ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μαραθώνιος ελεεινής ποίησης! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Μαραθώνιος ελεεινής ποίησης! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

XAMENOS40 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/09/2003, 00:40:16
από τις μικρές και μεγαλύτερες επαναστάσεις που γίνονται καθημερινά γύρω μας, ελάχιστες αντιλαμβανόμαστε.
είναι φυσικός νόμος και ως εκ τούτου μοιραίο νομίζω, να υπάρξει έντονη αντίδραση εκεί που υπάρχει έντονη δράση.

το esoterica είναι ένας ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που δρά κάτω από ιδανικά δημοκρατικά και αγαθά, όσον αφορά τα κίνητρα και τους σκοπούς του.
έχει δύναμη, επειδή όλοι εμείς πιστεύουμε σε αυτό.

είναι φυσικό ένας τέτοιος ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ φορέας να δέχεται κάθε είδους επιθέσεις, επειδή έχει δύναμη, και ιδιαίτερα ηθική δύναμη.
αν συνέβαινε το αντίθετο, δεν θα υπήρχε εναντίωση. μιά διεφθαρμένη οργάνωση μπορεί να βρεί πιό εύκολα υποστηριχτές, γιατί ο κλέφτης και ο ψεύτης πάντα αλληλουποστηρίζονται...

προσπαθώ στη ζωή μου να αναζητώ την αγάπη, την αλήθεια και τη χαρά γιά τον εαυτό μου αλλά και γιά τους συνανθρώπους μου. δε μου αρέσει το στιμμένο, το ψεύτικο, το υποχθόνιο, η δειλία, η απάτη, κλπ.
σε αυτόν τον τόπο, μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει άτομα που ενσαρκώνουν τις ιδέες μου.
κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, μετά από καιρό.
τώρα πιά, κάθε στιγμή στο esoterica είναι γιά μένα μιά στιγμή δημιουργίας, χαράς, αναζήτησης, ένα βήμα βοηθητικό στους προσωπικούς μου στόχους.
νιώθω λοιπόν, ότι επειδή το esoterica με εκφράζει σε πολλά επίπεδα, βγαίνοντας αυτό στην τηλεόραση, είναι σαν να βγαίνω εγώ.
νιώθω την προσπάθεια, το ρίσκο, και την αληθινή μάχη που κρίβεται πίσω από αυτά, σαν να ήμουν εγώ που περνώ όλα αυτά.

έτσι, αν με ρωτούσαν, προσωπικά θα διάλεγες αυτό τον τρόπο γιά να υποστηρίξεις τα ιδανικά σου; θα απαντούσα ΝΑΙ.

λίλιθ -η πρωτη γυναίκα

click ^

WarfaceΜέλος
30/09/2003, 01:13:41
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΗΡΙΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ).

ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ Ε ?

30/09/2003, 03:22:05
Καλημέρα - καληνύχτα σας...

Εχει πολυσυζητηθεί πια το θέμα, σχετικά με τη συμμετοχή του εσωτέρικα στη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της Πεντέλης, και ήταν αναμενόμενο. Εχω την αίσθηση πως μερικοί, φοβόμαστε. Τι άραγε; Μήπως τον εαυτό μας; Μήπως μπαίνοντας στη θέση αυτών οι οποίοι βγήκαν στον αέρα και μίλησαν, εκφράζουμε τους προσωπικούς μας φόβους, ότι δεν θα είμασταν ικανοί να πολεμήσουμε την ανηθικότητα και την παραπληροφόρηση, που ενσαρκώνεται μέσα από την τηλεόραση; Οτι θα καταφέρουν να μας βρωμίσουν κι εμάς, να μας κάνουν γρανάζια της τηλεθέασης;

Μία μάχη είναι κι αυτή, που κάποτε πρέπει επιτέλους να δωθεί, και σαν δείγμα αυτής της μάχης προσωπικά θα πρότεινα να εκληφθούν τα γεγονόντα των τελευταίων ημερών. Ο δρόμος της εσωτερικής αναζήτησης, ποιος το είπε ότι θα έπρεπε να είναι αποστειρωμένος; Μακριά από κινδύνους που χαϊδεύουν τα μυαλά και την προσωπικότητα, που παραπλανούν το σκοπό, μέχρι να σε καταστήσουν μία ανάμνηση μόνο των ιδεών που πρέσβευες; Τι όμως μπορεί να μας κάνει διαφορετικούς; Μόνο η φιλολογία σχετικά με την ερευνα; Τι μπορεί να σώσει το όνομα της μεταφυσικής απέναντι στους κάθε είδους καραγκιόζηδες των Μ.Μ.Ε; Η απλή αποχή από αυτά;;;Η μήπως...η ενεργός συμμετοχή, όταν η καθαρότητα των στόχων είναι τέτοια, ώστε κανείς δεν μπορεί να τους αμαυρώσει;

αυτή...που τα κατάφερε!

30/09/2003, 03:37:17
"EΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..." ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΛΙΑ...

ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ"ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ")ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ....
ΚΑΚΟ
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΡΟΡΑΣΗ.....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ....(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ +ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΣΩ..."ΜΑΣ")

"ΕΝΑ "ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ"ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ"ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ
ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΙΑ.....
"ΟΥ ΓΑΡ ΕΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ"...

30/09/2003, 03:53:15
quote:
Πάντως νομίζω ότι το Esoterica ενοχλεί και θα ενοχλεί πολλούς αλλά όχι για τις έρευνές του στον χώρο των ανεξήγητων φαινομένων. Σε αυτά, μυρίζονται τηλεθέαση και μας θέλουν δίπλα τους.

Αλλού τους ενοχλούμε. Περισσότερα δεν θα πω γιατί μας διαβάζουν πολλοί.

Να μην...... γραφουμε ΤΗΟΤΗ?

30/09/2003, 04:56:06

(ΤΟΟ LATE,PLATO...)

thothΙδρυτικό Μέλος
30/09/2003, 11:58:15
Όντως αγαπητέ μου Πλάτωνα, έχει δίκιο η ΑΤΜΑ. Είναι πολύ αργά πλέον.

Το νερό έχει χαράξει ένα αυλάκι και προχωράει.

Δεν είναι ακόμη χείμαρρος αλλά ίσως δεν γίνει και ποτέ χείμαρρος αλλά και ίσως ποτέ δεν ήθελε να γίνει χείμαρρος.

Ας σκεφτούμε λίγο καθαρά, απομακρυσμένοι από το κλίμα των ημερών.

Είμαστε εδώ ως Esoterica περίπου τρία χρόνια και το forum μας, περίπου δύο χρόνια.

Έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα, εκατοντάδες ειδήσεις, έχουμε ήδη συνεργαστεί αλλά και θα συνεργαστούμε με περισσότερα περιοδικά, ομάδες και σχολές εσωτερισμού, ΜΜΕ, μεμονωμένες γνωστές προσωπικότητες κ.α.

Έχουμε ένα forum που έχει συγκεντρώσει και θα συγκεντρώσει στο μέλλον ακόμα περισσότερα χιλιάδες μέλη και επισκέπτες για να διαβάσουν και να συζητήσουν θέματα μεταφυσικής, εσωτερισμού, θρησκειών, αλλά και διάφορα επιμέρους κοινωνικά ζητήματα και κάποιες φορές (αν και σε πολλούς δεν αρέσει) κάναμε και... χαβαλέ και συζητήσαμε σε πιο προσωπική βάση.

Ετοιμάζουμε σιγά, σιγά, ομάδες έρευνας θεωρητικής και πρακτικής, ειδικά αφιερώματα, ψάχνουμε άκρες για να συνεργαστούμε με εκδοτικούς οίκους και να αξιποιήσουμε όλο το καλό υλικό που έχουμε μαζέψει κ.ο.κ.

Και όλα αυτά με πολύ μεγάλο κόστος, προσωπικό, ψυχολογικό, κοινωνικό και οικονομικό, στην αρχή από 2 άτομα και αργότερα από πολύ περισσότερα σε διάφορες βαθμίδες. Και το παρήγορο είναι ότι συνεχίζουμε ακάθεκτοι παρόλα τα φυσιολογικά προβλήματα που ανακύπτουν, όπως της πολυσυλλεκτικότητας, των προσωπικών φιλοδοξιών, των σημαντικών οικονομικών αναγκών (Λίλιθ καλή είναι η έκφραση Μη-Κερδοσκοπικός Φορέας, αλλά ποιος θα συνεχίζει να πληρώνει τα συνεχώς αυξανόμενα, λόγω μεγάλης ανάπτυξης του site, έξοδα του Server και των τεχνικών αν δεν βρούμε χορηγούς;;; ) κ.α.

Λοιπόν αυτά τα λίγα δεν μπορούν να μας δώσουν μια μικρή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι έχουμε καταφέρει;

Πιστεύετε ότι είναι λίγα; Όχι, βέβαια. Ποιος άλλος το έχει κάνει μέχρι τώρα; Κανένας. Αν και περίμενα και ήθελα να υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις πέρα από την δική μας (γεγονός που κάνει το βάρος της ευθύνης μας μεγαλύτερο), ωστόσο κανείς δεν έχει "κουνηθεί" ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται μέχρι τώρα.

Αυτά μας έχουν σκάψει γερά θεμέλια και έτσι ίσως μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καλό πάνω σε αυτά.

Σε όλη αυτήν την διαδικασία είδα πολλούς εχθρούς και αργότερα θα γίνουν μεγαλύτεροι. Αλλά αυτοί που είναι οι χειρότεροι είναι εσωτερικοί (τι στο καλό λεγόμαστε "Εσωτερικά" ), είναι οι κακοί μας εαυτοί. Από αυτούς φοβάμαι και προσέχω περισσότερο και όχι τόσο από τα ΜΜΕ, την Εκκλησία ή τους πολιτικούς.

Έτσι που λες Ιχνηλάτη μας. Πριν δούμε την ακίδα στο μάτι του άλλου προτιμώ να δούμε το δοκάρι στο δικό μας μάτι.

Ο Νοών Νοήτω....

Υ.Γ. Κάποια μέλη μου έστειλαν προσωπικό email για το τι εννοούσα με την παραπάνω φράση μου

quote:
Αλλού τους ενοχλούμε. Περισσότερα δεν θα πω γιατί μας διαβάζουν πολλοί.

Απάντησα ανάλογα με την συμμετοχή και την εικόνα που έχει δείξει κάποιος εδώ μέσα. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Κάποια μυστικότητα μερικές φορές είναι απαραίτητη αλλιώς ο "κακός μας εαυτός" θα μας κάνει πάλι την ζημιά.

Μαζέψτε τα μανίκια...

Έχουμε αγώνα αύριο (και κάθε αύριο)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

lencolasΜέλος
30/09/2003, 14:11:57
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ,
ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΑΤΜΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 30/09/2003 14:14:34

30/09/2003, 14:43:02
[ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΑΤΜΑ,]
καλλιο αργα παρα ποτε ξωτικακι...
[ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....]

μαχη χωρις ηρεμια δεν γινεται..
(+μη φερεις παλι διπολα +ευκολα συμπερασματα
-για οσους μας διαβαζουν-
τα λογια μου τα κρινει ο καθενας με ο,τι εχει καταλαβει ως τωρα εδω εσω..."δεν τρωγομαι με τα ρουχα μου +δεν "μαλωνω" παρα μονο αν δεχτω επιθεση.εκει μαλλον καλυτερα να φυγει....ο αιτων τω καβγα...)

κλεινει η μεγαλη παρενθεση.

το Εσωτερικα οταν ηταν ηρθα ηταν μια τεραστια κολλα λευκο χαρτι...
με καποια σχεδια πολυτιμα για εναρξη.-
γι'αυτο εμεινα...

Ενας δημιουργος χρειαζεται μια λευκη κολλα....
+ τα μολυβια του.
αν δεν εχει χωρο να "γραψεις"
αλλαζεις σελιδα.

καλημερα Εσωτερικα

Υ.Γ.ΤΣΙΧΛΙΤΣΑ ΚΑΝΕΙΣ;
"ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ"
'H AΛΛΙΩΣ
CHOOSE LIFE

30/09/2003, 14:59:52
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΧΑΡΟ ΤΙΤΛΟ.

ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ.

ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ
(ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ).
ΤΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟ "ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ" ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ;ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΕ ΠΙΑ "ΨΑΘΑ" ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ;
"ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ" ΓΜΤ!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΖΩ "ΕΤΣΙ" ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ,
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ "ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ".
ΤΟ ΕΧΩ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΔΩ.
ΚΑΝΕΝΑΝ.
-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ/ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ,
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σ' ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΚΟΙΝΟ.
(ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ "ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΦΩΣ-ΚΟΛΟΥ")
ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΣ + ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ + ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ...+ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΠΟ "ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΩΝ ΝΕΟΝ..."
"ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΤΟΥΤΟΙ/ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ/ΚΛΠ!".

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ"
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"
(ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. +ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ)
ΘΑ ΔΟΥΝ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.
+ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΡΑΠΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ Τ'ΑΚΟΥΩ "ΒΕΡΕΣΕ".

ΤΕΛΟΣ.

ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ...ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ(((*_*)))

VIKINGΜέλος
30/09/2003, 15:20:28
Τι να περιμενεις κανεις απο σκουπιδοκαναλα οπως το Αλτερ και το Σταρ.
Οι εισαγγελατοι εχουν κατακλυσει την Ελληνικη Τηλεοραση.Χτυπουν
τωρα το Φορουμ που ειναι θησαυρος γνωσεων.Εγω εδω εμαθα τοσα πολλα
πραγματα και πηρα τοσες πολλες γνωσεις ενω οταν καθομαι και βλεπω
το Σταρ και το Αλτερ το μονο που μαθαινει κανεις ειναι για την
τιμη της πατατας και για τα BigBrother.Εχουν την εντυπωση οι
φασιστες των καναλιων οτι μπορουν να κρινουν τους παντες και τα παντα.
Αυτα τα φασιστοκαναλα δυστυχως επηρεαζουν μεγαλη μεριδα του τηλεοπτικου
κοινου.

MasvidalΜέλος
30/09/2003, 15:51:32
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ=ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ=ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ=ΦΤΗΝΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΣ=ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.
ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΜΟΔΑ (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΛΙΓΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΣ=ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΥΣ=ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ.
ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,MASVIDAL.

thothΙδρυτικό Μέλος
30/09/2003, 15:59:36
quote:
ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ...ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ(((*_*)))

Ευχαριστώ γλυκιά μου.

Έχουμε φουρτούνες εεε;;;

δεν πειράζει. Καλές οι φουρτούνες γιατί είναι και fortuneς

Θα μας βοηθήσει και η Lencolas με το τόξο της. Έτσι δεν είναι Lencolas;

Ευχαριστώ και τους VIKING και Masvidal για τα εύψυχα μηνύματά τους

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

BLIND GUARDIANΜέλος
30/09/2003, 16:13:07
Καλησπέρα στα καλύτερα παιδεία του ιντερνετ. Αν θυμάστε καλα στις αρχές του 90 είχαν περαση τα Σατανιστικά με πολλές εκπομπές και αναφορές στα κανάλια. Μονο που ο Σατανισμός υπάρχει απο την αρχη της ανθρώπινης θρησκευτικής ιστορίας. Πιστεύω οτι θα ασχοληθουν με το θέμα οσο πουλάει και μετά θα ασχολυθούν με κάτι αλλο. Είναι τακτική αυτών που βρισκονται πίσω απο ολες τις συνωμοσίες να θάβουν καποια θέματα για να μην βγαίνουν παραεξω και αποκαλύπτουν μυστικά ¨Υψηστης Ασφαλείας¨. Οσο αναφορα με το εσοτερικα ελπίζω να μην βγεί κανενας περίεργος προστάτης της Ελληνικής Οικογενείας και κληρονομιάς και το κατηγορησει οτι παρασύρει νέους σε επικυνδυνους τοπους ή σε επικυνδηνες εμπειρίες και σωστο θα ηταν για το καλό του κόμσου και της κοινωνίας να κλείσει. Ετσι θαβονται και οι καλες εκπομπες που είπαν μια μέρα να διαλύσουν αυτη την αισχρη κατεμου εκφραση ¨πιστευε και μη ερευνα¨ και τους φαγανε απο την τηλεοραση(Μπονάτσος, Μπαλάνος, Πιτσούλη). Ελπίζω να μην κλείσει πότε αυτό το φορουμ γιατι είναι αξιο παραδειγμα ανταλαγής απόψεων εστω και αν μερικές φορές τα τσουγκρίζουμε λίγο. Στο κατω κατω έχουμε Δημοκρατία και Ελευθερία του λόγου.

Φιλικά ο τυφλος οδηγος και φύλακας της Γνώσης.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

Edited by - BLIND GUARDIAN on 30/09/2003 16:13:42

30/09/2003, 16:44:02
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ..

quote:
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ,
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σ' ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΚΟΙΝΟ.
(ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ "ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΦΩΣ-ΚΟΛΟΥ")
ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΣ + ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ + ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ...+ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΠΟ "ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΩΝ ΝΕΟΝ..."
"ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΤΟΥΤΟΙ/ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ/ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ/ΚΛΠ!".

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΕΑΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ (ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ/ΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ/ΝΤΕ) ... ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ????

ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.
ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ...
ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

bladerunnerΜέλος
30/09/2003, 16:51:44
Καλησπέρα σε όλους σας. Γράφω ύστερα από αρκετό καιρό λόγω παρατραβηγμέέέέέέέένων διακοπών. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν...

Στην περίοδο αυτή έτυχε να δω την εκπομπή στην οποία αναφέρεσθε. Αν και ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο θέμα στην τηλεόραση, από την αρχή περίμενα αυτό που θα επακολουθούσε... Καταλάβετε το: εκπομπές αυτής της θεματολογίας είναι πολύ δύσκολο να σταθούν στην τηλεόραση μιας μικρής χώρας σαν την Ελλάδα. Γενικότερα ο χώρος του θεάματος (στον οποίο πλέον ανήκει και η ενημέρωση) πρέπει να ανανεώνεται συνέχεια, να βρίσκεται κάτι καινούριο να ασχολούμαστε.

Κάθε τόσο θυμούνται και τη μεταφυσική... Ε.... καιρός της ήταν. Θα περάσει. Πιστεύω το πολύ σε 1-2 μήνες θα έχει ξεχαστεί. Έτσι κι αλλιώς Χριστούγεννα έρχονται. Όλο και κάποιο σαλέ θα έχουν να μας δείξουν, το χωριουδάκι του Άη Βασίλη κλπ κλπ κλπ.......

Το θέμα είναι τί θα αφήσει πίσω του αυτός ο διασυρμός, να μην καταστραφούν χώροι σαν την σπηλιά (που είναι πολύ trenty τελευταία), αν θα αντέξουν προσπάθειες σαν το esoterica και τέλος ο κόσμος αν θα φανατιστεί περισσότερο ενάντια σε αυτά τα φαινόμενα επιβάλλοντας έναν νέο σκοταδισμό.

Αυτά.... άντε και καλή σεζόν να έχουμε.....

Ά! και ας μην φανατιζόμαστε..... Κανείς δεν βγήκε ποτέ αλώβητος σε μια μονομαχία με την τηλεόραση. Σας λέω μόδα είναι θα περάσει!! (Πώς ήταν αυτά τα μπλουζάκια με τα μωρά;;;)

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

arxiloxosΝέο Μέλος
30/09/2003, 17:22:59
μην ασχολείστε με το τι λένε τα κανάλια. βρίσκουν θέματα για να γεμίζουν τα δελτία τους. αυτό πια δεν λέγεται ενημέρωση αλλά freak show! αυτό που σκέφτομαι είναι οτι εξαιτίας της σκόπιμης παραπληροφόρης πολλόί άνθρωποι, οι οποίοι δυστηχώς για πολλόυς λόγους η όποια κριση και στάση ζωής έχουν συνεχώς διαμορφώνεται και μεταβάλλεται ανάλογα τις ορέξεις κάποιων τηλεοπτικών παραγωγών, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι θα διαμορφώσουν μια τελείως λάθος γνώμη για πράγματα τα οποία εν τέλει μπορεί να είναι τα μοναδικά ερεθίσματα που υπάρχουν γύρω τους για να τους βγάλουν απο τη λήθη. και αυτό κάνουν αγαπητοί συν-έλληνες οι κυβερνώντες και οι έχων την εξουσία...φιμώνουν επίτηδες την αλήθεια γιατί οι κυβερνήσεις θέλουν να διοικούν άβουλα όντα και όχι σκεπτόμενους δημοκρατικούς πολίτες.

30/09/2003, 18:02:01
καλε μου Αβαταρ, μην προσπαθεις
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
Οχι δεν αξιζει τον κοπο για ενα ατομο (αντε 2...)μοναχα να διακινδυνευσει ολακερο καραβι.
Μιλαω για "καραβι κιβωτο"
+οχι "το πλοιο της αγαπης"...Προσεξε με!
(Τωρα οποιος βιαστει να πιαστει απο λεξεις παλι...
τι να πω η ψχ... σαν "ΕσωτερικΑτμα" μαλλον ενοχλω γμτ...)

Διαβασε με παλι σε παρακαλω.-
Δεν μπηκα για να αντιδικησω με κανενα στο παρον θεμα.
ειπα τη γνωμη μου +τελος.
(αν θες παραυτα κουβεντα/ελα στο messenger.)

Υ.Γ.+ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ "ΑΠ'ΕΞΩ"...
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ...
ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ "ΜΑΣ" ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.../
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ;;;;;

old tigerΜέλος
30/09/2003, 19:07:53
Καλησπέρα σε όλους

Επειδή δεν έχω δει καμμία από τις εκπομπές που επακολούθησαν αυτήν του Alpha, καθώς ήμουν βέβαιος για το τι θα επακολουθούσε, θέλω να κάνω μία ερώτηση...
Και ο τίτλος του παρόντος topic, αλλά και πολλές τοποθετήσεις πολλών φίλων μελών, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα με το ESOTERICA, το οποίο μάλιστα δημοσιοποιήθηκε και κατηγορήθηκε στα αναφερόμενα κανάλια...

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ;

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

Edited by - old tiger on 30/09/2003 19:10:12

30/09/2003, 20:29:35
Καλησπέρα σας.

ΑΤΜΑ, έγραψες κάποια σχόλια για το μήνυμά μου σε αυτό εδώ το τόπικ, και θα ήθελα να μείνω σε κάποια από αυτά:

quote:
"EΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..." ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΜΑΛΙΑ...

quote:
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΡΟΡΑΣΗ.....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ....(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ +ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΣΩ..."ΜΑΣ")

Επειδή πιστεύω ότι τα γραφόμενα αυτά αντιπροσωπεύουν όχι εμένα προσωπικά, αλλά όλους τους συμμετέχοντες που είτε με την ενεργό παρουσία τους, ή με την σιωπηλή συναίνεση τους, έδρασαν στις επίκαιρες διαδικασίες της τηλεόρασης, γιαυτό και νιώθω την ανάγκη να σου απαντήσω. Σε καμία περίπτωση λοιπόν αυτά που γράφω δεν αφορούν προσωπικά εσένα ή εμένα, ή κάποιον άλλο συγκεκριμένα.

Μιλάς λοιπόν Ατμα, για υποκειμενικότητα, και για ηρεμία αποδοτική στα έσω μας.
Μήπως κάποιοι που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, δεν έχουν σαν κύριο στόχο τους την προσωπική απόδοση και θέωσή τους; Γιατί τότε, ίσως ναι, να μίλαγαν υποκειμενικά, να συμμετείχαν στη μάχη με τη δημοσιότητα επειδή αυτό θα πίστευαν ότι θα τους έκανε"φωτισμένους". Και στην τελική, αυτό θα μπορούσε να είναι λάθος, να μην ήταν τόσο "αποδοτικό", όσο να κρατήσουν την προσωπική τους ηρεμία.

Δεν πιστεύω ότι ο εσωτερικός δρόμος βασίζεται σε όποιου είδους προσωπικές επιδιώξεις, ακόμα κι αν αυτές οι επιδιώξεις φαίνονται να είναι ανώτερες και υπερβατικές! Βέβαια, για κάποιους από εμάς, ακόμα και η ατομική προσπάθεια αποτελεί ένα έργο ιερό. Για οποιαδήποτε περίπτωση κι αν μιλάμε, μου δίνει την εντύπωση πως θα ήταν κάπως αφελές να πιστέψουμε ότι ο λόγος για τον οποίο κάποια μέλη του esoterica βγήκαν στην τηλεόραση είναι η αναζήτηση της δημοσιότητας. Αλλωστε και η ίδια η δημιουργία του esoterica, δεν είχε αυτό το σκοπό, ούτε αποτελεί προσωπική επιδίωξη.

Πριν κάποια χρόνια, η ύπαρξη ενός διαδικτυακού τόπου που θα ασχολούνταν με τον εσωτερισμό και τη μεταφυσική, θα μπορούσε επίσης να παρεξηγηθεί. Εδώ είμαστε όμως, και βλέπουμε τελικά τα αποτελέσματα.

αυτή...που τα κατάφερε!