- Ομοφυλοφιλία και Χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Συγνώμη αν φένομαι σκληρός,αλλά δέν υπάρχει η "πατρίδα μου" και η "πατρίδα σου".Πρέπει επιτέλους να ξεπεράσουμε αυτό το σύνδρομο,να ωριμάσουμε σαν άνθρωποι και να φανούμε ανώτεροι.Κάθε ταμπέλα που βάζουμε,χρησημεύει ώς ένα εμπόδιο για τις σχέσεις μας,που πάνω απ' όλα πρέπει να είναι ανθρώπινες.Τι θα γινόταν άν όλοι οι άνθρωποι είχαν την μόνη πατρίδα τους την γή?
Edited by - strangerz2 on 27/05/2010 10:19:16
Υπάρχει το σπίτι μου και το σπίτι σου φίλε μου και κάθε τι έχει την δική του υπόσταση και την συλλογική ψυχή ... προφανώς αναφέρεσαι σε κάτι το "ιδεατό" και μακάρι να μπορούσε αυτό να υπάρξει αλλα κάθε χώρα..κάθε μέρος ακόμα και τοποθεσίες μέσα σε μια χώρα , έχουν διαφορετκές πολιτισμικές προσεγγίσεις που συγκροτούν μια διαφορετικότητα και που την κάνει διακριτή σε σχέση με τις υπόλοιπες...είπα διακριτή και όχι υπέρτερη , για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου!
Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα είναι πατρίδα μου...μα σαν και κάποιος άλλος αισθάνεται ως Έλληνας και την Ελλάδα ως πατρίδα του , προσωπικά τον καλως-ορίζω!
soul
Μην αγοραζεις ναρκωτικα
Μην αγοραζεις οπλα
Μην παιζεις τζογο
Μην παιρνεις δανεια
Μην πηγαινεις σε πορνες ,γιατι ετσι βαζεις καποιους να εξοθουν τους εξαθλιωμενους στην πορνεια
Μην αγοραζεις τιποτα παρανομο γιατι ετσι βαζεις καποιους να δημιουργουν μεχρι και παιδικη εξαθλιωση -σκλαβια
Κλεισε τη τ.β
Αν μπορουσε ολος ο κοσμος να το κανει αυτο,τοτε μονο θα αλλαζε ο κοσμος μας.Θα ησουν επαναστατης που μπροστα του ο τσε θα ηταν της πλακας.Αλλα εμας μας εχουν πει ,οτι επανασταση εκαναν οι χιπεις ,οταν μαζευονταν στις συναυλιες εκατομυρια,κανοντας δηθεν επανασταση εναντιον του κατεστημενου παιρνοντας ναρκωτικα,λες και αυτα τους τα πουλουσε η κυρα μαρια και οχι το ιδιο το καταστημενο.Για τοσο προβατα ειμαστε λεμε....
quote:
Μην αγοραζεις ναρκωτικα
Μην αγοραζεις οπλα
Μην παιζεις τζογο
Μην παιρνεις δανεια
Μην πηγαινεις σε πορνες ,γιατι ετσι βαζεις καποιους να εξοθουν τους εξαθλιωμενους στην πορνεια
Μην αγοραζεις τιποτα παρανομο γιατι ετσι βαζεις καποιους να δημιουργουν μεχρι και παιδικη εξαθλιωση -σκλαβια
Κλεισε τη τ.β
Πολύ σωστά όλα αυτά και βασικότατα πράγματα.Μερικά άλλα είναι.
Μήν πιστεύεις ποτέ τους πολιτικούς.
Μήν πιστεύεις στο νομισματικό σύστημα,στηρίζεται εξόλοκλήρου στο χρέος(δημιουργούν επιτηδευμένα χρέος έτσι ώστε να μας έχουν στην σκλαβιά).Δείτε το zeitgeist.
Απαιτήστε τα δικαιώματά σας χωρίς φόβο.
Να αναζητάτε πάνω απ'όλα την ελευθερία σε όλους τους τομείς.Είναι καθαρό δικαίωμα μας,που το έχουν κλέψει με το έτσι θέλω.
Εγω απο την δική μου μεριά,θα ήθελα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο,ο άνθρωπος να αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, για το ποιός μας κυβερνάει πραγματικά,και γενικά να αφυπνιστεί και να δημιουργήσει μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία.Πρέπει να το θέλουμε όλοι για να γίνει αυτό,και στην συνέχεια να δράσουμε.
"Έλα μωρέ παιδί είναι"..λέει η μαμά στον Μπαμπά , ζηλεύει κι'αυτό , ας του το πάρουμε , μην κάνει και καμμιά βλακεία -εννοεί αυτοκτονία- κλπ..κλπ.."
Ή...."εντάξει ρε σύ , παιδί είναι ... μην απαιτείς και σύ πολλά πολλά" και θέλει να σε υποστασιοποιήσει στην θέση του άσπλαχνου πατέρα και να σε καθηλώσει ψυχολογικά ενοχοποιώντας σε...
Βρήκαμε τώρα και ξαφνικά ανακαλύψαμε τα ψυχολογικά προβλήματα ως πηγή στασιμότητας και απραξίας...ενώ εκείνο που συμβαίνει είναι το εντελώς αντίθετο...η απραξία και η μη ανάληψη της ευθύνης δημιουργεί μια έξη , που τελικά αδρανοποιεί τον άνθρωπο -και αυτό απο μικρή ηλικία- δημιουργώντας του μια αίσθηση αδυναμίας και ανημπόριας..!
Και το παραμυθάκι συνεχίζει και σε μεγαλύτερες ηλικίες , όπου βλέπεις "νταγλαράδες" 20+ ετών , να λένε :"Μαμά , μήπως έχεις 10 ευρώ"???
Και βλέπεις σε μια οικογένεια , έναν ή δύο γονείς να τρέχουν σαν τους τρελλούς και τα παιδάκια να κοιμούνται μέχρι τις δώδεκα ... μία ...δύο ...τρείς το μεσημέρι και μετά να θέλουν και άλλες 2-3 ώρες για να ξυπνήσουν...μετά -δε- έχουν πρόγραμμα...να μην συναντηθούν με τα φιλαράκια τους να πιούν κι'ενα καφεδάκι "σαν άνθρωποι"???
Τι έκανες σήμερα παιδί μου , ρωτάει ο μπαμπάς???
Έλα μωρέ...λέει η μαμά μην του μιλάς έτσι...για ένα καφεδάκι είχε πάει...
Η Ελλάδα πίνει "καφέ" φίλε μου..!!!![]()
Εγώ απορώ ... που και ποιός τους είπε -ακόμα και στα παιδάκια- ότι ο ύπνος..το φαγητό..το χαρτζιλίκι και το οτιδήποτε το δικαιούνται δικαιωματικά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κόπου και εργασίας..!
Και ποιός τους είπε , ότι η εργασία και η αίσθηση που αυτή παράγει στον άνθρωπο δεν συντελλεί στο να καταστήσουμε εν δυνάμει στοιχεία σε εν ενεργεία ... με όλα όσα αυτό συνεπάγεται για την ευ-ζωϊα...αλλα και στον "ερχομό" της αυτο-εκτίμησης και του αυτο-σεβασμού ... στοιχεία θεματικού χαρακτήρα..ποιός???
Είναι πολλά τα θέματα φίλε μου ... πολλά!!!
soul
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/01/o_13.html
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
http://www.thermopilai.org/content/roumanoi-ta-ktene-tes-artas
http://www.thermopilai.org/content/omadikos-biasmos-phinlandes-sten-paro-apo-allodapous
http://www.thermopilai.org/content/tsantakedes-makhairosan-15khrone-mathetria
http://www.thermopilai.org/content/skenes-sikagou-apo-tous-allodapous-lestes
http://www.thermopilai.org/content/kheirobombida-enantion-astunomikon-apo-albanous-kakopoious
http://www.thermopilai.org/content/antallage-purobolismon-sto-kentro-tes-athenas
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Ασφαλώς όλοι μας , έχουμε βιώσει διάφορες παραβατικές πράξεις και στα όρια του εγκλήματος αλλα και της καταστροφής , εξ'αιτίας συμπεριφορών ανθρώπων που δεν τελούν κάτω απο ισορροπία και ψυχική αρμονία!
Μπορώ να καταλάβω την δίκαιη ψυχολογική σου φόρτιση-αγανάκτιση και ούτε και γώ συμμερίζομαι και δικαιολογώ τέτοιου είδους συμπεριφορών , απο οποιαδήποτε πλευρά και αν εμφανίζονται!
Θα ήθελα δε να κάνω μια αναφορά-υπενθύμιση , ότι το δικαιότερο σύστημα -μέχρι αυτήν την στιγμή- είναι η Δημοκρατία που ασφαλώς έχει και τις αδυναμίες της αλλα δεν παύει να αποτελεί το καλύτερο σύστημα λειτουργίας μιας κοινωνίας...ασφαλώς η ερμηνεία που πολλοί δίνουν στον όρο Δημοκρατία ποικίλει και εκεί ασφαλώς "δομούνται" και υποστασιοποιούνται τα διάφορα προβλήματα , σκέψεις και συμπεριφορές!
Προσωπικά όπως και να συμπεριφερθεί κάποιος συνάνθρωπός μου , διατηρώ το δικαίωμα να έχω την επιλογή μου , υποστηρίζοντας πάντα τις θέσεις μου που διακρίνονται -θέλω να πιστεύω- απο μια σταθερότητα .... και θα ξανα-πώ ότι η πολιτεία θα έπρεπε να έχει θέσει με απόλυτο τρόπο και ξεκάθαρο τι σημαίνει παράβαση..έλλειψη σεβασμού σε μια κοινωνία απο την οποία φιλοξενείται ο οποιοσδήποτε..!
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει σε μια Δημοκρατία και να προβαίνει σε επιμέρους χειρισμούς ακόμα και η ΓΣΕΕ...και έχω την αίσθηση , ότι εδώ στην Ελλάδα κάθε οργανισμός..σωματείο..φορέας ή οτιδήποτε άλλο και ειδικότερα οι προέδροι-γραμματείς και Φαρισαίοι αυτών των "κονκλαδίων" δεν νομιμοποιούνται αξιολογώντας και ερμηνεύοντας κατα πως ορίζει ο εγκέφαλός τους , να πράττουν κατα πως τους αρέσει!
Αλλα στην Ελλάδα ζούμε , όπου κάθ'ενας έχει και μια δική του ερμηνεία και άποψη και μάλιστα που κατα την γνώμη του είναι και η πλέον Δημοκρατική και σοφή!
Δεν θα πώ περισσότερα διότι δεν θα ήθελα να παρεκτραπώ!![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Εγώ φίλε μου είμαι διεθνιστής. Την Ελλάδα δεν την θεωρώ πατρίδα μου, κτήμα μου. Δεν θέτω όρους τους οποίους τηρώντας τους οι "ξένοι", θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τη γη αυτή μαζί μου. Δεν ανήκει περισσότερο σε μένα και σε σένα απ'οτι στον Κονγκολέζο και τον Ελβετό.
Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν μπορεί να εξετασθεί υπο το στενότατο πρίσμα των διαφυγόντων κερδών των ..μικρεμπόρων της Ερμού. Εάν θέλετε, την ανοίγουμε και αυτή τη κουβέντα.
quote:
Φίλε Άθεε γειά σου..!Ασφαλώς όλοι μας , έχουμε βιώσει διάφορες παραβατικές πράξεις και στα όρια του εγκλήματος αλλα και της καταστροφής , εξ'αιτίας συμπεριφορών ανθρώπων που δεν τελούν κάτω απο ισορροπία και ψυχική αρμονία!
Μπορώ να καταλάβω την δίκαιη ψυχολογική σου φόρτιση-αγανάκτιση και ούτε και γώ συμμερίζομαι και δικαιολογώ τέτοιου είδους συμπεριφορών , απο οποιαδήποτε πλευρά και αν εμφανίζονται!
παράξενο γιατί εγώ βλέπω ότι όταν οι παραβατικές πράξεις γίνονται από αλλοδαπούς και κυρίως από λαθρομετανάστες τότε οι περισσότεροι τρέχουν να πάρουν το μέρος τους
quote:
Θα ήθελα δε να κάνω μια αναφορά-υπενθύμιση , ότι το δικαιότερο σύστημα -μέχρι αυτήν την στιγμή- είναι η Δημοκρατία που ασφαλώς έχει και τις αδυναμίες της αλλα δεν παύει να αποτελεί το καλύτερο σύστημα λειτουργίας μιας κοινωνίας...ασφαλώς η ερμηνεία που πολλοί δίνουν στον όρο Δημοκρατία ποικίλει και εκεί ασφαλώς "δομούνται" και υποστασιοποιούνται τα διάφορα προβλήματα , σκέψεις και συμπεριφορές!
θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που λες και καλό θα ήταν να ανοίγαμε ένα θέμα πάνω στο τι είναι δημοκρατία και τι νομίζουν μερικοί ότι είναι
quote:
Προσωπικά όπως και να συμπεριφερθεί κάποιος συνάνθρωπός μου , διατηρώ το δικαίωμα να έχω την επιλογή μου , υποστηρίζοντας πάντα τις θέσεις μου που διακρίνονται -θέλω να πιστεύω- απο μια σταθερότητα .... και θα ξανα-πώ ότι η πολιτεία θα έπρεπε να έχει θέσει με απόλυτο τρόπο και ξεκάθαρο τι σημαίνει παράβαση..έλλειψη σεβασμού σε μια κοινωνία απο την οποία φιλοξενείται ο οποιοσδήποτε..!
τους νόμους τους έχουμε την εφαρμογή αυτών δεν έχουμε
quote:
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει σε μια Δημοκρατία και να προβαίνει σε επιμέρους χειρισμούς ακόμα και η ΓΣΕΕ...και έχω την αίσθηση , ότι εδώ στην Ελλάδα κάθε οργανισμός..σωματείο..φορέας ή οτιδήποτε άλλο και ειδικότερα οι προέδροι-γραμματείς και Φαρισαίοι αυτών των "κονκλαδίων" δεν νομιμοποιούνται αξιολογώντας και ερμηνεύοντας κατα πως ορίζει ο εγκέφαλός τους , να πράττουν κατα πως τους αρέσει!
είναι πολλά τα λεφτά άρη
quote:
Αλλα στην Ελλάδα ζούμε , όπου κάθ'ενας έχει και μια δική του ερμηνεία και άποψη και μάλιστα που κατα την γνώμη του είναι και η πλέον Δημοκρατική και σοφή!Δεν θα πώ περισσότερα διότι δεν θα ήθελα να παρεκτραπώ!
να πεις,μην σταματάς τώρα
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
Και μόνο που με πέρασες για "ξένο" Εαρινέ, δείχνει την διαστρεβλωμένη και σαθρή εικόνα που έχουν οι εθνιστές για την πατρίδα. Πέρα απ'αυτό, οφείλω να αναγνωρίσω την εύστοχη στάση σου απέναντι στους αλήτες "εμπόρους".Εγώ φίλε μου είμαι διεθνιστής. Την Ελλάδα δεν την θεωρώ πατρίδα μου, κτήμα μου. Δεν θέτω όρους τους οποίους τηρώντας τους οι "ξένοι", θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τη γη αυτή μαζί μου. Δεν ανήκει περισσότερο σε μένα και σε σένα απ'οτι στον Κονγκολέζο και τον Ελβετό.
Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν μπορεί να εξετασθεί υπο το στενότατο πρίσμα των διαφυγόντων κερδών των ..μικρεμπόρων της Ερμού. Εάν θέλετε, την ανοίγουμε και αυτή τη κουβέντα.
![]()
![]()
![]()
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
Και μόνο που με πέρασες για "ξένο" Εαρινέ, δείχνει την διαστρεβλωμένη και σαθρή εικόνα που έχουν οι εθνιστές για την πατρίδα. Πέρα απ'αυτό, οφείλω να αναγνωρίσω την εύστοχη στάση σου απέναντι στους αλήτες "εμπόρους".Εγώ φίλε μου είμαι διεθνιστής. Την Ελλάδα δεν την θεωρώ πατρίδα μου, κτήμα μου. Δεν θέτω όρους τους οποίους τηρώντας τους οι "ξένοι", θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τη γη αυτή μαζί μου. Δεν ανήκει περισσότερο σε μένα και σε σένα απ'οτι στον Κονγκολέζο και τον Ελβετό.
Το όνομά σου φίλε παραπέμπει σε ξένο όνομα και το γεγονός ότι σε καλώς-όρισα σε καμμιά περίπτωση δεν με κάνει Εθνικιστή και έχω την αίσθηση ότι θάπρεπε να είμαστε όλοι μας περισσότερο εγκρατείς στις διατυπώσεις μας!
Αλλα μιας και άνοιξες την κουβέντα , περί Εθνικισμού και διεθνισμού , θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
O Eθνικισμός δεν συγκροτείται και δεν θεμελιώνεται εντός ενός ψυχολογικού υποκειμένου αναιτίως , εμφανίζονται βασικές και θεμελιώδεις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν το ψυχολογικό υποκείμενο στον φόβο και στον κίνδυνο ... στον φόβο της απώλειας με την γενικότερη έννοια και που καταστατικά εδράζεται στον συναισθηματικό του εγκέφαλο...και μπορώ να πώ , ότι πολλές φορές είναι ζωο-σωτήριος!
Προσωπικά και γώ ανησυχώ για πολλά γεγονότα τα οποία λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και πραγματικά τα νούμερα που αφορούν τους μετανάστες στην χώρα μας ... όντως είναι ανησυχητικά..όπως και η συμπεριφορά που ενδέχεται κάποιοι απο αυτούςνα επιδείξουν σε εποχές δύσκολες που έρχονται , προκειμένου να αντιμετωπίσουν θέματα επιβίωσής τους!
Θα πρέπει δε να -αναποφευκτα- να εισάγουμε και στην εν γένει συζήτησή μας και τον κοινωνικό ρατσισμό κοντά στον φυλετικό και αυτό διότι η συζήτηση εκεί μπορεί να εξαντλήσει με σαφήνεια την διάκριση του ενός απο το άλλο!
Εκεί θα μπορέσουμε με ιδαιτερότητα να προσεγγίσουμε τον ψυχολογικό άνθρωπο και τον ορισμό της ευδαιμομονίας στην ζωή του , ως αποστασιοποίησή του έως και μη αποδοχή του προς άτομα προσανατολισμένα προς την παράβαση και την αδιαφορία κυρίως προς τον εαυτό τους και μετέπειτα σε οτιδήποτε που ορίζεται ως ανθρώπινη αξία και σεβασμός προς τον οικοδεσπότη που τυχαίνει να είσαι/αι/στε φιλοξενούμενοι!
Το δικαίωμα δε του καθενός και για το οτιδήποτε σε τούτη την ζωή δεν είναι δοσμένο απροϋπόθετα αλλα κατοχυρώνεται με τις επιμέρους πράξεις του/μας και την διαγωγή του/μας , προκειμένου να λάβουμε/ει την οποιαδήποτε υπόσταση ή ιδιότητα....
Προσωπικά φίλε μου , αν πήγαινα σε μια χώρα για να ζήσω μόνιμα , θα σεβόμουν τους νόμους και το πλαίσιο αναφοράς που κυριαρχεί εκεί ασχέτως αν μου αρέσει ή όχι και θα φρόντιζα με τον πλέον διακριτό τρόπο να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτήν την χώρα που με δέχθηκε!
Δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις δεν υφίστανται και θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι ναι μεν υπάρχει η γη νοερά αλλα υπάρχουν διαφορετικά μέρη ,με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς...μην τα ισοπεδώνουμε όλα..γιατί θα ισοπεδωθούμε και μείς!

quote:
Εγώ φίλε μου είμαι διεθνιστής. Την Ελλάδα δεν την θεωρώ πατρίδα μου, κτήμα μου. Δεν θέτω όρους τους οποίους τηρώντας τους οι "ξένοι", θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τη γη αυτή μαζί μου. Δεν ανήκει περισσότερο σε μένα και σε σένα απ'οτι στον Κονγκολέζο και τον Ελβετό.
Δικαιωμά σου είναι να είσαι οτιδήποτε και κτήμα με τον δικό μου τόπο και τον δικό μου πολιτισμό και σύστημα αξιών έχει μεγάλη διαφορά αλλα παρ'ολ'αυτά υφίσταται παντού....και σε όλη την οικουμένη!
Μπορεί εσύ να μην θέτεις όρους αλλα οι όροι τίθενται αυτοματικά ακόμα και για την ίδια την ζωή και την ύπαρξη-συντήρησή της και για οτιδήποτε άλλο , το θέλουμε δεν το θέλουμε , οι όροι υφίστανται!
Και δώ ακόμα που βρίσκεσαι/όμαστε -Φόρουμ- τίθενται όροι και κανόνες και η τήρησή τους ή όχι οροθετεί και αναδεικνύει αν και κατα πόσο έχουμε κατοχυρώσει δικαίωμα παραμονής...!
Ελπίζω να μην παρερμηνευθούν τα λεγόμενά μου!

Edited by - Εαρινός on 04/06/2010 19:34:33
Edited by - allzzaro on 04/06/2010 23:17:33
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
και διόρθωσε το υπάρχει 3ωρω χρονικό όριο δεν μπορώ να βλέπω το όνομα μου και αυτά τα γελοία λογία από κάτω σαν να τα είπα εγώ
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 04/06/2010 22:09:54
Δεν μπήκα στον κόπο να δώ τίνος ποστ ήταν είχα την εντύπωση οτι το είπες εσύ.
sorry γεράματα βλέπεις..
Τώρα, θα μπορούσες να μου πεις πως ορίζεις τις έννοιες Λαός, Κράτος, Πατρίδα, Έθνος? Και πως πιστεύεις συνδέονται μεταξύ τους?
Δεν ζητώ τίποτα εξηγήσεις ή πιστοποιητικά φρονήματος, απλά ρωτώ για να δω απο που θα το πιάσω, για να μην ξεκινήσω τα σεντόνια...
Edited by - kardasian on 04/06/2010 23:37:26
quote:
Όπως βλέπεις Εαρινέ, σκόπιμα έγραψα εθνιστής και όχι εθνικιστής. Είναι σαφής η διαφορά. Με τον κύριο -ξέχασα την θρησκεία απο το τρίπτυχο- δεν έχω να πω τίποτα.Τώρα, θα μπορούσες να μου πεις πως ορίζεις τις έννοιες Λαός, Κράτος, Πατρίδα, Έθνος? Και πως πιστεύεις συνδέονται μεταξύ τους?
Δεν ζητώ τίποτα εξηγήσεις ή πιστοποιητικά φρονήματος, απλά ρωτώ για να δω απο που θα το πιάσω, για να μην ξεκινήσω τα σεντόνια...
Edited by - kardasian on 04/06/2010 23:37:26
Ξεκίνα εσύ , όπως σου αρέσει και με σεντόνια ή παπλώματα , θα συζητήσουμε επαρκώς νομίζω και πολύ πιο αναλυτικά απ'οσο οι πλασματικοί κοινωνικοί όροι των ανθρώπων προσβλέπουν...![]()
Θα την απλώσουμε την σταφίδα...ξεκίνα εσύ και γώ ακολουθώ..!

Γιατί εσύ και οι όμοιοί σου δεν υπάρχετε σε χώρες που έχουν ανάγκη μυαλά σαν τα δικά σας παρά μόνο κάνετε δηλώσεις εκ του ασφαλούς ???
Για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω είναι χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας...