ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Χείρων60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
09/12/2013, 19:46:57
σχολιο 21

.. βεβαια δνε εινα σκοπος μου να αναλωθω σε αναλυσεις κουφιες της κινησης της οπλικης αγορας διεθνως ...δε με ενδιαφερουν αυτα ,, αλλα να διαβασε εδω για την αγορα που εχει στα σκαρια η Τουρκια ...μιας κια εσυ δυιλιζεις το κωνωπα ... αλλα την καμηλο την καταπινεις ..κι η καμηλος ειναι οτι ολες αυτες οι ριψεις αποτελουν οικολογικα εγκληματα ...!!!απο οπου κι αν προερχονται ειναι ανεξελεγκτες κανεις δε γνωριζει με ποιο τροπο επιβαρυνουν τον οικο μας !!!

....και ειμαι μοναχικο κορακι στο κλαρι δεν εχω αλλους συντροφους ...χμμμ .. αν και το προσπαθησα ...δεν ειναι ευκολο να υπαρει ομαδα οταν ο κωδικας δε συναδει με τα καναλιζαρισμενα πνευματα ..

==================================================================

O πολύ γνωστός μας από τις διαπραγματεύσεις για το ΤΟΜΑ BMP-3HEL πρόεδρος της ρωσικής Ομοπσονδιακής Υπηρεσίας για Αμυντική-Τεχνολογική Σευνεργασία Michail Dmitriyev, δήλωσε σε ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων πως «Η Ρωσία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τουρκία για την πώληση στην τελευταία αντιαεροπορικών συστημάτων S-400 και ελικοπτέρων. Έχουμε διάφορες συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε τι θα συμφωνήσει η Τουρκία» ανέφερε ο Michail Dmitriyev.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη δήλωση Ρώσου αξιωματούχου που αφορά την πώληση συστήματος S-400 στην Τουρκία. Πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι πλέον η Ρωσία συζητά να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για το Α/Α σύστημα μεγάλου βεληνεκούς, ενώ μέχρι στιγμής αρνείτο για δύο βασικούς λόγους, ο ένας επιχειρησιακός και ο άλλος πολιτικός: Σε ότι αφορά το επιχειρησιακό μέρος υπήρχε ανησυχία για διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών των S-400, αλλά οι Τούρκοι τους δίνουν τα εχέγγυα για ασφαλή διακίνηση των απαραίτητων πληροφοριών κατά την διάρκεια της αξιολόγησης.

Γενικά η Άγκυρα έχει αφήσει τους Ρώσους να καταλάβουν ότι προτιμούν σαφώς και για οικονομικούς και για επιχειρησιακούς, αλλά και για λόγους βιομηχανικής συμμετοχής τα S-400, έναντι των Patriot PAC-3.

O δεύτερος ήταν πολιτικός λόγος: Υπήρχε – και τυπικά εξακολουθεί να υπάρχει – πολιτική δέσμευση έναντι της Ελλάδος για μη πώληση των S-400 στην Τουρκία, τουλάχιστον μέχρι να αποφασίσει η Ελλάδα για την προμήθεια ή όχι του συστήματος. Οι συζητήσεις που είχαν γίνει μεταξύ 2006-2008 για την προμήθεια των S-400 δεν φαίνεται να καταλήγουν πουθενά.

Ενώ αντίθετα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εθνικής άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου στην Μόσχα 30-31 Μαρτίου, συζητήθηκε τόσο το διακρατικό πρόγραμμα προμήθειας BMP-3HEL, όσο και η προμήθεια SHORADS Τοr-M2, αλλά και ένα τρίτο κρίσιμο στρατηγικά οπλικό σύστημα το οποίο αποκαλύπτεται στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί στην ερχόμενη Δευτέρα 17/05, εν τούτοις δεν υπήρξε από ελληνικής πλευράς καμία συζήτηση για τα S-400.

Για τα ελικόπτερα ανάλογη συζήτηση γίνεται για την τεράστιο πρόγραμμα των 126 μεταφορικών ελικοπτέρων που θα συζητήσει την Τρίτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν με τον Τούρκο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ιλκέρ Μπασμπούγ (αυτοί δεν «ντρέπονται να αγοράζουν όπλα», όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος). Η Ρωσία δίνει πλήρες πακέτο βιομηχανικής συμμετοχής. Δε αποκλείεται να συζητηθεί και η πώληση επιθετικών ελικοπτέρων Ka-52 Kamov ή Μil Mi-28, ως ενδιάμεση λύση στο πρόγραμμα του Τ-129 που φαίνεται να καθυστερεί.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις προθέσεις ακύρωσης του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και γενικότερα τις στενές σχέσεις που έχουν συνάψει εντός μόλις 10 μηνών από τις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Ρωσία και η Τουρκία σηματοδοτούν έναν στρατηγικό κίνδυνο για την Ελλάδα που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αντιμετωπίσει.

Φυσικά τυχόν προμήθεια συστηματων S-400 μα ακτίνα του βλήματος 200 χλμ και 90% ποσοστά επιτυχίας θα αλλάξει ολόκληρη την ισορροπία στο Αιγαίο σε βάρος της Ελλάδας...

Η Μόσχα είναι ιδιαίτερα χολωμένη με την ελληνική αναβλητικότητα στο θέμα της ελληνορωσικής αμυντικής συνεργασίας (προμήθεια των BMP-3HEL, κυρίως, αλλά και ουσιαστική αχρήστευση των ΖUBR, καθυστερήσεις στην βολή των S-300PMU1 κλπ) και δεν διστάζει να το δείξει. Μάλιστα στο θέμα των BMP-3HEL δεν αποκλείεται να δούμε και πολύ δυσάρεστες για τα ελληνικά συμφέροντα, κινήσεις από ρωσικής πλευράς, που κατηγορούν την Ελλάδα για "ουσιαστική αθέτηση κρατικής υπογραφής" λόγω των ατέρμονων διαπραγματεύσεων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για Αμυντική-Τεχνολογική Συνεργασία κος Mikhail Dmitriyev δήλωσε πως η Ρωσία θα προμηθεύσει τη Συρία με αναβαθμισμένα μαχητικά MiG-29, αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς Pantsir και TOMA ΒΜP-3, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις αυτές ακολουθούν τις επίσημες επισκέψεις του Ρώσου πρόεδρου Medvedev στη Δαμασκό και την Άγκυρα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πηγή : http://www.filoumenos.com/Oi-ekselikseis-sta-Balkania/1026-amyntiki-synergasia-rosias-toyrkias-promitheia-s-400-kai-elikopteron-dysthymia-mosxas-gia-athina.html#ixzz2n06a7vJx

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 09/12/2013 19:50:23

09/12/2013, 20:34:47
quote:
....και ειμαι μοναχικο κορακι στο κλαρι δεν εχω αλλους συντροφους

Ε τοτε προς τι ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς κατα καιρούς?
"Είμαστε ομάδα" λες τη μια, "εξετάζουμε το φαινόμενο" λες την αλλη
"θα μας ενημερώσετε" λες την τρίτη
λεω κι εγω θα είναι πολλοί που έχουν τις ίδιες απόψεις
...άνθρακας τελικά

Μονη σου καρφώνεσαι βρε ΜΥΘΗΡΑ

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
10/12/2013, 10:07:27
quote:

quote:
....και ειμαι μοναχικο κορακι στο κλαρι δεν εχω αλλους συντροφους

Ε τοτε προς τι ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς κατα καιρούς?
"Είμαστε ομάδα" λες τη μια, "εξετάζουμε το φαινόμενο" λες την αλλη
"θα μας ενημερώσετε" λες την τρίτη
λεω κι εγω θα είναι πολλοί που έχουν τις ίδιες απόψεις
...άνθρακας τελικά

Μονη σου καρφώνεσαι βρε ΜΥΘΗΡΑ

σχολιο 22

...βρε παιδα το "" εμεις "" ειναι σχημα λογου ..καταρχην η χρηση πρωτου προσωπου ειναι καπως ...χμμ ..ενοχλητικη ...ολο <<εγω κι εγω >>..δεν καταλαβαινετε ??ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ...

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΟΡΑΚΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ..ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ...ΜΟΝΟ ΚΑΘΩΣ
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ..ΣΕ ΛΟΧΑΓΟ ααχα νομιζω σε αυτο το φορουμ το ειπα η καπου αλλου???οτι η αναβαθμιση απο στρατιωτη σε υπολοχαγο δε σημαινει και επαφη στο φυσικο πεδιο με το Ταγμα ...χμμ πρεπει να ανοιξω ενα θεμα για το Ταγμα των Κορακων με την Χρυση Βουλα !!.. ενας κορακας μπορει να περασει ολη την ενσαρκη ζωη του ως υπολοχαγος μοναχικα σκιρτωντας και κατακραυγαζοντας πανω στο κλαρι του ,,χωρις να εχει ερθεΙ ποτε σε επαφη φυσικη με τους ομοιους του....οι μυησεις ειναι κατι εσωτερικο και δεν εχει νοημα να τις μοιραζεται κανεις ως εμπειρια με εκεινους που δε γνωριζουν τιποτε για το Ταγμα..

...η βαθμιδα του υπολοχαγου προυποθετει μια δευτερη πολυ συνειδητη μυηση .. αλλα κι απλος στρατιωτης κορακας να εισαι κι αυτο προυποθετει μυηση μονο που αυτη δεν γινεται τοσο συνειδητα ...θα μου πειτε ΜΥΘΗΡΑ ειμαι παλι σας παραμυθιαζω .. αλλα οχι μιλω σοβαρα η μαλλον μεταξυ σοβαρου και αστειου ..χμμ ισως !! στο Ταγμα των Κορακων λοιπον ο ορκος που δινεται εινα αυτος της κραυγης και του σπασιματος της σιωπης ...εκει που ολα τα Ταγματα σωπαινουν οι Κορακες μιλουν !!!!!!!και βεβαια το πληρωνουν ακριβα μεσα στο συστημα της Αποκλισης .. με αυτο το τροπο αγοραζουν την δικη τους λυτρωση απο ενα βαρυ καρμικο πεπρωμενο χμμ!!!το μυστικο του καρμικου μας πεπρωμενου θα σας το πω οταν θα ανοιξω θεμα με το ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ ...εις αναμονη λοιπον ..

...επισης προκαταβολικα να σας πω οτι ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΣ ,ΟΙ ΕΙΝΥΕΣ ΚΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ...ΕΕΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...να μεινουν μεταξυ μας ..αχ μωρε !!!

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 10/12/2013 10:10:18

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 10/12/2013 10:15:22

10/12/2013, 12:46:10
quote:
χμμ πρεπει να ανοιξω ενα θεμα για το Ταγμα των Κορακων με την Χρυση Βουλα !!

Για το ΘΕΟ! μη το κάνεις

11/12/2013, 12:30:51
ΚΑΤΑΔΕΙΞΙΣ 15

...τελικα δε θα γινει σημερα η περιβοητη βολη των S300 που αναδειξαμε ως θεμα ολο αυτο το διαστημα δινοντας τις απαιτουμενες οικολογικες προεκτασεις ,,αυτες που υπαρχουν βεβαια και σε καθε στρατιωτικη ασκηση ριψεις βληματων ..

....ολο αυτο το διαστημα ειμασταν εστιασμενοι στο να καταδειξουμε τις στρατιωτικες ριψεις των βληματων των εθνικων στρατων σε τακτικη βαση ως μεγιστο συνεχομενο οικολογικο εγκλημα σε διεθνες επιπεδο ...που συντελειται ερημην των κοινωνιων οι οποιες ειναι κι ο τελικος αποδεκτης της οικολογικης δηλητηριασης και επμολυνσης του πλανητη μας ...

.. παντως η εν λογω εντοπια ριψη τελικα αναβληθηκε λογω ,,χμμ ,,,κηδειας .. ο υπουργος αμυνας θα παρεβρεθει στην κηδεια του Μαντελα κι ετσι το εγχειρημα αναβαλλεται και μετατιθεται για την Παρασκευη 13 Δεκεμβρη ..

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13............. !!!!

.,,,,,,,,,,,,,ΧΜΜ!!!...ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ !!!...............ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ !!!!!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ <<ΚΗΔΕΙΑ>> ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΟΙΚΟΥ !!!!!!!ΧΜ !

=============================
http://veteranos.gr/anavoli-48oron-tis-volis-ton-s-300/

Αναβολή 48ωρών της Βολής των S-300 …

s300H προγματισμένη Άσκηση “ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ -ΒΟΛΗ των S-300 της 11 /12/2013 αναβάλεται για την Παρασκευή 13/12/2013 λόγω απουσίας του Υπουργού Εθνικής Αμύνης στη κηδεία του Νέλσον Μαντέλα !Ο Αβραμόπουλος έβαλε την υπογραφή του και δεν θα έχανε με τίποτα την βολή των S-300 .!

Αναχώρησε για την Ν.Αφρική όταν έλαβε την διαβεβαίωση απο τον Α/ΓΕΕΘΑ οτι δεν δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα στη εκτέλεση των βολών ! Το πρόγραμμα παραμένει το ίδιο

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 11/12/2013 12:31:17

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 11/12/2013 12:33:01

18/12/2013, 01:12:35
Καλή μας ΜΥΘΗΡΑ, ανυπομονώ να μάθω τις επιπτώσεις, απο την επιτυχημένη βολή των S-300, στον ελλαδικό χώρο.

Μην ξεχάσεις, σε παρακαλώ, να με ενημερώσεις!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

18/12/2013, 09:08:21
σχολιο 23

..καλεμ μου γλυκαναλατε ομφαλονημε Νικομαχε ..η ριψη λενε οτι εγινε .. αλλα κανεις δεν ξερει πουκαι πως κι αν εγινε τελικα ,,,οταν εχεις να κανεις με το τσιφλικι που λεγεται στραιωτικη δραστηριοτητα πρεπει να εχεις πανω την πισινη σου φυλαγμενη .. καθως το τσιφλικι αυτο με προσχημα την ασφαλεια την εθνικη μας .. κατα την κοινωνια μακρυα απο τις μουρδουλοδουλειες του .....
...εγω το χρεος μου σαν κορακι το εκανα κατακραυγασα για ενα μηνα συνεχομενο σε τρια φορουμ το γεγονος των στρατιωτικων ριψεων γενικα δινοντας του μια διασταση απο αυτες που δεν θα βρεις ευκολα πουθενα στο διαδικτυο ...καταγγελλοντας τους εθνικους και διεθνεις στρατους σε ως οικολογικους εγκληματιες εν καιρω ειρηνης .. απο κει και περα τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους ...

...αυτοι που σαρωνουν το διαδικτυο για να βλεπουν τι επικινδυνο και πρωτοτυπο γραφεται πηραν το μηνυμα τους και νιωσαν το παλουκι του κροαγματος μας στο πισινο τους βαθια πολυ βαθια πιστεψε με τοσο βαθια που αληθινα τρομοκρατηθηκαν ...με το ενδεχομενο ενος κινηματος οικολογικου που θα αποκτουσε τετοιες αιχηρες διαστασεις και θα εβαζε τετοια αιτηματα κια ζητηματα ενωπιον της κοινωνιας ...

oποτε η συγκεκρομενη αποστολη η δικη μολυ ολοκληρωθηκε .. παμε τωρα για αλλα
...κι αν χρειστει επανερχομαστε στο θεμα των στρατιωτικων ασκησεων ..

...ετοιμαζομαι τωρα να ασχοληθω με την προβολη του ζητηματος του εμποριου διακινησης αποβλητων τοξικων κai ραδιενεργων αναμεσα στις χωρες ...εχω καλεσει επισημως για βοηθεια αλλα συμφορουμιστες διαδκτυωμενοι δεν υπαρχουν ,,δυστυχως,, που να μπορουν να ειαισθητοιποιηθουν ωστε να δρaσουμε απο κοινου για τη προβολη του θεματος στα διαφορα φορουμ ...κι ε πιλεον υπαρχει καχυποψια κια φοβος απο τους χρηστες κανεις δνε θελει κια δνε εχει αναγκη να αυτοστρατευτει σε μια υποθεση ειμορφωσησς πανω σε καιρια τεοια ζητηματα ...

..βλεπεις... το διαδικτυο των κοινων χρηστων ειναι κυριως ενας χωρος γενικαχαυνωμενων αυτοναρκσευομενων μ ετις δυνατοτητε ςτη ηλεκτρονικης επικοινωνιας χασομερηδων κι αργοσχολων συμβιβασμενων κοινωνια χρηστων που αναγκη και καμμια δεν εχουν για να αλλαξουν κατι απο οσα συμβαινουν στην κοινωνια κια στο φυσικο τους πεδιο γενικα ..

..κι ετσι μοναχικα στο κλαδι μου συνεχιζω την κορακιστικη δραση μου στο διαδικτυο.. κια παρεμβαινοντας εξ αναγκης μονο σε ελληνογλωσσους τοπους καθως την αγγλικη δεν την κατεχω καλα ... αν ψαξεις λοιπον στο γκουγκλ με λημα ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ οι δικες μου δημοσιευσεις κανουν την διαφορα ....σε σχεση με τις κοινοτυπες ππυ κυκλοφορουν αντιγραφοντας η μια την αλλη ..χμμ ....ψαξε και θα δεις ..

...να εδω μια ευκολα προσβασιμη σελιδα με την σχετικη ενημερωση για την επιτυχη ριψη των S300 που εγινε οπως επισημως λεγεται την Παρασκευη /13/12/13,,,

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63933596

18/12/2013, 12:44:55
quote:
εχω καλεσει επισημως για βοηθεια αλλα συμφορουμιστες διαδκτυωμενοι δεν υπαρχουν ,,δυστυχως,, που να μπορουν να ειαισθητοιποιηθουν ωστε να δρaσουμε απο κοινου για τη προβολη του θεματος στα διαφορα φορουμ

Το γεγονός οτι δεν βρίσκεις κάποιον να σε ακολουθήσει
ενω γράφεις σε 3-4 φόρουμ (κι εχεις διαγραφεί απο άλλα τόσα)
μάλλον πρέπει να σε προβληματίσει...
quote:

..βλεπεις... το διαδικτυο των κοινων χρηστων ειναι κυριως ενας χωρος γενικαχαυνωμενων αυτοναρκσευομενων μ ετις δυνατοτητε ςτη ηλεκτρονικης επικοινωνιας χασομερηδων κι αργοσχολων συμβιβασμενων κοινωνια χρηστων που αναγκη και καμμια δεν εχουν για να αλλαξουν κατι απο οσα συμβαινουν στην κοινωνια κια στο φυσικο τους πεδιο γενικα ..

Ενω οι "άλλοι" οι πεφωτισμένοι, το χρησιμοποιούν νυχθημερόν, μια και είναι το μόνο μέσο οπου δεν πέφτει... ντομάτα ?

quote:
...αυτοι που σαρωνουν το διαδικτυο για να βλεπουν τι επικινδυνο και πρωτοτυπο γραφεται πηραν το μηνυμα τους και νιωσαν το παλουκι του κροαγματος μας στο πισινο τους βαθια πολυ βαθια πιστεψε με τοσο βαθια που αληθινα τρομοκρατηθηκαν ...

Τρομοκρατήθηκαν μόνο?
έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!
Φήμες θέλουν τον κ.Λιάπη να υπέπεσε στο γνωστό "σφάλμα"
αποτέλεσμα της σύγχυσης που του προκάλεσαν οι αποκαλύψεις...

18/12/2013, 12:58:08
quote:
.κι ετσι μοναχικα στο κλαδι μου συνεχιζω την κορακιστικη δραση μου στο διαδικτυο..

Ισως ομως τα πραγματα να μην ειναι και ετσι ακριβως!!!!!

18/12/2013, 20:49:48
σχολιο 4

...εχω ακουσει και καλα λογια οπως << εισαι δημοσια βρυση σε ερημο >><<θηλυκος ζαρατουστρας >> <καταπελτης >>...αλλα βεβαια καθε φορα που υπηρξε προσκληση συνεργασιας .. ολοι στραβα το καπελακι τους και χανονταν .. σαν να θελουν να μου πουν δεν θελω να μπλεξω μαζι σου ειναι περιεργη ..
..οχι ακολουθους δε ψαχνω ,,,αλλα συντροφους να ασκησουμε μαζι ενα εργο διαχυσης κρισιμων πληροφοριων και ιδεων ...και μαλιστα που καμμια σχεση δε εχουν με την γενικη μυθολογια και την συνομοσιολογια μου..

...πχ καλεσματα για το κινηματων αγανακτισμνων προκειμενου αναδειξουμε τον στημενο χαρακτηρα του . καλεσμα για να δειξουεμ τι κρυβεται πσιω απο το κινημα με τη φθηνη πατατα....θυμαστε ??
και τωρα για να αναδευσουμε το θεμα με την διακινηση-εμποριο των αποβλητων ..
....Χριστο <<καρμα γιογκα >>την λενε την δικη γιογκα ..και συνδεεται με την επιτελεση και ολοκληρωση ενος ορισμενου εργου εδω στην εξωτερικη διασταση ..

...βεβαια να ομολογησω οτι σαν το Χριστο σταθερα κανεις αλλος τα 5 χρονια που ασχολουμαι δεν κρατησε γενικα μια θετικη σταση ...τι να πω βρε Χριστο ...η βιπασανα σε κανει καπως μεγαλοψυχο κι ανεκτικο η μηπως βρισκεις καποιο νοημα στην ολη προσπαθεια μου ,,ισως ,, ισως παλι χμ ...τι να πω να εισαι κι εσυ ενα ""κορακας"" χαμενος ...

18/12/2013, 21:59:44
quote:

....Χριστο <<καρμα γιογκα >>την λενε την δικη γιογκα ..και συνδεεται με την επιτελεση και ολοκληρωση ενος ορισμενου εργου εδω στην εξωτερικη διασταση ..

...βεβαια να ομολογησω οτι σαν το Χριστο σταθερα κανεις αλλος τα 5 χρονια που ασχολουμαι δεν κρατησε γενικα μια θετικη σταση ...τι να πω βρε Χριστο ...η βιπασανα σε κανει καπως μεγαλοψυχο κι ανεκτικο η μηπως βρισκεις καποιο νοημα στην ολη προσπαθεια μου ,,ισως ,, ισως παλι χμ ...τι να πω να εισαι κι εσυ ενα ""κορακας"" χαμενος ...

Bre MYUHRA έχω δυό απορίες:

1. Αφού εσυ έχεις το δικαίωμα να γράφεις μπούρδες, εγω γιατι δεν το έχω, να σε...ξεχέσω?

2. Γιατι εσυ να μπορείς να γράφεις ατιμώρητα μαλακίες, σε δημόσιο χώρο κι εγώ να μην μπορώ να σε πώ π.χ. βλήμα, επειδή θα με κάνουν μπάνιο?

Τις προάλλες, η Δ.Ο μου ζήτησε να σταματήσω την χλεύη.

Εσυ μπορείς να σταματήσεις, τις άνευ λογικής και ουσίας σκέψεις σου?
Τουλάχιστον, να μην τις εκφράζεις γραπτώς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 18/12/2013 22:12:03

CravenΜέλος
18/12/2013, 23:32:42
Πάντως για να πούμε την αλήθεια... απ το Σάββατο με έτρωγε να δω τι θα γραφτεί για τις περίφημες δοκιμές αλλά όπως το περίμενα.. σιγή ιχθύος μέχρι σήμερα.
Δεν διαφωνώ με αρκετά απ όσα λέγονται όπως περί απόβλητων που θάβονται εγκληματικά.. αλλά πέρα απ αυτά είναι γεγονός πως ένα απ τα μεγαλύτερα προτερήματα ενός ανθρώπου (ειδικά όταν θέλει να εμφανίζεται πνευματώδης και να τον παίρνουν στα σοβαρά) είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του. Αν κάποιος ποτέ δεν τα παραδέχεται και θέλει να βρει κάποιον/κάποιους για να ακούει μόνο κολακείες στην ζωή του τότε υπάρχει θέμα αυτοεπιβεβαίωσης.
Κολακείες πάντα θα βρεις κάποιον να σου λέει.. να αντιμετωπίζεις την αλήθεια είναι το δύσκολο.
19/12/2013, 00:02:01
quote:
συντροφους να ασκησουμε μαζι ενα εργο διαχυσης κρισιμων πληροφοριων και ιδεων ...και μαλιστα που καμμια σχεση δε εχουν με την γενικη μυθολογια και την συνομοσιολογια μου..

Αχχ βρε ΜΥΘΗΡΑΚΙ μας !!!

Γιατι και τωρα συντροφοι δεν ειμαστε ;;;;

Και τωρα αυτο δεν κανουμε !!!!

Και μαλιστα εχουμε και τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ και γελαμε λιγακι που και που !!!

Τωρα τελευταια μας εχει ομως εγκαταλειψει !!!!

Και το εργο με το οποιο καταγινεσαι φιλη .....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ

Γιατι ομως δεν μπορεις να δεις οτι ο καθενας εχει την δικη του ωρα !!

Οποιαδηποτε και να ειναι η αιτια ....και η πιο χαζη !!!!

Οταν θα αρχισεις να το αναγνωριζεις αυτο θα καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι να εχουμε την ΔΙΚΗ μας ωρα

Ειναι ενα μεγαλο μερος του να γινομαστε ο εαυτος μας !!!!

Αυτο μαλιστα θα ειναι και το επομενο θεμα που θα ασχοληθω

quote:
...Χριστο <<καρμα γιογκα >>την λενε την δικη γιογκα ..και συνδεεται με την επιτελεση και ολοκληρωση ενος ορισμενου εργου εδω στην εξωτερικη διασταση ..

Αφου γνωριζεις τι, και πως ,να το κανεις ,συνεχισε να το κανεις

19/12/2013, 08:46:45
quote:

quote:

Bre MYUHRA έχω δυό απορίες:

1. Αφού εσυ έχεις το δικαίωμα να γράφεις μπούρδες, εγω γιατι δεν το έχω, να σε...ξεχέσω?

2. Γιατι εσυ να μπορείς να γράφεις ατιμώρητα μαλακίες, σε δημόσιο χώρο κι εγώ να μην μπορώ να σε πώ π.χ. βλήμα, επειδή θα με κάνουν μπάνιο?

Τις προάλλες, η Δ.Ο μου ζήτησε να σταματήσω την χλεύη.

Εσυ μπορείς να σταματήσεις, τις άνευ λογικής και ουσίας σκέψεις σου?
Τουλάχιστον, να μην τις εκφράζεις γραπτώς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 18/12/2013 22:12:03

σχολιο 5

...χα χα!! και βεβαια εχεις το δικααιωμα της ελευθερης εκφρασης και αποτελεις για ενα αληθινο κορακα με χρυση βουλα βασικο σημειο ισορροπιας και αποδειξης της ηθικης μεγαλοσυνης και ανοχης του κορακος .. δεν θα σε απεκλεια ποτε απο μια συζητηση αρκει να μην ειχε σιοβαρεψει σε σημειο που θα επρεπε καποιοι να δρασουμε στο δια ταυτα .. τοτε ναι θα σε απεκλεια καθως χρονος να χανεται με χλευαστες δε θα υπηρχε και καθως η παρουσια τους δρα διασπαστικα σε καταστασεις οπου επειγει η ενοτητα κι ο απολυτος συντονισμος βουλησεων ...

..θελω να πως στην εκκλησια ( ας την πουμε ετσι την καθε προσκληση για δραση στο πλευρο της ζωης ) θα σε εβαζα και αλλα εκει καπου στο προθαλαμο να σκουζεις να βριζεις και να φωναζεις και δε θα επετρεπα σε κανενα να σε πειραξειαπο εκει και να σε εκπαραθυρωσειακομη κι αν φωνες σου αντιχουσαν σε ολη την εκκλησια .. αλλα μεσα στην κατεξοχην κυρια εκκλησια και ποσο μαλλον στο ιερο της με τιποτε κι αν χρειαζονταν θα σου κοβα και τα ποδια για να μην εισβαλεις ...

..καθε πρωτοτυπη ιδεα οταν μοιραζεται δημοσιως εχουν δικαιωμα προσβασης σε αυτην ακομη κι οι δυναμει χλευαστες της ...αλλα οταν οι ιδεες μπαινουν σε τελετουργικη εφαρμογη εκει οι χλευαστες πρεπει να αποκλειονται και να μενουν απεξω ..αν χρειστει κια με την βια ...

.. με επιασες ΝΙΚΟΜΑΧΕ αρχδομαλκα μου !!!!!!...

...και απο μενα κανενα θεμα δεν υπαρχει ...το εχω ξαναπει και παρακαλω την διαχειριση να το λαβει σοβαρα υποψην ..εδω κανουμε μια δημοσια κατακραυγη που ειναι για ολους ...ακομη και για τους χλευαστες οι οποιοι ειναι βασικο στοιχειο του κραξιματος μας παρα την αντιδραση τους,,, η αντιδραση αυτη αποδεικνυει την δυναμη των ιδεων μας την αποδομητικη κι αποκαλυπτικη καθως καποιοι σε μια αποδομηση αξιων πρεπει λογικα να αντιδρασουν εντονα κια ακως επιθετικα καθως ειναι φορεις του σαθρου πνευματος των δομων που αποδομουνται ..αρα φορεις της υποκρισιας και της παρακμης ενος παναρχαιου συστηματος ψευδαξιων ...τετοιος φορεας ειναι πιθανον ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ η επιθετικη αντιδραση του αποδεκνυει το αληθες των λεγομενων μας... οτι δηλαδη καποιοι ειναι ενσωματωμενοι ως φυλες ελλογων με το παρημασμενο συστημα αξιων και λογικα πρεπει να αντιδρασουν καθως η κατακραυγη εναντια στο συστημα αυτο τους ξεγυμωνει αμεσα !!!.....

Ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ,,,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΥΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΩΝ !!!

..ετσι απανταω και σε σενα κραβενπερι κολακειας κι αναγνωρισης των λαθων !!!!!!

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 19/12/2013 08:48:35

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 19/12/2013 08:55:24

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 19/12/2013 09:39:57

19/12/2013, 09:39:17
quote:

quote:
συντροφους να ασκησουμε μαζι ενα εργο διαχυσης κρισιμων πληροφοριων και ιδεων ...και μαλιστα που καμμια σχεση δε εχουν με την γενικη μυθολογια και την συνομοσιολογια μου..

Αχχ βρε ΜΥΘΗΡΑΚΙ μας !!!

Γιατι και τωρα συντροφοι δεν ειμαστε ;;;;

Και τωρα αυτο δεν κανουμε !!!!

Και μαλιστα εχουμε και τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ και γελαμε λιγακι που και που !!!

Τωρα τελευταια μας εχει ομως εγκαταλειψει !!!!

Και το εργο με το οποιο καταγινεσαι φιλη .....ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ

Γιατι ομως δεν μπορεις να δεις οτι ο καθενας εχει την δικη του ωρα !!

Οποιαδηποτε και να ειναι η αιτια ....και η πιο χαζη !!!!

Οταν θα αρχισεις να το αναγνωριζεις αυτο θα καταλαβεις ποσο σημαντικο ειναι να εχουμε την ΔΙΚΗ μας ωρα

Ειναι ενα μεγαλο μερος του να γινομαστε ο εαυτος μας !!!!

Αυτο μαλιστα θα ειναι και το επομενο θεμα που θα ασχοληθω

quote:
...Χριστο <<καρμα γιογκα >>την λενε την δικη γιογκα ..και συνδεεται με την επιτελεση και ολοκληρωση ενος ορισμενου εργου εδω στην εξωτερικη διασταση ..

Αφου γνωριζεις τι, και πως ,να το κανεις ,συνεχισε να το κανεις

σχολιο 6

.....βρε Χριστο ,,, οχι.. και βεβαια δεν ειμαστε συντροφοι ...εγω ειμαι στρατευμενη,,,, εσυ απλα ακομη θεωρεις το εαυτο σου !!!...

...δεν ξερω αν το εχεις σκεφτει αλλα δεν στρατευτηκα ετσι ευκολα ... αλλα μονο οταν πατησα τα 45 μου χρονια ...αρα περασα σχεδον 30 χρονια μοναχικου ψαξιματος και ενδοσκοπησης και δε μπορει κανεις να με πει νεφελοπαρμενη και χωρις εσωτερικη ματια .. οταν οι συνομηλικοι μου κανα οικογενειες δουλευαν για επαγγελματικη καταξιωση ετρεχαν στις πορειες εγω ενδοσκοπουσα και καταθλιβομουνα και ψαχουλευα με μαχαιρι τα εσωψυχα και τις κακοηθειε ςτου αλλοτριωμενου μου χαρακτηρα ...

...απλα τωρα προσπαθω να σηκωθω απο το κρεββατι της αναπηριας μου και κοινωνικης αδρανειας κι απουσιας μου ...ειναι πολυ δυσκολο καθως πανω μου οπως και σε καθε ομοιο πνευμα.. ασκειται εντατικη ψυχοτρονικη καταστολη η οποια βεβαια ειναι ενα πολυ προσωπικο βαιωμα και δεν μπορει να αποδεικτει σε αλλους ...

...αρα Χριστο μη ξεχνας οταν εσυ εκανες παιδια κια δπουλεευες κι απολαμαβνεις και συνειχζες να απολαμβανεις τις μικροχαρες της οικονενειακης και συζυγικης ζωης .. εγω παλευα με τους εσωτερικους μου δαιμονες και την ψυχικη ερημωση μου ...μοναχικη γυναικα οντας παλευα πανω σε ενα αναπηρικο κρεββατι μυριαδων ψυχοσυγκρουσεων χαμενη μεσα σε ενα πυκνο δασος ιδεοληψιων απαξιωσης κι εκμηδενισμου ...να γιατι η απαξιωση κι η χλευη των αλλωνμ εινα για μενα παιχνιδακι που ξερω πως να το αντιμετωπισω ...τωρα εχω παρει την αποφαση να σηκωθω και να βγω απο τουνελ .. μπορει και να μην τα καταφερω ... αλλα προσπαθω κι ολη αυτη η διαδικτυακη δραση ειναι τμημα της προσπαθεια αυτης..

...γενικα παντως τις ψυχοπνευματικες καταστασεις των ανθρωπωνθα μπορουσαμε να τις διακρινουμε σε 5 βασικες ...

- οι κοιμισμενοι τον υπνο τους και πληρως αλλοτριωμενοι απο διαφορες ιδεοληψιες απο που μας ποτιζει το συστημα

- οι λαγοκοιμισμενοι μισοξυπνιοι με μισανοικτο το ματι κια μισοαλλοτριωμενοι

-οι αφυπνισμενοι αλλα αδρανεις κοινωνικα λαχταρωνατ να σηκωθουν
( με ανοικτο ματι στο κρεββατι ομως )

-οι αφυπνισμενοι και ενεργοι κοινωνικα αυτοστρατευμενοι σε στοχους κοινωνικης αφυπνισης και προστασιας αλλα μοναχικα δρωντες ...

-οι αφυπνισμενοι και συλλογικα δραστηριοι που εχουν λυτρωθει απο την μοναχικη εχωντας βρει του καταλληλους συντροφους κοινης δρασης

...σε αυτη την 4η και 5η κατασταση προσπαθω να μπω εδω και 5 χρονια απο τα 43 μου και μετα ........
-----------------------------

..τωρα να σχολιασω το <<Μυθηρακι >>αυτο το υποκοριστικο δηλωνει οτι με λυπασαι λιγουλακι η οτι με υποτιμας .. θυμαμαι μια παλια φιλη που ωστοσο ηξερε πολυ λιγα για τις ιδεες μου ,με φωναζε ετσι ...με υποκοριστικα του ονοματος μου ....αυτες οι εκφρασεις ειναι εκφραση λυπης η γενικα υποτιμησης ...χμ τελικα το αποτελεσμα ηταν το εξης ...εφτασε σε σημειο να με κατονομασει δημοσιως βλαμμενη και κομπλεξικη ... επιτιθεμενη σε πολυ προσωπικο επιπεδο καθως εξεφραζα σε δημοσιες συζητησεις τις παραξενες ιδεες μου ..χμμ..
... γιαυτο τα υποκοριστικα οταν τα ακουω με φοβιζουν και δεν ειναι καλο προμηνυμα για την εξελιξη μιας σχεσης ...

φαντασου πως θα σου φαινομουν εγω αν σε αποκαλουσα
<<βρε Χριστακο μου>> !!!εε χμμ !!!!!!!!κατι θα εκρυβε μεσα της αυτη η εκφραση ...ισως την υποτιμηση μου ή την λυπη μου για σενα ...ενα οικτο βαθυτατο.. και φυσικα ειναι οτι χειροτερο να σε λυπουνται !!!

------------------

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 19/12/2013 09:41:28

19/12/2013, 11:24:47
quote:

.. με επιασες ΝΙΚΟΜΑΧΕ αρχδομαλκα μου !!!!!!...

Ξέχασες το ι βρε!!!

Πάντως, λόγω του κλίματος των ημερών, θα δείξω μεγαλοψυχία.

Σαν αρχηγός των ειδικών δυνάμεων, του 7ου Γαλαξιακού Στόλου, θα σου στείλω μια ομάδα κομάντο, να σε προστατεύουν απο τους αποστάτες.
Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσυ, να φοράς διαρκώς, αλουμινόχαρτο σαν καπέλο, ώστε να αποκρούεις τα ψυχοτρονικά σήματα των αποστατών.

Μπες απόψε στις 00:10 και γράψε μου, ότι νοιώθεις καλύτερα.
Αν όχι, να αυξήσω την δύναμη των κομάντο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

19/12/2013, 13:54:49
quote:
.αρα Χριστο μη ξεχνας οταν εσυ εκανες παιδια κια δπουλεευες κι απολαμαβνεις και συνειχζες να απολαμβανεις τις μικροχαρες της οικονενειακης και συζυγικης ζωης .. εγω παλευα με τους εσωτερικους μου δαιμονες και την ψυχικη ερημωση μου ...μοναχικη γυναικα οντας παλευα πανω σε ενα αναπηρικο κρεββατι μυριαδων ψυχοσυγκρουσεων χαμενη μεσα σε ενα πυκνο δασος ιδεοληψιων απαξιωσης κι εκμηδενισμου ..

Πολυ ευκολα βγαζεις πορισματα και συμπερασματα για τις ζωες των αλλων !!!

Δεν μπορεις την προσωπικη ιστορια του καθενος ουτε και να την προκαθοριζεις αλλα ουτε και να την υποθετεις την στιγμη μαλιστα που ουτε καν με εχεις δει

Εγω το μονο που θεωρω στανταρ ειναι ,οτι τιποτα δεν ειναι στανταρ

Μπορει ας πουμε να παλευα και εγω με τους δαιμονες και την ψυχολογικη ερημωση

Και αλλωστε η προσωπικη μου αποψη για την ζωη, ειναι, οτι το μονο που μας δινει σε πληθωρα ,ειναι το συνεχες σπασιμο των δεδομενων μας

quote:
τωρα να σχολιασω το <<Μυθηρακι >>αυτο το υποκοριστικο δηλωνει οτι με λυπασαι λιγουλακι η οτι με υποτιμας ..

Συνεχιζεις να κανεις το ιδιο λαθος!!!!

Να θεωρεις δηλ δεδομενη την προθεση των αλλων !!!!

Και μαλιστα την στιγμη που δεν με εχεις μπροστα σου !!!!

quote:
θυμαμαι μια παλια φιλη που ωστοσο ηξερε πολυ λιγα για τις ιδεες μου ,με φωναζε ετσι ...με υποκοριστικα του ονοματος μου ....αυτες οι εκφρασεις ειναι εκφραση λυπης η γενικα υποτιμησης ...χμ τελικα το αποτελεσμα ηταν το εξης ...εφτασε σε σημειο να με κατονομασει δημοσιως βλαμμενη και κομπλεξικη .

Αναβιωνοντας εμπειριες του παρελθοντος που καμμια σχεση δεν εχουν με μενα

19/12/2013, 14:19:41
quote:

quote:
.αρα Χριστο μη ξεχνας οταν εσυ εκανες παιδια κια δπουλεευες κι απολαμαβνεις και συνειχζες να απολαμβανεις τις μικροχαρες της οικονενειακης και συζυγικης ζωης .. εγω παλευα με τους εσωτερικους μου δαιμονες και την ψυχικη ερημωση μου ...μοναχικη γυναικα οντας παλευα πανω σε ενα αναπηρικο κρεββατι μυριαδων ψυχοσυγκρουσεων χαμενη μεσα σε ενα πυκνο δασος ιδεοληψιων απαξιωσης κι εκμηδενισμου ..

Πολυ ευκολα βγαζεις πορισματα και συμπερασματα για τις ζωες των αλλων !!!

Δεν μπορεις την προσωπικη ιστορια του καθενος ουτε και να την προκαθοριζεις αλλα ουτε και να την υποθετεις την στιγμη μαλιστα που ουτε καν με εχεις δει

Εγω το μονο που θεωρω στανταρ ειναι ,οτι τιποτα δεν ειναι στανταρ

Μπορει ας πουμε να παλευα και εγω με τους δαιμονες και την ψυχολογικη ερημωση

Και αλλωστε η προσωπικη μου αποψη για την ζωη, ειναι, οτι το μονο που μας δινει σε πληθωρα ,ειναι το συνεχες σπασιμο των δεδομενων μας

quote:
τωρα να σχολιασω το <<Μυθηρακι >>αυτο το υποκοριστικο δηλωνει οτι με λυπασαι λιγουλακι η οτι με υποτιμας ..

Συνεχιζεις να κανεις το ιδιο λαθος!!!!

Να θεωρεις δηλ δεδομενη την προθεση των αλλων !!!!

Και μαλιστα την στιγμη που δεν με εχεις μπροστα σου !!!!

quote:
θυμαμαι μια παλια φιλη που ωστοσο ηξερε πολυ λιγα για τις ιδεες μου ,με φωναζε ετσι ...με υποκοριστικα του ονοματος μου ....αυτες οι εκφρασεις ειναι εκφραση λυπης η γενικα υποτιμησης ...χμ τελικα το αποτελεσμα ηταν το εξης ...εφτασε σε σημειο να με κατονομασει δημοσιως βλαμμενη και κομπλεξικη .

Αναβιωνοντας εμπειριες του παρελθοντος που καμμια σχεση δεν εχουν με μενα

σχολιο 7

..μερικα πραγματα ειναι συλλογικοι κωδικες Χριστο ,,το υποκοριστικο δηλωνει κατι ,,,,,,χμ ,,,<<Χριστακο>> μου !!!!!!.......

...βεβαια εισαι ο μονος φιλικα διατειθεμενος αλλα με λιγη αμοιβαια κριτικη θα δοκιμαστει η φιλια ...
...επισης αλλο η ερημια ενος συζυγου και πατερα κι αλλο ενος γεροντοκορου ατεκνου ....κι αυτο κωδικας ...συλλογικος ...γιαυτο

19/12/2013, 17:00:01
σχολιο 8
... <<Χριστακο>> μου ( ειδες τι ασχημα ακουγεται ...)αγαπητο μου <<κοληταρι>> ... αλλο οι φιλοσοφικες αναζητησεις ενος συζυγου η μιας συζυγου που εχει να αγκαλιασει ενα αλλο σωμα τα βραδυα .. κι αλλο ενος ερημιτη φιλοσοφου αφοσιωμενου στις αναζητησεις του που ο περιγυρος του τον βλεπει ως τερας ....χμμ ...που χρονια εχει να αγκαλιασει ενα αλλο σωμα κι ερωτικη μοναξια του τον εχιε ξερανει ..γιατι χμμ ... οι αναζητησεις του τον κανουν απωθητικο για το αλλο φυλο κι απομακρο ..κι αυτα ειναι κωδικας του τι ειμαστε ...εννοω η αγαμια και μοναξια ...

...κανεις αληθης φιλοσοφος σε καμμια εποχη της ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ δεν νυμφευτηκε ποτε και δεν απολαυσε ο,τι οι κοινοι θνητοι, οικογενεια παιδια , ερωτα !!!!!!!
..δυστυχως ,,,,ειμαστε οι αντιρρησιες και κατατρεγμενοι του θανατου και αναγκαστικα τιποτε απο εκεινα που οι κοινοι θνητοι απολαμβανουν δεν μας δινεται μεσα στο συστημα αυτο ζωντας ...........

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΓΓΥΟ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ !!!!!!

...ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΖΩΝΑΡΙ .....

NotirkΜέλος
19/12/2013, 17:53:01

Μόνοι μας φιάξαμε... στα μέτρα μας... το Σταυρό που κουβαλάμε.