- ΑΣΚΩ-ΑΡΕΤΗ-ΗΔΟΝΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:πολυ ευκολα θα φτασεις μεχρι την γνωση
Τί με 10 ευρώ ?? τόσο οικονομικά παρέχεις τις γνώσεις σου?? καλή φάση!!! που θα σε βρώ να στα δώσω όμως???
πρωτη μεθοδος
με τηλεπαθεια αυτοσυγκεντρωσου και σκεψου ενα χαρτονομισμα των δεκα ευρω με τον νου σου βαλτου ενα ζευγαρι φτερα και στειλτο σε εμενα
δευτερη μεθοδος
θα σκαναρεις ενα χαρτονομισμα των δεκα ευρω και θα μου το στειλεις με email ή fax και μολις το παραλαβω θα σε "καρφωσω" στην αστυνομια για πλαστογραφια
τριτη μεθοδος
απλα ρωτας και αν ξερω σου απαντω αλλιως θα περιμενουμε καποιο αλλο μελος να μας διαφωτισει και τους δυο μας
και ευτηχως που η γνωση του linux ειναι δωρεαν οσο αναφορα την ηλεκτρονικη μορφη γιατι τα βιβλια τα πληρωνουμε ομως καπως πρεπει να βγαλουν και αυτοι το ψωμακι τους εχουν παιδια να μεγαλωσουν κλεφτες να γινουν?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Κάτι τέτοιο φαίνεται να υποστηρίζει ο Kevin Tersavige, ειδικός ως... Ghostbuster.
Εξερευνώντας ένα ξενοδοχείο στην Iola μίλησε στους τρομαγμένους ιδιοκτήτες του για αυτό το φαινόμενο, όταν αυτοί τον κάλεσαν να τους βοηθήσει.
Η τελική συμβουλή του Kevin Tersavige ήταν ότι τα φαντάσματα δεν είναι απειλητικά και ότι θα πρέπει (όπως με τους σεισμούς) να μάθουμε να ζούμε με αυτά.
Περισσότερα...
http://www.pressenterpriseonline.com/cgi-bin/liveique.acgi$rec=16412?frontpage3
Πάντως εγώ για καλό και κακό θα κουβαλάω το δικό μου καθρεπτάκι όταν πηγαίνω, πλέον, σε ξενοδοχεία!!!