- 'Ελλην και φυλετική αγνότητα."καθαρό αίμα" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Υπαρχουν μονο βεβαιες πλεον αποδειξεις ,οτι στον ελληνικο χωρο απο την αρχη της νεολιθικης επαναστασης μεχρι και την κατακτηση απο τους ρωμαιους δεν διακοπηκε ποτε ο πολιτισμος
Προφανές, το ίδιο ισχύει σε πάρα πολλά μέρη. Εκτός αν γίνει πυρηνική καταστροφή ή κάποιο αντίστοιχου βεληνεκούς φαινόμενο ο πολιτισμός δε διακόπτεται. Και προκύπτει το ζήτημα του ποιος είναι φορέα του πολιτισμού; Είναι ο ίδιος λαός; Εδώ είναι τα λεφτά
quote:
Καταρχην για την αρια θεωρεια των ναζι εξηγησα,οτι ειναι στην απεναντι οχθη απο την αυτοχθονια των ελληνων,και στηριχτηκε στην υποθεση των αορατων φαντομαδων ιε.....απλως αυτοι τους ονομαζαν ινδογερμανους.....
Ρε φίλε δε λένε τα ίδια αφού του καθενός ο σκοπός είναι να εξυψώσει το δικό του λαό. Το θέμα είναι ότι ακολουθούν βίους παράλληλους. Λένε ότι μόνο εμείς είμαστε έτσι και όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι. Όποιος βάζει το "μόνο" μπροστά από το λαό του, βρίσκεται στα πρόθυρα φυλετικών διακρίσεων
Να σε ρωτήσω ρε σκαρτάδο. Τι σημαίνει για εσένα το ότι οι Έλληνες είναι αυτόχθονες; Αν ήσουν Αμερικάνος και ήξερες με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο πρόγονοι σου ήρθαν στον τόπο σου δε θα άντεχες τη ζωή;
Πχ 400 χρόνια σκλαβιάς διέλυσαν τον ελληνικό πολιτισμό;
Αν φτάσαμε να συζητάμε περί καθαρότητας, λόγω κατακτητών, όπως λίγες φορές, είχε η Ελλάδα, οι άλλοι λαοί, που είναι αμάλγαμα, επιδρομών, και αναμίξεων, διαπιστωμένα, τι να πουν;Να πάνε να αυτοκτονήσουν, εθνικά, δλδ;Πέραν του χιούμορ, η αλήθεια,όπως έχει ειπωθεί, είναι αυτη...Άλλως, φέρτε αποδείξεις, που να λένε,οτι βρέθηκε σε έρευνα, σε εργασία,κάτι επιστημονικό κι όχι ...φιλοσοφικό,ότι δεν είναι έτσι.Ότι είναι μικρότερο το ποσοστό καθαρότητας.Αλλά, τι να πούνε; Εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, είναι ίδιο το γονίδιο,γιατί είναι δυνατό..Αν μπορείτε, αντέξτε την αλήθεια και φερθείτε ανάλογα...
Και όσο για την κοτσάνα σου Βιομηχανικέ, ξέρω ότι είσαι αδαής, αλλά, αν προσέχεις τι γράφει ο άλλος και τι γράφεις εσύ, θα το αποφύγεις να γράφεις τέτοια μαργαριτάρια,οπως περι του 99,5% του Έλληνα και το 98,9 του πίθηκου....Αν έγινε ένα λάθος με το 9,στη θέση του 5 και το εκμεταλεύεσαι, φαντάσου ποσο σοβαρές θέσεις έχεις...
Όλα τα όντα επί γης, έχουν κοινό γενετικό υλικό αγόρι μου, όχι μόνο ο πίθηκος...Και λες να είναι γιατί ζούμε στον ίδιο πλανήτη;..
Τυχαιο; Δεν νομίζω...
Πώς γίνεται οι Έλληνες να είναι κατά 99.5% ίδιοι; Αυτό σημαίνει ότι είμαστε "υποείδος"
Και όχι δεν μπερδεύω το 8 ούτε το 9 με το 5. Είναι 98.6% του γενετικού υλικού ίδιο και το 95% των γονιδίων...
quote:
σικά και συμφωνώ με τους φίλους skartados και allzzaro, καθώς, τα κόμπλεξ είναι η μόνη αντίδραση, απέναντι στην αλήθεια...Η ελληνική φυλή, είναι τόσο απαράλλαχτη, ανα τους ιαώνες, που καμία άλλη δεν μπορεί να πει το ίδιο
Ακριβώς αυτό λέγανε και οι Ναζί. Εμείς είμαστε και άλλος κανείς... Διαχωρίζω κάθετα τη θέση μου...
Ο βρεγμένος τη...βροχή, πες, δεν την φοβάται...
Καλά ρε αγόρι μου,αν είναι αλήθεια ότι η ελληνική φυλή, είναι η καθαρότερη, σε απασχολεί καθόλου, ή θα μας ....πρήζεις για πολύ ώρα με τις ....θρησκευτικές σου απόψεις;...
Αν είναι έτσι, λέω, σε ενδιαφέρει, ή δείχνεις ......ανωτερότητα;
Τον αγκυλωτό σταυρό θα τον χτυπήσεις τατουάζ στο μπράτσο ή στο μάγουλο;
quote:......του εαρινου,εχουν πατησει τη μπανανοφλουδα ,που μας εχουν ριξει,να μην πρεπει να ψαχνουμε την αληθεια για τετοια θεματα,μη τυχων μας πουνε ρατσιστες,εθνικιστες κ.τ.λ.
Η πιο σωστή κατα την γνώμη μου επιλογή θα ήταν "με προβληματίζει" αντί του "με στενοχωρεί" που επέλεξες και δεν το λέω χάριν υποδείξεως -σε καμμιά περίπτωση- αλλα επειδή εγώ γνωρίζω τον λόγο και έχω την αίσθηση ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετος απο αυτόν που "υποθέτεις"...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Αν είναι έτσι, ξαναρωτάω, σε απασχολεί, ή το αντιπαρέρχεσαι με θρησκευτικό φανατισμό;
Η ελληνική φυλή, είναι τόσο απαράλλαχτη, ανα τους ιαώνες, που καμία άλλη δεν μπορεί να πει το ίδιο..."
Κατα τη γνωμη μου,η πιο σοβαρη παρατηρηση που εγινε εδω....Πραγματι οι ελληνες ειμαστε ως λαος αυτοι που σημερα δικαιουμαστε πιο πολυ απο ολους τους αλλους να λεμε οτι καταγωμαστε απο τους αρχαιους προγονους....
Φιλε αγγελε για την ερωτηση σου αν τα 400 χρονια σκλαβιας σταματησαν τον οποιο πολιτισμο υπηρχε πριν,πιστευω πως και εσυ ο ιδιος μπορεις να απαντησεις και να καταλαβεις πως το δικο σου παραδειγμα δικαιωνει απολυτα τα λεγομενα μου.......
by Sallie Ann Glassman

The World Egg
(The Fool)

Dr. John
(The Magus)

Marie Laveau
(The High Priestess)

Ayizan
(The Empress)

Loco
(The Emperor)

Master of the Head