- ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ; ; ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Πάντως από ότι είδα και σε ένα άλλο τόπικ εδώ μέσα όπου προσέβαλλες όλο τον κόσμο αποκαλώντας τους ρέγκες μάλλον σε ψιλοξέρουν όλοι και απλά σε αγνοούν ή μάλλον ούτε καν σε βλέπουν. "
"Πάω μαζί τους γιατί κι ευγενικά που πήγα να μιλήσω και φιλικά που προσπάθησα να φερθώ, άκρη δεν έβγαλα"
Όπως πιθανών να είδες, τελικά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, και μάλλον .... την πάτησες.
Δεν βλέπω να είχε καμία κακή πρόθεση..
Οντως ως τόπικ εχει ξανανοιχθεί αλλά ασε το παιδί να κάνει το κέφι του..
quote:
Bρε vril ηρέμησε.. !!
Δεν βλέπω να είχε καμία κακή πρόθεση..Οντως ως τόπικ εχει ξανανοιχθεί αλλά ασε το παιδί να κάνει το κέφι του..
Μα, ούτε και εγώ.
Και έδωσα και το λίνκ που "ανοίγει" την "Οδό Ακαδημίας" απευθείας και όχι τη σελίδα της "Αθήνας", που τώρα έχει τον Αρδηττό...
Από την άλλη όμως, είπε και πολλά περιττά. Πάρα πολλά...
Και κάτι άλλο για να το ξεκαθαρίσω σχετικά με το γιατί άνοιξα ένα θέμα που έχει ξανασυζητηθεί κτλ., κάτι που συμβαίνει και με άλλα μέλη. Παιδιά εσείς δεν ξέρω πως είναι οργανωμένος ο χρόνος σας εγώ όμως κατά βάση και για λόγους οικονομίας μπαίνω από τη δουλειά μου κάποιες στιγμές που λασκάρουμε και ο χρόνος δεν είναι αρκετός.Δεν έχω την άνεση να ψάξω, προτιμώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους. Κακό είναι αυτό ρε παιδιά; Επίσης από ότι βλέπω πολλά νέα μέλη μπαίνουν στο site που ίσως να θέλουν να μιλήσουν για ένα θέμα που εσείς είχατε κάνει κουβέντα πριν καιρό. Το πολύ πολύ ρε παιδιά να ανέβει το θεμά να μην απαντήσει κανείς και το θέμα να πάει στον πάτο. Για όνομα του Θεού σε αυτό το μπάχαλο που λέγεται ίντερνετ υπάρχουν και 1-2 μέρη να κουβεντιάσεις με συνανθρώπους σου κι όχι να πλακωθούμε. Πλακωνόμαστε με το καθένα κι εκνευριζόμαστε έξω μη το παθαίνουμε κι εδώ.
Καλό βράδυ σε όλους
Παραθέτεται δημόσια μία συζήτηση κι είναι δικαίωμα του καθενός να γράψει την δική του, είτε μας ικανοποιεί είτε όχι.
Αφού λοιπόν κάνεις την έναρξη σε ένα θέμα θα ακούσεις όλες τις απόψεις και θα πρέπει να αποδεχθείς οτι εδώ μπορούν να απαντήσουν όσοι θέλουν.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
vril θεωρώντας λυμένη πλέον την παρεξήγηση μεταξύ μας,
Μην τα παίρνεις και τόοοσο "τοις μετρητοίς"
quote:
θα σου κάνω ένα προσωπικό ερώτημα σχετικά με το κοπάδι που ανέφερες ότι πολλοί πάνε με αυτό. Αν θες απαντάς.
όσο πιο καλή η ερώτηση, τόσο χαίρομαι να απαντάω
quote:
Εσύ ως πολίτης αυτής της χώρας πας ή δεν πας με το κοπάδι; Υποθέτω η απάντηση είναι όχι. Το μπάχαλο κι οι γκάφες αυτών που τόσα χρόνια κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό - που τους ψηφίζει ως κοπάδι κι εσύ υποψιάζομαι όχι-δεν επηρρεάζει κι εσένα; Δε λούζεσαι κι εσύ τις συνέπειες;Άρα κοπάδι ξεκοπάδι όλους για ψάρια μας θεωρούν.quote:
Δύσκολη ερώτηση. Άλλο αν για το θεαθείν πολλοί απαντούν κατηγορηματικά, πιστεύω οτι στην πράξη τα πράγματα δεν είναι τόσο σαφή. Σίγουρα ο καθένας μας έχει δαπιστώσει από εμπειρείες οτι κάτι δεν πάει καλά. Εγώ είμαι 37 χρονών, έχω οικογένεια και σίγουρα τα πράγματα τα αντιλαμβάνοαι διαφορετικά από όταν ήμουν π.χ. 18 και με ενδιέφερε η επανάσταση ή η σκέτη άρνηση.
Φοβάμαι, οτι ανάλογα με την ηλικία, την κοινωνική θέση, την θέση στην "τροφική αλυσίδα", σε άλλες περιπτώσεις πλέουμε με το κοπάδι και σε άλλες περιπτώσεις λέμε "απαπαπαπαπα"quote:
Και κάτι άλλο για να το ξεκαθαρίσω σχετικά με το γιατί άνοιξα ένα θέμα που έχει ξανασυζητηθεί
Οι κανόνες του φόρουμ περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων και μια αρχή, να μην ανοίγονται και ξαναανοίγονται τα ίδια και τα ίδια θέματα, ΄για΄τι το φόρουμ θέλει να λειτουργεί σαν βάση γνώσεων, όπου σε ένα θέμα να τοποθετούνται τα μέλη και η "συλλογή" αυτή να μεγαλώνει ανάλογα με τα στοιχεία που προστίθονται κάθε φορά. Το φόρουμ λέει πως δεν θέλει να γίνει chat-room, όπως επίσεις δεν θέλει να γίνει επικοινωνία-τσίρκο.
Το κατα πόσο αυτό εκπληρώνεται, άστο, είναι η διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης.[quote]
... ο χρόνος δεν είναι αρκετός.Δεν έχω την άνεση να ψάξω, προτιμώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους. Κακό είναι αυτό ρε παιδιά; Επίσης από ότι βλέπω πολλά νέα μέλη μπαίνουν στο site που ίσως να θέλουν να μιλήσουν για ένα θέμα που εσείς είχατε κάνει κουβέντα πριν καιρό. Το πολύ πολύ ρε παιδιά να ανέβει το θεμά να μην απαντήσει κανείς και το θέμα να πάει στον πάτο. Για όνομα του Θεού σε αυτό το μπάχαλο που λέγεται ίντερνετ υπάρχουν και 1-2 μέρη να κουβεντιάσεις με συνανθρώπους σου κι όχι να πλακωθούμε. Πλακωνόμαστε με το καθένα κι εκνευριζόμαστε έξω μη το παθαίνουμε κι εδώ.Καλό βράδυ σε όλους
Νομίζω οτι σου απάντησα, αν και για να σε βοηθήσω, πιστεύω οτι το πραγματικό ζουμί βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, εκεί που λέει "Μην τα παίρνεις και τόοοσο "τοις μετρητοίς"
Και αυτό που λέει ο "κύβος που πεθαίνει" (τι νίκ και αυτό !!!) εντάξει, στο χωριό μου λένε "όπως φωνάξεις, έτσι θα σου απαντήσει"
Απλά σαν διευκρίνηση.
Νομίζω οτι θα γνωρίζεις τι σημαίνει ίνκουμπος, πιστεύω οτι ξέρεις αρκετά πράγματα για να μη γνωρίζεις αυτό.
Αν σου έχει ξεφύγει, μπορώ να σου πώ τι είναι.
Στρατή, το θέμα είναι πως σε όσα θέματα σε έχω πετύχει μόλις ακούς μία γνώμη που είναι αντίθετη με τη δική σου προτείνεις σε αυτό το άτομο να μη μιλάει αν δεν θέλει κτλ.
Δεν πιστεύω οτι σε ενοχλεί ο τρόπος του, σε ενοχλεί μάλλον η αντίθετη γνώμη και δεν το βρίσκω εποικοδομητικό σε ένα forum.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...