- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο6!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδω εχουμε καλοκαιρι (22 βαθμοι) και αργοτερα θα παμε και θαλασσα ![]()

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και για μένα την κρυουλιάρα αυτός ο καιρός δεν είναι και ότι καλυτερο για χριστούγεννα
Ας ελπίσουμε οτι το Σ/Κ που θα στολίσουμε θα κάνει κανά περίεργο και θα χαλάσει
Επίσης έχω να δηλώσω ότι στην καινούρια μου δουλειά είναι απαίσια, επιεικώς αισχρά!
Θα είμαι η πρώτη που θα παραιτηθεί από το δημόσιο, να μου το θυμηθείτε...
Πού είστε οι υπόλοιποι;;;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
loukritia-Επίσης έχω να δηλώσω ότι στην καινούρια μου δουλειά είναι απαίσια, επιεικώς αισχρά!
Αν επιτρέπετε Λουκρητία με τι έχει να κάνει η καινούργια σου δουλειά…![]()
![]()
Λέω μπας και αφού δεν σου αρέσει, μήπως κάνουμε καμία αλλαγή…
.

Υπομονή, μια και σήμερα …![]()
![]()

Ο καιρός είναι αρκετά ζεστός απλά αυτή η συννεφιά που πάει κι έρχεται δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. ![]()
Πάντως θα μου άρεσε κι εμένα να κάνει πιο πολύ κρύο τα Χριστούγεννα, όσο είναι έτσι δεν έχω κι εγώ την διάθεση να στολίσω το δέντρο. ![]()
Πάντως δεν κατάλαβα πότε ήρθε η Πέμπτη, άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Απλά αναρωτιέμαι σε τι «χόμπι» θα σπαταλάμε τον ελεύθερο χρόνος μας…
Μπορεί να στοιχήσουμε πουθενά να κάνουμε πλακα στους ζωντανούς
quote:
Επίσης έχω να δηλώσω ότι στην καινούρια μου δουλειά είναι απαίσια, επιεικώς αισχρά!
Έλα βρε τόσο άσχημα είναι ?

quote:
τι κανετε? εδω μας ταραξαν στο μαθημα... πολλες ωρες σε μια μερα για πολλες μερες...
Γι αυτό ψιλοχαθηκες

quote:
μαλιστα... γι' αυτο το λογο
Δικαιολογημένος
Love wothout genelove is like an important question without answer.
quote:
Open Mind- Μπορεί να στοιχήσουμε πουθενά να κάνουμε πλακα στους ζωντανούς
Εγώ πάντως θα στοιχειώσω τις σελίδες του ESOTERICA για να τρομάζω τα καινούργια μέλη…![]()
quote:
PREDATOR -τι κανετε? εδω μας ταραξαν στο μαθημα... πολλες ωρες σε μια μερα για πολλες μερες...
…Καλά κουράγια .

quote:
τι κανετε? εδω μας ταραξαν στο μαθημα... πολλες ωρες σε μια μερα για πολλες μερες...
Εσείς μαθήματα, και μεις βαθμολογίες, τέλος τριμήνου και έχω πήξει στην γραφειοκρατία
,από τον κατάλογο στις καταστάσεις, από τις καταστάσεις στις καρτέλλες(κάθε μαθητής και καρτέλλα), από τις καρτέλλες στον υπολογιστή, από τα τυπωμένα πλέον, έλεγχος μήπως περάστηκε κάτι λάθος...έχω 14 τμήματα στη πλάτη από 25-30 μαθητές το κάθε ένα, τα μάτια μου πλέον έχουν κάνει πουλάκια, συν το τμήμα που είμαι υπεύθυνη που έχει και extra γραφειοκρατική δουλειά. ![]()
![]()

Παρασκευή σήμερα επιτέλους οπότε πλέον από Τετάρτη στην δουλειά για μένα. ![]()
Πρέπει να στολίσω και το δέντρο σπίτι, μάλλον θα το κάνω λίγο την Κυριακή εάν προλάβω.
Φίλε PREDATOR, υπομονή με τα μαθήματα.
Νομίζω ότι μπορώ να σε καταλάβω... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μῆνιν ἄειδε θεὰ...
quote:
Φίλε PREDATOR, υπομονή με τα μαθήματα.
Νομίζω ότι μπορώ να σε καταλάβω...
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? αργησαμε να ξεκινησουμε τα μαθηματα, και επιπλεον ειχαμε και καποιες μερες απεργεια, οποτε μας τα στριμωχνουν ολα μαζι τωρα!

Τα καφεδάκια για όσους ξυπνήσανε τώρα ή πρόκειται να ξυπνήσουν…![]()