- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Τι να σας πω ωρέ μάγκες. Για εμένα το D&D αποτέλεσε ευκαιρία να ψαχτώ. Τώρα προσοχή θέλει το πράγμα με τα βαριά RPG γιατί παραείναι καφρίλες ορισμένα.
zudrafioΝέο Μέλος
Δες wwalker ενα παιχνίδι θα μπορούσε πολύ εύκολα να ασχολείται με τον χριστιανισμό και την εκκλησία. Εννοώ ναα παιζεισ έναν πιστο χριστιανό να υπάρχουν οι διάφορες ομάδεσ ανάλογα με τουσ αποστόλους και αντι επικλίσεις στον "διάολο η άλλες θεότιτες να τις κάνεις στο θεό". Δες αν έβλεπα κάτι τέτιο το σίγοθρο είναι ότι δεν θα το έπαιζα με τίποτα γιατί δεν μαρέσει να μπερδέυω τα παραμύθια και το παιχνίδι με το δικό μου πιστέυω.
Με βάση τη δικιά σου λογική ένα τέτιο παιχνίδι θα σε έφερνε κοντά στο θεό? Πάντος για μένα περισσότερο κάτι τέτιον σε απομακρύνει.Τ΄ςρα που είπε ότι το DnD σε έκανε να ψαχτείς αυτό ειναι καθαρά προσωπικό εσένα σε έκανε ένα παιχνίδι άλλον τον κάνεισ ένα ατύχημα και κτλ..
Εγώ πχ μέσα απο ένα παιχνίδι που ασχολιαίτε με την αρχαία ελλάδακαι αρχαίου ήρωες (ελλινική έκδοση ) έμαθα αρκετά για αρχαία ελλάδα και μυθολογία γιατί μου κλινησε το ενδιαφέρον και διαωασα από μόνος μου.
Όσο γιατο αν το κακό φλερτάρει με την πραγματικότητα και για αυτό αρέσει δεν το πολυ πιστέυω.Όλα έχουν διπλή όψηξ το ποια μερια θεσ να βλέπεισ εσύ είναι θέμα χαρακτήρα