- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
αρα οσο και εαν το θελουμε δεν υπαρχει απολυτη αγαπη... ας μη πεφτουμε σε τετοιες λογικες παγιδες ... την απολυτη αγαπη μπορουμε να την δουμε ως ενα φιλοσοφικο θεμα που μπορει να μας οδηγησει σε καποια συμπερασματα αλλα ας μας εξηγησει καποιος τι ειναι αγαπη και τι απολυτη αγαπη και μετα συνεχιζουμε
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
quote:
το νιωθεις σε διαπερνα και σε εκπαιδευει
Aκριβώς...
παντως μεταξυ μας και μη το πεις πουθενα ... σσσ μη μας ακουσουν...οι υπολοιπο γυριστε απο την αλλη οκ? εεε μιμοσα μη κλεβεις ... φιλε μου αλεξ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ !!!!! καλα να περνας αυτο πανω απο ολα και ασε με να σε πειραζω μη δινεις σημασια !!!!!
[
]
http://www.youtube.com/watch?v=wvoXlB4uJX4
Taste the love, The lucifer's magic that makes you numb
The passion and all the pain are one
You're sleeping in the fire
Taste the love, the lucifer's magic that makes you numb
You feel what it does and you're drunk on love
You're sleeping in the fire
quote:
φιλε μου αλεξ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ
Για τον άλεξ, υπάρχει σωστό-λάθος, αγάπη-μίσος, άσπρο-μαύρο...
Τα άκρα δηλαδή... την διαδρομή-απόσταση που υπάρχει ανάμεσά τους δεν την βλέπει...
Edited by - mimosa on 21/01/2010 14:11:51
ο αλεξ καλα λεει οτι λεει , με τιποτα δεν θα ηθελα να πει αυτα που λεω ... εγω οτι λεω (και μιλαω για οτι καταθετω) αποτελει ειτε βιωματα ειτε οτι εχω ψαξει και εχω αποδεχθει και πανα ειναι προσωπικη και μονο αποψη , απλα τα λεω ωστε οποιον τον ενδιαφερουν να τα εχει σε μια ακρη του μυαλου, να λεει να ακουσα και αυτο , οκ δε το πιστευω αλλα το ακουσα !!! κατι που κανω και εγω φυσικα για οσα ακουω !!!
και εγω ασπρα μαυρα τα εβλεπα καποτε και μετα ηρθε το γκρι και λιγο αργοτερα τα χρωμματα (βλεπεις ειχα απρομαυρο pc μετα εβαλα vga χαχαχα τελικα η οραση μου δεν ειχε προβλημα ) και να υποθεσω και εσυ ? εστω σε νηπιακη ηλικια ΧΑΧΑΧΑ
[
]
quote:
και εγω ασπρα μαυρα τα εβλεπα καποτε και μετα ηρθε το γκρι και λιγο αργοτερα τα χρωμματα
Όπως όλοι.
Για να το πούμε και στη μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο άλεξ αυτή τη στιγμή... τις ενέργειες του ανώτερου πλάσματος-εαυτού που λέει, τις ενσαρκώνουμε σταδιακά, και σε όλη μας τη ζωή!
Όταν σταματήσουμε να αναθεωρούμε, χμ, κάτι δεν πάει καλά.