ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΦΡΟΔΙΤΗ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/01/2004, 22:49:49
quote:

ΑNAΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ?
Η ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ.
ΠΟΛΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ 1Η ΜΑΡΤΗ, 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?
ΕΙΜΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ?
ΕΝΑ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ, ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΚΑΦΕ, Η ΚΑΥΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

GEORGE DΜέλος
31/01/2004, 02:19:29
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ(ΕΓΩ ΝΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΝΑ ΣΤΚΕΦΤΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

31/01/2004, 10:12:12
Αφροδίτη! δεν τίθεται θέμα για το εάν χωράς στην παρέα η όχι! Όλοι ανεξαιρέτως είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλιώς, θα γινότανε η πρόταση μέσο e.mail. οπότε…… έλα!!

Εξοπλίσου με humor γιατί όπως κατάλαβες, δεν θα την βγάλεις καθαρή δίχως αυτό!

Με τον Μάνο, τον George D και την Valnta γνωριζόμαστε ήδη. Τώρα το θέμα είναι πως θα μας γνωρίσεις και θα σε γνωρίσουμε Αφροδίτη…

Μια καλή λύση θα ήταν να χορεύουμε συρτάκι φορώντας στολές κατάδυσης και να ουρλιάζουμε σαν υστερικά κρατώντας καπνογόνα! (αλλά αυτό είναι κάπως επικίνδυνο μιας και υπάρχει ο κίνδυνος να μας μαζέψουν πριν καν μας δεις…..) άρα… τα της αναγνωρίσεως, τα αφήνω στους
υπόλοιπους εκλεκτούς της παρέας….. κάτι θα σκεφτούν…….

Αυτό μάλλον είναι το τελευταίο μου μήνυμα μέχρι την αυριανή συνάντηση. Οπότε θα τα πούμε εκεί!!!

Κυριακή (αύριο) 1 Φεβρουαρίου 14:00 το μεσημεράκι!!! Έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου!!!

Δεν είμαι εσωτεριστής

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 31/01/2004 10:20:46

31/01/2004, 10:28:06
καλημερα στην παρεουλα:))))))))))))))))))

αφροδιτη μας ,φυσικα και θελουμε να ερθεις,θα συμφωνησω με τον george d και τον EXE. :))))))))))

λοιπον μετα απο πολλες συναντησεις βλεμματων (ας παρουμε το παραδειγμα της mariline και εμου ,οπως επισης εμου και του george d),θα καταληξουμε στο συμπερασμα πως καποιον περιμενουμε...ε μετα ειναι απλα τα πραγματα....."εισαι απο το esoterica ;;;" αχαχχααααχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχχχαχαχαχχααχχααχαχχα...

οποτε αφροδιτη ,μην ανησυχεις ,εξω απο τον σταθμο ...μετα απο αρκετες συναντησεις βλεμματων ,θα γνωριστουμε χαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχααχααχαχααχααχχα

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

GEORGE DΜέλος
01/02/2004, 03:37:37
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΕΙΜΑΙ ΔΑΙΜΟΝΗΣΜΕΝΟΣ......ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

01/02/2004, 13:56:45
quote:

οποτε αφροδιτη ,μην ανησυχεις ,εξω απο τον σταθμο ...μετα απο αρκετες συναντησεις βλεμματων ,θα γνωριστουμε χαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχααχααχαχααχααχχα
-----
ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ...ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.
ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΛΥΠΑΜΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.
ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

01/02/2004, 21:10:19
ΑΦΡΟΔΙΤΗ :))))))

καταρχην να πω ενα ευχαριστω ,ειναι απεραντα λιγο ,στα παιδια που ηταν διπλα μου αποψε :)))))))))))))))))))))))))

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,μεχρι ρακο...ρακο..αααα..ρακομελια ηπιαμε,μυθους εξοντωσαμε,ονειρα κοινα ανακαλυψαμε, χαχαααχαχαχααχχααχα..δεν αστειευομαι.

ρωτησα καμια δεκαρια γυναικες ,που ισως πλησιαζαν την ομορφια σου...μα....νομιζαν οτι θα ειμαι επιδειξιας και εφευγαν χαααχχααχαααχαχαχααχχααχαχαχαχχααχαχαχα

πρεπει η να αλλαξεις ονομα η να αλλαξω τον τροπο που προσεγγιζω για να κανω ερωτηση χααχχααχααχααχαχχααχαχαχχααχ......ενταξει μη βαρατε ...ολες μαζι...ωχ...ουπς...αγνωστης τεχνολογιας ιπταμενη τσαντα....αουτς.....μη...μη...ωπα....εν..ενταξει...μ...μην...ααααα....θα αναρτω πανο με τ'ονομα σου...ναι...αιτς...με καταφερατε...θα αλλαξεις ονομ...εεεε...εννοω..θα ....ωχ τι ηταν αυτο ;;;;;....κατι ηταν...χαχαχααααχαχαχαααααχα

01/02/2004, 21:18:01
quote:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ :))))))

καταρχην να πω ενα ευχαριστω ,ειναι απεραντα λιγο ,στα παιδια που ηταν διπλα μου αποψε :)))))))))))))))))))))))))

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,μεχρι ρακο...ρακο..αααα..ρακομελια ηπιαμε,μυθους εξοντωσαμε,ονειρα κοινα ανακαλυψαμε, χαχαααχαχαχααχχααχα..δεν αστειευομαι.

ρωτησα καμια δεκαρια γυναικες ,που ισως πλησιαζαν την ομορφια σου...μα....νομιζαν οτι θα ειμαι επιδειξιας και εφευγαν χαααχχααχαααχαχαχααχχααχαχαχαχχααχαχαχα

πρεπει η να αλλαξεις ονομα η να αλλαξω τον τροπο που προσεγγιζω για να κανω ερωτηση χααχχααχααχααχαχχααχαχαχχααχ......ενταξει μη βαρατε ...ολες μαζι...ωχ...ουπς...αγνωστης τεχνολογιας ιπταμενη τσαντα....αουτς.....μη...μη...ωπα....εν..ενταξει...μ...μην...ααααα....θα αναρτω πανο με τ'ονομα σου...ναι...αιτς...με καταφερατε...θα αλλαξεις ονομ...εεεε...εννοω..θα ....ωχ τι ηταν αυτο ;;;;;....κατι ηταν...χαχαχααααχαχαχαααααχα

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

01/02/2004, 21:26:49
quote:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΝΟ, ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΑ QUOTE.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΥΛΟΓΙΑ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ...
ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ?

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

01/02/2004, 22:24:42

ιδεα του ΕΧΕ. ηταν ,εμενα δε μου αρεσει να πινω κρασι ,μπυριτσα μονο(,μεταφραση,παραγγειλα ρετσινα,που αρεσει υπερβολικα στον ΕΧΕ.)χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχαχααχχα

ωχ δε το γλυτωνω το ξυλο χααχχααχχαχααχχααχχαχα(μεταφραση,ξερω τι λεω)χαχαχαχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχχααχ

οσο για την ομορφια σου.....πιστευω οτι θα την κρινουν καλυτερα η καρδια και το ενστικτο σου.

καλο βραδακι,παω να ακουσω μουσικουλα,να ξαπλωσω και να κανω μαθηματα υπνοπαιδιας,για το "πως να προσεγγιζεται γυναικες" χαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχααχχααχχααχαχαχαχαχ

GEORGE DΜέλος
01/02/2004, 23:39:02

SORRY ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΠΙΝΑ ΜΠΥΡΕΣ.....
ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣΣΣ,ΠΙΝΩΩΩΩΩ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΠΡΕΙΣΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΒΑΝΔΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ....:)

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΥΡΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ`ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
ΜΑΝΟ,VALNTA,EXE(=ΣΑΤΥΡΟΙ)THANKS,

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΑΤΥΡΟ ΜΑΝΟ.ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ Ο ΚΥΡΡΡΡΡΑΝΩΜΑΛΟΣ
ΧΙΧΙΧΙΧΙ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

02/02/2004, 03:37:26
χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχααχαχ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ Ο ΚΥΡΡΡΡΡΑΝΩΜΑΛΟΣ
ΧΙΧΙΧΙΧΙ
χααχχαχαχααχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχ...ανοιχτο ηταν ,με την προφαση οτι ζεσταινομουν χααχαχαχαααχχαχαχαχαχααχαχχαχ

εκανα τοπικο μαυρισμα ,αλλα μαυρισα τοσο που δεν φαινοταν οτι ειχα το μαυρο παλτο απο πανω χαχαχααχχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχα

μα και εσυ ηδονοβλεψιας , καθοσουν και κοιταγες πως μαυριζω ...χχααχχαχααχαχχααχαχχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχχα

GEORGE DΜέλος
02/02/2004, 04:58:34
ΤΙΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ...ΕΕΕ...

ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΕΕΕ....ΚΥΡΡΡΡΑΝΩΜΑΛΕ

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΣ

ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑ ΠΟΥ........

ΤΣΟΥΠ......ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ......ΠΑΛΤΟ

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙ....ΚΥΡΡΡΑΝΩΜΑΛΕ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

scullyΜέλος
02/02/2004, 10:54:51
Από Αθήνα είστε παιδια...?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

02/02/2004, 12:08:39
scully :))))))))))))))))))

ωπα...george d ,μας πηρανε χαμπαρι οτι ειμαστε αθηναιοι χααχαχαχχααχαχαχααχαχαχχαααχαχαααχα
χαχαχααχαχαχ εσυ και το διεστραμμενο σου αντιηλιακο χααχχααχαχαχααχχααχααχαχαχαχαχ

scally μου ναι εγω απο ανατολικη αττικη και ο george d απο καπου...γυρω...ενδιαμεσα...παραλληλα...οπου δει να εχουν αναγκη απο κρεμες και λαδια...τρεχει ...χαχαχαχαχααχαχχαχαχααχαχαχχαχαααχ..εκει φτιανει το τσαντηρι του και οταν βλεπει ανθρωπους να προσπαθουν ,να συνεννοηθουν....τσουπ...τους πεταει το αντιηλιακο μπροστα τους χαχαχααχαχχαχαχαααχχααχχααχαχαχαχαχααχχα ,για να κανει καλυτερο ματι χαχαχααχαχαχαχαχααχχαχααχαχχαχαα

την καλημερα μου παιδια,να ειστε καλα:)))))))))))))))))))

02/02/2004, 15:01:18
quote:

scully :))))))))))))))))))

ωπα...george d ,μας πηρανε χαμπαρι οτι ειμαστε αθηναιοι

ΕΧΑΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ, ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΜΑΝΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΜΥΘΟΥΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...
ΑΠΟ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑ.?

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

02/02/2004, 15:16:26
Aχ Aφροδίτη τι μας έκανες!!! Πάλι καλά που δεν έφαγε κ ξύλο ο Mάνος μας, πήγαινε ο άνθρωπος σε κάθε μόνη γυναίκα που έβλεπε κ φόραγε κ εκείνη την καπαρντίνα των παρεξηγήσεων..Kατά τ'άλλα περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε, ήπιαμε, πήραμε κ δώρα κ συζητήσαμε κ καυτά θέματα όπως "Tί κάνουν οι Aνατολίτες;" E; τελικά τι κάνουν αυτές οι ψυχές; Kαλά;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

02/02/2004, 15:47:05
quote:

Aχ Aφροδίτη τι μας έκανες!!! Πάλι καλά που δεν έφαγε κ ξύλο ο Mάνος μας, πήγαινε ο άνθρωπος σε κάθε μόνη γυναίκα που έβλεπε κ φόραγε κ εκείνη την καπαρντίνα των παρεξηγήσεων..

ΕΧΑΣΑ... Την επόμενη φορά θα κάνω τα πάντα γιά να έρθω, θα σας προσφέρω και όμορφους ημιπολύτιμους λίθους. Κάνω συλλογή και στον ελεύθερο χρόνο κατασκευάζω κοσμήματα. Ερασιτεχνικά.
Του Μάνου θα του χαρίσω ροζ χαλαζία, μήπως ηρεμήσει λίγο.
Αν τον τοποθετήσει στην δεξιά τσέπη της μαύρης καπαρντίνας, θα είναι πιό ήσυχος.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

02/02/2004, 15:55:56
χμ.. είσαι πολύ γλυκιά αλλά... ο μόνος λίθος που θα μπορούσε να ηρεμήσει τον Mάνο,
θα ήταν κανάς ογκόλιθος στο Δόξα Πατρί...
Aλλιώς δεν το βλέπω. Aμα τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... Aσυγκράτητος, ασταμάτητος, duracel "όταν όλοι οι άλλοι έχουν σταματήσει αυτός συνεχίζει"κ συνεχίζει κ συνεχίζει....

*κ όντως.. έχασες! Eλπίζω να τα καταφέρεις την επόμενη φορά

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

GEORGE DΜέλος
02/02/2004, 20:06:08
"Tί κάνουν οι Aνατολίτες;" E; τελικά τι κάνουν αυτές οι ψυχές; Kαλά;

ΕΕΕ.....ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ(ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,..ΚΑΤΑΛΑΒΕ)

ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΩΝ

ΑΘΗΝΑΙΟΙ-ΠΕΙΡΑΙΟΤΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ-ΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ESOTERICA

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ :
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ , ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ....
ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ Ο ΚΥΡΡΡΑΝΩΜΑΛΟΣ

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ