ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΟΨΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΤΜΑ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/06/2004, 09:50:43
quote:
ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΤΙ" ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ + ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

Kαλημέρα!
Κάποιοι απ'ότι βλέπω το ξενύχτησαν πάλι... ξύνοντας νύχια στη δική μου πλάτη...
Λοιπόν έχουμε και λέμε και είναι το τελευταίο μήνυμα που σου απευθύνω:

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΩΠΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
ΠΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ...
ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ...
ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!!

Συγνώμη για το ύφος φίλοι μου αλλά δε μου αφήνει περιθώριο...
Και ο τελευταίος καταδικασμένος σε θάνατο φαντάζομαι έχει μια τελευταία ευχή: Nα κάνει ένα τσιγάρο αν είναι καπνιστής... ή να μάθει το λόγο που πήγε στη γκιλοτίνα αν δεν είναι...

quote:
ΜΙΛΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ /ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΧΑΙΔΕΜΑΤΑ ΣΤ'ΑΥΤΙΑ...

Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου τελικά?
Γιατί "Τάδε έφη Αβαλλον" πριν λίγο καιρό όταν της έστελνες προσβλητικά μηνύματα... Τι λες για το θεαματικό φινάλε του τόπικ να τα ανεβάσω και να δούνε κάποιοι ποιός είναι ποιός?
Να δούνε κάποιοι τι μου έγραψες και τι σου απάντησα...
Να δούνε ποιός κοπιάρει ποιόν όταν σου έλεγα ότι οι φίλοι δεν είναι για να χαϊδεύουν αυτιά...

Κάποτε σε ρώτησα πολύ ευγενικά και με σεβασμό ως συγγραφέας του τόπικ που ήσουν αν ήθελες να αποχωρήσω και θα το έκανα...(δεδομένης της προκατάλλειψή σου και της υποκειμενικότητας με την οποία αντιμετωπίζεις το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ γράφω...)
Σήμερα σου ζητώ να κάνεις το ίδιο...
Να δείξεις αξιοπρέπεια και να αποχωρίσεις με το κεφάλι ψηλά ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ...
Ακόμη και συ νομίζω μπορείς να το κάνεις αυτό...

"Τάδε έφη Avallon"
01/06/2004, 18:21:27
Kαι το χω πει ουκ ολιγες φορες
εδω εσω:
Ειναι αρετη να λες την αληθεια
μα ειναι αρετη και να μην την λες
εκει που δεν υπαρχουν αυτια να την
ακουσουν...
γι'αυτο σωπασε καλη μου Ατμα.
αν και δεν με πηρες τηλεφωνο ουτε μου εστειλες μηνυμα
για να σε υποστηριξω μιας και αναγκη δεν εχεις τσακιζεις
κοκκαλα οταν μιλας,θελω να σου πω οτι ο χειροτερος
εχθρος του ανθρωπου ειναι η αχαριστια...εδω εσω
εχω δει να ρουφανε ολημερις τα λογια και τα τοπικ
σου και τωρα πια μαλλον δεν εισαι χρησιμη...
αλλα φευγοντας θα σου προτεινα να σβησεις και ολα
τα μηνυματα σου...ετσι για να δουμε τον βαθμο
αναπηριας που θα διεπει το εσωτερικα μετα...πνευματικης εννοειται...

steelspring...εσυ δεν εφυγες φιλε;
εδω εισαι ακομα;αφου το τοπικ ειναι
κωμωδια...θελεις να σου πω για κωμωδια;

κωμωδια ειναι στον καθενα που μπαινει
να λες κοιτα τι ειπε ο Ryche....
που δεν καταλαβαινει απο φιλοσοφια...
μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα;
και με τον Ryche δεν μιλησε κανεις
και ας ηταν εδω και ας προσπαθησε
πολλες φορες να εξηγησει τι σημαινουν
αυτα που γραφει...

αλλα οχι οτι και να εγραψε,οτι και
να ειπε οτι και να εξηγησε
προσπεραστηκε απ'ολους...
το μονο χρησιμο ηταν αυτο
που ερεθιζε τα αυτακια σας
και σ'αυτο μεινατε...
και ας προσπαθησα να προχωρησω
το θεμα...με τα λιγα που ξερω απο προσωπικη εμπειρια.
αυτο ειναι φιλε μου κωμωδια...
κωμωδια ειναι οτι ο φιλος 1900 ειπε οτι ειπε για να με υποστηριξει.
γιατι μαλλον απαγορευεται να εχεις μια αποψη που απλα συντηχει
με καποιον αλλο...αυτο ειναι κωμωδια.
steelspring κωμωδια στην τελικη ειναι να μην καταλαβαινεις
οτι εχεις και εσυ ρολο σ'αυτην...

τουλαχιστον ο Φωσχυτος φαινεται ξεκαθαρα οτι μας δουλευει ολους
και καλα κανει...ανατρεπει πιο πολλα τελικα απο αυτα που προσπαθησα
να ανατρεψω εγω...και επειδη τον γνωριζω προσωπικα...ετσι κανει σε ολα...και τον συγχαιρω γι αυτο...γιατι κατεθεσε την φιλοσοφικη του αποψη για την ζωη πιο πρακτικα απ'ολους μας...επαιξε μαζι μας...και αυτο κανει παντου...και τι ειναι η φιλοσοφια αν δεν ειναι ανατροπη;

φιλη Αvallon μια ερωτηση:
αληθεια γιατι ανοιξες το θεμα;
Για να κριθουμε για τον τροπο που καταθετουμε την αποψη μας;
Για να μιλησουμε για την ΔΙΚΗ μας φιλοσοφια;
Για να σχολιασουμε απλα το ποσο αρμονικοι
ειμαστε με τα παντα και τετοια μελια...;
για την θεωρια της εξελιξης...;
ή για αλλους λογους;

νομιζω παντως οτι το θεμα δεν χαλασε μιας
και ο καθενας μεχρι τωρα συνομιλουσε μονος του
κρινοντρας αλλους...ας δουμε αν θα φτιαξει παρακατω...

και ας απαντησω τωρα και σε ενα ερωτημα σου ετσι για να προχωρησουμε.

quote:
Εχουμε λοιπόν το θάρρος να πούμε, να ομολογήσουμε τι είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε ζωντανοί?

Είναι ο Ερωτας?
- η Αγάπη?
- η Αδρεναλίνη?

Εμενα προσωπικα η ιδια η υπαρξη ειναι μια υδονη και θα προσθετα στον
παραπανω καταλογο το μισος,τον πολεμο(εστω και στον διαλογο)και πολλα
αλλα...βασικα δεν ειναι αυτα τα ιδια τα αισθηματα που με κανουν να νιωθω ζωντανος...αλλα οι δυναμεις που τα διεπουν και οι στενες σχεσεις που αναπτυσσονται και αλληλοεπιδρουν στο πεδιο του κοσμου μου...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

steelspringΜέλος
01/06/2004, 19:02:24
Πράγματι δεν ήθελα να επιστρέψω , αλλά ας μην το βλέπουμε έτσι.
Έπρεπε να γίνει έτσι γιατί η ΟΝΤΟΤΗΤΑ μου ταυτίστηκε με την συμπαντική νομοτέλεια για να βιώσω επιστροφή στον κωμικό μου ρόλο.

01/06/2004, 21:53:13
quote:
φιλη Αvallon μια ερωτηση:
αληθεια γιατι ανοιξες το θεμα;
Για να κριθουμε για τον τροπο που καταθετουμε την αποψη μας;
Για να μιλησουμε για την ΔΙΚΗ μας φιλοσοφια;
Για να σχολιασουμε απλα το ποσο αρμονικοι
ειμαστε με τα παντα και τετοια μελια...;
για την θεωρια της εξελιξης...;
ή για αλλους λογους;

Αγαπητέ ryche...
Συνηθίζεις να ρωτάς το συγγραφέα του κάθε θέματος γιατί το άνοιξε?
Συνηθίζεις να ρωτάς το συγγραφέα του θέματος γιατί το άνοιξε αφού έχεις καταθέσει καμμιά δεκαριά μηνύματα και μετά από τόσες σελίδες?
Συνηθίζεις να γράφεις πρώτα για ένα θέμα και μετά να ρωτάς?
ή συνηθίζεις να κάνεις τον αντίλαλο της Ατμα?(γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες που ανέπτυσσες το θέμα δεν είχες τέτοιου είδους απορίες...)

Στην τελική αν εσύ αισθάνεσαι άσχημα εδώ μέσα...
ότι δηλαδή σε κατακρίναμε,
σε προσβάλλαμε,
αν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε "εχθρούς" και όχι ανάμεσα σε φίλους που απλά θέλουν να συνδιαλέγονται δεν έχεις παρά να γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτό το τόπικ... Δε θα σε παρεξηγήσω...
Εσύ δεν έχεις ποτέ καθίσει με την παρέα σου την ώρα που πίνετε τον καφέ σας ή το ποτό σας να κάνετε αυτή τη συζήτηση?
Τι είναι αυτό που σε "φτιάχνει"? Τι είναι αυτό που σε τρελλαίνει ρε φίλε? Τι είναι αυτό που σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός?
Απλά πράγματα!
Απλές ερωτήσεις που κάνουμε με φίλους...
Τώρα που βρήκες εσύ το κακό...μάλλον ξέρει καλύτερα η φίλη σου...

"Τάδε έφη Avallon"
01/06/2004, 23:47:19
στην πραγματικοτητα το μονο που
μπορειτε να κανετε ειναι να με
προσπερασετε αντε και το πολυ
να με κατηγορισετε για αντιλαλο...

γιατι μου λες

quote:
Εσύ δεν έχεις ποτέ καθίσει με την παρέα σου την ώρα που πίνετε τον καφέ σας ή το ποτό σας να κάνετε αυτή τη συζήτηση?
Τι είναι αυτό που σε "φτιάχνει"? Τι είναι αυτό που σε τρελλαίνει ρε φίλε? Τι είναι αυτό που σε κάνει να νοιώθεις ζωντανός?
Απλά πράγματα!
Απλές ερωτήσεις που κάνουμε με φίλους...
Τώρα που βρήκες εσύ το κακό...μάλλον ξέρει καλύτερα η φίλη σου.

ναι ισως ξερει καλυτερα εκεινη...
εγω δεν μιλησα για κακο απλα σε ρωτησα...
και εσυ μαλλον βλεπεις μονο με τον φακο μονο
μιας και απο οτι εγραψα απο το προηγουμενο
μηνυμα παλι μονο ενα πραγμα ειδες...αλλωστε
αυτο κανει η δεσμη φωτος...δειχνει ελαχιστη αληθεια...
ολη την αλλη την αφηνει στο σκοταδι.

τσαμπα μαλλον εγραψα οτι εγραψα μεχρι τωρα
μιας και ενω σου δειχνω την προθεση μου
να συνεχισω να γραφω και ηδη απαντησα για
αρχη στην ερωτηση σου συνεχιζεις να ρωτας εμενα
που ηδη απαντησα ενα μηνυμα πιο πριν!

αληθεια "φιλοι μου" δεν βλεπετε;

quote:
Εμενα προσωπικα η ιδια η υπαρξη ειναι μια υδονη και θα προσθετα στον
παραπανω καταλογο το μισος,τον πολεμο(εστω και στον διαλογο)και πολλα
αλλα...βασικα δεν ειναι αυτα τα ιδια τα αισθηματα που με κανουν να νιωθω ζωντανος...αλλα οι δυναμεις που τα διεπουν και οι στενες σχεσεις που αναπτυσσονται και αλληλοεπιδρουν στο πεδιο του κοσμου μου...

να το γραψω ξανα;μετα απο ποσες φορες δεχεστε
οτι η απαντηση μετραει ως απαντηση;
αχ βρε Avallon ξερεις να διακρινεις τελεια τους
φιλους μου αλλα δεν ξερεις να βλεπεις Εμενα...
τελος παντων...
ετσι για να σε ευχαριστησω και να σε δικαιωσω...
ακου αυτο.
ειναι και εμενα ο γενεθλιος μηνας μου...

φιλε steelspring...
δεν χρειαζεται να φυγει κανεις...
εγω λεω να μου μεινουμε εδω
και να μην απαντας σε τιποτα απο οσα
λεω...αλλα να ρωτας τους αλλους
την γνωμη τους για τα δικα μου λογια...
μακαρι να μπορουσαμε να παιξουμε κωμωδια
αυτο θα σημαινε οτι μπορουμε και να παιξουμε
τραγωδια...αλλα ειπαμε μακρια απο την Ποιηση...

αντε μακια...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

02/06/2004, 03:17:52
quote:
Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου τελικά?

αν βγαλεις καποιο μειλ προσπαθησε να ειναι εκεινο που σου εξηγω τι ακιρβως συβαινει επειδη σου εστειλα πολλα μειλ επιεξηγηματικα και παρολα αυτα εσυ συνεχισες την ιδια σταση εσω κανοντας της παλαβη για τις επξηγησεις.αν θεωρεις οτι σε κατηγορησα σε κατι ειναι οσα ακριβως παρατηρω το γεγονος να ομολογηθουν δεν ειναι απο μενα αλλα απο σενα.
θεωρω πως αυτη που θα επρεπε να αποχωρησει αποχωρησε ηδη και αν ΔΕΝ το αταλαβες καμμια μας δεν φευγει.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΑ ΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙΜ ΑΖΙ ΜΟΥ/ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΣΕ ΠΡΙΝ
ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ΩΣ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΝΑΙ! ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΕΣΕΝΑ.
ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΕΔΩ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕ ΣΠΟΥ ΕΘΕΣΑ/ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ;

ΤΩΡΑ ΠΕΣΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ/ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ>>ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ:)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ
ΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΠΙΚ...
ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....
ΑΥΤΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩΝΟΙΩΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑΜΕΝΑ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ 'ΒΓΑΛΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ...'
ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΑΡΚΕΤΑ...ΒΟΗΘΑΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.-
ΠΟΣΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΑΛΛΑΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;
ΠΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΨΙΛΑΦΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ "ΔΟΥΝ"
ΑΠΕΝΑΝΤΙ;

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ;

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ>>>ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΣΥ!
ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ>>ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ>>>
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ>>>ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΑΡ.-

ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ Ν' ΑΦΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΠΩΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΦΕΘΗΚΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΧΑΜΗΛΑ/ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!...ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΣΑΚΡΑ IF KNOW THE COLOREDWHEELS:)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΒΑΛΛΟΝ :)
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗ ΧΑΝΤΡΑ ΜΟΥ:)
(ΟΥΠΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ!_!)

Technoshamanism
02/06/2004, 10:07:48
quote:
αν βγαλεις καποιο μειλ προσπαθησε να ειναι εκεινο που σου εξηγω τι ακιρβως συβαινει επειδη σου εστειλα πολλα μειλ επιεξηγηματικα και παρολα αυτα εσυ συνεχισες την ιδια σταση εσω κανοντας της παλαβη για τις επξηγησεις.αν θεωρεις οτι σε κατηγορησα σε κατι ειναι οσα ακριβως παρατηρω το γεγονος να ομολογηθουν δεν ειναι απο μενα αλλα απο σενα.

Πρώτον δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο...

Δεύτερον επεξηγηματικά μηνύματα δεν υπήρξαν... μόνο παραλογισμοί και πολλές μα πάρα πολλές προσβολλές οι οποίες ωχριούν μπροστά σε αυτά που μου έσουρες εδώ ...

Γι'αυτό το λόγο σου είπα ότι αυτά που σου λέω να προσέχεις στον τρόπο που εκφράζεσαι και πολλές φορές είναι προσβλητικός για άλλους ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ... γιατί οι πραγματικοί φίλοι δε θέλουν να σε βλέπουν να ξεκατινιάζεσαι και να ρίχνεις το επίπεδό σου... ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ...
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

quote:
ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΑ ΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ.

Θεώρησα δεδομένο την ευγενική αυτή κίνηση από μέρους σου!
Λάθος μου!
quote:
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙΜ ΑΖΙ ΜΟΥ/ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΣΕ ΠΡΙΝ
ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

Αυτό τώρα είναι απόσπασπα από το DREAMLAND?
Για να ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
quote:
ΤΩΡΑ ΠΕΣΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΠΕΣΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ/ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ>>ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ:)

Eίδες γλυκιά μου που εκτός από υποκειμενική και προκατειλημένη απέναντί μου είσαι ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ...Διάβασε το μήνυμα ξανά ΜΠΑΣ και καταλάβεις...

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΠΙΚ (Ξ Ε Ρ Ο Ν Τ Α Σ ΠΌΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ)HMOYN EΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ...
Περίεργο είναι OXI ότι τελικά δε διάβασες σωστά αυτό που έγραψα αλλά και ότι έχεις διαγράψει το αληθές γεγονός από τη μνήμη σου...

quote:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Tώρα εγώ είμαι που περιμένω απάντηση (Αν είσαι σε θέση να δώσεις έστω και για μια φορά μια ευθύ απάντηση...)

- Που σε αντέγραψα...

- Τι είναι αυτό που σου έχω κάνει...(εκτός από το ότι πάω κόντρα στο ρέμα...αν τώρα το ρέμα είσαι συ σε κάποιες περιπτώσεις...nothing personal my dear...το έχω ξαναπεί...σε κάποιες άλλες περιπτώσεις το ρέμα μπορεί να μην είσαι εσύ να'ναι ο steelspring ή ο ΑΙΟΝ...δε χαρίζομαι... όταν έχω αντίθετη άποψη απλά τη λέω...)
και τέλος

- Ποιά μύγα σε τσίμπησε ξαφνικά σε αυτό το τόπικ ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και άρχισες τις υστερίες... Η δικαιολογία της προσβολλής "δεν πιάνει" βρες κάτι άλλο μια και δεν είπα τίποτα παραπάνω από οτι είπε ο φίλος μας ο Ράμογλου...

Aν δεν πάρω σαφείς απαντήσεις για μένα παύεις να υπάρχεις και απλά σε προσπερνώ... Εκανα ήδη αρκετή πρακτική εξάσκηση στο θέμα του Σάκη όταν απέφυγα έντεχνα όλα τα δηλητηριώδη βέλη σου χωρίς να σου απαντήσω...Τώρα όμως που το σκέφτομαι ίσως είναι αυτό που σε πείραξε...

"Τάδε έφη Avallon"
02/06/2004, 11:35:47
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πειράξει μερικούς αυτό το θέμα. Εγώ το θεωρώ πολύ πιό ενδιαφέρον από πολλά άλλα, και αντί να λέει ο καθένας την δική του προσωπική άποψη και να γίνεται μία επικοδομητική συζήτηση πάνω σε αυτές τις απόψεις, αναλωνόμαστε πάλι στην κριτική των απόψεων των φιλοσόφων και στην κριτική της ίδιας της φιλοσοφίας. Και όταν πάμε να γίνουμε πιό προσωπικοί, τότε αρχίζουν οι "αφορισμοί" και τελικά μπαίνουμε στην διαδικασία "τίνος το χέρι είναι το πάνω-πάνω".

Αυτή η αδυναμία να φανούμε καλύτεροι μειώνοντας τους άλλους, δείχνει ότι είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο αυτογνωσίας. Αυτό πιστεύω. Οτι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αν ποτέ αποφασίσουμε να μπούμε στην πραγματική διαδικασία της αυτογνωσίας και του πιό ρεαλιστικού αυτοπροσδιορισμού μας.

Αυτό το θέμα, κάτω από σωστές προϋποθέσεις συζήτησης και μακριά από εκχυδαϊσμούς, θα μπορούσε να μας βοηθήσει να αφαιρέσουμε το φανταστικό
ή φαντασιωτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο έχουμε τοποθετήσει τον εαυτό μας, να ρίξουμε το βάθρο πάνω στο οποίο τον έχουμε ανεβάσει και να δούμε την "γυμνή" αλήθεια μας.
Ετσι η προσωπική μας φιλοσοφία, είτε θα γκρεμιστεί μαζί με όλα τα φαντασιακά στοιχεία που έχουμε δημιουργήσει για μας, είτε θα μπει σε μια πιό σταθερή και αποτελεσματική βάση και θα πάψει να λειτουργεί ως ευχολόγιο αλλά θα γίνει μέρος της καθημερινής μας πραγματικότητας.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

02/06/2004, 12:16:54
Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτά που έγραψα ισχύουν πρώτα-πρώτα για μένα. Οταν κάθησα να γράψω την προσωπική μου "φιλοσοφία" ανακάλυψα ότι ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά που έγραψα ως "αρχές που διέπουν την ζωή μου" δεν είναι τίποτε άλλο από "ευχολόγια" ή και αναλήθειες, εφ όσον πρακτικά δεν βαδίζω πάνω σε αυτά τα χνάρια, παρά εν μέρει και περιστασιακά.

Γι αυτό και πιστεύω ότι η επαφή με τους άλλους ανθρώπους (ειδικά τους άγνωστους ή τους ελάχιστα γνωστούς που σε πλησιάζουν ανιδιοτελώς), μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Η γνώμη τους για μας είναι συνήθως πιό αδογμάτιστη από αυτή που έχουμε εμείς για τον εαυτό μας.
Αλλά και από την γνώμη αρκετών φίλων-κολλητών, οι οποίοι είτε σε πλησιάζουν ιδιοτελώς, είτε αποφεύγουν να σε κρίνουν επειδή σε γνωρίζουν και σε αγαπούν και γνωρίζουν τις δικαιολογίες που χρησιμοποιείς και εσύ ο ίδιος, για να αποφύγεις τελικά να δεις και να διορθώσεις τα λάθη και τις αδυναμίες σου.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Just_A_ManΜέλος
02/06/2004, 12:46:54
quote:

Γι αυτό και πιστεύω ότι η επαφή με τους άλλους ανθρώπους(ειδικά τους άγνωστους ή τους ελάχιστα γνωστούς που σε πλησιάζουν ανιδιοτελώς), μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

++++++

Με αγαθή Αγάπη 7Χ7,

just a man