από τον καθένα, που γράφει εδώ μέσα, ομολογία πίστεως!...)
Αλλά έχω άγνοια πάνω σε αυτά που συζητάτε.(συγκεκριμένες προφητείες αγίων)και χάρηκα που βρήκα πιστούς ανθρώπους να κουβεντιάζουν).
Μπήκα εδώ όταν βρήκα αυτό το φορουμ, ψάχνοντας για προφητείες γύρω από τον αντίχριστο και το χάραγμα.
Δεν ήθελα να κάνω κακό στον ειρμό των σκέψεών σας, ούτε βεβαίως να σας αποπροσανατολίσω.
Δεν θα ξαναεπέμβω στην συζήτηση.