- ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ; ; ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Λέγεται ότι αυτά τα 2 σημεία επικοινωνούν μεταξύ τους και ότι εκεί λειτουργεί ή λειτουργούσε τουλάχιστον σατανιστικός ναός και ότι είχαν μπει μέσα και τηλεοπτικά συνεργεία την εποχή των σατανιστών της Παλλήνης.
Όταν βρέθηκα στην περιοχή διαπίστωσα του λόγου το αληθές για τη σιδερένια πόρτα και το υπόγειο που όντως δεν ανήκει στο σινεμά αλλά μέχρι εκεί.Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω;
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4849&SearchTerms=Ακαδημίας,58
Πάντως εδώ και χρόνια η πόρτα είναι ερμητικά κλειστή, και δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να τσεκάρει κάποιος κάτι τέτοιο.
Έχει πάντως συζητηθεί πολύ το θέμα και εδώ μέσα, ίσως βρεις κάτι και στο τόπικ " Η μαγεία των πόλεων."...
P.S: H φίλη Brie Boy ![]()
Το σινεμά είναι απέναντι από τη πόρτα, σωστά.Η πόρτα μπορεί μεν να είναι κλειστή αλλά το υπόγειο στο σινεμά δίπλα όχι. Ίσως μετά την αναμπουμπούλα να πήραν και κάποια μέτρα
Υπάρχει η φήμη ότι συνδέεται υπόγεια με άλλα μέρη στην περιοχή αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
quote:
Λέγεται ότι αυτά τα 2 σημεία επικοινωνούν μεταξύ τους και ότι εκεί λειτουργεί ή λειτουργούσε τουλάχιστον σατανιστικός ναός
Αν γίνονταν κάτι εκεί, σίγουρα γίνονταν πολύ παλιότερα.
Αυτό με τους σατανιστές της Παλλήνης δεν νομίζω να υφίσταται αφού είναι μονίμως κλειδωμένο.
http://www.iranon.gr/ATHINA/ATHINA.htm
Edited by - DAGON on 18/08/2005 14:55:44
Σε παραπέμπω σε προηγούμενο μύνημα του φίλου Spiral:
http://www.ecclesia.gr/greek/news/byzantino/byz_faidra.html
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_76262_23/11/2003_85005
…από την οποία αντιγράφω:
«Tο σπίτι που γεννήθηκα και μεγάλωσα -δεν θυμάμαι άλλο σπίτι από αυτό της Mαυρομιχάλη 6- όσο ζούσε ο πατέρας μου λειτουργούσε διπλά και ως ιδιωτικό Mουσείο Λοβέρδου και ως κατοικία της οικογένειας. Tο σπίτι είχε δύο εισόδους, η πόρτα της Aκαδημίας άνοιγε για επίσκεψη στο Mουσείο και η πόρτα της Mαυρομιχάλη 6 ήταν για την οικογένεια και τους φίλους. Tο κτίριο έχει κτίσει ο Eρνέστος Tσίλλερ και σήμερα ονομάζεται «Mέγαρο Tσίλλερ - Λοβέρδου». Mαζί με τις εικόνες ο πατέρας μου συνέλεγε και ξυλόγλυπτα τέμπλα, εκκλησιαστικά αντικείμενα και κώδικες. Eχει εσωτερικά διαμορφωθεί με ψηφιδωτά δάπεδα και ξυλόγλυπτες επενδύσεις στους ορόφους και στους τοίχους από τον Aριστοτέλη Zάχο, ειδικά για να στεγάζει τη συλλογή».
Ως προς την επιλογή του δρόμου, επίσης έχεις δίκιο. Κάποιος λόγος πάντως θα υπήρχε που εύποροι άνθρωποι εκείνης της εποχής προτιμούσαν τους «παράμερους» δρόμους από τους κεντρικούς. Βέβαια, η Μαυρομιχάλη την εποχή εκείνη δεν ήταν μαύρο χάλι όπως σήμερα, για να γράψω και την κρυάδα μου, αλλά ένας αξιοπρεπής και μάλλον ειδυλλιακός δρόμος που συνέδεε το κέντρο με την επίσης αξιοπρεπή τότε περιοχή των Εξαρχείων.
Μεταφέρω από το βιβλίο του Ι. Γιαννόπουλου «Μυστική Αθήνα» τα παρακάτω:
«…Τότε η κυρία είσοδος του σπιτιού ήταν επί της οδού Μαυρομιχάλη… Ωστόσο και η είσοδος της οδού Ακαδημίας 58Α είχε κι αυτή γνωρίσει τις δικές της στιγμές μεγαλείου. Πολλές νύχτες, ορισμένοι ελίτ της εποχής έμπαιναν από ‘κει ακολουθώντας το στενό διάδρομο, υπό το βλέμμα του φτερωτού δράκου που βρισκόταν επάνω ακριβώς από την είσοδο, ο οποίος έμοιαζε πότε να αγκαλιάζει και να προστατεύει την είσοδο αυτή και πότε να τη φωτίζει. Ένας φτερωτός δράκος με μισάνοιχτα φτερά και επιβλητικός σαν να είχε πετάξει από τη Notre Dame του Παρισιού και να προσγειώθηκε εδώ σ’ αυτήν την είσοδο με σκοπό να κάτσει για πάντα.
Για τους ελίτ ήταν κάθε φορά μια τελετή μύησης, μια αναβάπτιση που μόνον εδώ μπορούσε να γίνει. Μια μύηση που τα στοιχεία της έρχονταν τμηματικά από τον ένα στον άλλο ιερό τόπο, ως την τελική καινούργια γέννηση. Αρχικά μέσα από τη σκεπαστή δίοδο, που έπρεπε να προηγείται από το ιερό μνημείο που ήταν το παρεκκλήσι. Το ιερό στο εκκλησάκι δεν είναι στραμμένο ανατολικά, αλλά βορειο-ανατολικά. Γιατί άραγε; Μήπως είναι ακριβώς στραμμένο στο σημείο που αισθάνεται ο μυημένος το τελλουρικό ρεύμα;»
Και:
«Η πλάκα που σκεπάζει ένα μέρος του πατώματος λίγο πριν το ιερό, είναι φανερό ότι μετατοπίζεται, σαν μια καταπακτή. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά! Ούτε τυχαία η παλιά εικόνα στην αίθουσα επάνω από το στενό διάδρομο: Ένας ιππότης στα γόνατα, με το πρόσωπο στραμμένο προς τα επάνω και με τα χέρια ενωμένα σε στάση προσευχής, φαίνεται να λέει: Ορκίζομαι ν’ αφιερώσω λόγο, δυνάμεις και τη ζωή μου στην Πίστη και στην ενότητα του Θεού και των μυστηρίων της Πίστης. Υπόσχομαι να υποτάσσομαι και να υπακούω στο Μέγα Μάγιστρο του Τάγματος. Να προστρέχω σε βοήθεια της εκκλησίας, να πολεμώ τους εχθρούς, ακόμη κι αν βρεθώ ένας προς τρεις, και ποτέ να μην τραπώ σε φυγή.
…Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως ο ιππότης αλλά και ο όρκος ανήκουν στο Τάγμα των Ιπποτών του Ναού, τους γνωστούς μας Ταμπλιέρους ή Ναΐτες…»
Αν και μεγάλο το μύνημα μου ελπίζω να μην σε κούρασε και να σου έδωσε ορισμένες απαντήσεις.....
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Πάντως περί σύνδεσης με την "Όπερα" δεν ανέφερε. Αλλά να επιτέλους και μια στοά που δεν βγάζει στην Ακρόπολη ή στην Πεντέλη αλλά σε ... κινηματογράφο. ![]()
Αλλά, εφ'όσον δεν ξέρεις, γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να μάθεις, πρίν "βγείς" και διαδίδεις λάθος πληροφορίες ?
Μήπως διακατέχεσαι από ανάλογο σύνδρομο δημοσιότητας, όπως είδαμε .... κάπου, τις τελευταίες μέρες στους δέκτες μας ?
Καταρχήν, ποιός σου είπε οτι είπε οτι είναι ... υπόγεια ή σατανιστική ?
Το θέμα αυτό έχει "μασηθεί" εδώ αρκετές φορές, σαν ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 58α και επίσεiς αναλυτικό φωτορεπορτάζ έχει και ο www.iranon.gr
quote:
δικαίωμά μου είναι να το ανεβάσω ως θέμα και το ανέβασα, άμα δε σου αρέσει μη συμμετέχεις. Όσο για τις προσβολές σου, ας κρίνουν οι συνομιλητές.
όπως σου είπα και αλλού, έχεις πλήρη άγνοια.
Σίγουρα δεν ξέρεις την πολιτική του φόρουμ ότι αφορά τα χιλιοανεβασμένα θέματα. Άγνοια...
Αν θα συμμετέχω εγώ ή όχι, αυτό άστο να είναι θέμα το οποίο επίσεις ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Σου συνιστώ να συμμαζέψεις επίσεις τους "τρόπους" σου, είσαι πολύ νέος για να μας πείς και αυτά που λές.
Η άγνοια ... σκοτώνει.
======
δεν πειράζει, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Αν θα συμμετέχω εγώ ή όχι, αυτό άστο να είναι θέμα το οποίο επίσεις ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
=====
σωστό άλλωστε δε με ενδιαφέρει,απλώς αφού τόσο σε ενοχλεί το θέμα δε χρειάζεται να συμμετέχεις. Αν από την άλλη γνωρίζεις κάτι για το ζήτημα γιατί δεν το λες αν δεν είναι κόπος;
Σου συνιστώ να συμμαζέψεις επίσεις τους "τρόπους" σου, είσαι πολύ νέος για να μας πείς και αυτά που λές.
=====
στο πόσο νέος είμαι ούτε αυτό το ξέρεις, το εικάζεις. Όσον αφορά τους τρόπους, δες πρώτα πως αποπαίρνεις τους άλλους, σχεδόν από το λαιμό τους αρπάζεις και τους λούζεις. Διότι αν είσαι μεγάλος δεν επιτρέπεται να μιλάς έτσι σε ανθρώπους που δεν έχεις ξαναμιλήσει.
και τέλος,δεν ξανασχολούμαι πλέον παρά μόνο αν η κουβέντα συνεχιστεί πάνω σε αυτά που έχω ρωτήσει και άνοιξα θέμα. Να είσαι καλά και ο Θεός να σου δίνει υγεία.
δεν χρειάζεται να αρπαζόμαστε έτσι....
Όσο επι του θέματος πραγματικά για το θέμα της σύνδεσης της πόρτας και με τη στοά των κινηματογράφων ΟΠΕΡΑ και της λειτουργίας σατανιστικού νάου, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο......
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
όπως σου είπα και αλλού, έχεις πλήρη άγνοια.
======
δεν πειράζει, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματιΑν θα συμμετέχω εγώ ή όχι, αυτό άστο να είναι θέμα το οποίο επίσεις ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
=====
σωστό άλλωστε δε με ενδιαφέρει,απλώς αφού τόσο σε ενοχλεί το θέμα δε χρειάζεται να συμμετέχεις. Αν από την άλλη γνωρίζεις κάτι για το ζήτημα γιατί δεν το λες αν δεν είναι κόπος;Σου συνιστώ να συμμαζέψεις επίσεις τους "τρόπους" σου, είσαι πολύ νέος για να μας πείς και αυτά που λές.
=====
στο πόσο νέος είμαι ούτε αυτό το ξέρεις, το εικάζεις. Όσον αφορά τους τρόπους, δες πρώτα πως αποπαίρνεις τους άλλους, σχεδόν από το λαιμό τους αρπάζεις και τους λούζεις. Διότι αν είσαι μεγάλος δεν επιτρέπεται να μιλάς έτσι σε ανθρώπους που δεν έχεις ξαναμιλήσει.και τέλος,δεν ξανασχολούμαι πλέον παρά μόνο αν η κουβέντα συνεχιστεί πάνω σε αυτά που έχω ρωτήσει και άνοιξα θέμα. Να είσαι καλά και ο Θεός να σου δίνει υγεία.
Από όλες τις αηδίες που διάβασα πιο πάνω, επικεντρώνομαι μόνο σε μία, που θεωρώ και σοβαρότερη απόδειξη ότι όντως ζείς στην κοσμάρα σου.
Λές "Αν από την άλλη γνωρίζεις κάτι για το ζήτημα γιατί δεν το λες αν δεν είναι κόπος;"
Εγώ έδειξα και το λίνκ, για την πληρέστερη συλλογή φωτογραφιών και υλικού σχετικά με αυτό το κτήριο, που δεν είναι υπόγειο όπως λές και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τους σατανιστές της Παλλήνης, και το παρέθεσα στο πόστ μου, από το οποίο φυσικά και δεν κατάλαβες τίποτα.
Αυτό που λές "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" ισχύει πράγματι. Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Γιατί απλούστατα, τις ελλείψεις τους κάποιοι ξέρουν να τις καμουφλάρουν καλά.
Κάνε τουλάχιστον έναν κόπο και διάβασε το λίνκ που παρέθεσα. Πιθανών να σου λυθούν κάποιες απορίες, αν πράγματι σε ενδιαφέρει η πληροφόρηση και δεν άνοιξες το θέμα απλά για να τερατολογήσεις.
Πάντως από ότι είδα και σε ένα άλλο τόπικ εδώ μέσα όπου προσέβαλλες όλο τον κόσμο αποκαλώντας τους ρέγκες μάλλον σε ψιλοξέρουν όλοι και απλά σε αγνοούν ή μάλλον ούτε καν σε βλέπουν. Πάω μαζί τους γιατί κι ευγενικά που πήγα να μιλήσω και φιλικά που προσπάθησα να φερθώ, άκρη δεν έβγαλα.
Centarius φίλε μου μπες και αλλού να δεις πως μιλάει και μπορείς κι εδώ εύκολα να διαπιστώσεις ποιος προσβάλλει δημόσια ποιον, αλλά δημοκρατία έχουμε ότι γουστάρει ο καθένας κάνει. Και προσωπικά δεν τσακώνομαι με κανένα, άλλη δουλειά δεν είχα τσακώνομαι με ξένους
άλλη δουλειά δεν είχα να τσακώνομαι με ξένους
quote:
Πάντως από ότι είδα και σε ένα άλλο τόπικ εδώ μέσα όπου προσέβαλλες όλο τον κόσμο αποκαλώντας τους ρέγκες μάλλον σε ψιλοξέρουν όλοι και απλά σε αγνοούν ή μάλλον ούτε καν σε βλέπουν. Πάω μαζί τους γιατί κι ευγενικά που πήγα να μιλήσω και φιλικά που προσπάθησα να φερθώ, άκρη δεν έβγαλα.
Βλέπεις λοιπόν οτι μερικοί δεν ξέρουν να διαβάζουν ?
Και αυτή που το είπε, να μας πεί που είδε οτι εγώ αναφέρομαι ΕΙΔΙΚΑ σε αυτήν !
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι ακολουθούν το κοπάδι, γιατί τους εκφράζει καλύτερα. Και στο κάτω-κάτω δεν έχει και σημασία, ΤΙ κοπάδια είναι ακριβώς. Σημασία έχει οτι είναι κοπάδι.
Αυτά.
Γειά