- Αλλο ένα ενδιαφέρον crop cicle - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
![]()
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Εγώ ακόμα περιμένω τις πληροφορίες σου για το πως αποκωδικοποιούνται τα αγρογλυφικά.
Αναφέρθηκες σε συγκεκριμένες πληροφορίες που υποτίθεται φέρουν τα αγρογλυφικά
Πάλι τα ίδια......θα στο ξαναπώ τελευταία φορά γιατί ειλικρινά κουράστηκα να τα επαναλαμβανω....
τα αγρογλυφικά που λάβαμε σαν απάντηση αποκωδικοποιηθηκαν με το δυαδικό συστημα δηλαδή με την ίδια μορφή που εμείς στείλαμε τότε τό μύνημα άν και αυτό δεν είναι τεκμηρίωση τότε τί είναι...
Η πολύ απλά μια παρέα κάθισε και δημιούργησε μέσα σε μια νύχτα και σε δυαδικό σύστημα όχι μόνο το αγρογλυφικό αλλά και τις κωδικοποιημένες πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτά....
Και σου ξαναεπαλαμβάνω εαν γνωρίζεις κάτι παραπάνω γιατί δεν το μοιράζεσαι μαζί μας αλλά επαναλαμβάνεις τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις καταντώντας κουραστικός....????
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Πάλι τα ίδια......θα στο ξαναπώ τελευταία φορά γιατί ειλικρινά κουράστηκα να τα επαναλαμβανω....
τα αγρογλυφικά που λάβαμε σαν απάντηση αποκωδικοποιηθηκαν με το δυαδικό συστημα δηλαδή με την ίδια μορφή που εμείς στείλαμε τότε τό μύνημα άν και αυτό δεν είναι τεκμηρίωση τότε τί είναι...
Η πολύ απλά μια παρέα κάθισε και δημιούργησε μέσα σε μια νύχτα και σε δυαδικό σύστημα όχι μόνο το αγρογλυφικό αλλά και τις κωδικοποιημένες πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτά....
Ομολογώ ότι στην αρχή παρεξηγήθηκα λίγο με το ύφος της απάντησής σου. Προφανώς κάτι φταίει στον τρόπο με τον οποίο θέτω τις ερωτήσεις... ίσως δεν εκφράστηκα καλά και δεν έγινα κατανοητός. Λοιπόν θα προσπαθήσω άλλη μία φορά:
Ισχυρίζεσαι ότι κάποιοι αποκωδικοποίησαν τα αγρογλυφικά με τη χρήση του "δυαδικού συστήματος" και βάση αυτού έβγαλαν πολλά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
Η ερώτησή μου είναι απλη: ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που το έκαναν αυτό (την αποκωδικοποίηση), με ΠΟΙΟ τρόπο τα αποκωδικοποίησαν (ποιό ήταν το κλειδί, η φράση "δυαδικό σύστημα" δε λέει τίποτα από μόνη της), και ΠΟΥ δημοσιεύτηκε αυτή η σπουδαία μελέτη;
Με συγχωρείς για την επιμονή μου αλλά ισχυρίζεσαι κάτι πολύ εντυπωσιακό, και θα ήθελα περισότερες αποδείξεις.
αλλά μέχρι τώρα όλες οι ερωτήσεις σου δεν ήταν πολύ σαφείς και συχνά επαναλαμνανόμενες...
Επειδή πρόσβαση στο διαδίκτυο έχω απο την δουλειά και όχι απο το σπίτι δεν έχω μαζί το συγκεκριμένο βιβλίο...καταλαβαίνω την επιμονή σου για αποδείξεις και την συμερίζομαι πλήρως όσο για τα ερωτήματα σου
ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που το έκαναν:
Άν θυμάμαι καλά μελετητές που γνώριζαν και το μύνημα που αποστείλαμε και απλά τα συνδυάσανε...(δεν θυμάμαι αν το κοίταξαν και οι επιστήμονες που το έστειλαν...)
με ΠΟΙΟ τρόπο τα αποκωδικοποίησαν
(ποιό ήταν το κλειδί, η φράση "δυαδικό σύστημα" δε λέει τίποτα από μόνη της):
Θα επιμείνω και θα σου πώ με το δυαδικό σύστημα...δεν υπάρχει κάποιο κλειδί ή κάτι άλλο, το δυαδικό σύστημα απο μόνο του λέει πολλά και είναι το κλειδί της εν λόγω έρευνας...είναι η πρώτη και πιο απλή γλώσσα προγραμματισμου Η/Υ και συνάμα η πιό απλή μορφή μεταμόρφωσης ενός κειμένου(γράμματα) σε αριθμούς....
Παρακάτω σου παραθέτω ορισμένα Links για το τί είναι το δυαδικό σύστημα:
http://56gym-athin.att.sch.gr/projects/comp4.htm
http://zeus.it.uom.gr/pdp/project/mycomputer/intro/info/calculat.html
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2779
και ΠΟΥ δημοσιεύτηκε αυτή η σπουδαία μελέτη:
Ο Τίτλος του βιβλίου είναι στα αγγλικά και αν θυμάμαι καλά στα ελληνικά λέγεται "μορφές εξωγήινης επικοινωνίας" το είχα πάρει πρίν 2-3 χρόνια
είχα διαβάσει και σχετικό άρθρο στο περιοδικό Strange...αν αυτό σε βοηθά...τώρα στο διαδίκτυο δεν έχω βρεί κάτι σχετικό ακόμα ψάχνω...μόλις βρώ κάτι εννοείται ότι θα το παραθέσω....![]()
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι είναι το δυαδικό σύστημα αρίθμησης και επίσης γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι το να λες ότι μία πληροφορία είναι κωδικοποιημένη σε δυαδικό σύστημα αρίθμησης, είναι σα να λες ότι μία πληροφορία είναι κωδικοποιημένη με γράμματα του ελληνικού αλφάβητου. Αν δε γνωρίζεις με ποιό τρόπο έχει γίνει η κωδικοποίηση (ποιό είναι το κλειδί) δεν γνωρίζεις τίποτα.
Θα ψάξω για το βιβλίο και τους ερευνητές που αναφέρεις, αλλά εσένα δε σου κάνει εντύπωση, που τόσο σημαντικές πληροφορίες μένουν ξεχασμένες σε ένα βιβλίο; ούτε τους επιστήμονες δε συγκράτησε η μνήμη σου.
Ευχαριστώ για την υπομονή σου.
Ο όρος κωδικοποίηση έχει πολλές ερμηνείες, εγώ τον χρησιμοποίησα για την μετατροπή απο την γλώσσα των γραμμάτων σε αυτή των αριθμών και το αντίστροφο (απο την στιγμή που οι αριθμοί είναι ένα είδος κώδικα και επικοινωνίας ο όρος κωδικοποίηση στην προκειμένω περίπτωση μου φαίνεται ορθός)....και όχι ότι υπάρχει κάτι κωδικοποιημένο μέσα στο δυαδικό σύστημα που εκλάβαμε...ελπίζω να με έπιασες τώρα...
όσο για το αν μου κάνει εντύπωση, που τόσο σημαντικές πληροφορίες μένουν ξεχασμένες σε ένα βιβλίο, όχι γιατί δεν πιστεύω ότι έτσι απλά ξεχάστηκαν αλλά είτε μελετώνται ακόμα με η χωρίς κάποια συμπεράσματα ή αποδείχθηκαν παραμύθι(ποτέ δεν απέκλεισα κάτι τέτοιο αλλά απο την στιγμή που απλώς αναφέρθηκε η απάντηση και δεν διαψέυστηκε αυτό μου δίνει βάσιμες αποδείξεις ότι κάτι πάνε να βγάλουν απο την όλη υπόθεση!!)
Όσο για τους επιστήμονες νομίζω ότι την μελέτη μέχρι την αποστολή του μυνήματος την είχε αναλάβει ο Frank Drake μετά απο την απάντηση δεν αναφέρονται ονόματα ή ομάδες ατόμων....
Γιατί; δεν ξέρω....
Θα ήθελα πάντως αν μάθεις κάτι παραπάνω να το μοιραστείς μαζί μας όπως και ο καθένας που γνωρίζει το υπο συζήτηση θέμα αν είχε περισσότερες πληροφορίες θα με διαφώτιζε....
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
Το αγρογλυφικό (ένα και μοναδικό) στο οποίο αναφέρεσαι είναι το εξής:
http://www.cropcircleresearch.com/articles/arecibo.html
Αυτό είναι το μοναδικό σχήμα που έχει "αποκωδικοποιηθεί". Όλα τα άλλα παραμένουν ανερμήνευτα (αν θεωρήσουμε ότι είναι αληθινά, και έχουν κάποιο πληροφοριακό περιεχόμενο).
Προσωπικά, το συγκεκριμένο σχέδιο μου φαίνεται σαν μία φάρσα με πολύ χιούμορ, σα να το έκαναν φοιτητές αστρονομίας που εργάζονταν στο Arecibo.
Βρήκα και ένα site για UFO, στο οποίο γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο αγρογλυφικό. Και αυτοί το θεωρούν φάρσα και για καλούς λόγους:
http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmiccrops.htm
Πλάκα είχε...
Οποιοσδήποτε μπορεί να το αποκωδικοποιήσει (και κατασκευάσει) αν έχει μελετήσει το αρχικό σχέδιο του Drake, δεν ήταν και τίποτα πολύπλοκο.
Όσο για τους επιστήμονες νομίζω ότι την μελέτη μέχρι την αποστολή του μυνήματος την είχε αναλάβει ο Frank Drake μετά απο την απάντηση δεν αναφέρονται ονόματα ή ομάδες ατόμων....
Γιατί; δεν ξέρω.
Τώρα όσο για τις πληροφορίες που παράθεσες σε αυτές αναφερόμουν και απο ότι διάβασα τα συμπεράσματα σε κανένα απο τα δύο site δεν είναι κάθετα αρνητικά και αναφέρονται σε φάρσες αλλά αντιθέτως αφήνουν ένα ποσοστό αληθοφάνειας....σου παραθέτω τα συμπεράσματα των μελετητών που εσύ με παρέπεμψες:
Conclusion
Also lets consider that M13 is 25,000 light-years distant, which means that the message will not reach its target for another 250 centuries (unless of course the aliens managed to pick up the signal when they flew closer to Earth?) and you can start to see why we are highly sceptical that this message has come from outer space. Clearly, the crop circle can't be a response from any of M13's inhabitants; they haven't gotten the message yet. But what about a random, Milky Way star that might be in the "beam" of the Arecibo message? Couldn't they have overheard the transmission, and offered this clever carving in reply?
No.... The chances that it has hit another solar system in the 27 years since its broadcast are… one in 50,000, approximately. If you make the reasonable assumption that the aliens cannot travel faster than the speed of light, then they must lie within 13-1/2 light-years to have received this message and responded.
και μιλώντας για πιθανότητες δεν το βρίσκεις πιθανό ένας εξωγήινος πιο ανεπτυγμένος πολιτισμός απο εμάς όντως να ταξιδεύει γρηγορότερα απο την ταχύτητα του φωτός;;;
εδώ οι άνθρωποι κοντεύουν να το καταφέρουν θεωρητικά και θα σε παραπέμψω όχι σε ταχύτατα διαστημόπλοια αλλά στην κάμψη του χωροχρόνου(θεωρία Αινστάιν)!!!!
και στο δεύτερο κείμενο:
I haven't fully explained every discrepancy, merely because I'm deliberately keeping a couple of subtle aspects back so that we can ask for further explanation, should anyone claim it as a hoax.
I should point out at this point that the actual quality of the formation on the ground was remarkably good. However, it did appear to have been flattened in terms of a grid - ie. going across the formation and down the formation. The nearby 'face' formation was more elaborate in terms of the ground lay, as each individual circle appeared to have been swirled separately to the rest of the formation, indicated by a smooth swirl of crop around each circle, instead of being brushed across the formation, forming pathways between each circle.
However, both formations would represent an immense effort required in order to portray what we see in the field and from the air. To create either within the constraints of a few hours of darkness is extremely impressive irrespective of their origin; terrestrial or extra-terrestrial.
Θα σταθώ στην πρώτη και πρότελευταία πρόταση.....
Άμα εσύ θες να πιστέυεις ότι είναι φάρσα δικαίωμα σου θα μου επιτρέψεις όμως εγώ να κρατήσω τα στοιχεία και όχι τα σχόλια.....που ακόμη και τα σχόλια των συγγραφέων είναι διφορούμενα....πόσο μάλλον οι απόψεις επι του θέματος....
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
α) δεν αναφέρονται ονόματα επιστημόνων που ασχολήθηκαν με το αγρογλυφικό γιατί κανείς δε το πήρε στα σοβαρα.
β) φυσικά και μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις.
γ) μιάς και το ανέφερες παρεπιμπτόντος, η κάμψη του χωροχρόνου δεν είναι τόσο απλό θέμα. Μη κάνουμε τη κβαντική φυσική και τη σχετικότητα καραμέλα και πανάκεια.
δ) τέλος θέματος :)