ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συνελήφθη Ο Παστίτσιος - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Συνελήφθη Ο Παστίτσιος - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ιαπετός31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/09/2012, 22:04:34
quote:

quote:

Εγώ ως "εμμισθος απολογητής" είμαι έτοιμος να αντικρούσω και να υπερασπιστώ το "ιερατείο μου" στους μύδρους που θα εξαπολύσει ο φίλτατος macedon!!!

Ρε macedon πήδηξέ τον (κυριολεκτικά) να ξεμπερδεύουμε.
Αφού σε γουστάρει το άτομο...

Αν μπορούσε Αίολε, θα το είχε κάνει και δεν θα είχε ανάγκη τις δικές σου προτροπές αλλά τι να το κάνεις που έχει φάει τέτοια ...
καρπαζιά από τις καλές τις σβουριχτές από θρησκεία και ιστορία μέχρι πολιτική και εθνικισμό που έχει κοκκινίσει ο σβέρκος του και ντρεπετε και να ποστάρει ακόμα!

Ξέρεις τι είναι να λες σ'έναν ανίκανο (με ιατρική βεβαίωση) πήδα τη γυναίκα σου γιατί θα σου την πηδήξει κανένας άλλος???

Επί της ουσίας πάντως καλά του έκανε η Χρυσή Αυγή του παιδιού ή όχι Αίολε???

Μέχρι να εισακουστείς από τον macedon για ελάφρωσε τον λίγο από τα βάρη του μήπως και του σηκωθεί και πες μας εσύ αν είναι "παντελώς ασύμβατες" οι έννοιες Εθνικισμός και Χριστιανισμός και πως εξηγείς την τελευταία ξεφτίλα του κόμματός σας???

Άσε τον macedon στην ομφαλοσκόπηση που έχει επιδοθεί τους τελευταίους μήνες και βοήθα τον όπου μπορείς.

Σε όλα τα threads (χεχεχεχε) έχει ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ. Διάλεξε ένα στην τύχη και ξεκίνα.

Μιλώντας για πηδήματα πάντως μου έρχετε πρώτο στο μυαλό αυτό.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=11423

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 26/09/2012 22:05:18

27/09/2012, 15:06:53
PanosT

quote:
Αν μπορούσε Αίολε, θα το είχε κάνει

Το να εξηγήσω σε σένα γιατί ο εθνικισμός και ο χριστιανισμός σε ιδεολογικό επίπεδο είναι έννοιες παντελώς ασύμβατες, θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με το να εξηγούσα τα παραπάνω στην καρέκλα του σαλονιού μου.

Ο οποιοσδήποτε γνωρίζει τα βασικά για το χριστιανισμό και τα βασικά για τον εθνικισμό μπορεί να τα διαπιστώσει.

Ο οποιοσδήποτε επίσης θα μπορούσε να διαπιστώσει πως το να συζητάει κανείς μαζί σου για οποιοδήποτε θέμα είναι το ίδιο με το να συζητάει με τον κώλο του και πως θα πάρει τις ίδιες απαντήσεις και με τον ίδιο τρόπο που θα τις έπαιρνε κι απ' αυτόν.

Ίσως εδώ βρίσκεται και η απάντηση στα χιλιάδες αναπάντητα αιτήματά σου προς το πρόσωπό μου να ασχοληθώ με το θλιβερό (από κάθε άποψη) άτομό σου. Βλέπεις, ούτε με σένα ούτε με τον κώλο μου έχω την παραμικρή επιθυμία να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα.

Την καλημέρα μου

macedon

27/09/2012, 23:33:14
quote:

PanosT

quote:
Αν μπορούσε Αίολε, θα το είχε κάνει

Το να εξηγήσω σε σένα γιατί ο εθνικισμός και ο χριστιανισμός σε ιδεολογικό επίπεδο είναι έννοιες παντελώς ασύμβατες, θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα με το να εξηγούσα τα παραπάνω στην καρέκλα του σαλονιού μου.

...το τρελόχαρτο
ΙαπετόςΜέλος
27/09/2012, 23:43:53
Dr Jekyll Mr Hyde

Εσύ αμέσως την έβγαλες την διάγνωση..Ειδήμων...

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

28/09/2012, 00:12:55
28/09/2012, 00:15:06
Είναι στα πλαίσια της αυτο-αμφισβήτισης, δηλαδή ωθείς τον άλλον να αναρωτηθεί κατα πόσο πραγματικά λογικός είναι.
28/09/2012, 00:16:10
quote:
Αυτά τα αστήρικτα που γράφετε περί Χρυσής Αυγής να τα πάρετε πίσω αφού ο "καθοδηγητής" macedon έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα μιλώντας για "παντελώς ασύμβατες έννοιες" όσον αφορά τον εθνικισμό και το Χριστιανισμό (Ορθοδοξία εν προκειμένω)

Γιατί εσύ θεωρείς ότι είναι συμβατές; Οι αντιλήψεις εθνικής καθαρότητας και υπεροχής είναι χριστιανικές;

Σίγουρα, η βαθειά δεξιά πηγαίνει χέρι-χέρι με την εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Χριστιανισμός έχει την ιδεολογική συγγένεια με τον εθνικισμό. Εκτός, αν έχω λάθος άποψη για τους Χριστιανούς και είναι χειρότεροι από όσο νόμιζα.

ΙαπετόςΜέλος
28/09/2012, 00:25:57
Nα ρωτήσω κάτι άσχετο; Γιατί τόσο μίσος με τον Χριστιανισμό;

ΙαπετόςΜέλος
28/09/2012, 00:30:24
Eίναι όντως λάθος που βαφτίζεσαι βρέφος χωρίς να σε ρωτήσει κανείς,είναι επίσης λάθος κάποια δόγματα Χριστιανικά και γενικά ο Χριστιανισμός "μπάζει" σε κάποια σημεία,απο εκεί και πέρα όμως βγάζετε κάποιο μίσος που με κάνει να υποψιάζομαι ότι είναι κάπως σκόπιμο και εντεταλμένο.

Λές να είναι ιδέα μου;

28/09/2012, 12:43:30
quote:
Λές να είναι ιδέα μου;

Κάτι παράξενες ιδέες που έχεις..
28/09/2012, 12:50:19
quote:

quote:
Αυτά τα αστήρικτα που γράφετε περί Χρυσής Αυγής να τα πάρετε πίσω αφού ο "καθοδηγητής" macedon έχει κλείσει οριστικά το ζήτημα μιλώντας για "παντελώς ασύμβατες έννοιες" όσον αφορά τον εθνικισμό και το Χριστιανισμό (Ορθοδοξία εν προκειμένω)

Γιατί εσύ θεωρείς ότι είναι συμβατές; Οι αντιλήψεις εθνικής καθαρότητας και υπεροχής είναι χριστιανικές;

Σίγουρα, η βαθειά δεξιά πηγαίνει χέρι-χέρι με την εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Χριστιανισμός έχει την ιδεολογική συγγένεια με τον εθνικισμό.

Έτσι ακριβώς ειναι Industrial. Μα ο Πάνος, δεν λέει οτι υπάρχει ιδεολογική συγγένεια, λέει ακριβώς οτι απο τη στιγμή που δεν υπάρχει και που κατα τον έγκυρο ιστορικό Macedon είναι παντελώς ασύμβατος ο εθνικισμός με τον χριστιανισμό, τότε πώς μπορεί η Χρυσή Αυγή να διατείνεται οτι είναι Εθνικιστικό και χριστιανικό κόμμα;