- διωγμοι χριστιανων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Το οποίο και βέβαια είναι λανθασμένο, αφού όπως θα παρατήρησες οι περισσότεροι "μη-χριστιανοί" είναι αριστεριστές-διεθνιστές, οι οποίοι από την ιδεολογία τους δεν συμπαθούν την ιδέα του έθνους/κράτους.
Λανθασμενη αποψη εχεις αγαπητε μου.
Δηλαδη τι θες να μας πεις,οτι το ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφοροι του ειναι κατα τις ιδεας εθνους/κρατους?
Αμα ητανε ετσι το 40% του λαου μαζι με Κ.Κ.Ε και ΣΥΝ βαλε 50% δεν θα θελανε το εθνος.
Μην λεμε οτι θελουμε.
Προσωπικα ειμαι πατριωτης στα ορια του εθνικοφρωνα και ανηκω στους "μη-Χριστιανους" και πιστεψε με γνωριζω και ατομα ακομα και μεσα στην Χρυση Αυγη που ειναι ακορδειξια οργανωση που ειναι "μη-χριστιανοι".
Εχετε κανει ενα λαθος εσεις οι χριστιανομαχοι και σε αυτο βεβαια φερει μεγαλυ ευθυνη η εκκλησια στο οτι σας εχει ποτισει στο μυαλο το οτι καλος Ελληνας ειναι μονο ο Ορθοδοξος Ελληνας.
Λαθος μεγαλε φιλε μου,αντιθετα τον αφορισμο της επαναστασης του 21 οι ρασοφοροι του Πατριαρχειου τον κανανε.
Ας ζητησει πρωτα το πατριαρχειο συγνωμη γι αυτο(184 χροννια περασανε και ακομα ουτε ενα συγνωμη) και μετα ας κανετε κριτικη στους υπολοιπους.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
quote:
αλλά για πες μας, μιας και τώρα η κυβέρνηση είναι η "δεξιά του Κυρίου": το θέμα με τις ταυτότητες γιατί δεν το τακτοποίησε η δεξιά του Κυρίου;
Εσυ θελω να μου απαντησεις σε κατι αλλο.
Αφου το θεμα των ταυτοτητων ητανε τοσο ζωτικης σημασιας για την Εκκλησια που εφτασε στο σημειο να κανει λαοσυναξεις,αφου μιλαγε για προδοσια του εθνους,αφου σηκωσε το λαβαρο της επαναστασης και αφου μιλαγε για Αντιχρισοτυς και εξαπελυσε λασπη εναντιων πολιτκων αρχοντων γιατι μολις βγηκε η Ν.Δ το εκανε γαργαρα το θεμα των ταυτοτητων???
Αμα το θεωρει τοσο σημαντικο οσο επι ΠΑΣΟκ γιατι δν κανει και τωρα λαοσυναξεις?
Αρα φιλε μου αυτη σου την ερωτηση κανε της στον παππα της ενορις σου μαζι με αυτη που σου εκανα και εγω για να δουμε τι απαντηση θα σου δωσει.
Για να μην ψαχνεις πολυ οι ταυτοτητες ητανε απλα αφορμη η αιτια ητανε η πολιτικη Σημιτη που ειναι ιδια με τις διαξυρηξεις τους Γ.Παπανδρεου περι χωρισμου κρατους-Εκκλησιας.
Απλα ο Σημιτης ειχε την δυναμη να το κανει,ο Καραμανλης απλως φοβαται.
Οταν ομως ερθει το ΠΑΣΟΚ συντομα στην εξουσια μην απορησετε γι αυτα που θα δειτε σε σχεση με τν εκκλησια γιατι τον πολεμο τον ανοιξε η εκκλησια εναντιον του ΠΑΣΟΚ και τον συνεχιζει.
Θα λαβει την απαντηση της λοοιπον λιαν συντομως αφου ηθελε απο πνευματικος οργανισμος να γινει στυλοβατης της Ν.Δ.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
quote:
Για μίλα με στατιστικά νούμερα να δούμε τι γίνεται με το δωδεκάθεο. Είναι αρκετοί ώστε να αναγνωριστούν ως "ανεξάρτητη θρησκεία"; Λέω γιατί υπάρχουν και τέτοια κολλήματα.
Η ανεξιθρησεια παει με τα νουμερα δηλαδη?
Οι ινδουιστες παντως ειναι σαφως λιγοτεροι που δεν εχουε τα ιδια προβληματα.
Αλλωστε για να ασχοληθηκε και το Ευρωπαικο Δικαστηριο πρεπει να ειναι αρκετοι.
quote:
Εχετε κανει ενα λαθος εσεις οι χριστιανομαχοι και σε αυτο βεβαια φερει μεγαλυ
ΜΕΓΑΛΗ.
Απολογουμαι για τα λαθη αλλα
1)Γραφω γηγορα χωρις να κοιταω την οθονη
2)Εχω ασυρματο πληκτρολογιο και πολλα γραμματα τα τρωει.
quote:
Τοτε γιατι σε ενοχλει οταν αναφερονται σε αυτα τα Μ.Μ.Ε???
Θα πρεπει να τους φιμωσουμε για να μην πουνε την αληθεια που εσυ ο ιδιος μονος σου παραδεχεσαι?
Ποιος σου είπε ότι με ενοχλεί όταν λένε τα ΜΜΕ κάτι τέτοιο; Αυτό τώρα από που το έβγαλες το συμπέρασμα;
quote:
Λανθασμενη αποψη εχεις αγαπητε μου.
Α ναι, ε, να ανοίξουμε και τα διεθνιστικά μανιφέστα τώρα εδώ μέσα και την αθειστική μαρξιστική θεωρία για να πούμε το παραμικρό;
quote:
Δηλαδη τι θες να μας πεις,οτι το ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφοροι του ειναι κατα τις ιδεας εθνους/κρατους?Αμα ητανε ετσι το 40% του λαου μαζι με Κ.Κ.Ε και ΣΥΝ βαλε 50% δεν θα θελανε το εθνος.
Μην λεμε οτι θελουμε.
Βασικά, δεν μπορώ να δω πως μπορείς έτσι εύκολα και κατατάσσεις το ΠΑΣΟΚ στον χώρο της αριστεράς...
quote:
Προσωπικα ειμαι πατριωτης στα ορια του εθνικοφρωνα και ανηκω στους "μη-Χριστιανους" και πιστεψε με γνωριζω και ατομα ακομα και μεσα στην Χρυση Αυγη που ειναι ακορδειξια οργανωση που ειναι "μη-χριστιανοι".
Το ξέρω. Και γω γνωρίζω αρκετούς, όπως γνωρίζω και κομμουνιστές που ψιλοείναι χριστιανοί.
Μιλάμε για γενικότερα τι γίνεται, όχι για τις εξαιρέσεις.
quote:
Λαθος μεγαλε φιλε μου,αντιθετα τον αφορισμο της επαναστασης του 21 οι ρασοφοροι του Πατριαρχειου τον κανανε.Ας ζητησει πρωτα το πατριαρχειο συγνωμη γι αυτο(184 χροννια περασανε και ακομα ουτε ενα συγνωμη) και μετα ας κανετε κριτικη στους υπολοιπους.
Ναι βέβαια, ο Σουλτάνος τον διέταξε, ο Πατριάρχης τον εκτέλεσε γιατί θα τον ξεπάστρευαν και αυτόν και τον πληθυσμό της Κων/πολης, και μετά τον αναίρεσε σε μυστική τελετή στο Πατριαρχείο.
Αν είναι να φορτώνεις τα καμμώματα του Σουλτάνου στον Πατριάρχη, τότε πολύ απλά η αμεροληψία και η αντικειμενικότητα λείπει εδώ μέσα.
quote:
Εσυ θελω να μου απαντησεις σε κατι αλλο.
Αφου το θεμα των ταυτοτητων ητανε τοσο ζωτικης σημασιας για την Εκκλησια που εφτασε στο σημειο να κανει λαοσυναξεις,αφου μιλαγε για προδοσια του εθνους,αφου σηκωσε το λαβαρο της επαναστασης και αφου μιλαγε για Αντιχρισοτυς και εξαπελυσε λασπη εναντιων πολιτκων αρχοντων γιατι μολις βγηκε η Ν.Δ το εκανε γαργαρα το θεμα των ταυτοτητων???
Αμα το θεωρει τοσο σημαντικο οσο επι ΠΑΣΟκ γιατι δν κανει και τωρα λαοσυναξεις?Αρα φιλε μου αυτη σου την ερωτηση κανε της στον παππα της ενορις σου μαζι με αυτη που σου εκανα και εγω για να δουμε τι απαντηση θα σου δωσει.
Για να μην ψαχνεις πολυ οι ταυτοτητες ητανε απλα αφορμη η αιτια ητανε η πολιτικη Σημιτη που ειναι ιδια με τις διαξυρηξεις τους Γ.Παπανδρεου περι χωρισμου κρατους-Εκκλησιας.
Απλα ο Σημιτης ειχε την δυναμη να το κανει,ο Καραμανλης απλως φοβαται.
Τι να σου πω, ίσως να'χεις δίκιο.
quote:
Οταν ομως ερθει το ΠΑΣΟΚ συντομα στην εξουσια μην απορησετε γι αυτα που θα δειτε σε σχεση με τν εκκλησια γιατι τον πολεμο τον ανοιξε η εκκλησια εναντιον του ΠΑΣΟΚ και τον συνεχιζει.
Θα λαβει την απαντηση της λοοιπον λιαν συντομως αφου ηθελε απο πνευματικος οργανισμος να γινει στυλοβατης της Ν.Δ.
Άντε με το καλό!
quote:
Η ανεξιθρησεια παει με τα νουμερα δηλαδη?
Οι ινδουιστες παντως ειναι σαφως λιγοτεροι που δεν εχουε τα ιδια προβληματα.
Αλλωστε για να ασχοληθηκε και το Ευρωπαικο Δικαστηριο πρεπει να ειναι αρκετοι.
Και τι απόφαση έβγαλε το Ευρωπαικό Δικαστήριο;
Οι Ινδουιστές ξέρεις έχουνε και έναν όγκο από πίσω τους να θεωρεί πως η μη αναγνώριση της θρησκείας τους αποτελεί προσβολή, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
quote:
Απολογουμαι για τα λαθη αλλα
1)Γραφω γηγορα χωρις να κοιταω την οθονη
2)Εχω ασυρματο πληκτρολογιο και πολλα γραμματα τα τρωει.
Καλά μην ανησυχείς, όλοι τα ίδια κάνουμε.
"Καταρχας το Δωδεκαθεο ειναι η θρησκεια των προγονω ου και οφειλω ν την σεβομαι οως σεβομαι αυτους και την ιστορια τους.
Κατα δευτερον προσωπικα δεν ειμαι Δωδεκαθιστης αλλα ανητανε στο χρι μου οταν μβατιζανε θα ζηταγα να γινω γιατι πολυ απλα ο Διας,Ο Ερμης,Ο Αρης,η Δημητρα κτλ ειναι Ελληνες θεοι ενω Σουλ,Ο Γαχβε ο Αβρααμ κτλ ειναι Εβραιοι.
Αρα εαν ειχα να επιλξω θα προτιμουσα τους Ελληνες θεους πρα τους Εβραιους.
Αλλωστε οι προγονοι μου που λατρευω κα δοξαζω και ειμαι υπερηφανος γι αυους στο θεο ΔΙα πιστευανε οχι στον Γιαχβε.
Αρα κατι θα ξερανε περισσοτερο απο τους επρους και τους κυνηγημενους Εβαριους που πιστευανε στον Γιαχβε."
Ολοι σεβόμεθα τα πιστεύω των άλλων και ειδικά των προγόνων μας.
Διδασκόμεθα την μυθολογία από την παιδική ηλικία.
Σε ποιό θεό πίστευαν οι αρχαίοι σαν αιτία δημιουργό του κόσμου δεν είναι εύκολο να γνωρίζουμε. Φωτιά, νερό,...
Με την εβαική θρησκεία δημιουργό- πρόσωπο ταιριάζουν οι δοξαξίες των Πυθαγορικών που διατυπώνονται λεπτομερέστερα στον Τίμαιο του Πλάτωνα.
Οι πυθαγορικοί συμφωνούν με τους εβραίους ότι ο δημιουργός είναι ένας .
Εθεσαν σαν βάση τη μονάδα και καλλιέργησαν τη μητέρα των επιστημών τα μαθηματικά.
Μιλούν με τους εβραίους για το ίδιο πρόσωπο. Οι πυθαγορικοί το λένε Θεό, οι εβραίοι στη γλώσσα τους Γιαχβέ.
Μιλάμε τι πίστευαν οι φιλόσοφοι και όχι ο λαός που ήθελε να κρατά φαλλικά σύμβολα και να οργιάζει σε γιορτές. Σαν τους εβραίους που μόλις δεν τους πρόσεχε κάποιος δικός τους σοφός στρεφόσανε προς γειτονικές θρησκέιες έτοιμοι να κάνουν και ανθρωποθυσίες.
Ο Θεός δεν είναι αποκλειστικότητα κανενός λαού.
Ολοι οι λαοί, όλοι οι ανθρώποι είναι ίσιοι.
Η αιθιοπία έχει αναπτύξει στο παρελθόν τεράστιο πολιτισμό.
Οι αρχαίοι έλληνες ασπάστηκαν τον χριστιανισμό σαν θεωρία. Οι θεωρίες δεν έχουν ετικέτα κατασκευής.
Σήμερα οι έλληνες ασπάζονται θεωρίες του γερμανών άγγλων ρώσων και άλλων φιλοσόφων.
Αν θέλει κάποιος να ψωνίζει θεωρίες από συγκεκριμένα κράτη, πρόβλημά του.
Κατα δευτερον προσωπικα δεν ειμαι Δωδεκαθιστης αλλα ανητανε στο χρι μου οταν μβατιζανε θα ζηταγα να γινω γιατι πολυ απλα ο Διας,Ο Ερμης,Ο Αρης,η Δημητρα κτλ ειναι Ελληνες θεοι ενω Σουλ,Ο Γαχβε ο Αβρααμ κτλ ειναι Εβραιοι.
Αλλωστε οι προγονοι μου που λατρευω κα δοξαζω και ειμαι υπερηφανος γι αυους στο θεο ΔΙα πιστευανε οχι στον Γιαχβε.
Αρα κατι θα ξερανε περισσοτερο απο τους επρους και τους κυνηγημενους Εβαριους που πιστευανε στον Γιαχβε.
ΦΙΛΕ TYANEA ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ .
ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΙΟΝ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΖΕΥΣ.
ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΔΙΒΙΣΚΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ?
Η ΠΛΑΚΑ "ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΘΕΟΝ "ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ?
ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ?
ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΙ .
ΦΙΛΕ ΨΗΛΕ Η ΨΥΧΗ ΘΕΛΕΙ ΑΞΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ "ΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ-ΕΡΗΜΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...
ΦΙΛΕ DIMITRIS2 ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ "Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ' ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ?
ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΜΑΙΟ ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΨΥΧΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.
ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙς ΜΠΙΖΝΕΣ.
ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΘΕΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΑΛΛΑ.......
quote:
Αρα κατι θα ξερανε περισσοτερο απο τους επρους και τους κυνηγημενους Εβαριους που πιστευανε στον Γιαχβε.
Συγχαρητήρια για την κριτική σου σκέψη, και αμεροληψία, που σε οδήγησε αβίαστα στο συμπέρασμα πως ο Δίας, ο Ποσειδώνας, ο Ήφαιστος κλπ είναι πραγματικοί Θεοί, και θα πρέπει να τους λατρεύεις.
quote:
Όπως και για τις πεμπτουσίες και για την θεωρία της "αυτόματης γένεσης" έτσι; Ότι προκαλεί κορεσμό στα εθνικιστικά μας πιστεύω, βουρ να το δεχθούμε, κι ας είναι και χαζό.