- O ΠΙΘΗΚΟΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Bγήκαμε από τον πίθηκο έτσι πρέπει να πηγαίνουμε τουλάχιστον μια φορά τη μέρα στο ζωολογικό κήπο και να δείνουμε μια μπανάνα σε κάθε πίθηκο.
Είναι ηθικό χρέος!
-
Κύριοι και κυρίες συντονιστές,μήπως,λέω μήπως, πρέπει να μεταφερθεί στο
''Απόψεις'' ή στο ''αχλαδότυρο''?
Άνέλυσε καλό μου λιγάκι αυτό το ηθικό χρέος που λες,μπας και καταλάβω που τελικά ανήκει το θέμα...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μάλλον φίλε μου σε λάθος χώρο διάλεξες να συμμετάσχης , υπάρχουν άλλωστε ένα σωρό άλλα sites μέ χιούμορ και ανέκδοτα που ίσως να πληρούν καλύτερα τις προτιμήσεις σου .
Αν κάνεις τον κόπο να επισκεφθής και τα υπόλοιπα Forums θα διαπιστώσης ότι εκτός από την αντιπαράθεση μεταξύ Χριστιανών και Εθνικών υπάρχουν πάρα πολλά άλλα θέματα Εσωτερισμού , Ιστορίας , Γνώσεως και Αναζήτησης που έστω και αν διαφωνήσεις με ορισμένα από αυτά , σίγουρα θα σου διευρύνουν τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα σου πέρα από το γαστρεντερικό μας σύστημα και τον Δαρβινισμό .
Φιλικότατα Sesostris .
Ο Πίθηκος ζει για να τρώει, ενώ ο πνευματικός άνθρωπος τρώει για να ζει, καθώς έχει περισσότερα πράγματα να κάνει…

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
quote:
Είναι ηθικό χρέος!
Και μεγάλο μάλιστα!
Φαντάσου πόσα πρέπει να ξοδεύουμε κάθε μέρα, για να είμαστε συνεπείς με τις μπανάνες μας...
Φίλε 50cent
εκτός από αυτό το μικρό κοάν, το θέμα που άνοιξες έχει όντως κάποιο νόημα σχετικό με τη θεματική κατηγορία της .-= ΣΟΦΙΑΣ =-., ή έχει δίκιο η Ελευθερία που προτείνει να φιλοξενηθεί στο μπανανότυρ...εχμ...αχλαδότυρο;
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Κάτω Πάυλας
quote:
Bγήκαμε από τον πίθηκο έτσι πρέπει να πηγαίνουμε τουλάχιστον μια φορά τη μέρα στο ζωολογικό κήπο και να δείνουμε μια μπανάνα σε κάθε πίθηκο.
Είναι ηθικό χρέος!
Δε "βγήκαμε" απο τον πίθηκο. Δεν είμαστε κάτι σα...μπαμπούσκες
Εξελιχθήκαμε (το πιθανότερο στη θάλασσα, γι' αυτό και το άτριχο του σώματος και το παχουλό-σε σχέση με άλλους έμβιους οργανισμούς-για περισσότερα πάνω σε αυτό Η Θεωρία του Υδρόβιου Πιθήκου>>)
Μάλλον θα πρέπει να μάθουμε στον πίθηκο να χειρίζεται Ηλ. Υπολογιστή για να...βγάζει παραπάνω λεφτά για μας
Καλώς όρισες σου είπα? Όχι. Καλώς όρισες λοιπόν

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
Άκου προσβάλαμε τη θρησκεία του Παύλα,
Γιατί χρυσό μου πήγες και έγραψες αυτή τη θεωρία ότι καταγόμαστε από την μπανάνα?
Ορίστε τώρα,προσυλήτισες νέα μέλη.
Μπαίνουν, και πέφτουν κατευθείαν σε εκείνο το μήνυμά σου.
Δεν εξηγείται διαφορετικά.
Χμ το μπανατότυρο χάλια μου φαίνεται.
Ενώ το μπανανοσοκολατοκουβερτούρα...
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΦΙΛΕ 50cent ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΑΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ) ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
http://www.esoterica.gr/forums/forum.asp?FORUM_ID=23
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
quote:
Είναι ηθικό χρέος!-
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ Reptilesalonica kai AVATARGR , ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ "ΜΕΤΑΞΥ ΤΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ".... κυριε ADMIN...που ειστε καλε????![]()
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΗΚΟ????
ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΗΚΟ???? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ???
ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΟΥ!!!
Παει ο μισθος μου.....
Και αυτα τα ερημα τα πιθηκια????![]()
![]()
Απο δυσεντερια θα πανε!!!![]()
![]()
quote:
Είναι ηθικό χρέος!
Αυτό είναι τελετή και πρέπει να γίνεται με την συνοδεία κάποιων κεριών, αλλά είναι μυστικό μόνο για τα παλιά μέλη στο club των πυθικηστών,
ζήτω οι μπανάνεεεεεεεςςςς
Κάτω Πάυλας

Επίσης καθώς δεν νομίζω πως υφίσταται κάποιος λόγος περαιτέρω ύπαρξης του παρόντος Θέματος, απενεργοποιείται και αυτό...
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------