- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Απο μικρά παιδιά στο σχολείο μας είχαν πρήξει ο δάσκαλοι στο μάθημα της Γεωγραφίας οτι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι μια μίκρή και φτωχή χώρα γεμάτη απο βουνά που μας κάνουν την ζωή δύσκολη .... το θυμάστε; ΜΕ λίγα λόγια μακάρι να είχαμε μόνο πεδιάδες και θα κολυμπάγαμε στο χρήμα .... κάτι τέτοια διδάσκονται στα σχολεία και μετά απορούμε γιατί συμβαίνει οτι συμβαίνει...
Η απάντηση για το αν η ΕΛΛΑΔΑ ειναι μια ορεινή μικρή και φτωχη χώρα ειναι και ΕΔΩ
http://users.ntua.gr/paneios/dolon.htm
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ....
Καληνύχτα σας
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..
quote:
Ποιος ειν' αυτος που κατεβαινει / κακοντυμενος οχ' το βουνο;
(σημ. δεν χρειαζονται ιδιαιτερα μαθηματα σπηλαιολογιας για να συγγραψεις ιστοριες του καναπεος)
Παραθέτω μια φωτογραφία και θέλω τα σχόλια σας:
Τι είναι η φασματική μορφή στο μέσο της φωτογραφίας;
Παρακαλώ προσέξτε τον ασχημομούρη αριστερά: σχετίζεται άραγε αυτός με τη μορφή;
Θέλω τις απόψεις σας...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!

quote:
Τι είναι η φασματική μορφή στο μέσο της φωτογραφίας;Παρακαλώ προσέξτε τον ασχημομούρη αριστερά: σχετίζεται άραγε αυτός με τη μορφή;
Θέλω τις απόψεις σας...
Ναι.
Αυτός ο ασχημομούρης φταίει για όλα. Με το κοσμοδυναμικό βαρυτικό του πεδίο (το οποίο το απέκτησε μια βραδια στην Πεντέλη τρώγωντας σουβλάκια έξω από τη σπηλιά με τα φωτονικά πεδία) επιρεάζει τη χωροχρονική δίνη, ώστε να αποπροσανατολίζει τα ούφο και να πετούν πάνω από τα εξοχικά των ερευνητών (βλ. περιοδικό Μύστερυ εκδ. Νοεμβρίου) και φίλων του esoterica και του metafysiko.... (λέει και ονόματα!)
Έλεος πιά.
Edited by - Δύναμη Βρίλ on 01/12/2005 10:29:11
quote:
(σημ. δεν χρειαζονται ιδιαιτερα μαθηματα σπηλαιολογιας για να συγγραψεις ιστοριες του καναπεος)
Το κακό είναι, οτι ειδικά σε αυτό έχεις πολύ δίκιο. ![]()
Γειά σου Λύκε... !
*σημ. Δεν ξέρω τι ήθελες να γράψεις, δεν το πιάνω, γιατί σε είχα συνηθήσει σε πιο δυνατή συγγραφή.
*σημ.2. Έχεις αφήσει κάτι στη μέση. Εδώ και καιρό περιμένω την συναρπαστική συνέχεια ! ![]()
Ειναι η υγρασία της εκπνοής του φωτογράφου, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο φακό της μηχανής (και γι'αυτό είναι out of focus) και η οποία έχει υπρεφωτιστεί απο το flash.
Ελπίζω να μήν καπνίζετε μέσα στις σπηλιές !
Angelos
Edited by - Angelos on 01/12/2005 10:34:59
quote:
η ΕΛΛΑΔΑ ειναι μια μίκρή και φτωχή χώρα γεμάτη απο βουνά που μας κάνουν την ζωή δύσκολη...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ....
Γειά σου Θανάση !
σε αυτό που λές, που άλλοι τη θεωρούν φτωχή και άλλη πλούσιοι, εξερτάται από τον τρόπο που το βλέπει κανείς.
Αυτοί που λένε το "φτωχή", σκέφτονται με τον τρόπο "να το αξιοποιήσουμε". Αξιοποιήστε το λοιπόν. Ρίχτε τσιμέντο, σπάστε, κόψτε, πουλήστε. Το αξιοποιήσατε. Και τι καταλάβατε ?
Αυτά που βγάλατε, σε τίποτε ξεφτυλιστράδικα της εθνικής οδού θα πάτε να τα φάτε. Μέχρι εκεί φτάνετε...
Αυτό που εσύ ψάχνεις και βρίσκεις Θανάση, οι Θησαυροί που φέρνεις στο φώς, δεν έχουν αξία γι αυτούς. Εκεί που είναι δεν μπορούν να τους "αξιοποιήσουν". Και καλύτερα έτσι !
Έτσι θα μείνουν και θα τους βρίσκουν μόνο αυτοί που ξέρουν.
Σκέφτομαι λοιπόν, ότι κάποιοι έιπαν κάποτε το "φτωχή χώρα" για διάφορους λόγους. Κάποιοι από πικρία και απογοήτευση, κάποιοι όμως ίσως να σκέφτηκαν ότι έτσι κρατάς και μακριά αυτούς που έχουν μεγάλη όρεξη.
Προτιμώ λοιπόν να "μασάω" και εγώ αυτήν την καραμέλα, και ας ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Καταλαβαίνεις γιατί ...![]()
...Kαμμιά φορά "είμαστε" μεταξύ, γης, ουρανού και θάλασσας...
...Πότε-πότε τυχαίνει και λειτουργούμε ως ένας αντικατοπτρισμός του "είναι" μας...
...Και ίσως να νοιώθουμε ότι μας "φωτίζουν" δύο ήλιοι...

"...το γαρ αυτό νοείν έστιν τε και είναι..."
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΕΙΡΩΝ ....παρε τηλεφωνο να τα πουμε
Και μια φωτογραφια .... τι αλλο;
ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΒΡΑΧΟ .... ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2006 το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.... ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Θανασης
Ξανθοπουλος
Πανειος
Ο μέγας ΠΑΝ δεν τέθνηκε...ζει στα βουνά και στις σπηλιές..
quote:
Γιατι δεν δοκιμάζεις να τους κάνεις εσυ μήνυση?
και μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα, να τους ακυρώσεις την άσκηση
και να μάθει ο κόσμος οτι θα τους ρίξουν πυρηνικά
δυο σε ενα!
Ενα κοράκι που σέβεται την αποστολή του έτσι πρέπει να κάνει.not asked to learn how deep the secrets ... there are no
σχολιο 18
...ενα κορακι αληθινο με πιστοποιηση χρυσης βουλας χμμ δεν χρησιμοποιει τους μηχανσμους του συστηματος ποτε για να το καταγγειλει δεν παιζει με ορους του παιχνιδιου της νομιμοτητας του συστηματος ,,,εξαιρεση αποτελει το διαδικτυο ....ενα κορακι δε δαγκωνει ποτε απο το πτωμα ,,,χμ!!
...εσεις ομως σα καλοι τσιφλικαδες νομοταγεις και γνωστες της νομικης πλευρα του ζητηματος μπορειτε να με καταγγειλετε θα σας το χρωστω χαρη ...και να με μηνυσετε οτι χρησιμοποιω το τσιφλικι για την διαπλανευση των νεων ...απο κει και περα θα αναλαβω εγω την υπερασπιση μου και θα παρουν ολοι τις απαντησεις που ταιριαζουν τρελαινομαι να μιλαω με λεπτομερειες για τα ζητηματα αυτα και να με ""ανακρινουν"" με ερωταπαντησεις ......χμμ ..
..τελος παντων ας σοβαρευτουμε δεν ειναι να χανουμε χρονο με αυτα .. τουτη τη στιγμη που μιλαμε καταφθανουν επισημοι εκπροσωποι ξενων κρατων για να παρακολοθησουν το γεγοος της εκτοξευσης των πυραυλων απο το αντιαεροπορικο συστημα S 300...
KATI MOY MYΡIZEI ,,ΑΣΧΗΜΑ .. ΕΣΑΣ ???ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ Σ300 ειναι απλα ενα καλο προσχημα για αλλες δραστηριοτητες ..χμμ ακομη πιο <<οικολογικες >>!!!ΕΙΔΟΜΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
.........ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2013 .. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΡΙΨΕΙΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
( ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΉ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ )ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ...
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ...
===========================================================================
http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&DocID=838344&srv=127
Υπογραφή στρατιωτικού μνημονίου για τη Σούδα
Σε υπερ-βάση με πολλαπλές χρήσεις μετατρέπεται για το ΝΑΤΟ η Σούδα. Αυτό προβλέπει ένα νέο στρατιωτικό μνημόνιο συνεργασίας, με το οποίο η Ελλάδα δίνει γη και ύδωρ στη συμμαχία και τις ΗΠΑ.
Την εποχή του... μνημονίου η Ελλάδα φαίνεται να υπογράφει, και μάλιστα με τη βούλα του Κοινοβουλίου, ένα ακόμη μνημόνιο. Πρόκειται για τη συμφωνία με την οποία η βάση της Σούδας μετατρέπεται σε σούπερ βάση και μάλιστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα.
Τις επόμενες ημέρες η Βουλή θα κληθεί να κυρώσει τη συμφωνία τεχνητής διευθέτησης μεταξύ της διοίκησης των συμμαχικών δυνάμεων της Νάπολης και του ΓΕΕΘΑ, σχετικά με την εγκαθίδρυση της Προωθημένης Βάσης Διοικητικής Μέριμνας στο λιμάνι της Σούδας.
Το μνημόνιο
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα στρατιωτικό μνημόνιο που μεταξύ άλλων προβλέπει:
* Η Προωθημένη Βάση Διοικητικής Μέριμνας επιφορτίζεται με την παροχή βοήθειας σε επιπλέουσες και αερομεταφερόμενες μονάδες σχετικά με τον ανεφοδιασμό, τη συντήρηση, τη διεκπεραίωση επιβατών, ταχυδρομείου και φορτίου και τη δραστηριότητα ιατρικής εκκένωσης προκειμένου να διασφαλίσει την επιχειρησιακή δυνατότητα των συμμαχικών ναυτικών δυνάμεων.
* Το έθνος υποδοχής - Ελλάδα - θα παρέχει υποστήριξη στα αποστέλλοντα έθνη, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ενέργειες του ΝΑΤΟ.
* Με βάση τη συμφωνία, πολλές από τις υπηρεσίες θα παρέχονται στην συμμαχία ανέξοδα, ενώ πολλές δραστηριότητες όπως περιγράφονται στο ίδιο μνημόνιο θα απαλλάσσονται από δασμούς, φόρους και άλλες χρεώσεις.
Δωρεάν υπηρεσίες
* Στην παράγραφο 1.7 της συμφωνίας αναφέρεται ότι το έθνος υποδοχής θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στο ΝΑΤΟ, όπως γραφεία, χώρους στρατωνισμού, αποθήκευσης και εγκαταστάσεις. Επίσης θα παρέχει υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, στρατιωτικών προσγειώσεων και επίγειων χειρισμών, τη χρήση των υπόστεγων των στρατιωτικών αεροσκαφών και των χώρων στάθμευσης, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
* Το έθνος υποδοχής θα επιτρέπει στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και του αποστέλλοντος έθνους να χρησιμοποιούν τα στρατιωτικά ακίνητα και την υποδομή, εάν αυτά είναι διαθέσιμα, ανέξοδα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Φως, νερό... τηλέφωνο
Ουσιαστικά η Ελλάδα, και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Σούδα, υποχρεούται να προσφέρει συν τα όσα περιγράψαμε φως, νερό, τηλέφωνο δωρεάν, ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα, ακόμη και φροντίδα "μεταφοράς σορών". Το κόστος για όλα αυτά εκτιμάται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς σε αυτό να υπολογίζονται τα απολεσθέντα από δασμούς και φόρους έσοδα
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 05/12/2013 12:01:04
αλλά μελετώντας πολλά χρόνια τα περί Γεωστρατηγικής
μονο τον γέλωτα μπορεί να μου προκαλέσει το ανωτέρω δημοσίευμα.
Η "Νέα Κρήτη" μάλλον ανακάλυψε και τη Νέα Αμερική
(άρθρο του 2011 βέβαια)
Για την ιστορία, μια και μπαίνεις στα νερά τις Γεωστρατηγικής
Η γενική συμφωνία που διέπει το καθεστώς της βάσης της Σούδας είναι η απο 1990
ΜDCA "Μutual Defence Cooperation Αgreement" που υπεγράφη όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Α.Σαμαράς.
Το 2001 στις Βρυξέλλες από τους υπουργούς Εξωτερικών, Ελλάδας και ΗΠΑ, υπογράφτηκε στα πλαίσια της ετήσιας ανανέωσης παραμονής των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, συμπληρωματική συμφωνία με τον τίτλο "Συνολική Τεχνική Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και ΗΠΑ", που ήρθε προς κύρωση στη Βουλή από την κυβέρνηση.
Τελευταία φορά που αναθεωρήθηκε η σύμβαση με μιαν άλλη, την CTA (Comprehensive Technical Arrangement) που κυρώθηκε στη Βουλή επί υφυπουργίας Λοβέρδου το 2003
Πέραν των παραπάνω δεν υπάρχει καμιά άλλη σύμβαση, εκτός των πάγιων υποχρεώσεων που έχει η Χώρα μας σε περιπτώσεις ΑΕ (ACTIVE ENDEAVOUR)
ως χώρα μέλους του ΝΑΤΟ
(οι όποιες υποχρεώσεις περιλαμβάνουν αυτά που αναφέρει το άρθρο αλλα είναι γνωστές από το 1990)
Γενικότερα να σε ενημερώσω για τους S300 και συγκεκριμένα τους S-300 PMU1 που διαθέτει η Χώρα μας, είναι "sealed rounds" και δεν απαιτούν συντήρηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, μια και έλεγες παραπάνω οτι "επιδιορθώθηκαν" + οτι είναι "Σοβιετικά σκουπίδια"
(όπως λες σε άλλα φόρα)
Καλο είναι να εκφράζεις τις ανησυχίες σου και μόνο,
μην εισέρχεσαι σε μονοπάτια που δεν τα ξέρεις... θα χαθείς ![]()

quote:
Μην το πάρεις προσωπικά,
αλλά μελετώντας πολλά χρόνια τα περί Γεωστρατηγικής
μονο τον γέλωτα μπορεί να μου προκαλέσει το ανωτέρω δημοσίευμα.
Η "Νέα Κρήτη" μάλλον ανακάλυψε και τη Νέα Αμερική
(άρθρο του 2011 βέβαια)
Για την ιστορία, μια και μπαίνεις στα νερά τις Γεωστρατηγικής
Η γενική συμφωνία που διέπει το καθεστώς της βάσης της Σούδας είναι η απο 1990
ΜDCA "Μutual Defence Cooperation Αgreement" που υπεγράφη όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Α.Σαμαράς.Το 2001 στις Βρυξέλλες από τους υπουργούς Εξωτερικών, Ελλάδας και ΗΠΑ, υπογράφτηκε στα πλαίσια της ετήσιας ανανέωσης παραμονής των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, συμπληρωματική συμφωνία με τον τίτλο "Συνολική Τεχνική Συμφωνία μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και ΗΠΑ", που ήρθε προς κύρωση στη Βουλή από την κυβέρνηση.
Τελευταία φορά που αναθεωρήθηκε η σύμβαση με μιαν άλλη, την CTA (Comprehensive Technical Arrangement) που κυρώθηκε στη Βουλή επί υφυπουργίας Λοβέρδου το 2003
Πέραν των παραπάνω δεν υπάρχει καμιά άλλη σύμβαση, εκτός των πάγιων υποχρεώσεων που έχει η Χώρα μας σε περιπτώσεις ΑΕ (ACTIVE ENDEAVOUR)
ως χώρα μέλους του ΝΑΤΟ
(οι όποιες υποχρεώσεις περιλαμβάνουν αυτά που αναφέρει το άρθρο αλλα είναι γνωστές από το 1990)Γενικότερα να σε ενημερώσω για τους S300 και συγκεκριμένα τους S-300 PMU1 που διαθέτει η Χώρα μας, είναι "sealed rounds" και δεν απαιτούν συντήρηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, μια και έλεγες παραπάνω οτι "επιδιορθώθηκαν" + οτι είναι "Σοβιετικά σκουπίδια"
(όπως λες σε άλλα φόρα)Καλο είναι να εκφράζεις τις ανησυχίες σου και μόνο,
μην εισέρχεσαι σε μονοπάτια που δεν τα ξέρεις... θα χαθείςnot asked to learn how deep the secrets ... there are no
σχολιο 19
...εννοειται δε ειμαι ειδικος στην γεωστρατηγικη αλλα σαν πανεπιστημων ολα με εδιαφερουν και κι απο λιγο το καθενα και ναι μπορω με λιγο ψαξιμο να ασχοληθω με ολα αυτα ....
....χμμ παντως με την ευκαιρεια ασχοληθηκες κια εσυ καλο αυτο !!!να που πιανουν τοπο καμμια φορα οι ενασχολησεις των ασχετων με καποιες πληροφοριες ..ξαναφρεσκαρουν την μνημη των σχετικων και ειδημονων .. ετσι δεν ειναι???? ...
.......η Μνημονιακη Συμφωνια ειναι το κατι αλλο ομως ...θα ψαξω για το κειμενο αλλα κι εσυ μπορεις σαν πολυ πιο μυημενη στο διαδικτυο να το ψαξεις ...
...εγω ασχολουμαι με το θεμα γιατι παντα ψαχνω αποδεικτικα στοιχεια για την ιδεα την συνομωσιολογικη που εχω,, αυτη της χημικης μεταλλαξης του πλανητη μας ,,,,καταλαβες ???και νομιζω εχω κανει καλη προβολη σε τρια φορουμ του θεματος δημοσιοποιωντας ζητηματα που κανονικα μενουν μεσα στους στενους στρατιωτικους κυκλους.... εκει που ολοι μιλανε για το Συριζα και την Χρυσαυγη προσπαθησα να παρεμβαλλω κρισιμα θεματα που εxoυν σχεση με το βιασμενο φυσικο μας πεδιο ...εγω ειμαι κινηματιας ελευθερη σκοπευτρια ...εσυ εισαι????τι κανεις ως εσωτεριστρια για τον κοσμο μας??????????ΑΝΤΙΤΙΘΕΣΑΙ ΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ,,,ΠΑΛΙΣΤΑ ΥΜΙΖΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙ ΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ...αυτη ειναι η αληθεια σκεψου το .. κια μαλιστα χωρις να μου τριξεις παλι τα δοντια δειχοντας μου το παραθυρο της εκπαραθυρωσης ...η μικρη εξουσια που εχεις σε εχει αλλοτριωσει λοιπον τοσοσ σωτε ωστε να μην βλεπεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο που κανουμε ????
...ψαξε με την ευκαιρεια και για την χλωροπικρινη που χρησιμοποιειται πιθανον ακομη στις γομωσεις των βληματων ειδικα αυτων των δευτεροκοσμικων χωρων σαν την ελλαδα μας ...
quote:
θα ψαξω για το κειμενο αλλα κι εσυ μπορεις σαν πολυ πιο μυημενη στο διαδικτυο να το ψαξεις ...
Οκ λάθος πρέπει να έκανε... (λεω)
quote:
τι κανεις ως εσωτεριστρια για τον κοσμο μας??????????
Δυο φορές το ιδιο λάθος? βρε λες να θέλει να μου πει κάτι?
quote:
ΑΝΤΙΤΙΘΕΣΑΙ ΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ,,,ΠΑΛΙΣΤΑ ΥΜΙΖΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙ ΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ...αυτη ειναι η αληθεια σκεψου το .. κια μαλιστα χωρις να μου τριξεις παλι τα δοντια δειχοντας μου το παραθυρο της εκπαραθυρωσης ...η μικρη εξουσια που εχεις σε εχει αλλοτριωσει λοιπον τοσοσ σωτε ωστε να μην βλεπεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο που κανουμε ????
Τι επιθέσεις είναι αυτές βρε ΜΥΘΗΡΑ?
Θα μου απαγορεύσεις να συμμετέχω στο φόρουμ? για να καταλάβω?
Έκανες μια τοποθέτηση για θέμα Γεωστρατηγικής, και απάντησα γιατι γνωρίζω μερικά πράγματα
Αν δεν το εχεις καταλάβει, αν εξαιρέσεις τη ΜΙΑ φράση σου για την ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ θεωρία σου,
η υπόλοιπη ανάρτηση σου εχει να κάνει με αλλουνού παπά Ευαγγέλια!
Είσαι, η μάλλον ΕΙΣΑΣΤΕ (γιατι είστε πολλοί) σε θέση να καταλάβετε τι γράφετε ?

quote:
Είσαι, η μάλλον ΕΙΣΑΣΤΕ (γιατι είστε πολλοί) σε θέση να καταλάβετε τι γράφετε ?
Απολύτως ειλικρινώς και χωρίς ίχνος ειρωνίας (μπέσα), το πρόβλημα είναι κατά την γνώμη μου αλλού. Υπάρχουν άνθρωποι, κι εδώ αλλά και πολύ περισσότερο εκτός forum, οι οποίοι αδυνατούν να δομήσουν σκέψη. Δεν μιλώ καν για παραγωγή σκέψης. Στην απλή δόμηση αναφέρομαι. Νομίζω πως οι λόγοι, αν και προφανείς, δεν είναι της παρούσης στιγμής, κι ενδεχομένως του παρόντος χώρου προς ανάλυση.
Από εκεί και πέρα, το τι γράφει κανείς είναι μια ακόμα πιό σύνθετη διαδικασία, με ότι αυτό συνεπάγεται για το αποτέλεσμα της προφορικής ή γραπτής εκφοράς του λόγου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
...προσπερνω τα απαξιωτικα και ψυχοβγαλτικα σχολια ...καθω επειγει να καταδειξουμε ενα μεγιστο βλητικο αρα διαταρακτικο γεγονος,,,αυτο της πρωτης δοκιμης ενος απαρχαιωμενου αντιαεροπορικου συστηματος του S300 ( της ρωσικης οπλικης σαβουθρας )...
..ολα εινα ετοιμα για την δοκιμη .. εκατονταδες οι καλεσμενοι θεατες στο Πεδιο Βολης Κρητης ...για να θεαθουν το βιασμο των ελλαδικων φυσικων μας πεδιων ..
..τι κουβαλαει στην κεφαλη του το βλημα η τα βληματα που θα ριφθουν ειναι αγνωστο ...η δοκιμη θα γινει την Τεταρτη ..
.. καθως απεχουμε μολις δυο μερες απο την μερα εκτοξευσης ας εχoυμε σε επιφυλακη το αγροφυλακτικο μας πνευμα ....
.. αποτομες αλλαγες βαρομετρικων στο Αιγαιο και εμφανιση ακραιων φαινομενων ,, παλιρροιακα κυματα ή αμπωτεις , μαζικη εξωντωση πουλιων η ψαριων ολα ας καταγραφουν ως ενδεικτες του σιωπηρου χημικου και πυρηνικου πολεμου που δεχομαστε ως οικος με το προσχημα των στρατιωτικων ασκησεων ....
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΚΙ ΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΗ ΒΑΙΛΗΣ ΚΙ ΑΗ ΝΙΚΟΛΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΕΔΙΩΝ !!!!!!!!ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ !!!......................................ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΚΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΝΟΜΙΑΣ !!!!ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΑ ...ΤΡΑΒΗΧΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ <<ΛΕΥΚΟΥ ΑΕΤΟΥ>> ΔΕΙΧΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΤΙ ΜΑΥΡΟΣ ΓΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ !!!!
..εδω ας ενημερωθουμε για την επικειμενη βολη του S300......
===========================================================
http://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=154648&cid=312
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου, 2013
Πυρετός ετοιμασιών για τον «Λευκό Αετό»-Στο ΠΒΚ οι S-300-Παγκόσμιο ενδιαφέρον
Η ώρα της άσκησης «Λευκός Αετός» όπως ονομάστηκε η πρώτη δοκιμή των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 PMU-1 στο Πεδίο Βολής Κρήτης, πλησιάζει και εκατοντάδες εκπρόσωποι κρατών από ολόκληρο τον κόσμο, ετοιμάζουν τις αποσκευές τους για να μεταβούν στα Χανιά την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.
Το ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς πρόκειται για την πρώτη δοκιμή του συγκεκριμένου Ρωσικού αμυντικού συστήματος από ένα κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ.
Πέραν της ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας, που θα παραστεί σύσσωμη και φυσικά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, έχουν προσκληθεί και έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση αυτή όλοι οι Ακόλουθοι Άμυνας των ξένων χωρών που βρίσκονται στην Αθήνα.
Επίσης θα ταξιδέψουν στην Κρήτη 150 παρατηρητές απ’ όλο τον κόσμο ενώ οι Σύνδεσμοι των Χωρών Χρηστών του ΠΒΚ (NAMFI) ετοιμάζουν ομάδες ενημέρωσης και κάλυψης της Βολής !
Οι εντολές του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου προς τον Διοικητή του ΠΒΚ Ταξίαρχο (ΠΒ) Λάζαρο Σκυλάκη (πρώην Αξιωματικός της 181ΜΒ/ΧΩΚ με τεράστια εμπειρία στις βολές των Α/Α) είναι σαφείς :
Πιστή εφαρμογή των κανόνων Ασφαλείας και τέλεια οργάνωση !
Μοναδική ανησυχία, αποτελούν οι καιρικές συνθήκες (προς το παρον προβλέπεται ασθενής βροχή και ισχυροί βορειάδες για τα Χανιά την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου ) και για κάθε ενδεχόμενο, το Πεδίο Βολής Κρήτης έχει ανακοινώσει την διενέργεια "εκπαιδευτικών βολών στην περιοχή Α του ΠΒΚ, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου, απο τις 7 το πρωί μέχρι την Δύση του ηλίου".
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/12/2013 09:21:05
quote:
της πρωτης δοκιμης ενος απαρχαιωμενου αντιαεροπορικου συστηματος του S300 ( της ρωσικης οπλικης σαβουθρας )...
Τα γραφικά περί "διαταρακτικού γεγονότος" τα προσπερνώ, με ενα χαμόγελο
Θα σταθώ στην εμμονή σου να χαρακτηρίζεις σαβούρα ("σαβουθρα" κατ'εσέ)
ενα οπλικό σύστημα που εκτός την ονομασία του, δεν γνωρίζεις τίποτα άλλο,
δεδομένου οτι με το πιο σύγχρονο "όπλο", που ίσως εχεις σχέση... είναι η μυγοσκοτώστρα.
Και το κάνω γιατί σε κάθε σου αναφορά, αντί να μείνεις στις θεωρίες σου, πετάς και τις "πολεμικές" σου /σας "γνώσεις"
Μάθε λοιπόν και μετέφερε το και στη σέχτα σου, οτι οι S300 φέρουν θραυσματική γόμωση 145 κιλών,
το δε προωθητικό τους σύστημα αποτελείται απο πυραυλοκινητήρες στερεών καύσιμων!
Για όποια περαιτέρω πληροφορία... στη διάθεση σας ![]()
ΥΓ
Για να προλάβω (βέβαιη) αντίδραση σου,
να σου θυμίσω οτι ως μέλος αυτού του φόρουμ,
διατηρώ το δικαίωμα να συμμετέχω στις συζητήσεις, κατα βούληση.

quote:quote:
της πρωτης δοκιμης ενος απαρχαιωμενου αντιαεροπορικου συστηματος του S300 ( της ρωσικης οπλικης σαβουθρας )...
Τα γραφικά περί "διαταρακτικού γεγονότος" τα προσπερνώ, με ενα χαμόγελοΘα σταθώ στην εμμονή σου να χαρακτηρίζεις σαβούρα ("σαβουθρα" κατ'εσέ)
ενα οπλικό σύστημα που εκτός την ονομασία του, δεν γνωρίζεις τίποτα άλλο,
δεδομένου οτι με το πιο σύγχρονο "όπλο", που ίσως εχεις σχέση... είναι η μυγοσκοτώστρα.Και το κάνω γιατί σε κάθε σου αναφορά, αντί να μείνεις στις θεωρίες σου, πετάς και τις "πολεμικές" σου /σας "γνώσεις"
Μάθε λοιπόν και μετέφερε το και στη σέχτα σου, οτι οι S300 φέρουν θραυσματική γόμωση 145 κιλών,
το δε προωθητικό τους σύστημα αποτελείται απο πυραυλοκινητήρες στερεών καύσιμων!Για όποια περαιτέρω πληροφορία... στη διάθεση σας
ΥΓ
Για να προλάβω (βέβαιη) αντίδραση σου,
να σου θυμίσω οτι ως μέλος αυτού του φόρουμ,
διατηρώ το δικαίωμα να συμμετέχω στις συζητήσεις, κατα βούληση.not asked to learn how deep the secrets ... there are no
σχολιο 20
..χμμ αφου θελεις αντιπερισπασμο πληροφοριων μαθε και αυτο ...οι Ρωσοι πιεσαν τρομερα την Μνημονικαη Κυβερνηση να δοκιμασει αυτο το εγκατελειμενο σε αποθηκες εδω και 15 χρονια συστημα το προβληματικο χμμ ξερεις γιατι??? για να πιεστουν απο την αλλη μερια οι ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ S400 ...αυτα ειναι νεα γενια αντιαεροπορικων συστηματων των Ρωσων της γραμμης των S 300 τα οποια οπως ειπαμε ειναι οπλα που εχουν κλεισει 20ετια και βαλε.. αρα απο αποψη καινοτομιας <<σαβουρα>> οπλικη η μαλλον οπλα που αντι να τιθενται σε παροπλισμο τα πουλουν σε δευτεροκοσμικες χωρες σαν την Ελλαδα......καταλαβαινεις τι φαυλος κυκλος?????????
Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/12/2013 19:33:33
Απλα έγινε με άλλον τρόπο...
Τώρα το αν η Ρωσία κάνει κουμάντο στο ΔΝΤ και στην Ευρώπη
ομολογώ οτι είναι μια "πληροφορία" που αγνοεί η Παγκόσμια κοινότητα.
Οσον αφορά τo αξιόμαχο των S300 δεν θα εισέλθω σε λεπτομέρειες,
τις οποίες (δικαιολογημένα) δεν μπορείς να αξιολογήσεις,
αλλα θα σου θυμίσω το ανέκδοτο με τη ΝΑSΑ,
η οποία ξόδεψε εκατομμύρια $ για να φτιάξει στυλό που θα γράφει στο διάστημα, οταν οι Ρώσοι απλά... επέλεξαν μολύβι
δε φαντάζεσαι ποσο καλα έκανε την δουλειά του ![]()