- ΑΣΚΩ-ΑΡΕΤΗ-ΗΔΟΝΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:
ζαλαδα/πονοκεφαλος/πονος στα ματια/πονος στον αυχενα εγινα φιλε μου αλλα δεν ηθελες ναι και οχι
quote:
Edited by - endorama on 27/10/2003 05:14:05
'Φχαριστώ πολύ πάντως!![]()
Θα εκτυπώσω το μήνυμα-οδηγίες χρήσεως και θα προσπαθήσω να βρω μια άκρη στο linux που σύντομα (ελπίζω) θα έχω στα χέρια μου από μέλος του esoterica που προθυμοποιήθηκε να μου το στείλει! To esoterica μας φέρνει πιο κοντά...![]()
Ευχαριστώ και πάλι!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
καλο θα ηταν ο φιλος που θα σου δωσει το linux να σου δωσει και καποιο βιβλιο αν εχει για να ξεκινησεις γιατι θα τα βρεις λιγο σκουρα αν οχι αμεσως στην πορεια σιγουρα.
αν δεν μπορεις να βρεις καποιο βιβλιο κανε μια βολτα απο τα howto του linux περνα και καμμια βολτα απο κανενα forum (οχι το esoterica)
εστω βρες καποιον να σου δειξει καποια πραγματα
και μια συμβουλη αν κανεις partition τον σκληρο για να εχεις δυο λειτουργικα κανε backup οπωσδηποτε ποτε δεν ξερεις τι θα φερει το επομενο κλικ
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
WHO DARES... WINS!
quote:αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Με το μυαλο μου!!!
from us
M'ENA LOSTO KAI BALAKLAVA
quote:φιλε προμηθεα δεν αμφιβαλω καθολου αφου οταν δουλευει και δεν το πειραζεις ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα εχεις προβληματα
Μονο από το χώρο εργασίας (λογω γρήγορης σύνδεσης) με PC και Windows 2000 Professional, τα οποια οταν ειναι ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ σωστά ειναι αρκετά σταθερά και ας οργιάζουν οι περι του αντιθέτου φήμες
προσωπικα δεν εχω τιποτα με τα win απλα με εκνευριζουν λιγο οι τρυπες ασφαλειας που εχουν "σε καποια ιστοσελιδα της παρομοιαζαν με ελβετικο τυρι" και τα χρησιμοποιω και εγω που και που
και διαβασα καπου οτι τα service pack της microsoft δεν κανουν τιποτα και το παραδεχτηκε και η ιδια η microsoft
επισης εχω στραβωσει και με την αναγκαστικη χρηση του explorer, βεβαια δεν μου προκαλει καποιο προβλημα δικο μου κολημα ειναι ομως οταν εχεις να επιλεξεις 3 και 4 διαφορετικα προγραμματα για μια απλη περιηγηση στα αρχεια σου το βλεπεις διαφορετικα το θεμα γιατι οι πολλες επιλογες ειναι οτι καλυτερο μπορει να σου συμβει στην εξερευνηση των φακελων και των αρχειων ασχετα αν μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με ενα μονο προγραμμα ομως κοληματα ειναι αυτα.
οσο για το αν μπαινει καποιος με τα πατινια της γιαγιας του ή με το βαλιτσακι του σπορτ μπιλι δεν με ενδιαφερει,το θεμα το εφτιαξα για δικους μου λογους "απλα θελω να δω τι παιζει" και οποιος ενδιαφερεται μας λεει το λειτουργικο του και τυχον προβληματα που αντιμετωπιζει τωρα αν δεν το ενδιαφερει το θεμα απλα δεν απανταει δεν υποχρεωνω κανεναν να απαντησει απλα οι απαντησεις με βοηθανε στην μικρη μου ερευνα και αν καποιους τους αφηνει αδιαφορους το λειτουργικο τους συστημα κολυμπανε στο σκοταδι
ασχετο λετε? δεν νομιζω ερχονται μεγαλες συγκρουσεις και η μερα που οι υπολογιστες θα ειναι ολημερα-καθε μερα και ολα θα γινονται μεσω του διαδυκτιου δεν ειναι πολυ μακρια και ισως η επιλογη λειτουργικου να ανηκει στον νικητη αυτου του αγωνα δεν θα σας ρωτησουν κιολας "ετσι ειναι το παιρνεις η οχι αλλα η αρνητικη επιλογη θα σε αφησει απεξω"

from us
μιας και το θέμα της σχετικότητας του θέματος ήρθε ξανά στην επιφάνεια,
ένα μόνο έχω να πω:
"Μετανιώνωωωωωωωωω
κάθε ώρα και στιγμή μεεεετανιώωωωνωωωω..."
Μας έχεις δόσει φοβερές πληροφορίες για τα linux
και όσον αφορά τις προβλέψεις περί χρήσεως των υπολογιστών στο μέλλον, αλλά και του στυγνού ελέγχου που θα έχουμε από την microsoft, θα ευχόμουν να είχες άδικο...![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:και εγω το ιδιο μακαρι να εχω αδικο ομως αυτα που ανεφερα ειναι πολυ κοντα σχεδον τα ζουμε.
όσον αφορά τις προβλέψεις περί χρήσεως των υπολογιστών στο μέλλον, αλλά και του στυγνού ελέγχου που θα έχουμε από την microsoft, θα ευχόμουν να είχες άδικο...
φανταζεστε να ψωνιζεται "δυκτιακα" απο το super market και ενω παραγγειλατε φρουτα και λαχανικα να σας παραδιδει ο υπαλληλος του καταστηματος το καινουργιο σας αμαξακι που χρεωθηκε ηδη στην πιστωτικη σας καρτα?
ακομα δεν το εχουμε καταλαβει ομως σχεδον εχουμε αγγιξει αυτη την εποχη (ψυγεια με συνδεση στο διαδυκτιο που παραγγελνουν αυτοματα τα ειδη που τελειωσαν και παει λεγοντας) το μονο που μενει ειναι ο κυριαρχος αυτου του αγωνα και οσοι πιστευουν οτι ολα αυτα θα αργησουν ή ακομα χειροτερα οτι αυτα θα γινουν μονο στο εξωτερικο "μεγαλη αυταπατη" ή απλα οτι ειναι σεναριο του matrix ειναι γελασμενος και εκτος εποχης.
εσεις με τα πειρατικα xp και τα patch για να κανετε μην register νομιζεται οτι δεν ξερει η microsoft οτι τα χρησιμοποιητε? το ξερει και πολυ καλα και αν εκαναν μηνυσεις σε μερικους ειναι σταχτη στα ματια γιατι πολυ απλα τους συμφερει να υπαρχουν τα win σε οσα πιο πολλα σπιτια γινεται ασχετα αν ενα ποσοστο ισως και παραπανω απο το 50% εχουν πειρατικα win δεν τους νοιαζει γιατι τα κερδη τα μεγαλα τα εχουν οι εταιριες που υποστηριζουν με το λειτουργικο τους και οχι ο απλος χρηστης και εκτος απο τα win εχει και αλλα προιοντα που της αποφερουν κερδη
γιατι οσο πιο πολλα σπιτια με win τοσο λιγοτερα με καποιο αλλο λειτουργικο οπως το linux και φυσικα αυτο σημαινει ασχημο στριμωγμα για της υπολοιπες εταιριες και ετσι καλοταξιδο το νεο αυτοκινητακι σας και επειδη ολα τα σπιτια εχουν win τα υποστηριζουν και οι εταιριες φυσικο δεν ειναι? τα κερδη θα ειναι τα ιδια αν βγαλουν ενα λογισμικο σε περιβαλλον win που εχει και απειρους χρηστες ή σε περιβαλλον linux που εκει ειναι ζορικα τα πραγματα και λιγοι χρηστες και ανοιχτος κωδικας?
δεν ειναι αμπελοφιλοσοφια αλλα το linux πραγματικα προσπαθει να χτυπησει της πολυεθνικες ολα τζαμπα κατι που ειναι αντιθετο με την αμερικανικη φιλοσοφια που πουλαει και οικοπεδακια στο φεγγαρι.
βρουμ βρουμ καλο στρωσιμο σε οσους δεν τους νοιαζει το λειτουργικο τους συστημα.

from us
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Edited by - iasonas on 11/11/2003 20:31:48
quote:αυτο παει να πει επεσα με τα μουτρα
Γεια σε όλους, εγώ έχω PC και απο λειτουργικό α) Microsoft Windows XP Professional και β) Linux. Να σας πω την αλήθεια θα ήθελα να έχω και Mac, είναι πολύ καλύτερα μηχανάκια απο τα PC.

from us
*ναι και έχω XP
Γιώργος![]()
..who’s the daddy now…?![]()
![]()

from us
Γνώμη μου είναι ότι μεγαλύτερη σημασία έχουν οι εφαρμογές και τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε προκειμένου να κάνουμε μιά δουλειά .
Εγώ "μπαίνω" συνήθως με Browser τον Opera 6.01, με firewall τον Zone Alarm , όσο για λειτουργικό τα 98 SE αμετανόητα.

quote:σωστο και αυτο ομως λειτουργικο και διαφορετικο software για παραδειγμα εγω χρησιμοποιω σαν browser τον Konqueror και τον Mozila και που και που τον Galeon σαν firewall το ipchains και ολα αυτα πανε πακετο με το linux ωραιο πραγμα να μην χρειαζεται να κανεις εγκατασταση σε κανενα προγραμμα και φυσικα να εχεις να επιλεξεις ποιο θελεις να χρησιμοποιησεις
Παρατηρώ ότι υπάρχει μια τάση (δικαιολογημένη βέβαια)να δίνουμε μεγάλο βάρος στο λειτουργικό σύστημα
divx,office,προγραματα εικονας,ηχου,video,αμετρητοι players,παιχνιδια αμετρητα,ftp προγραματα,κλωνοι icq, αρκετα προγραμματακια για το irc, δημιουργια και αναγνωση pdf,6-7 προγραμματα για email,μαθηματικα,παλμογραφος και οτι μπορεις να φανταστεις μεχρι και χρονομετρητη για το τσαι εχει (διαλεγεις ποικιλια και υπολογιζει την ωρα που χρειαζεται για να ετοιμαστει και οταν περασει ο χρονος σε ειδοποιει να πας να το παρεις γιατι ειναι ετοιμο),φασεις της σεληνης, ολα αυτα αραγε ποσος καιρος χρειαζεται για να τα βρεις και να τα εγκαταστησεις στα win? μαζι με τον χρονο που χρειαζεται να βρεις τα crack και τα serial γιατι για να τα αγορασεις ολα αυτα λιγο χλωμο
απο τα πρωτα προγραματα που αναφερω υπολογιστε ποσα προγραματα πρεπει να βαλετε μονοι σας προκειμενουν να κανετε την δουλεια σας και χωρις να υπολογισεται το divx
pdf............acrobat reader αλλα μονο για αναγνωση για δημιουργια πατε αλλου
για ηχο ........... κατι σαν το cool edit
για εικονα............ κατι σαν το photoshop,paintshop
για video........... adobe premiere
για chat (αν δεν σας κανει το microsoft chat)icq,mirch
για προχωρημενα μαθηματικα πρεπει να βρειτε το mathematica
για απλες εφαρμογες γραφειου πρεπει να παρετε το office ή καποιο παρομοιο προγραμμα
για antivirus τρεχεις να βρεις προγραμμα
για firewall τρεχεις για zonealarm,lockdown κ.α γιατι αν εμπιστευτει καποιος το firewall των xp ζητω που καηκε
αρα τρεχουμε απο warez σε warez απο πειρατη σε πειρατη και απο φιλο σε γνωστο και οχι τζαμπα καμια φορα
μα καλα τελικα η microsft τι δινει με τα win? πασιεντζα,explorer και outlook φυσικα και παλι καλα που εβαλε και προγραμμα για τα zip αρχεια γιατι δεν ειχε ασχετα αν στο ιντερνετ το 99% των αρχειων ειναι συμπιεσμενα
και για να κλεισω δεν ειμαι φανατικος linuxακιας απλα αγανακτισμενος winuser που ξοδεψε ολα τα λεφτα του προκειμενου να κατεβασει εφαρμογες που επρεπε να πανε πακετο με το λειτουργικο.
αγοραζεις αυτοκινητο χωρις ροδες ομως και αναγκαστικα της αγοραζεις για να μην ειναι σε τσιμεντολιθους το αυτοκινητο αλλα αν θελεις να πας βολτα πρεπει να αγορασεις και το τιμονι και αν θελεις παρεα πρεπει να παρεις και το καθισμα του συνοδηγου.

from us
Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..
quote:
δεν καταλαβαίνω τίποτααααααααα.........ααααα.....

from us
Η ζωή μας τι είναι;Να: Λίγες ώρες που διαβαίνουν.Μόνο η πρώτη μας γεννά και όλες οι άλλες μας πεθαίνουν..
Κι εγω φίλη του Linux κι ας με ταλαιπωρεί.... αλλα και win2000 για να ξεκουράζομαι που και που.
Edited by - artemis-p on 15/11/2003 16:05:50