- Τους ενοχλει το Esoterica πλεον - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τις τελευταιες ειδικα μερες εχει γινει αναφορα εκτεταμενη στις ειδησης του alpha αλλα και tou star channel οσο αναφορα για την σπηλια του νταβελη και αλλα περιεργα μεταφησικα φαιμενα.Και πριν απο λιγο ειδα στην τηλεοραση παλι ρεπορταζ για την σπηλια του νταβελη με καλεσμενο τον φουρακη μιλοντας για εσογιηνους βριλ και αλλα πολλα που εχουν αναφερθει πολλη καιρο σε αυτο εδω το σαιτ.
Αυτο ομως που θελω να σχολιασουμε ειναι οτι καποιοι πλεον τους ενοχλει ανοικτα το ΕsΟΤΕΡΙcΑ και μαλιστα ηταν συμφωνος και ο παυλοπουλος του star channel!Ειναι προφανες πλεον οτι τα θεματα μας ενεργοποιουνται και στην κοινωνια μας αλλα πλεον τους ενοχλει ανοικτα πλεον το εsoterica..Θα ηθελα την γνωμη σας για την εξαρξη πλεον των θεματων στην ελληνικη τηλεοραση που ειναι για μενα προσωπικα και η απολυτη επιτυχια αυτου του σαιτ.Αλλα και την λασπη που δεχεται πλεον το σαιτ αυτο.Κατι που ακουσα και ειδα με τα ματια μου στης ειδησης του star channel.πλεον η θεματολογια περι μεταφυσικου στα καναλια ειναι καθημερινη...
mp-----
κι αν ο μεταφυσικός πολτός δεν πουλούσε μέχρι χθες, θα πουλά από αύριο
τα τηλεοπτικά κανάλια είναι κάτι σαν τον δείκτη τιμών χονδρικής
μελετώντας τις μεταβολές στη θεματολογία τους έχεις μια ασφαλή ένδειξη για τον συνολικό τζίρο της κενολογίας στην επόμενη οικονομική χρήση
quote:
Παρακολουθω τις τελευταιες μερες πλεον μετα τιν εκπομπη στον αλφα οτι πολλα καναλια εχουν αρχισει και δραστηριοποιουνται οσο αναφορα το παραξενο και οσο αναφορα το μεταφυσικο.
Τις τελευταιες ειδικα μερες εχει γινει αναφορα εκτεταμενη στις ειδησης του alpha αλλα και tou star channel οσο αναφορα για την σπηλια του νταβελη και αλλα περιεργα μεταφησικα φαιμενα.Και πριν απο λιγο ειδα στην τηλεοραση παλι ρεπορταζ για την σπηλια του νταβελη με καλεσμενο τον φουρακη μιλοντας για εσογιηνους βριλ και αλλα πολλα που εχουν αναφερθει πολλη καιρο σε αυτο εδω το σαιτ.
Αυτο ομως που θελω να σχολιασουμε ειναι οτι καποιοι πλεον τους ενοχλει ανοικτα το ΕsΟΤΕΡΙcΑ και μαλιστα ηταν συμφωνος και ο παυλοπουλος του star channel!Ειναι προφανες πλεον οτι τα θεματα μας ενεργοποιουνται και στην κοινωνια μας αλλα πλεον τους ενοχλει ανοικτα πλεον το εsoterica..Θα ηθελα την γνωμη σας για την εξαρξη πλεον των θεματων στην ελληνικη τηλεοραση που ειναι για μενα προσωπικα και η απολυτη επιτυχια αυτου του σαιτ.Αλλα και την λασπη που δεχεται πλεον το σαιτ αυτο.Κατι που ακουσα και ειδα με τα ματια μου στης ειδησης του star channel.πλεον η θεματολογια περι μεταφυσικου στα καναλια ειναι καθημερινη...
mp-----
Εκεί είναι ο Παυλόπουλος και εκεί έχουν γίνει εκπομπές τώρα τελευταία.
Πάντως νομίζω ότι το Esoterica ενοχλεί και θα ενοχλεί πολλούς αλλά όχι για τις έρευνές του στον χώρο των ανεξήγητων φαινομένων. Σε αυτά, μυρίζονται τηλεθέαση και μας θέλουν δίπλα τους.
Αλλού τους ενοχλούμε. Περισσότερα δεν θα πω γιατί μας διαβάζουν πολλοί.

μοδα ειναι θα περασει...
φιλε μου...
ισως τελικα ολη αυτη η ιστορια με το βιντεο στην πεντελη
να μην εκανε καλο..δεν ξερω απλα <<νιωθω>> περιεργα
ελπιζω να αποδειχτω λαθος...
καλως ηλθες...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
mp-----
mp-----
quote:
Εχεις δικιο φιλε τhoth λαθος δικο μου ηταν.Στο Αλτεr ηταν αυτο το ρεπορταζ και σημερα στο Σταρ ηταν το θεμα παλι για την σπηλια του νταβεληmp-----
saplai
saplai
ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ SAPLAI KAI - !
SAPLAI ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΠΙΚ...
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ...
ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ..ΟΣΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙΚΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΒΡΙΛ ΚΑΙ ΝΕΦΙΛΙΜ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...
ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ...
ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΚΡΥΘΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
είναι φυσικός νόμος και ως εκ τούτου μοιραίο νομίζω, να υπάρξει έντονη αντίδραση εκεί που υπάρχει έντονη δράση.
το esoterica είναι ένας ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ που δρά κάτω από ιδανικά δημοκρατικά και αγαθά, όσον αφορά τα κίνητρα και τους σκοπούς του.
έχει δύναμη, επειδή όλοι εμείς πιστεύουμε σε αυτό.
είναι φυσικό ένας τέτοιος ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ φορέας να δέχεται κάθε είδους επιθέσεις, επειδή έχει δύναμη, και ιδιαίτερα ηθική δύναμη.
αν συνέβαινε το αντίθετο, δεν θα υπήρχε εναντίωση. μιά διεφθαρμένη οργάνωση μπορεί να βρεί πιό εύκολα υποστηριχτές, γιατί ο κλέφτης και ο ψεύτης πάντα αλληλουποστηρίζονται...
προσπαθώ στη ζωή μου να αναζητώ την αγάπη, την αλήθεια και τη χαρά γιά τον εαυτό μου αλλά και γιά τους συνανθρώπους μου. δε μου αρέσει το στιμμένο, το ψεύτικο, το υποχθόνιο, η δειλία, η απάτη, κλπ.
σε αυτόν τον τόπο, μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει άτομα που ενσαρκώνουν τις ιδέες μου.
κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, μετά από καιρό.
τώρα πιά, κάθε στιγμή στο esoterica είναι γιά μένα μιά στιγμή δημιουργίας, χαράς, αναζήτησης, ένα βήμα βοηθητικό στους προσωπικούς μου στόχους.
νιώθω λοιπόν, ότι επειδή το esoterica με εκφράζει σε πολλά επίπεδα, βγαίνοντας αυτό στην τηλεόραση, είναι σαν να βγαίνω εγώ.
νιώθω την προσπάθεια, το ρίσκο, και την αληθινή μάχη που κρίβεται πίσω από αυτά, σαν να ήμουν εγώ που περνώ όλα αυτά.
έτσι, αν με ρωτούσαν, προσωπικά θα διάλεγες αυτό τον τρόπο γιά να υποστηρίξεις τα ιδανικά σου; θα απαντούσα ΝΑΙ.
ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ Ε ?
Εχει πολυσυζητηθεί πια το θέμα, σχετικά με τη συμμετοχή του εσωτέρικα στη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της Πεντέλης, και ήταν αναμενόμενο. Εχω την αίσθηση πως μερικοί, φοβόμαστε. Τι άραγε; Μήπως τον εαυτό μας; Μήπως μπαίνοντας στη θέση αυτών οι οποίοι βγήκαν στον αέρα και μίλησαν, εκφράζουμε τους προσωπικούς μας φόβους, ότι δεν θα είμασταν ικανοί να πολεμήσουμε την ανηθικότητα και την παραπληροφόρηση, που ενσαρκώνεται μέσα από την τηλεόραση; Οτι θα καταφέρουν να μας βρωμίσουν κι εμάς, να μας κάνουν γρανάζια της τηλεθέασης;
Μία μάχη είναι κι αυτή, που κάποτε πρέπει επιτέλους να δωθεί, και σαν δείγμα αυτής της μάχης προσωπικά θα πρότεινα να εκληφθούν τα γεγονόντα των τελευταίων ημερών. Ο δρόμος της εσωτερικής αναζήτησης, ποιος το είπε ότι θα έπρεπε να είναι αποστειρωμένος; Μακριά από κινδύνους που χαϊδεύουν τα μυαλά και την προσωπικότητα, που παραπλανούν το σκοπό, μέχρι να σε καταστήσουν μία ανάμνηση μόνο των ιδεών που πρέσβευες; Τι όμως μπορεί να μας κάνει διαφορετικούς; Μόνο η φιλολογία σχετικά με την ερευνα; Τι μπορεί να σώσει το όνομα της μεταφυσικής απέναντι στους κάθε είδους καραγκιόζηδες των Μ.Μ.Ε; Η απλή αποχή από αυτά;;;Η μήπως...η ενεργός συμμετοχή, όταν η καθαρότητα των στόχων είναι τέτοια, ώστε κανείς δεν μπορεί να τους αμαυρώσει;
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
ΤΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ΑΠΟ ΝΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ"ΕΙΜΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ")ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ....
ΚΑΚΟ
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΡΟΡΑΣΗ.....
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ....(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ +ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΣΩ..."ΜΑΣ")
"ΕΝΑ "ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΕΙ"ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ"ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ
ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΙΑ.....
"ΟΥ ΓΑΡ ΕΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ"...
quote:
Πάντως νομίζω ότι το Esoterica ενοχλεί και θα ενοχλεί πολλούς αλλά όχι για τις έρευνές του στον χώρο των ανεξήγητων φαινομένων. Σε αυτά, μυρίζονται τηλεθέαση και μας θέλουν δίπλα τους.Αλλού τους ενοχλούμε. Περισσότερα δεν θα πω γιατί μας διαβάζουν πολλοί.
Να μην...... γραφουμε ΤΗΟΤΗ? ![]()
![]()
![]()
(ΤΟΟ LATE,PLATO...)
Το νερό έχει χαράξει ένα αυλάκι και προχωράει.
Δεν είναι ακόμη χείμαρρος αλλά ίσως δεν γίνει και ποτέ χείμαρρος αλλά και ίσως ποτέ δεν ήθελε να γίνει χείμαρρος. ![]()
Ας σκεφτούμε λίγο καθαρά, απομακρυσμένοι από το κλίμα των ημερών.
Είμαστε εδώ ως Esoterica περίπου τρία χρόνια και το forum μας, περίπου δύο χρόνια.
Έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα, εκατοντάδες ειδήσεις, έχουμε ήδη συνεργαστεί αλλά και θα συνεργαστούμε με περισσότερα περιοδικά, ομάδες και σχολές εσωτερισμού, ΜΜΕ, μεμονωμένες γνωστές προσωπικότητες κ.α.
Έχουμε ένα forum που έχει συγκεντρώσει και θα συγκεντρώσει στο μέλλον ακόμα περισσότερα χιλιάδες μέλη και επισκέπτες για να διαβάσουν και να συζητήσουν θέματα μεταφυσικής, εσωτερισμού, θρησκειών, αλλά και διάφορα επιμέρους κοινωνικά ζητήματα και κάποιες φορές (αν και σε πολλούς δεν αρέσει) κάναμε και... χαβαλέ
και συζητήσαμε σε πιο προσωπική βάση.
Ετοιμάζουμε σιγά, σιγά, ομάδες έρευνας θεωρητικής και πρακτικής, ειδικά αφιερώματα, ψάχνουμε άκρες για να συνεργαστούμε με εκδοτικούς οίκους και να αξιποιήσουμε όλο το καλό υλικό που έχουμε μαζέψει κ.ο.κ.
Και όλα αυτά με πολύ μεγάλο κόστος, προσωπικό, ψυχολογικό, κοινωνικό και οικονομικό, στην αρχή από 2 άτομα και αργότερα από πολύ περισσότερα σε διάφορες βαθμίδες. Και το παρήγορο είναι ότι συνεχίζουμε ακάθεκτοι παρόλα τα φυσιολογικά προβλήματα που ανακύπτουν, όπως της πολυσυλλεκτικότητας, των προσωπικών φιλοδοξιών, των σημαντικών οικονομικών αναγκών (Λίλιθ καλή είναι η έκφραση Μη-Κερδοσκοπικός Φορέας, αλλά ποιος θα συνεχίζει να πληρώνει τα συνεχώς αυξανόμενα, λόγω μεγάλης ανάπτυξης του site, έξοδα του Server και των τεχνικών αν δεν βρούμε χορηγούς;;;
) κ.α.
Λοιπόν αυτά τα λίγα δεν μπορούν να μας δώσουν μια μικρή εικόνα του ποιοι είμαστε και τι έχουμε καταφέρει;
Πιστεύετε ότι είναι λίγα; Όχι, βέβαια. Ποιος άλλος το έχει κάνει μέχρι τώρα; Κανένας. Αν και περίμενα και ήθελα να υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις πέρα από την δική μας (γεγονός που κάνει το βάρος της ευθύνης μας μεγαλύτερο), ωστόσο κανείς δεν έχει "κουνηθεί" ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται μέχρι τώρα.
Αυτά μας έχουν σκάψει γερά θεμέλια και έτσι ίσως μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καλό πάνω σε αυτά.
Σε όλη αυτήν την διαδικασία είδα πολλούς εχθρούς και αργότερα θα γίνουν μεγαλύτεροι. Αλλά αυτοί που είναι οι χειρότεροι είναι εσωτερικοί (τι στο καλό λεγόμαστε "Εσωτερικά"
), είναι οι κακοί μας εαυτοί. Από αυτούς φοβάμαι και προσέχω περισσότερο και όχι τόσο από τα ΜΜΕ, την Εκκλησία ή τους πολιτικούς.
Έτσι που λες Ιχνηλάτη μας. Πριν δούμε την ακίδα στο μάτι του άλλου προτιμώ να δούμε το δοκάρι στο δικό μας μάτι.
Ο Νοών Νοήτω....
Υ.Γ. Κάποια μέλη μου έστειλαν προσωπικό email για το τι εννοούσα με την παραπάνω φράση μου
quote:
Αλλού τους ενοχλούμε. Περισσότερα δεν θα πω γιατί μας διαβάζουν πολλοί.
Απάντησα ανάλογα με την συμμετοχή και την εικόνα που έχει δείξει κάποιος εδώ μέσα. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε. Κάποια μυστικότητα μερικές φορές είναι απαραίτητη αλλιώς ο "κακός μας εαυτός" θα μας κάνει πάλι την ζημιά.
Μαζέψτε τα μανίκια...
Έχουμε αγώνα αύριο
(και κάθε αύριο)

ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΑΤΜΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 30/09/2003 14:14:34
καλλιο αργα παρα ποτε ξωτικακι...
[ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....]
μαχη χωρις ηρεμια δεν γινεται..
(+μη φερεις παλι διπολα +ευκολα συμπερασματα
-για οσους μας διαβαζουν
-
τα λογια μου τα κρινει ο καθενας με ο,τι εχει καταλαβει ως τωρα εδω εσω..."δεν τρωγομαι με τα ρουχα μου +δεν "μαλωνω" παρα μονο αν δεχτω επιθεση.εκει μαλλον καλυτερα να φυγει....ο αιτων τω καβγα...)
κλεινει η μεγαλη παρενθεση.
το Εσωτερικα οταν ηταν ηρθα ηταν μια τεραστια κολλα λευκο χαρτι...
με καποια σχεδια πολυτιμα για εναρξη.-
γι'αυτο εμεινα...
Ενας δημιουργος χρειαζεται μια λευκη κολλα....
+ τα μολυβια του.
αν δεν εχει χωρο να "γραψεις"
αλλαζεις σελιδα.
καλημερα Εσωτερικα
Υ.Γ.ΤΣΙΧΛΙΤΣΑ ΚΑΝΕΙΣ;
"ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ"
'H AΛΛΙΩΣ
CHOOSE LIFE