- Αλλο ένα ενδιαφέρον crop cicle - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Συμπληρώνω ότι συμφωνώ Centarious …..δεν υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις , κάνουν αναλύσεις και συγκρίσεις και υποθέσεις αλλά όλα είναι υπό τη σφαίρα της αμφισβήτησης …..ίσως σε έναν αιώνα ακόμα να είμαστε σε θέση να ξέρουμε περισσότερα…..
Επιτέλους κάποιος που χρησιμοποιεί απλή λογική για να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις , κάνουν αναλύσεις και συγκρίσεις και υποθέσεις αλλά όλα είναι υπό τη σφαίρα της αμφισβήτησης.....να είσαι καλά φίλη Disdaimona που επιτέλους κάποιος σε αυτό το θέμα δίνει την δέουσα προσοχή!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Επίσης, ας μη βιαζόμαστε να μιλάμε για παραβίαση των νόμων που γνωρίζουμε, επειδή έτσι έγραψε κάποιος. Πρόσφατα παρακολούθησα ένα σχετικό ντοκιμανταιρ του National Geographic στο NOVA (Is it Real? Crop Circles), όπου αρκετοί -ειδικοί- επιστήμονες δεν έβρισκαν τίποτα το περίεργο στο λύγισμα των κορμών. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει ότι υπάρχει πάντα έγκυρος και τεκμηριωμένος αντίλογος
Το είδα και εγώ αυτό το ντοκυμαντέρ και εκτός από τα λυγισμένα σιτηρά, απομυθοποίησαν και το βίντεο με τις φωτεινές μπάλες που καθώς πετούσαν από κάτω τους εμφανίζονταν αγρογραφήματα και αποδείχτηκε πόσο εύκολο είναι να κατασκευάσουν κάτι τέτοιο, εξάλου σε εφέ έργων έχουμε δει πολύ πειστηκότερα "ανεξήγητα" φαινόμενα να παίρνουν μορφή.
Ένα site με αγρογραφήματα των τελευταίων 15 χρόνων είναι το...
http://www.lucypringle.co.uk/photos/2004/may.html
quote:
Αν είναι απλά διακοσμημένα υπέροχα οι βάσεις από τα διαστημόπλοια τους που πατάνε τόσο ελαφρά στη γη όταν προσγειώνονται ( που δεν τσακίζουν καν τα σιτηρά ) για να ξεμουδιάσουν ή να κλέψουν συνταγές για μουσακά ή κάτι τέτοιο ?????
Από το darkword και τη σελίδα που πρότεινε ο Centarius:
Αν και υπάρχουν μεμονωμένες αναφορές για τέτοια παράξενα σχήματα , ή σημάδια , από πολύ παλιά (η παλαιότερη γνωστή αναφορά χρονολογείται το 1647 στην Αγγλία), έχουμε μια έξαρση του φαινομένου από τα μέσα του 1970 , με κύκλους στα σπαρτά με φορά δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη . Η επόμενη αλλαγή ήρθε μέσα στο '90 , όταν τα αγρογλυφικά , που ως τότε ήταν σκέτοι κύκλοι , άρχισαν να δημιουργούν πολύπλοκα σχέδια , όπως ομόκεντρους κύκλους , με γραμμές να τους ενώνουν , ακόμα και σπείρες , πάντα σε τέλειους γεωμετρικούς σχηματισμούς , συχνά συμμετρικούς !
Άρα, μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι μέσα στο ’90, παρατηρείται μια στροφή της εξωγήινης τέχνης προς πιο πολύπλοκα σχέδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της στροφής αυτής είναι οι βάσεις των διαστημοπλοίων….![]()
![]()
![]()
λες να γίνεται και με το μουσακά το σχεδιάκι στην φώτο????
Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως....εγ'ω πραγματικά δεν πιστεύω ότι τα σιτηρά παίρνουν αυτό το σχήμα επειδή κάποι διαστημόπλοιο προσγειώθηκε εκεί αλλά ίσως πρόκειται για ένα είδος επικοινωνίας....ίσως και το σενάριο στην αντίστοιχη ταινία "Ο οιωνός" να ισχύει.....πόσες και πόσες ταινίες και λογοτεχνικά βιβλία δεν βγήκαν προφητικά?????
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Ο λόγος που τα απορρίπτω είναι γιατί δεν εξηγούν αφενός την δημιουργία τους μέσα σε μια νύχτα και αφετέρου τον τέλειο γεωμετρικό σχηματισμό.
Πιστεύω ότι είναι έργο εξωγήινων ή πολύ προηγμένης και κρυφής ανθρώπινης τεχνολογίας.
Για την περίπτωση της ανθρώπινης τεχνολογίας δεν έχω να πω κάτι…
Για την περίπτωση των εξωγήινων:
Πιθανόν να είναι τρόπος επικοινωνίας, όπως λες. Αν και εξαιρετικά δύσκολος τρόπος για μας!…
Όμως, και η περίπτωση που απορρίπτεις, σχετικά με τις βάσεις των διαστημοπλοίων, νομίζω ότι μπορεί να στέκει. Παλαιότερα, νομίζω σε εκπομπές τέτοιου είδους, δείχνανε κάτι φωτογραφίες από αρχαία (Αιγυπτιακά? Ελληνικά?) «ελικοδρόμια» (?) ή «κοσμοδρόμια» (?) που η βάση τους είχε περίτεχνα σχέδια.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένη, αλλά δεν έχω ούτε ένα σχετικό βιβλίο. Αν κάποιος ξέρει σε τι αναφέρομαι ή έχει κάποια στοιχεία, ας μας διαφωτίσει.
Όσο για την περίπτωση των εξωγήινων πιο λογικό μου φαίνεται.....
Τώρα για τις φωτογραφίες από αρχαία «ελικοδρόμια» που η βάση τους είχε περίτεχνα σχέδια δεν το έχω ακούσει καν....αλήθεια σε ποιά εκπομπή τα είδες????Μήπως αναφέρεσαι στα τεράστια σχέδια στην Νότιο Αμερική???? ή στα ιερογλυφικά των Αιγυπτίων που απεικονίζουν σύγχρονα μεταφορικά μέσα όπως ελικόπτερα, αεροπλάνα, διαστημόπλοια....????
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ

..Learn to listen and you will learn to learn...
Δέν πρέπει να είναι δουλειά photoshop μόνο...
Άν είναι μπράβο...

Ο κύκλος τέλειος. Eυχαριστώ για την αφιέρωση
Edited by - ALOS on 20/08/2005 23:38:45

Sorry απο την Ostria άν το θέμα έχει ξεφύγει ολίγον
Sorry και απο μενα..

κέικ και ντόνατ...Απλά ήθελα κάτι πιο Ελληνικό...
quote:
Simply the best!!!!!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Τώρα για τις φωτογραφίες από αρχαία «ελικοδρόμια» που η βάση τους είχε περίτεχνα σχέδια δεν το έχω ακούσει καν....αλήθεια σε ποιά εκπομπή τα είδες????Μήπως αναφέρεσαι στα τεράστια σχέδια στην Νότιο Αμερική???? ή στα ιερογλυφικά των Αιγυπτίων που απεικονίζουν σύγχρονα μεταφορικά μέσα όπως ελικόπτερα, αεροπλάνα, διαστημόπλοια....????
Δυστυχώς, όπως είπα, δεν θυμάμαι τίποτα συγκεκριμένο. Πάνε χρόνια που είχα δει την εκπομπή και δεν θυμάμαι τίποτα. Για αυτό και είπα, αν ξέρει κάποιος, κάτι, ας μας το πει.
Εγώ ακόμα περιμένω τις πληροφορίες σου για το πως αποκωδικοποιούνται τα αγρογλυφικά.
Αναφέρθηκες σε συγκεκριμένες πληροφορίες που υποτίθεται φέρουν τα αγρογλυφικά:
quote:
Ώσπου λάβαμε απάντηση και μάλιστα πολύ νωρίτερα απο ότι περιμέναμε.....η απάντηση ήρθε μέσω των λεγόμενων crop circles που εμπεριέχωνταν οι ανάλογες απαντήσεις.....Το βιβλίο είχε μέσα και εικόνες...θα έχω τα μέσα να τις περάσω στον υπολογιστή σε καμιά δεκαπενταριά μέρες......
Πως τεκμηριώνεται ότι τα αγρογλυφικά είναι αυτό που λες παραπάνω;