ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διάλογοι και αντίλογοι περί χριστιανισμού, μυθολογίας και κάθε είδους θρησκείας . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Διάλογοι και αντίλογοι περί χριστιανισμού, μυθολογίας και κάθε είδους θρησκείας . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dying_Incubus42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
pixxieΝέο Μέλος
10/03/2005, 00:51:12
Φίλε yet,

αν και νέο μέλος στην "παρέα" του esoterica, θα αποτολμήσω να σε καλωσορίσω και να σου δηλώσω την "συμπαράστασή" μου σ'ότι σε απασχολεί.

Ειδικός δεν είμαι, αλλά από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω πως απαραίτητη είναι η αναζήτηση βοήθειας από κάποιον που είναι ειδικός. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως η περίπτωσή σου δεν είναι μοναδική και σίγουρα υπάρχει τρόπος αντιμετώπισής της.

Τώρα, αν τα όνειρά σου, όπως λες, "βγαίνουν", αυτό δεν θα πρέπει να σε τρομάζει ή/και να σε απωθεί, αλλά προσπάθησε να το εκμεταλευείς.

Και πάλι καλωσήρθες και έυχομαι ολόψυχα -μια και είμαστε στο θέμα "Ψυχή"!- να λυθούν ΟΛΑ τα προβλήματα, σε σένα και στην οικογένειά σου, γρήγορα, ανώδυνα και επικοδομητικά!

Φιλικά...

MozΜέλος
11/03/2005, 00:42:09
quote:

Εδω και πεντε περιπου Χρονια εχω αρρωστησει και εγω απο μια ανεξηγητη,ανιατη και σπανια ασθενεια..Λεγεται Διαταραχη Πανικου.. Παθαινω αρκετες φορες την ημερα, χωρις λογο, Πανικο!! Δεν μπορω να οδηγησω πολυ Αυτοκινητο ακομα και να εργαστω σαν κανονικος ανθρωπος!! Οταν εχω τους Πανικους τρεμω, αισθανομαι οτι κατι ειναι μεσα μου που θελει με το ζορι να βγει εξω,κατι σαν αγριο Θηριο!!Οι παλμοι της Καρδιας μου ανεβαινουν στους 180 ισως και περισσοτερο,οπως επισης και η Πιεση μου φτανει στα ορια!! Για αυτη την υποθεση νοσηλευτηκα δυο φορες στην Εντατικη και αρκετες φορες σε αλλα Νοσοκομεια χωρις να μου βρουν κατι Παθολογικο!!! ΟΙ γιατροι σηκωσαν τα χερια ψηλα!! Και πολλες φορες προαισθανομαι οτι κακο ερχεται.. Τα βραδυα βλεπω ονειρα,πολλες φορες εφιαλτες

Χρήστο-yet,
"ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ Ε/ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!", είχε γράψει κάποτε ο Ρουμελιώτης στη στήλη του στην Ελευθεροτυπία, κι αναφερόταν ακριβώς σε αυτόν, τον Πανικό.
Όμως "για όνομα του Θεού", δεν πρόκειται για ανίατη ασθένεια!!
Παιχνίδια του Πανός είναι...
Δεν πρόκειται να πάθεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
"Φόρτωσες" πολύ κάποια στιγμή και το σύστημά σου αντιδρά. Δεν είναι τίποτα παράξενο, άμυνα του οργανισμού είναι. Δεν αναφέρεις συγκεκριμένα σωματικά συμπτώματα, αλλά όπως και να είναι, επειδή τραβάει χρόνια όπως λες, θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς έναν ομοιοπαθητικό γιατρό, ώστε να σου χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα που θα μειώσει τις έντονες και συχνές επισκέψεις του Πανικού και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στον ύπνο σου. Θα κοιμάσαι σαν πουλάκι!(Οι υπόλοιποι "γιατροί", με όλο το σεβασμό στο "λειτούργημά" τους, ας πάνε για ραδίκια!!!) Τα υπόλοιπα είναι δική σου δουλειά. Στο θέμα της ψυχολογικής υποστήριξης, θεωρώ ότι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι καλοί φίλοι. (Η ψυχανάλυση είναι και χρονοβόρα και ακριβή διαδικασία. Είναι δικό σου θέμα ωστόσο...)
Κάνε μια καλή αποτοξίνωση, ξεκίνα σωστή διατροφή, κάνε γυμναστική.
Το σώμα σου χρειάζεται δύναμη, μην το παραμελείς. Γνώρισε το σώμα σου καλύτερα, πώς λειτουργεί και πώς αντιδρά. (Έχεις να αντιμετωπίσεις και το Θηρίο, μην το ξεχνάς!)Τσέκαρε λίγο την αναπνοή σου... (Η βαθειά αναπνοή βλάπτει!). Μην χάνεις ευκαιρία για χειρωνακτική εργασία και μην ασχολείσαι με το "πρόβλημα" μέχρι να πάρεις τα πάνω σου. Θα έρθει η στιγμή να δώσεις απαντήσεις σε όλα. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ, όχι όλα μαζί! Ξεκίνα με το "πρακτικό μέρος". Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι, ακόμα κι αν οι παλμοί σου ανεβαίνουν 1000! Τι θα γίνει; Θα πεθάνεις; Ε, και; (Αστειεύομαι, αλλά για σκέψου το, πώς μπορεί να συμβεί αν είσαι υγιής; Δεν στέκει λογικά.) "Μη μασάς", δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, από Πανικό.
Να ξέρεις πάντως ότι όλα έχουν λόγο που συμβαίνουν και ίσως μέσα από αυτήν τη διαδικασία δεις τη ζωή "με άλλα μάτια"...
Αν χρειαστείς ο,τιδήποτε και μπορώ να σε βοηθήσω, απλά πες το.
Δεν σου εύχομαι "περαστικά" γιατί ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ.
(Φροντίδα χρειάζεσαι κι αγάπη, όπως και τα παιδιά.)
Σου εύχομαι Δύναμη , Χαρά και καλό δρόμο!
(Σύντομα θα είναι παρελθόν)

Ευχές για όμορφο βράδυ σε όλους
Moz