- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αλλα μιας και το θεμα ειναι η συντελια του κοσμου η συνταγη ειναι απλη.Δωστε για ενα μηνα την διακυβερνηση ολου του πλανητι στους πολιτικουσ μασ.Εκει να δεις συντελια που θα επελθει.δεν θα μινει τιποτα και με την πινα που εχουν.??? Ε ρε γλεντια
quote:
μακεδων σε ενα χωριο που λεγεται φαια πετρα 25 χιλιομετρα απο το Σιδηρικαστρο,με λιγοστους κατοικους, ειναι πανω απο αυτο προς το βορειο τμημα ,συνορευει με την βουλγαρια
Καλή φάση.. από το Μελισσοχώρι που έχει σπίτι η γυναίκα μου δίπλα στον Λαγκαδά πόσο να ναι.. καμιά ωρίτσα βαριά? άντε την γλυτώσαμε και φέτος..
Πέφτει μεσοβδόμαδα μόνο γαμώτο και θα πρέπει να πάρω όλη την βδομάδα άδεια για να ανέβω
quote:
Πέφτει μεσοβδόμαδα μόνο γαμώτο και θα πρέπει να πάρω όλη την βδομάδα άδεια για να ανέβω
Γιατί όλη τη βδομάδα; Πάρε άδεια μόνο για Τετάρτη, φεύγεις την Τρίτη μετά τη δουλειά. Την Πέμπτη δεν θα υπάρχει κανείς για να πάρεις άδεια...
Στήσε μεγάλη σκηνή, Τετάρτη θα έρθω και γω...

macedon
(που θα εισαι ελεύθερος τοτε)
να καβατζώσεις ενα οικοπεδακι δίπλα στον "προφήτη"
και σιγά σιγά ερχόμαστε κι εμείς

macedon
quote:
Κανονικά εσυ πρέπει να πας πρώτος macedon
(που θα εισαι ελεύθερος τοτε)
να καβατζώσεις ενα οικοπεδακι δίπλα στον "προφήτη"
και σιγά σιγά ερχόμαστε κι εμείς
Πόσο πάνε (σε Δραχμές πλέον...) τα οικόπεδα στη Σιντική???
Μιας και είμαστε Μακεδόνες κοντοπατριώτες, το σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάνα οικοπεδάκι εκεί κοντά και να γειτονεύω με τον "προφήτη"...
Εγώ αν και δεν συμμερίζομαι τις θεωρίες του θα επαναφέρω το σλόγκαν...:
Χ@σίσι, Γ@μήσι, επιστροφή στη Φύση...
Θα είναι καλύτερο και ...αποδοτικότερο!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
απο τον Ιούλιο ... κοντά στη φύση

μόλις χθες (αργά το βράδυ) ήρθε το EuroGroup για να απαντησει
στο βασανιστικό ερώτημα
Τελικά, το 2012 ΔΕΝ θα καταστραφεί ο κόσμος
(ή τουλάχιστον η Ελλάδα !)!
Η Χώρα μας θα μείνει "ζωντανή"
γιατί πρέπει να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ πρώτα !!!
Επομένως, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ... μέχρι το 2040 ![]()
(και βλέπουμε)

quote:
Μετά απο 87 σελίδες, που γράφτηκαν για το θέμα
μόλις χθες (αργά το βράδυ) ήρθε το EuroGroup για να απαντησει
στο βασανιστικό ερώτημα
Τελικά, το 2012 ΔΕΝ θα καταστραφεί ο κόσμος
(ή τουλάχιστον η Ελλάδα !)!Η Χώρα μας θα μείνει "ζωντανή"
γιατί πρέπει να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ πρώτα !!!Επομένως, το θέμα μπορεί να κλειδωθεί ... μέχρι το 2040
(και βλέπουμε)
Καλά, μη βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά Αιθεροβάμων...
Πόσες φορές το είδαμε το έργο Χανόμαστε-Πνιγόμαστε-Καιγόμαστε, αν δεν ψηφιστεί το Μνημόνιο 1, το Μεσοπρόθεσμο, το 2, αν γίνει ή δεν γίνει δημοψήφισμα, αν πάμε σε Δραχμή, κλπ,κλπ.
Μέσα στο 2010-11 ήταν 3-4 φορές???
Με ένα ψήφισμα δεν καθαρίζουμε κιόλας...
Να δούμε στην εφαρμογή τι θα γίνει (που ακόμα δεν εφαρμόστηκαν τα πρώτα, και ούτε απέδωσαν...) Να δεις που τέλη Μάρτη, Απρίλη, Μάη, κλπ,
θα αρχίσουν άλλα τροπάρια πάλι
αναλόγως και πότε θα γίνουν εκλογές και τί θα βγάλουν....
και αναλόγως τι θα κάνει και η USA/Israel με το Ιράν...
Έχουμε "ψωμί" ακόμα με το 2012...
Στις 31/12/2012, θα μπορέσουμε να το κλειδώσουμε άνετα το θέμα, μην αγχώνεσαι, το "λιβανίζαμε" τόσα χρόνια,
10 μήνες ακόμα δεν μας χαλάνε...

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Ο συγγραφεας αναφερει οτι υπαρχουν στην περιοχη κοντα στο μνημειο κακτοι που αν κοψεις κομματι απο το εσωτερικο τους και το φας , παραλληρεις και βλεπεις το κεφαλι να σου μιλαει και να σου λεει οτι ηρθε απο το διαστημα και αλλα τετοια. Το περιεργο είναι οτι οι κακτοι αυτοι ου ασφαλως υπαρχοθν και σε αλλα μερη μονο σε εκεινη την περιοχ η εχουν αυτη την επιδραση.
Στο ιντερνετ εψαξα για το μνημειο αυτο χρησιμοποιωντας την ξενη του ονομασια "MONUMENTO A LA HUMANIDAD" και βρηκα παρα πολλα site και φωτογραφιες που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα. Τι έχετε να πειτε επ' αυτου?
Zamantas29
Θα το κοιτάξω στο internet και θα σου πώ τη γνώμη μου.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

Το 'ονομα συγγραφεα θα το στείλω αργοτερα,δεν το χω προχειρο
ΤΠ βιβλίο δεν έχει σχέση με ανεφήγητα και τέτοια έιναι απλά οι εμπειρίες του από ταξίδια σε όλο τον κόσμο
Zamantas29
Ερωτας ειναι η τεχνη του να φευγεις.
(Δ.Λιαντινης)
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Αν κοιτάξεις το λόφο από την δεξιά μεριά της φωτογραφίας, φαίνεται κάπως ένα πρόσωπο σε στάση προφίλ.
Αν έχω δίκιο, ξεχωρίζω τη μύτη, τα χείλη, το βαθούλωμα του ματιού, το πηγούνι.
Ίσως έχω μεγάλη φαντασία και βλέπω ό,τι να ΄ναι!
Όμως αυτό δεν είναι τίποτα τρομερό!
Η πέτρα μπορεί να λαξεύτηκε ή να έγινε έτσι από την διάβρωση μέσα στο πέρασμα του χρόνου.
Δεν πιστεύω οτι αυτό το πέτρινο κεφάλι σου μιλάει αν κόψεις λίγο κάκτο από εκεί γύρω κα τον φάς!

quote:
Εμένα μου φαίνεται τυχαίο πάντως. Πολλοί βράχοι θυμίζουν πρόσωπα ή πράγματα, απλά το έκαναν οι κάτοικοι της περιοχής για να μαζέψουν τουρισμό...
Κι εγώ αυτή την εξήγηση δίνω.
Το να πιστέψω πως μασάς λίγο κάκτο και μετά το πέτρινο κεφάλι σου μιλάει το θεωρώ τουλάχιστον ιστορία επιστημονικής φαντασίας....
Πιστεύω κι εγώ πως οι ντόπιοι "έβαλαν το χεράκι τους" στο βράχο για τη συρροή τουριστών.