ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η σημασία των Ονομάτων - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Η σημασία των Ονομάτων - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
06/01/2005, 01:34:22
namaste:)
quote:
Τελικά ίσως να μην είμαστε πλέων το όνομα μας αλλά το εγώ να αποκρίνεται σε δονήσεις της αρχής της ύπαρξης και όχι της διάρκειας της ζωής ή απλά να παρεκκλίνει συνεχεία προς τον σκοπό της αξίας του ονόματος.

θα λεγα πως ειμαστε επακριβως εν τελει τ'ονομα μας.
εφοσον ακουμε σε ολακερο κι οχι σε χαιδευτικα η αναγραμματισμους...καταφερνουμε να συντονιστουμε με την ουσια του δηλαδη με αυτο που ειμαστε...
αν παρω παραδειγμα το δικο μου...εχοντας δυο γιαγιαδες υποψηφιες να μου μεταδωσουν ονομα -και ολο το πακετο χαρακτηριστικων του...:Ρ - και αοφυ τελικα δεν τα βρηκαν...:( ο πατερας μου επελεξε το πιο ομορφο που θα μπορουσε κανεις να χαρισει στο πρωτο του παιδι! τη χαρα του τυχαιου ! εδωσε την ελευθερια στο νονο μου να κανει ο,τι θελει! τη στιγμη βεβαια που απειχα μερικα βηματα απο την..κολυμβηθρα:Ο αποτελεσμα;
ο νονος μου χαρησε τ'ονομα του και μαλιστα χωρις το 'ν' που θα με εκανε να μοιαζω δονητικα (αρα και ουσιαστικα) με αλλα ατομα που θα χαν...το 'ν'!
ε λοιπον με τα χρονια της ενδοσκοπησης ,των αριθμολογικων και αλλων...αναλυσεων κατελειξα στο εξης μεγαλειωδες κατεμε συμπερασμα!
πως το αυθορμητο φαινομενικα γεγονος μου εδωσε τη χαρα να εχω το αυτο ονομα που πιστοποιει την αστρικη μου υπογραφη/δηλαδη το ζωδιακο μου χαρτη...
τωρα..ενταξει! πιστευω στην ακολουθια των συμπτωσεων+παραδοξων συγκιριων// παντα φερουν ενα συμπερασμα (εμενα τουλαχιστον με οδηγουσαν ... παντα :)θα ρωταγε σιγουρα κανεις πως μπορει να συσχετιστει το ονομα που δεν δινεται"τυχαια"αλλα που μεταβιβαζεται...η που δινεται χωρις φαινομενικα να ταιριαζει...σε ολους οσους.αφορα!@_@
ουσιαστικα το ονομα αφορα μοναχα τη μητερα /αν δεν τ'ονομασει τη στιγμη που δεχτει την..επιφωτηση(σαν οιωνος ενα κατι:ρ) αν δεν εχει βαθεια μεσα της ολα οσα την πειθουν να δωσει τουτο τ'ονομα που τελικα επιλεγει...
τοτε;
τοτε πολυ απλα ειναι παλι ενα τυχαιο γεγονος που στο τελος της 'ερευνας' του ο καθενας θα διαπιστωσει πως καθολου 'τυχαιο' δεν ηταν ...
ειναι σιγουρο πως αν ψαξει καλα στην αστρικη του υπογραφη θα "νοιωσει"(καλυτερα αυτη τη λεξη απο το "διαβασει")πως Αυτος Ειναι! τ'ονομα που χαρακτηριζει μιαν 'η + περισσοτερες ...οψεις...του.
τωρα/ποσο "ολοκληρωτικο" θα ειναι το γεγονος του ονοματος για τη πορεια του καθενα εξαρταται μαλλον απο ...την ερμηνεια τοσο του ιδιου του εαυτου απο τον..παρατηρητη του..εαυτου(δηλαδη-εσενα τον ιδιο χωρις εσενα ομως!)'η αλλιως την ερμηνεια της αστρικης σου υπογραφης κατουσιαν! δηλαδη εσενα παλι...
το πιο σημαντικο εργαλειο που εχει καποιος για να εντοπισει ποιος ειναι ...μαλλον ειναι ...
-ΤΟ "ΒΑΦΤΗΣΤΙΚΟ" ΟΝΟΜΑ( αριθμολογικα/ετυμολογικα/παραδοσιακα/συμβολιστικα στη θρησκεια του αλλα και σε αλλες θρησκειες/παραδοσεις-αν υπαρχει:ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ:ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕς ΔΙΑΦΟΡΕς...-
ΕΠΙΣΗς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗς ΗΜΕΡ/ΝΙΑς ΓΕΝΝΗΣΗς...
:)

θα πω κι ενα ακομη στοιχειο...
:ειναι το ονομα που αποκαλυπτεται στο ...μυστη...απο την εσωτερικη του..φωνη..
αυτο ειτε ειναι το μυστικο του ονομα/κωδικος=κλειδι για το περασμα του
στον αληθινο "..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.. "
ειτε ειναι τονομα που παλι...καποιος αλλος θα του δωσει...και που απο τυχαιως μεχρι και ...επακριβως...κατοχυρωνει...την ουσιαστικη συσταση...του ...εσω...οντος...:)

-για να δουμε κι αυτα:

quote:

Αυτο ισχυει μονο για τους ζυγους,η και για αλλα ζωδια?Π.χ. αιγωκαικερος?γιατι δεν εχω ιδεα απο αρκανες και ιστοριες,και δεν ξερω και που να βρω πληροφοριες..

δεν ειπα αυτο:)
ειπα:

quote:
"ακομη μια... ιδιαιτεροτητα...οσοι ακουμε σε ολακερο μας τ' ονομα...εχουμε ολη την επιδραση του..ενω οι λοιποι...ειναι απλα μισοι/πολωμενοι/σκοταδι(το πρωτο μερος)μερα (το δευτερο)"

μιλαω για το διττο δικο μου ονομα/αν ηταν ζωδιο /ναι! θα ηταν ζυγος.)
αλλα προσεξε το παλι! μιλησα για ονομα δυο οψεων.
αν δεν κατεχεις απο αρκανες -οκ 2 me-..απλα σκεψου μια..ζυγαρια σε ισορροπια/
κοιταξε τωρα..τους πολους=δισκους της! :)τωρα φανταζομαι ειναι απλουστερο:))
ουσιαστικα ειπα πως θα μιλησω για το δικο μου ονομα// εχει δυο οψεις/καθως το ακουω πια ολακερο ..ειμαι πια "αφυπνισμενη" ως προς αυτο που οντως ειμαι.
ως προς το αυτο ονομα μου.//απλο δεν ηταν;/χμ;)
καθοτι σαν ακουμε στο βαφτηστικο μας ονομα ειμαστε αφυπνισμενοι.
οποιαδηποτε χαιδευτικα μας προσδιδουν αυτο ακριβως που εμπεριεχουν/

quote:
Σ ευχαριστώ καλή μου. Δυστυχώς οι γονείς το άφησαν καθαρά σε μένα και όταν τους πίεσα μου πρότειναν το όνομα αυτό γιατί είναι το δικό μου!
Δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονα από τη ζωή μου, αλλά δε θα ήθελα να δώσω ένα κακό όνομα στο παιδί. Τεσπα, με βάση την ερμηνεία των γραμμάτων που παρέθεσε η ΑΖΩΕΛ μια χαρά όνομα φαίνεται. Αυτό για την αμφιπροφορά και αμφιγραφή του δεν το είχα για κακό, πίστευά πως σφραγίζει αν θες τις ιδιότητες του ονόματος.
Θα το ψάξω λίγο καλύτερα. Και πάλι σ ευχαριστώ πολύ .

:)
θυμαμαι ανεφερα πιο πανω..."δεν θα πω αν ειναι καλο η κακο":))
θυμασαι;
οποτε;
εγω παλι μολις χθες εμαθα το φυλο του μωρου που θα βαφτησω:)
ημουν σιγουρη..:)
τελικα το πνευμα που επεβαλε ολα τα γεγονοτα με την παρουσια του/κατοπιν κατηλθε ως φωτια και μετουσιωθηκε σε...συλληψη...θα ειναι αγορι...και θα εχει τ'ονομα που ειχε...στην προηγουμενη ...ενσαρκωση του:Ο
ω ναι!
η ειρωνια;
ειναι το ονομα του πατερα της κοπελας που το κυοφορει...και που ειχε αφησει τη ζωη οτανεκεινη ηταν στην αρχη της..εφηβειας..
κατοπιν πολλων εμφανισεων..η "ψυχη"...τωρα κυοφορειται ...απο την κορη του...
ναι..ειναι συγκλονιστικο/θεωρω πως ειναι ενα θεμα που σηματοδοτει ....πολλα υποκειμενικα μου(αυτα τα ..αντικειμενικα δηλαδη:) συμπερασματα...

απο ...ερευνα ...ζωης(παλι:) καθεστως...παραδοξου φανερωσεως...της θειας φυσης...μας...
το θεμα ειναι...να εισαι ...ΠΑΡΟΝ.

Φως +Αγαπη

(αν εχει λαθακια το κειμενο/συγχωρατεμε/ξεσυνηθισα το κουμπι διοθρωσης...και οι συνειρμοι ερχονται σαν ...πιατα ημερας...:Ρ=χωρις σκεψη)

aum mani padme hum
analphabetΜέλος
07/01/2005, 11:59:41
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Νομίζω πως γενικά οι ψυχές ζουν ξανά και ξανά γύρω απο τα ίδια πρόσωπα.

Μου έχουν πεί πως με το σύντροφό μου ήμασταν μαμά με κόρη σε προϊγούμενη ζωή.

Είναι όμως σίγουρα καλό να ξαναπάρει η ψυχή το παλίο της όνομα? Τη στιγμή που είχε την κακοτυχία να αποβιώσει νέος στην προϊγούμενη ζωή του? Σίγουρα το όνομα δεν συνδέεται τραγικά με τη μητέρα?

Φιλικά

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

silverwhisperΜέλος
07/01/2005, 16:55:58
σημερα γινομαι επισημως 14!!!!

Το ονομα μου συνδεεται εμμεσως (μπορει και αμεσως) με τα γενεθλια μου.
Με το παλιο ημερολογιο,συμφωνα με το οποιο η νεα χρονια ερχεται στις 13 ιανουαριου,τα Χριστουγεννα ερχονται 7 ιανουαριου (την ημερα των γενεθλιων μου).
Στην πρωην σοβιετικη χωρα οπου ζουσα,οι δικοι μου γιορταζανε τα χριστουγεννα 7 του μηνος.7 ιανουαριου επιασαν και τη μανα μου οι πονοι.σημειοτεων, ποτε δεν ενδιαφερθηκε να μαθει το φυλο του μωρου.μερικα βραδια πριν απο τη γεννηση μου,ειδε ενα ονειρο στο οποιο,ενας τυπος με ρασα,της ειπε το ονομα Σταυρος.Τοτε,οι γονεις μου,ομως,δεν ξερανε οταν γεννηθηκα οτι υπαρχει και το ονομα σταυρουλα.ετσι,προσπαθωντας να βρουνε κατι σχετικο με τον Χριστο,με βγαλανε Χριστινα,προς τιμην της εορτης.

Δεν χρείαζεται να ξυπνάς το πρωί αν δε σκοπεύεις να αλλάξεις τον κόσμο...

AZΩΕΛΜέλος
09/01/2005, 15:35:01
ANALPHABET...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΣΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΥΤΟ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ, ΄΄ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ΄΄ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΕΤΣΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ Η ΕΠΑΝΑΛΑΒΗ, ΄΄ΕΓΚΛΟΒΙΖΕΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ΄΄.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΄΄ΧΩΡΟ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΄΄ΠΑΡΕΙ΄΄ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

10/01/2005, 01:47:11
namaste:)

quote:
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ Η ΕΠΑΝΑΛΑΒΗ, ΄΄ΕΓΚΛΟΒΙΖΕΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ΄΄.

μαα...η επαναληψη της επανα-πτωσης...στην υλη δεν ειναι εγκλωβιστικη;
η ψυχη λενε επιλεγει ποτε και που θα γεννηθει...
αν τωρα επαναλαβει + την ιδια στο καλεσμα της δονηση...δεν λεει αυτο κατι απο μονο του;
η επαναληψη εγκλωβιζει και καθυστερει/τι;

και εκτος των αυτων δυο εχουμε μαλλον και μια τριτη πλευρα...που ισως και να ειναι η αυτονοητη απαντηση.
μεχρι να καταλαβει καποιος εσυ θα επαναλαμβανεις...
μεχρι να καταλαβεις εσυ θα επαναλαμβανουν
μεχρι να σε καταλαβανουν...θα επαναλαμβανεσαι...

πιστευω και σιγουρα δεν ειμαι η μονη..πως ολοι οσοι αποτελουν τον κοινωνικο περιγυρο ακομη και τα φευγαλεα βλεμματα των περαστικων που κατι σου θυμιζουν μα δεν εχεις χρονο να θυμιθεις τι! ειναι ολα εκεινες οι ψυχες που αποτελουσαν τον κοινωνικο περιγυρο σε καθε πριν σου/
οποτε ...;

Αννα,δωσε τ'ονομα σου αν αυτο ζητησαν οι γονεις/
το θεμα ομως ειναι αν θελεις τελικα να το δωσεις/
αν δε θελεις...
σκεψου αυτο..:
γιατι αμφιβαλλεις...;τι εχει τ'ονομα σου;και γιατι να ταυτισεις την υπαρξη αυτη που θα ρθει με την δικη σου;
απλα θα του δωσεις την ιδια δονηση!
και αυτο σημαινει κατι..διαφορο απο το να ησουν ..γιαγια του...πχ@_@
//μαλλον μπερδευτηκες με οσα ειπαμε ως τωρα...αλλα κατι δεν ειδες ως εχει.

και πια σχεση θα μπορουσε να'χει, μια ψυχη που θα'ρθει, με το παρελθον σου...που σου επιβαλλεται- εκ των συνθηκων-...να ονομαστει..με τ'ονομα σου...//γιατι αντιστεκεσαι σε αυτο;//
αυτο σε σχεση με τις ψυχες.
αν τωρα το αναλυσεις αριθμολογικα η εννοιολογικα...τοτε αλλαζει../αν δηλαδη δεν σου κανει ετσι...και η απογοητευση πηγαζει απο κει...
απλα θα σου ελεγα πως οφειλεις να συμβιβαστεις με τη δονηση σου.
-ως εχει.-

αυτο ειναι το ουσιαστικο αναρωτημα ...
μετα βεβαια...θα σε συμβουλευα-αν μπορω να πω ετσι- κατι πιο απλο...
παψε να σκεφτεσαι!η πολη σκεψη φερνει αμφιταλαντευση και συγχιση στις αποφασεις.
μολις το καταφερεις...θα ερθει..η εμπνευση...
και η απαντηση ισως +απο το ιδιο...το...ερχομενο βρεφος...:)

φως εν σκοτει!

Hail the jewel in the lotus!

Edited by - ΑΤΜΑ on 10/01/2005 01:55:17

10/01/2005, 09:32:15
My daughter is Back !!!

……………………………………………………………..

quote:
Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Νομίζω πως γενικά οι ψυχές ζουν ξανά και ξανά γύρω απο τα ίδια πρόσωπα.

Εκτός και αν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους.

quote:
Είναι όμως σίγουρα καλό να ξαναπάρει η ψυχή το παλίο της όνομα? Τη στιγμή που είχε την κακοτυχία να αποβιώσει νέος στην προϊγούμενη ζωή του?

Εάν δεν τελείωσε το βιωματικό του γίγνεσθαι είναι πολύ λογικό να ξαναέχει το ίδιο όνομα.

quote:
Σίγουρα το όνομα δεν συνδέεται τραγικά με τη μητέρα?

Η μόνη τραγική σύνδεση είναι η στιγμή της γέννησης, η στιγμή που η νέα οντότητα αποκόπτεται από την μητέρα με την κοπή του ομφάλιου λώρου.
Αυτή η στιγμή είναι τραγική ( με την απόλυτη έννοια του όρου ) και ειλικρινά εύχομαι σε όλους τους άντρες να την βιώσουν μαζί με την σύντροφο τους την ώρα της γέννησης του παιδιού τους.

quote:
ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΣΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΥΤΟ;

Το ποιο σωστό που έχω ακούσει εδώ μέσα !!!!!
Συμφωνώ απόλυτα !

IMAGE

AZΩΕΛΜέλος
12/01/2005, 19:45:45
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ‘ΠΡΑΞΗ’.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ… ‘ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ’. ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΟΦΙΑ.
Η ΚΑΘΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ-ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ‘ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ’, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ‘ΟΠΛΙΣΜΟ’ Η’ ΝΤΥΣΙΜΟ, (ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ.)
ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΡΙΖΕΣ, ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ-ΤΑΛΕΝΤΑ-ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΘΕΤΙΚΑ Η’ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ‘ΛΟΓΙΚΗ’ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ-ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΡΑ… ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ Η’ ΑΦΑΙΡΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΕΞΕΛΙΞΗ-ΑΝΕΛΙΞΗ.
Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΥΛΛΕΓΕΙ, ΕΚ-ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ, ‘ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ’.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ, ‘ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ’ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΗΣΩ.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ‘ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ’ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟΤΕ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΈΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΟ, ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΥ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΥΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΝΕΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΔΟΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΨΗ-ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ «ΑΝΝΑ» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ.
ΤΟ –Α- ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝ-ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.
ΤΟ –Ν- ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. (ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ)
ΤΟ ΑΝ- ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.
ΤΟ –ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΛΔΑΙΚΗ ΑΠΟ-ΣΥΜΒΟΛΗΣΗ.
-ΑΝΑ- ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Ο ‘ΑΟΡΑΤΟΣ’ ΟΥΡΑΝΟΣ. ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ.
ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ –Ν- ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗΣ. ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ‘ΜΗΤΡΑ’ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟ. ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΪΚΟ, ΑΠΤΟ ΣΤΑ ΘΝΗΤΑ ‘ΜΑΤΙΑ’ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

ΑΠΕΙΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....

12/01/2005, 23:51:12
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μας είπες AZΩΕΛ...

Εκανα και γω μια ακόμη έρευνα για το όνομά μου (Β' γύρος) και μπορώ να πω το αποτέλεσμα με μπέρδεψε μια και δεν μπορώ να τα συνδυάσω.
Αν κάποιος έχει καμμιά καλή ιδέα...

Εχουμε και λέμε λοιπόν:
1) Mina - Μίνα στην Ισπανική αργκώ είναι η γυναίκα
2) Στα Βαβυλωνιακά και συγκεκριμένα στον κώδικα Χαμουραμπί mina=χρυσός
3) Στα σανσκριτικά είναι το ψάρι
4) Στα Ιαπωνικά είναι η όμορφη
5) Στις Ισλαμικές χώρες mina = Αγάπη και πίστη...
6) Στους αρχαίους Μεσοποταμιακούς λαούς mina = money κοινώς χρήμα

Κάπου χάνομαι...

Avallon Reloaded...
13/01/2005, 01:32:54
(τελικα ειχε δικιο η νεραιδενια ..."μεγαλη μπουκια φαε...μεγαλο λογο μη λες"..:Ρ)

..Οποτε
καλως ηρθες παλι στα φορουμς του Εσωτερικα :)
Ευχομαι ο "δευτερος γυρος" σου στο Εσωτερικα συνταξιδιωτισσα Αβαλον να εχει καποια σχεση με τα χαρακτηριστικα του ονοματος Μινα που μας δινεις(+ οχι με την εικονα της υπογραφης σου:Ρ)

τελικα κατανοησες τα οσα στοιχεια σου εδωσα "περυσι" για να την αποστολη της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ψυχης σου σε σχεση με το βαφτηστικο ονομα σου;

plus:ενα στοιχειο-παραλειπομενο : πετραδι ...ολα τα πετρωματα χριζουν "λαξευματος" αυτο που οφειλει να εχει το "πετραδι"-μαθητευομενος ειναι υπομονη + να μην..κλεβει στα τεστ...αληθειας προς τον εαυτο.
-ψαξε μεσα σου οχι γυρω απο τους αλλους/στο'λεγα παλια θα στο λεω + τωρα-

Για μενα παραδειγμα η γνωστη φραση "το πετραδι στο λωτο" ειναι η ημερομηνια της γεννησης μου συμφωνα με την πυθαγορεια αριθμολογια στην ορολογια της αυρικης θεραπειας .)

Για να δουμε τωρα τα στοιχεια που μας δινεις -αφου επιμενεις να αναλυσουμε το ονομασου:)...
-παρεπιπτοντως δεν ξερω αν προσεξες...ειχαμε περασει σε συγκεκριμενη ροη στη κουβεντας μας /που ισως δεν διαβασες πιο πανω...-

(κανονικα τοσα που βρηκες ψαχνοντας θα πρεπει -ως οφειλεις- να τα συσχετισεις με σενα εντος+οντως
...αν υπαρχουν αντιστοιχιες...και με ποια ...:)

Εχουμε + λέμε λοιπόν:
1γυναίκα
2χρυσός
3ψάρι
4όμορφη
5Αγάπη και πίστη...
6 money

απο το 1 εως το 6 "εγω προσωπικα"(με οσα διαβαζω διαισθητικα σε σενα )διακρινω μοναχα τα 1 και 6

Θα ηθελα να αναλυσουμε λιγακι παραπανω κατι που αφησες να περασει ετσι χωρις σχολιασμο καποτε και επειμεινες σε στοιχεια που αφορουν οχι στονομασου.
θα ηθελα λοιπον να ψαξουμε λιγο παραπανω για τον αγιο Μηνα απο οπου + προερχεται το ονομα σου
--γιατι το γραφεις με ι;--θυμηθηκα //το ειχαμε αναφερει αυτο...για να δω...
*_*

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αβαλον:Πως να το κάνουμε ρε παιδιά άλλο Ασημίνα από το Συμεών και άλλο Μίνα από το Μηνάς... Το γιατί το θηλυκό γράφεται με γιώτα μου το είχε πει μια φορά η φιλόλογος στο Λύκειο αλλά το ξέχασα!
Αλλο να γιορτάζεις 11/11 και άλλο να γιορτάζεις το Φλεβάρη...
--------------------------------------------------------------------------------

Ατμα:το πως γραφεται με 'γιωτα' αντι 'ητα' αφορα αμεσα στην αλλαγη τονισμου της λεξης
ελπιζω να λυθηκε η "χρονια απορια" .-
Eιναι παντως ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να "κανουμε συνειδηση" την αληθινη δονηση του βαφτηστικου μας ονοματος./ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΧΑΡΑΣΟΝΤΑΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΥΧΑΙΑ..ΛΑΒΑΜΕ...ΤΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ...

--ενας ακομη "λογος" βρισκεται σιγουρα στο προηγουμενο ποστ μου//περι φορμουλας του φωτος...εξισου ομοιο με οσα μολις ανεφερα---

-->plus:Συμεων+Αννα>>03/02=/=Μηνας>>11/11----

Οταν ακους σε ενα αλλο ονομα απο το βαφτηστικο σου αυτο αμεσως αλλαζει τοσο την δονητικη που σε κινει(ακους σε κατι αλλο ενω εισαι καποια αλλη) αλλα+ καθυστερεις την αφυπνηση σου για την αποστολη σου στην παρουσα ενσαρκωση.
Προσωπικα μου εχει φανερωθει κατα καποιο τροπο ο "αγιος Μηνας" καποια συγκεκριμενη στγμ + αν εχεις οντως διαθεση να μαθεις για τ"ονομα σου θα μπορουσαμε να κουβεντιασουμε σχετικα με την επιρροη του.

Αυτο που θελω να δωσω ως πολυ σημαντικη πληροφορια που μαλλον δεν γνωριζεις και που σιγουρα θα σε βοηθησει να δεις ποια ιδιοτητα φερεις ως δονηση(κοινως αυτη τη στιγμη σε αφυπνιζω:)/χαιρομαι γι αυτο αληθεια:) ειναι πως ο συγκεκριμενος αγιος εχει την ιδιοτητα να
φανερωνει πργμτ! οχι ομως ως κανει ο αγιος φανουριος που φανερωνει αντικειμενα και προσωπα...αλλα με εναν αλλο τροπο...φανερωνει απαντησεις ...να οπως εκεινες που καμμια φορα εχουμε κατω απο τη γλωσσα και δεν ερχονται!

ειλικρινα,καλη σου συνεχεια!

φως+αγαπη Ατμα

quote:
My daughter is Back !!!

Πατερα..εδω ημουν παντα...-ιδια+απαραλλαχτη-- ..οι απαντησεις-ενεργειες μου αναλογα με οσα δινονται πριν..
-παντα ο,τι μου δινουν ανταποδιδω--και
κατι ακομη λογω συπτωσης:
Συγχωρω παντα αλλα δεν ξεχνω ποτε.-

edit λογω quote...

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/01/2005 01:52:24

tanya24Νέο Μέλος
13/01/2005, 01:52:01
EMENA ME BAFTISAN TANIA TI SUMENEI TO DIKO MOY ONOMA DHLADH?

tania

13/01/2005, 01:56:36

Καλως ηρθες Τανια:)
Ετσι ειναι το βαφτιστικο σου ονομα;
Επειδη μαλλον αυτο το ονομα δεν υπαρχει ετσι στο εορτολογιο...
Οποτε το πρωτο που μπορεις να κανεις εινα μια αριθμολογικη αναλυση + να μαθεις την ερμηνεια του μεσω της δονησης που σου προσφερει ο αριθμος του συνολου των γραμματων:)
Αν παλι ειναι το "χαιδευτικο "καλυτερα να μας πεις το βαφτιστικο οπως +αναφερομαστε στην κουβεντα μας:)

φως+αγαπη
Ατμα

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/01/2005 02:00:18

On-OmmaΜέλος
13/01/2005, 10:08:58
quote:
Σήμερα με αφορμή αυτό το ταξίδι των αναμνήσεων αλλά και λόγω της φιλοξενίας μου σε αυτό το φόρουμ αποφάσησα να ζητήσω από εσάς τί σημαίνουν τα ονόματα που φέρουμε όλοι.. ο καθένας ξεχωριστά σαν άνθρωποι..
Την σημασία τους.. την βαρύτητά τους, το πόσο ίσως μας επηρεάζουν σαν προσωπικότητες... τί συμβολίζου?
Απλά ονόματα, καθημερινά.. μα και παλαιότερα.. Ελληνικά ή μη...
όπως λέμε. Δημήτρης, Χριστίνα, Αικατερίνη, Εμιλία, Αμαλία, Πηνελόπη, Οδυσέας, Αλέξανδρος, Καλλιόπη κ.α....

Καλή μου simori,

Νομίζω πως όπως ο καθένας μας είναι μοναδικός, έτσι θάπρεπε και το όνομά του να είναι μοναδικό και δεδομένο από κάποιον που γνωρίζει εκ των προτέρων την προσωπικότητα που μέλλει να διαμορφωθεί και την πορεία της πάνω σ'αυτή τη γη. Π.χ. Αλέξανδρος (προσωπικότητα και πορεία που αποδίδεται από το όνομά της).-

On-Omma

Το λυχνάρι του σώματος είναι το μάτι.
Εάν το μάτι είναι καθαρό,
όλο το σώμα είναι φεγγοβόλο.
Εάν το μάτι είναι πονηρό,
όλο το σώμα είναι σκοτεινό.

CYBERMASTERΜέλος
13/01/2005, 15:48:00
quote:
(τελικα ειχε δικιο η νεραιδενια ..."μεγαλη μπουκια φαε...μεγαλο λογο μη λες"..:Ρ)

..Οποτε
καλως ηρθες παλι στα φορουμς του Εσωτερικα :)
Ευχομαι ο "δευτερος γυρος" σου στο Εσωτερικα συνταξιδιωτισσα Αβαλον να εχει καποια σχεση με τα χαρακτηριστικα του ονοματος Μινα που μας δινεις(+ οχι με την εικονα της υπογραφης σου:Ρ)

τελικα κατανοησες τα οσα στοιχεια σου εδωσα "περυσι" για να την αποστολη της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ψυχης σου σε σχεση με το βαφτηστικο ονομα σου;

plus:ενα στοιχειο-παραλειπομενο : πετραδι ...ολα τα πετρωματα χριζουν "λαξευματος" αυτο που οφειλει να εχει το "πετραδι"-μαθητευομενος ειναι υπομονη + να μην..κλεβει στα τεστ...αληθειας προς τον εαυτο.
-ψαξε μεσα σου οχι γυρω απο τους αλλους/στο'λεγα παλια θα στο λεω + τωρα-

Για μενα παραδειγμα η γνωστη φραση "το πετραδι στο λωτο" ειναι η ημερομηνια της γεννησης μου συμφωνα με την πυθαγορεια αριθμολογια στην ορολογια της αυρικης θεραπειας .)

Για να δουμε τωρα τα στοιχεια που μας δινεις -αφου επιμενεις να αναλυσουμε το ονομασου:)...
-παρεπιπτοντως δεν ξερω αν προσεξες...ειχαμε περασει σε συγκεκριμενη ροη στη κουβεντας μας /που ισως δεν διαβασες πιο πανω...-

(κανονικα τοσα που βρηκες ψαχνοντας θα πρεπει -ως οφειλεις- να τα συσχετισεις με σενα εντος+οντως
...αν υπαρχουν αντιστοιχιες...και με ποια ...:)

Εχουμε + λέμε λοιπόν:
1γυναίκα
2χρυσός
3ψάρι
4όμορφη
5Αγάπη και πίστη...
6 money

απο το 1 εως το 6 "εγω προσωπικα"(με οσα διαβαζω διαισθητικα σε σενα )διακρινω μοναχα τα 1 και 6

Θα ηθελα να αναλυσουμε λιγακι παραπανω κατι που αφησες να περασει ετσι χωρις σχολιασμο καποτε και επειμεινες σε στοιχεια που αφορουν οχι στονομασου.
θα ηθελα λοιπον να ψαξουμε λιγο παραπανω για τον αγιο Μηνα απο οπου + προερχεται το ονομα σου
--γιατι το γραφεις με ι;--θυμηθηκα //το ειχαμε αναφερει αυτο...για να δω...
*_*

ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΩΝΙΑ ΑΠΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ???
ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΔΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟ....
ΑΧ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ (ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ "Η") ΚΟΣΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΑΝΤΕ ΧΑΡΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

13/01/2005, 16:07:24
quote:
ΔΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΩΝΙΑ ΑΠΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ-ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ???
ΑΧ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ (ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ "Η") ΚΟΣΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΑΝΤΕ ΧΑΡΤΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....

Στα κάτω δωμάτια η βοσκή είναι ελεύθερη...

Στα πάνω απαιτούνται άλλες συμπεριφορές.

Γι' αυτό: πρόσεχε!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

13/01/2005, 16:50:53
CYBERMASTER καταλαβαίνω ότι η ανυπομονησία σου να εκφράσεις τη χαρά σου και τα συναισθήματα σου στο μέλος το οποίο επανέκαμψε είναι μεγάλη.
Όμως ΟΥΤΕ η ηλικία σου, ΟΥΤΕ η παρουσία σου στο Forum του esoterica σου δίνουν το δικαίωμα να θίγεις έτσι απροκάλυπτα και με μόνο σκοπό την υπεράσπιση και την εκδήλωση της αμέριστης αγάπης σου προς το reloaded μέλος οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα.

Αν νομίζεις ότι η ATMA ή η κάθε ATMA δε σου αρέσει μπορείς είτε να μη διαβάζεις τα μηνύματα της, είτε να μην ασχολείσαι με το Forum, είτε να στείλεις στον Admin επιστολή διαμαρτυρίας με τις προτάσεις σου για διαγραφή του μέλους.

Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι ποιο κόσμια διότι η συμπεριφορά αυτή είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ και ίσως να έχεις κάποια στιγμή την ατυχία να βιώσεις τις συνέπειες μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Τέλος θα παρακαλέσω θερμά την ATMA να μην ασχοληθεί με το μήνυμα του μικρού αυτού μέλους, το οποίο οδηγείται από τυφλότητα και προσωπικά συμφέροντα, για πρώτη και τελευταία φορά.
Αυτή η παράκληση μου στόχο έχει να μην διαταραχτεί η ηρεμία και η κουβέντα στο εν λόγο Topic.

13/01/2005, 16:55:39
Τα τρία ATMA σχηματίζουν ορθή γωνία !
Τυχαίο διότι δεν μπορούσα να το «φτιάξω» αλλά συμβολικότατο !
Ας εισακουστεί λοιπόν η προτροπή μου !

13/01/2005, 18:18:00

Cybermaster χαιρε!
αν και με αυτα που θα πω μαλλον δεν θα χαρεις ιδιαιτερα.

ΣΕΒΑΣΤΟ "ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ"...
Θα μου επιτρεψετε να ξεκινησω την αγορευση μου για αλλη μια φορα
με το γνωστο αποφθεγμα "Οι ηλιθιοι ειναι αηττητοι".
Γι αυτο τον λογο γνωριζουμε εξαρχης οτι η δικη εχει χαθει,μιας και ο
Κατηγορος(ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ CYBER) με οσα παρεθεσε το μονο
που μας εδωσε να καταλαβουμε ειναι οτι ειναι προκατελλημενος
και εξαντλει το δικηγορικο του ταλεντο σε απιστευτα
ηλιθιες αγορευσεις οπως η ακολουθη:

quote:

Η Υπερασπισης(η αρχοντια μου) εχει να παρατηρησει τα εξης στα λεγομενα
του Κατηγορου.

1ον.Ο Κατηγορος σκοπιμως απεκρυψε την αληθεια απο το δικαστηριο
μιας και σας παρουσιασε το μισο μηνυμα της κατηγορουμενης(Ατμας)
προσπαθωντας να σκηνοθετησει μια υποτιθεμενη Επιθεση στο αλλο μελος
της κοινωνιας του Εσωτερικα της φιλης Αβαλλον.
Γι αυτο το λογο και για να σας φανερωσω τον υπουλο και ενορχηστρομενο
τροπο που εδρασε ο κατηγορος σας παραθετω το υπολοιπο κειμενο που παρελειψε.

quote:
Οταν ακους σε ενα αλλο ονομα απο το βαφτηστικο σου αυτο αμεσως αλλαζει τοσο την δονητικη που σε κινει(ακους σε κατι αλλο ενω εισαι καποια αλλη) αλλα+ καθυστερεις την αφυπνηση σου για την αποστολη σου στην παρουσα ενσαρκωση.
Προσωπικα μου εχει φανερωθει κατα καποιο τροπο ο "αγιος Μηνας" καποια συγκεκριμενη στγμ + αν εχεις οντως διαθεση να μαθεις για τ"ονομα σου θα μπορουσαμε να κουβεντιασουμε σχετικα με την επιρροη του.

Αυτο που θελω να δωσω ως πολυ σημαντικη πληροφορια που μαλλον δεν γνωριζεις και που σιγουρα θα σε βοηθησει να δεις ποια ιδιοτητα φερεις ως δονηση(κοινως αυτη τη στιγμη σε αφυπνιζω:)/χαιρομαι γι αυτο αληθεια:) ειναι πως ο συγκεκριμενος αγιος εχει την ιδιοτητα να
φανερωνει πργμτ! οχι ομως ως κανει ο αγιος φανουριος που φανερωνει αντικειμενα και προσωπα...αλλα με εναν αλλο τροπο...φανερωνει απαντησεις ...να οπως εκεινες που καμμια φορα εχουμε κατω απο τη γλωσσα και δεν ερχονται!

ειλικρινα,καλη σου συνεχεια!

φως+αγαπη Ατμα

Υπαρχουν δυο τεινα.
΄Η ο κατηγορος πασχει απο ελλειψη κριτικης σκεψης ή παλι
απλα αρεσκεται στο να μπουρλοτιαζει θεματα χωρις ουσιαστικο λογο.

Ως υπερασπιση(παλι η αρχοντια μου) πιστευουμε οτι η επανεμφανιση της Αβαλλον αλλα και το καλοσωρισμα της Ατμας ειναι θετικα σημαδια για την μικρη μας κοινωνια.
Θεωρουμε οτι δεν υπαρχει θεμα παρα μονο στο νεανικο και περιορισμενων
διανοητικων δυνατοτητων του Κατηγορου ο οποιος χωρις να διαβασει καν το θεμα εισβαλλει και προσπαθει να καταστρεψει την μεχρι τωρα υγιεις ροη της συζητησης του εν λογω τοπικ.

Λογω οτι κατεχω μια μικρη αυτογνωσια θα θελα να πω οτι πραγματι αυτο κανω και εγω τωρα και ζηταω την ανοχη και την κατανοηση της φιλης simori και των υπολοιπων μελων για την καταστροφη της πολλη ενδιαφερουσας κουβεντας.

Τελειωνοντας την υπερασπιση μου θα ηθελα να κλεισω με μερικες απαντησεις.

quote:

Οταν κρινουμε οτι και ο τελευταιος εδω μεσα θα αφυπνιστει.
Και αν κρινουμε απο σενα εχουμε πολλα χρονια εδω μεσα ακομα.

quote:

Ενσταση!
οπως ειπε και η κατηγορουμενη

quote:
Συγχωρω παντα αλλα δεν ξεχνω ποτε.-

quote:

αν και δεν νοουμε επακριβως τα λεγομενα του κατηγορου θα προσπαθησουμε να τα αποκρυπτογραφησουμε.
Θεωρουμε οτι σωστα εβαλε την λεξη "καμμενε" και οχι καμμενη μιας και στην ουσια ο Κατηγορος απευθηνεται στον Εαυτο του και ο λογος που το εγραψε ειναι οτι το εσωτερικα ειναι ενα ειδους καθρεπτη για πολλους απο εμας.Δεν θα υποβαλουμε μυνηση για εξυβριση μιας και δεν εχουμε τα λεφτα να το κανουμε και επισης εχουμε κλεισει ολο τον ελευθερο μας χρονο για ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ.
Οσο για το "ψυχη του εσωτερικα",ειμαστε και ειμασταν απο την αρχη αυτου του φορουμ.Ευχαριστουμε για την υπενθυμιση.
Μακαρι εσεις να εισασταν ο Νους του εσωτερικα.

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να υπενθυμισω οτι δεν αποτελει προβλημα η φιλη Αvallon ουτε και η φιλη Ατμα, αλλα το προβλημα ειναι ιδιος ο κατηγορος που αναλαμβανει χρεη δικηγορισκου χωρις την συγκαταβαση της φιλης Avallon και μας χαλαει την ομαλη διεξαγωγη των Ολυμπιακων μας συζητησεων.

Τελος θα ηθελα να πω στον αγαπητο κατηγορο οτι πρεπει να συγχωρεσει αλλα να μην ξεχναει αυτο που η ψηφιακη του υπογραφη διατυπωνει ξεκαθαρα:

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

η Υπερασπισης δεν εχει κατι αλλο να πρσθεσει...

-------------------------------------------------------

αυτο ειναι δικηγορια Cybermaster
εσυ εισαι κακιστος ερασιτεχνης.
ειχες δικιο τελικα το παιζω πολυ ωραια...

Οι αποψεις που εκφραζω δε ειναι της φιλης Ατμας και δεν με εβαλε
εκεινη να δικηγορευσω.Δεν το εχει αναγκη αλλωστε.
Αλλο ηθελα να αποδειξω...

Cybermaster αντε γεια!(ναι ειμαι γαυρος)

Αvallon καλως ηλθες!!!

Edited by - ryche on 13/01/2005 18:29:06

13/01/2005, 18:34:08
μπορώ να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης?

το εν λόγω μέλος έχω διαπιστώσει πολλές φορές να "εμπλέκεται" σε θέματα με σκοπό την αναταραχή και παρεκτροπή τους από το βασικό τους περιεχόμενο....

και επίσης.... εννοεί να γράφει με τρόπο που προσβάλλει τη δημόσια αισθητική και κατανόηση των κειμένων... πόσο μάλλον τα μέλη...

ορκίζομαι!

G.

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
junk95Μέλος
13/01/2005, 21:01:45

echo
#include <sentimentalengineering.h>
#include <iostream>
#include <unistd.h>
int main(int argc, char ** argv){
using namespace SentimentalEngineering;
Decoder & d = new UltraResistantToPatheticBitchesDecoder;
try{
d->Decode(argv[1]);
return 0;
}
catch (OverloadedEgoException & e){
std::cout<<"Oh, spare us the b#llsh1t!
";
exit(EXIT_FAILURE);
}
} > reply.cpp && g++ reply.cpp -o reply &&
echo "δεν/ξεχνάω/ποτέ/όποιον/έχει θίξει/έστω/και/ελάχιστα/την/εαυτάρα/μου/αλλά/θα/το/διατυπώσω/αλλιώς/, Ορκίζομαι! G." | reply

Κατά τα άλλα:
-Cybermaster, σύνελθε!
-Ryche, δεν εκπλήσσομαι!
-Ramoglou, σχεδόν 100% σωστός.
-Avallon, τα μισά από όσα λες για το όνομά σου είναι αντικειμενικά αλλού για αλλού. Αν σε παρηγορεί, το ίδιο ακριβώς ισχύει για το 99% των πληροφοριών που δόθηκαν σε αυτό το τόπικ.
-Zadok, 100% σωστή (με την ευκαιρία είσαι μακράν ό,τι πιο αξιόλογο υπάρχει στο esoterica.gr)

Η αλήθεια είναι ότι το "ΣΟΦΙΑ" είναι το πιο πολιτισμένο φόρουμ. Επίσης είναι το φόρουμ στο οποίο διαβάζει κανείς τις πιο ατελείωτες βλακείες, διατυπωμένες με ωραίες λέξεις και ύφος χιλίων καρδιναλίων.
Π.χ. ότι η ετικέτα που μας έδωσαν όταν ήμασταν μικροί χωρίς να μας ρωτήσουν καθορίζει την προσωπικότητά μας! Αυτό είναι από τις πιο αηδιαστικές, ρατσιστικές και κραυγαλέα λανθασμένες απόψεις που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου (και μακάρι να μπορούσα να πω ότι άκουσα λίγες 1 χρόνο στο esoterica.gr). Η απόλυτη λατρεία της επιφάνειας. Κάτι που φυσικά δεν αποτελούσε πρόθεση της δημιουργού του τόπικ.

Όσο για το συγκεκριμένο μικροεπεισόδιο, η σοφία φαίνεται στα μικρά πράγματα. Μάθετε πρώτα να τα χειρίζεστε, και μετά ξεκινήστε για τα μεγάλα. Μόνο η Zadok χειρίστηκε το θέμα όπως ακριβώς έπρεπε. Και ο Ramoglou, αν και παρεξήγησε την αφέλεια για κακία.

Η Galadriel είδε μόνο μια ευκαιρία να πάρει εκδίκηση και ο Ryche μιμήθηκε σχεδόν τέλεια το ύφος ενός δικηγόρου, αφήνοντας για το επόμενο μάθημα (ή ίσως την επόμενη ενσάρκωση;) τη μίμηση της σωστής ορθογραφίας και της σατανικής εξυπνάδας. Επιφυλάσσομαι για την ΑΤΜΑ. Κρίμα που δε θα μάθω ποτέ τι απάντησε. Η ΑΤΜΑ είναι πολύ μπροστά. Ενίοτε και πολύ αλλού, αλλά γενικά πολύ μπροστά.

Δεν πρόκειται να διαβάσω τις απαντήσεις σας.
Γράψτε ό,τι θέλετε για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας.

"Σοφοί"...

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

13/01/2005, 22:46:53
quote:
ο Ryche μιμήθηκε σχεδόν τέλεια το ύφος ενός δικηγόρου, αφήνοντας για το επόμενο μάθημα (ή ίσως την επόμενη ενσάρκωση;) τη μίμηση της σωστής ορθογραφίας και της σατανικής εξυπνάδας.

Εχεις σχεδον απολυτο δικιο.
Σε ολα οσα εγραψες.Εκτος
απο το "δεν εκπλησσομαι".