- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
There is no knowlege that is not power.
ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
πλακα κανω
φιλικα
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ
Δεν το έχω δει το φαινόμενο που αναφέρετε αλλά δεν αμφιβάλλω ότι έχει γίνει ή μπορεί να γίνει.
Το ερώτημα είναι αν κάποιος το έχει επιτύχει στον εαυτό του.
Έχω ακούσει μια ιστορία που συνέβαινε στο Καπανδρίτι.Τρεια φίλοι επέστρεφαν από την παλιά Εθνική οδό και έπρεπε να κάνουν το γύρο γιατί μπροστά τους υπήρχε ένα μεγάλο ρέμα.Οι δύο προχώρησαν ενώ ο τρίτος που ήταν γηραιότερος τους είπε να συνεχίσουν και θα τους συναντούσε απέναντι.Όταν αυτοί με πολύ κόπο έφθασαν απέναντι,τον είδαν καθισμένο σε μια πέτρα να τους περιμένει!!
Τον ρώτησαν πως τα κατάφερε κι αυτός τους είπε ΠΕΤΩΝΤΑΣ,φυσικά δεν τον πίστεψαν αλλά και δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε πριν απ'αυτούς αφού το ρέμα δεν είχε μονοπάτι,ήταν τελείως αδιάβατο.
Όταν το συζήτησαν στο χωριό με άλλους τους είπαν πως το ήξεραν ότι ο γέροντας αυτός είχε το χάρισμα ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΥ.
Επίσης έχω δει τον Δαυίδ Κόπερφιλντ τον Άγγλο Μάγο να ίπταται έξω από το θέατρο που είχε δώσει παράσταση.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
ΑΝΑΛΥΩΝ
+

Πέθανε μια άλλη μέρα
Communicating at an unknown rate...
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει στην προσέγγιση του θέματος που συζητάτε, από την αντίπερα όχθη...
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

TO KOLPO AUTO TO EXO KANEI KAI MOY TO EXOYN KANEI!
PREPEI NA ITAN 4-5 XRONIA PRIN STIN KATASKINOSI POY TO KANAME
(MARESOYN I SIMPTOSIS-KATASKINOSI STO KAPANDRITI ;)
PANTOS GINETE KAI GINETE KAI EYKOLA EPISIS YPIRXE ENA ALLO KOLPO
STO OPIO IXE SE KAPIA SIGEKRIMENI 8ESI TA XERIA SOU GIA KAPIO
XRONIKO DIASTIMA META TA AFINES ELEUTHERA STA PLEYRA SOU
KAI TA XERIA ANEBENAN MONA TOYS.(DEN KSERO AN EXEI SXESEI ME METEORISI) ALLA TO LEO ;)

ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ!
ΟΡΙΣΤΕ¨
http://www.crystalinks.com/levitation.html

Δυστυχώς δεν προλάβαινα να ρωτήσω κι άλλες λεπτομέρειες αλλά αυτό που της είπα ήταν ότι ο τύπος δεν είχε σηκωθεί πραγματικά αλλά αυτό που έβλεπε ήταν οφθαλμαπάτη. Το ότι έγινε σε συγκεκριμένο χώρο το γεγονός αλλά περισσότερο το ότι της είπε να κοιτάει σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο δεν μου το περιέγραψε με λεπτομέρεια(τι σχέδια π.χ. μπορεί να είχε ο τύχος) κάνει μπαμ ότι πρόκειται περί τεχνικής που συνδυάζει οφθαλμαπάτη και υποβολή. Κάτι που άλλωστε κάνουν και διάφοροι ταχυδακτυλουργοί με επιτυχία. Αλλο λοιπόν αυτό που φάνηκε να είδε και άλλο αυτό που όντως συνέβαινε.
Η τεχνική της μεταιώρησης φαίνεται ότι έχει και σχετικό manual οδηγιών
http://www.magiccty.com/selflev.html
Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...