ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/11/2013, 00:33:24
Και που είσαι Αλέξανδρος, εκκρεμεί μια απαντησούλα από μέρους σου.

Καλή η πλακίτσα, αλλά για παγώνι δεν βολεύεις. Χάνεις στο πηγούνι.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/11/2013, 00:41:11
quote:
NIKOMAXOΣ
DSM

Αν ο τύπος καταλάβαινε την ερώτησή σου, θα ήξερε βέβαια, ότι η πρόβλεψη στη φυσική, είναι η μέθοδος η οποία ενσωματώνει τα πειραματικά δεδομένα και τις μαθηματικές απολήξεις τους,

Άρα η "πρόβλεψη" είναι ΜΕΘΟΔΟΣ της Φυσικής!

Μπορείς να μας αναφέρεις τις αρχές και τους κανόνες που διέπουν αυτή ΜΕΘΟΔΟ η οποία μάλιστα

quote:

προσπαθώντας να προβλέψει τις μελλοντικές παρατηρήσεις,

WOW!!!

Άρα θα πρόκειται για super duper ΜΕΘΟΔΟ!!!

Σου βρίσκονται πρόχειρες τίποτα ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ που έχει ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ το αγαπημένο σου ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ???

quote:

οι οποίες θα επιβεβαιώσουν ή θα απορρίψουν την όποια θεωρία.

Μετά από την ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ το παραπάνω είναι trivial θεωρώ...

quote:

Το θέμα όμως είναι ότι, ακόμη και άπειρος αριθμός προβλέψεων, δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει μια θεωρία, ενώ έστω και μια λανθασμένη πρόβλεψη, είναι αρκετή να την ακυρώσει!

Φτου!!!!!
Και πάνω που χάρηκα...

Άρα ακόμα και να υπάρχει τέτοια ΜΕΘΟΔΟΣ στη ΦΥΣΙΚΗ, μόλις την ακύρωσες ή είναι η ιδέα μου???

Καλά δεν με νοιάζει η ακύρωση αλλά η ΜΕΘΟΔΟΣ για την οποία θα ήθελα να επεκταθείς όσο μπορείς.

quote:

Επομένως πολύ σωστό και "καίριο" ήταν το ερώτημά σου στον Αλέξανδρο.
Αλήθεια πήρες...απάντηση?

Κατάλαβες ΑΜΕΙΝΙΑ πόσο "καίριο" ήταν το ερώτημα του DSM που εγώ δεν κατάφερα να απαντήσω ακόμα???

Βέβαια κάτσε να μας πει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ λίγα λόγια για τη ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ της πρόβλεψης των "μελλοντικών παρατηρήσεων" και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις (έχουμε) μια ακόμα πληρέστερη εικόνα επί του θέματος.

Μετά από τη ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ της πρόβλεψης θα μπορείς πλέον ΝΙΚΟΜΑΧΕ να δώσεις ΕΣΥ την απάντηση στην ερώτηση του DSM και να σε θαυμάσουμε όλοι μας!

04/11/2013, 00:46:35
quote:
DSM
Alexandros

quote:
DSM σε είδα ΗΔΗ να ποστάρεις αλλού στο θέμα του Εμφυλίου και όχι εδώ που ΚΡΥΒΕΣΑΙ απο εχθές γι'αυτό και σε αναζήτησα.

Βλέπεις όταν κατηγορείς κάποιον τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ το πρέπον είναι να μπορείς να τις υποστηρίξεις και όχι να το παίζεις Sesostris!

Σεβαστή η ιδιωτική σου ζωή και ελπίζω σήμερα να μας απαντήσεις με την ησυχία σου.

Κοίτα, καλά τα λες, και με ψιλοφτιάχνει που κυνηγάς τα posts μου στις διάφορες ενότητες. Ειλικρινά λοιπόν, το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα αυτή την περίοδο, αλλά μάλλον το άλλο. Συγνώμη κιόλας, αλλά για μένα, το θέμα της Πολιτείας είναι απείρως σημαντικότερο.

Εσύ πρέπει να είσαι όντως ΛΥΡΑΤΟΣ και όχι Ανδρομέδιος!

quote:

Αν τα φρύδια σε βαστούν, κάνε κι από εκεί μια βόλτα. Χωρίς αιδώ.

Να'σαι καλά βρε DSM!

Ευθυμήσαμε και πάλι με την πάρτη σου...

04/11/2013, 00:48:25
Κοιτάξτε τι μας είπε ο Αλέξανδρος!!!

Δεν είναι να απορεί κανείς...!

Μας άφησες άφωνους!

Παραιτούμαι...!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/11/2013, 00:49:16
quote:
DSM
Και που είσαι Αλέξανδρος, εκκρεμεί μια απαντησούλα από μέρους σου.

Η κατανόηση του γραπτού λόγου είναι μια δεξιότητα που φαίνεται ότι δεν την κατέκτησες μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης σου όταν έπρεπε...

Τώρα πολύ φοβάμαι πως είναι αργά.

Edited by - Alexandros. on 04/11/2013 00:57:00

04/11/2013, 00:55:06
quote:

Κοιτάξτε τι μας είπε ο Αλέξανδρος!!!

Δεν είναι να απορεί κανείς...!

Μας άφησες άφωνους!

Παραιτούμαι...!!

ΟΧΙ!!!!

Μην κιοτεύεις τώρα που πήρες φόρα!!!!

Είσαι ένα click πριν από τη διατύπωση κάτι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ!

Το διαισθάνομαι και η διαίσθηση μου σπάνια πέφτει έξω!

Είσαι πολύ κοντά για να αφήσεις πίσω σου κάτι τεράστιο για τις γενιές που έρχονται!

Έλα μην αργείς...

Υ.Γ Βρε συ, που είναι οι ορισμοί των μεγεθών που σου ζήτησα?

Edited by - Alexandros. on 04/11/2013 00:59:00

04/11/2013, 01:00:12
chao patso!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

04/11/2013, 01:01:57
Alexandros

quote:
Η κατανόηση του γραπτού λόγου είναι μια δεξιότητα που φαίνεται ότι δεν την κατέκτησες μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης σου...

Έχεις απόλυτα δίκιο. Αυτό είναι απολύτως προφανές στους συμμετέχοντες. Με έπιασες τελικά.

Και μια απαντησούλα στην ερώτησή μου όμως, καλή θα ήταν...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

04/11/2013, 01:12:16
quote:
Κατάλαβες ΑΜΕΙΝΙΑ πόσο "καίριο" ήταν το ερώτημα του DSM που εγώ δεν κατάφερα να απαντήσω ακόμα?

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι παίζετε την κολοκυθιά.
Δηλώνεις -και είναι δικαίωμα σου- γνώστης του αντικειμένου.

Άσε τη γνώμη του Νικόμαχου κατά μέρος.Είτε την αποδόμησες είτε όχι.

Άσε και το ειδικό βάρος των γνώσεων του DSM,μικρό ή μεγάλο.

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά(γιατί αλλιώς θα παίζω και εγώ την κολοκυθιά μαζί σας) ότι η αρχική ερώτηση είναι διατυπωμένη σε απλά ελληνικά.(εξισώσεις δεν έχει για να ορισθούν μεγέθη,π.χ.).
Κατ' εμέ,χρήζει απάντησης.

Επ' ευκαιρία κάτι ακόμα.Για τη φυσική παρ' ότι δεν δεν δηλώνω άσχετος,δεν θέλω να εκφέρω γνώμη.Οι δικές σας δηλώσεις περί της σχέσης με αυτήν ξεπερνούν τις δικές μου.
Άρα δεν είμαι σε θέση -βάσει του ανωτέρω συλλογισμού και μόνον- να ξέρω αν ο DSM σκαμπάζει από φυσική ή όχι.

Αυτό όμως:

quote:
Η κατανόηση του γραπτού λόγου είναι μια δεξιότητα που φαίνεται ότι δεν την κατέκτησες μαζί με τα υπόλοιπα παιδάκια της τάξης σου όταν έπρεπε...

Δεν στέκει.
Και δεν εννοώ ως χαρακτηριρισμός.Έχετε στολιστεί χειρότερα από αυτό,δίνοντας αφορμές εκατέρωθεν.
Αλλά από πλευράς υπόστασης σε εκθέτει.Πες του τίποτα άλλο.

καληνύχτα για σήμερα σε όλους.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

04/11/2013, 01:13:36
quote:
DSM
Και μια απαντησούλα στην ερώτησή μου όμως, καλή θα ήταν...

Πάω στοίχημα 10 μπύρες Βεργίνα, ότι απάντηση δεν θα πάρεις.
Κι αν την πάρεις, θα είναι βλακώδης, τόσο που θα αναγκασθείς, όχι μόνο να μην δεχθείς το στοίχημα, αλλά να με κεράσεις και 10 μπύρες!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.