- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
μπορεί να φεγγοβολάτε άδωντας αλλά Η φωτισμένη της παρέας είμαι εγώ! ορίστε μας! όποιος έχει παράπονα επ'αυτού
τον παραπέμπω στην "ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας" να καταβάλλει την συνδρομή του! ![]()
![]()
και η γκρίνια χρειάζεται Αφροδίτη μου... όχι να γίνουμε και "γελά ο μωρός καν τι μη γελοίο εστί..."
(έχεις δίκιο για τους τόνους...σχεδόν μου λείπουν....)
όλα έχουν την θέση τους στην ζωή και η γκρίνια και το γέλιο... αλλά το καθένα στην ώρα του και στην στιγμή του...
Galadriel

in God we trust
quote:Ναι αλλά να στερηθώ τη φωτεινότητα...Αν και ως θεά του έρωτος και της ωραιότητος πρέπει να είμαι περιχαρής. Πάω να τραγουδήσω. Δεν είμαι καθόλου φάλτσα. ΄Εφυγα.
κυρία μου θα σας παρακαλέσω να μαζευτείτε λιγάκι...μπορεί να φεγγοβολάτε άδωντας αλλά Η φωτισμένη της παρέας είμαι εγώ! ορίστε μας! όποιος έχει παράπονα επ'αυτού
τον παραπέμπω στην "ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας" να καταβάλλει την συνδρομή του!
και η γκρίνια χρειάζεται Αφροδίτη μου... όχι να γίνουμε και "γελά ο μωρός καν τι μη γελοίο εστί..."![]()
(έχεις δίκιο για τους τόνους...σχεδόν μου λείπουν....)όλα έχουν την θέση τους στην ζωή και η γκρίνια και το γέλιο... αλλά το καθένα στην ώρα του και στην στιγμή του...
Galadriel
in God we trust
Θλίβομαι. ΄Ακου λέει δεν θα είμαι η φωτισμένη. Σνιφ.
Δεν ξέρω αν είναι όμορφα τα φτερά μου
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς.
Πέταξα.
Λιγότερη φωτεινή.
Σνιφ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
και είναι αλήθεια πως από τότε που βρέθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο...
κρίμα...![]()
(μου τη δίνει να γκρινιάζω....)
Galadriel

in God we trust
αλλά και ν΄αναστενάζω,
γι΄αυτό βρήκα άλλο τρόπο
και αλήθεια δίχως κόπο,
τους εχθρούς να εξοντώνω
και στον σβέρκο να δαγκώνω.
Τους γυρνώ ευθύς την πλάτη
-και δεν είναι από γινάτι-
δεν τους ρίχνω τη ματιά μου
πίνω πάντα στην υγειά μου
να χαρώ τη λεβεντιά μου
και την ξέφρενη μαγκιά μου.
Κι όσους με υποτιμήσουν
αχ, πολύ θα μαρτυρήσουν
μία μάγισσα από κούνια
μα καθόλου υποχθόνια
τους λυγίζω σαν πηρούνια
και τους κόβω σαν σκαλτσούνια
Κι όσους ψέματα μου λένε;
Αχ τους κάνω ν΄αργοκλαίνε
στων ερώτων μου τη δίνη
μόνο η θλίψη θα τους πίνει
και της τύψης το καμίνι
μες την άδεια τους την κλίνη.
---![]()
μα να με πιάσεις δεν μπορείς
υψώνω τα πανάρχαια οχυρά μου
όνειρά μου
θαύματά μου
ίσως γιά τ΄αύριο να απορείς...
Πέταξα.
Σαν την τρίχα από τη ζύμη τη γκρίνια.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.
καλή μου Αφροδίτη η μόλις προηγούμενη γκρίνια μου δεν ήταν για σένα και συγνώμη που δεν το διευκρίνησα εγκαίρως...
![]()
Galadriel

in God we trust
Γκρίνια 1η :
Γκρούπ τουριστών έρχεται αλαλάζοντας ότι έχουν κάποιον μαζί τους με πρησμένο πόδι και να φωνάξουμε γιατρό. Φωνάζουμε ασθενοφόρο και ρωτώντας μαθαίνουμε ότι το πόδι είναι έτσι εδώ και 3 !!! μέρες!!! και το θυμούνται ΤΩΡΑ ! δυό ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου!!!
Γκρίνια 2η :
Μπαίνω σε θέμα και απαντάω το "χ" ... Οοοοχι όμως! δεν είναι "χ" η απάντηση που θέλουμε γιατί θα έπρεπε να είναι διατυπωμένη κάπως αλλιώς...
Ξανααπαντάω (πάλι "χ") με άλλη διατύπωση...
και τότε βλέπω και άλλον με την ίδια "χ" απάντηση...! μέχρι εδώ καλά...
αλλά, (πάντα υπάρχει ένα αλλά)
αρχίζω και αναρωτιέμαι... ελληνικά δεν μιλάω η γυναίκα?????????????
Galadriel
![]()

in God we trust
και καλά να είναι ο Ερμής ανάδρομος....
άμα είναι ο Αρης να δεις τι γίνεται.... ![]()
![]()
G.

in God we trust
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ?ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!ΚΑΙ Τ3 ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι ένα αξιοπρεπέστατο παράπονο που πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψην τους οι υπεύθυνοι του χώρου...
Λοιπόν έχω και γω ένα παράπονο:
Γιατί θα πρέπει τη σήμερον ημέρα να υπάρχουν ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ανεγκέφαλοι Νεοέλληνες?
Γιατί εγώ πρέπει οδηγώντας πρωί πρωί να υποστώ τη σφήνα του ηλίθιου - που ξαφνικά θυμήθηκε ότι βιάζεται και πρέπει να κερδίσει χρόνο - για να τον προλάβω στο πιο κάτω φανάρι επειδή έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τη γκόμενα να διασχίζει τη διάβαση πεζών?? (σε αυτό το σημείο προφανώς έχει υποστεί λοβοτομή και έχει ξεχάσει ότι βιάζεται...)
Μα καλά τόση αγαμία έχει πέσει??![]()
![]()
![]()

Edited by - Avallon on 07/10/2005 21:04:45
αν και η πολύ ανάλυση φέρνει και δαύτη παράλυση.
Λίγη ισορροπία. Λίγη.
Τόση δα...[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Γιατί ρε παιδιά υπάρχουν δυο μέλη με το nickname ΑΦΡΟΔΙΤΗ?
Τόσο καιρό που διαβάζω το φόρουμ δε το είχα πάρει χαμπάρι μέχρι τη στιγμή που κοίταξα από περιέργεια τη σελίδα που λέει ΜΕΛΗ και αυτό που είδα πραγματικά με μπέρδεψε.
Και όχι μόνο αυτό αλλά μάλλον υπάρχει και μια βεντέτα αφού το ένα μέλος έχει περίπου 2600 μηνύματα και το άλλο περίπου 2500.
Και ρωτάω τώρα:
Προς τι όλο αυτό?
Υπάρχει κάποιος λόγος?
Αξίζει τον κόπο?
Μια καλή "εκκαθάριση" του χώρου από αγενείς και προσβλητικούς τύπους μόνο καλό μπορεί να κάνει σε αυτόν. Μην αφήνετε τον κόμπο να φτάνει στο χτένι για να κάνετε κάτι.
Βέβαια μετά κάντε και κανένα ευχέλαιο γιατί μπορεί να επιστρέψουν δρυμήτεροι.![]()
Better to save the mystery than surrender to the secret..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ),ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
---------------------
Καινούργιε μας φίλε, aenaoss... Αέναος να είσαι! ![]()
Μην σε ξεγελάει ο Κατάλογος των Μελών... δεν είδες άλλωστε ότι απαριθμεί μόνον -1 Μέλη;; ![]()
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ μας είναι μόνον ΜΙΑ! Παρότι αναγράφεται 2 φορές... ίσως οφείλεται στην ταυτόχρονη "Ουράνια" και "Πάνδημο" φύση της...
Πραγματικά αυτό αποτελεί ένα από τα "Μυστήρια" των Forums! Μάλιστα το μοναδικό του είδους του, που δεν έχει συμβεί σε κανένα άλλο Μέλος... ουδέποτε!!
Το έχουμε διερευνήσει διεξοδικά στο παρελθόν και δεν μπορέσαμε πραγματικά "να βγάλουμε άκρη"...
Υπάρχει, προφανώς, κάποια εξαιρετικά ιδιόμορφη "παραξενιά" του Λογισμικού σχετικά με την Έννοια ή το όνομα "ΑΦΡΟΔΙΤΗ". Άλλωστε ο "Λόγος" ποτέ δεν μπόρεσε "να τα βγάλει πέρα" μαζί της, τουλάχιστον στα δικά μας αντιληπτικά επίπεδα! Αφροδίτη, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα, αλλά στην Αρχέγονη Υπόσταση του Ονόματός σου...
Δεν γράφει λοιπόν κανείς άλλος ή άλλη με το ίδιο Όνομα Μέλους. Ελπίζουμε ότι στην επερχόμενη Μετάβαση των Forums αυτό το "πρόβλημα" θα λυθεί - ακόμη και "δια μαγείας" - από μόνο του ή θα μας προσφερθούν κάποια άλλα χρήσιμα "κλειδιά ερμηνείας"!
Δεν υπάρχει καμία "Βεντέτα"!! Μόνον η "αέναη" περιέργεια κάποιων που εννοούν πάντα να "χώνουν την μύτη τους" εκεί που δεν πρέπει! ![]()
(πλάκα κάνω, εεεε)
Σχετικά με το "παράπονό" σου τώρα aenaoss... ευχέλαια δεν κάνουμε! "Μπουκάλια με χαρτάκια" μόνον, στο πέλαγος - της Αναζήτησης - ρίχνουμε, μήπως και βρεθούν καλοί άνθρωποι σαν εσένα που αντιλαμβάνονται το αναίτιο και το αδιεξοδικό αυτών των καταστάσεων για να μας βοηθήσουν σ'αυτό που κάνουμε...
Καλή, Δημιουργική και αληθινά Ενεργή Συμμετοχή σου εύχομαι!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
quote:Μία είμαι ειλικρινά... Αυτή η ουράνια και πάνδημος φύση ευθύνεται ίσως.
---------------------
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ μας είναι μόνον ΜΙΑ! Παρότι αναγράφεται 2 φορές... ίσως οφείλεται στην ταυτόχρονη "Ουράνια" και "Πάνδημο" φύση της...
Κι η καρδιά της ζωής είναι ένα μεγάλο βιβλίο,
όσο το ξεφυλλώ τόσο μαθαίνω.

Που ηχεί αδιάλειπτα στις καρδιές μας.
Ας αποτολμήσουμε να αγαπήσουμε
τη γοητεία
της ουράνιας μελωδίας της.
Γιά να εναρμονιστούμε
με το κάλεσμα
της χάρης της φύσης
σε όλα τα όντα
γινόμενοι έτσι
πραγματικές κι αληθινές
εκφράσεις της ομορφιάς του Θεού...
Του Θεού μας.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
quote:
XΑΙΡΕΤΑΙ...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΔΑΥΤΗΝ),ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....
Bρε,βρε καλώστηνα!
Σαν τα χιόνια...

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΑΛΛΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!