- Ερωτική Εξάρτηση - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πως να αντιμετωπίζω μια ερωτική εξάρτηση η οποία κρατάει πλέον 3 χρόνια, ώρες ώρες είναι αμοιβαίο και άλλες φορές, όπως αυτόν τον καιρό, είναι μονόπλευρο και με ρίχνει τόσο βαθιά που νομίζω ότι δεν μπρορώ να σηκωθώ.
Είμαι θετικό άτομο γενικά, αλλά εκεί την έχω πατήσει. Εχω κάνει άπειρες προσπάθειες να αποχωρίσω και αναρωτιέμαι εάν είναι η χημεία που με κρατάει κολλημένη σ'αυτό το άτομο, ο πληγωμένος εγωισμός μου....
Υπάρχει άλλος που το έχω ζήσει, που το έχει ξεπεράσει?
Πρέπει πράγματι να σε ταλαιπωρεί πολύ αυτή η ερωτική εξάρτηση, αφού την διάλεξες σαν πρώτο θέμα κατά την είσοδό σου στα φόρουμ!
Για να επικαλεστείς φαντάζομαι τη Σοφία μας, αφού το τόπικ το άνοιξες στα φόρουμ με τη σχετική θεματολογία (Η ΣΟΦΙΑ).
Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, να ρίξεις μία ματιά στα θέματα που υπάρχουν, να εντοπίσεις ποια από αυτά ανταποκρίνονται περισσότερο στα ενδιαφέροντά σου, και είναι πολύ πιθανό τελικά να ερωτευτείς το site αυτό, και να απελευθερωθείς από την ερωτική εξάρτηση. ![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί βέβαια και όχι, πάντως κάτι καλό σίγουρα βγαίνει πάντα από τις συζητήσεις...
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Καλή συμμετοχή στις συζητήσεις μας! (... και ελπίζω να συμβάλεις και σε αυτές που αποτελούν την ουσία των Forums, δηλαδή αυτές που ασχολούνται με την Εσωτερική Αναζήτηση και την Μεταφυσική Έρευνα - αλλά αφού βρίσκεσαι εδώ μάλλον έτσι θα γίνει
).
Κατά τ'άλλα, το θέμα αυτό που άνοιξες μεταφέρεται στο Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" από την αρχική του θέση (.-= Η ΣΟΦΙΑ =-.).
Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε παρακαλώ για να διαβάσεις τις περιγραφές των διαφόρων χώρων Συζήτησης - και της Ειδικής Θεματολογίας αλλά και της Γενικής.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
δεν γνωρίζω ποσο χρονών είσαι αλλα υποθέτω οτι είσαι μική ή το αγόρι ήταν η πρώτη σου αλήθινη αγάπη. Αμα ειναι και τα δύο...ακομα χειρότερο. :)
Εχω περάσει απο την ιδια κατασταση οταν ημουν κοιτα να δεις...
ειχα σχέση μια μια κοπελια 2 χρονια, την Α., ειχα κολλήσει γιατι ηταν η πρώτη μου αγάπη. Πίστευα οτι θα περάσουμε μαζι το υπόλοιπο τησ ζωής μας. Μετα απο δύο χρονια μου ειπε οτι θελει να τα χαλάσουμε. Πίστευα οτι ηταν το τελος του κόσμου, και οτι δεν θα συναντήσω καμία αλλη που να αγαπήσω τόσο.
ακολούθησαν καποιες σχέσεις αλλα τίποτα σημαντικό, στον νου μου είχα πάντα στην Α.
οι φίλοι μου λεγανε οτι ο χρονος ειναι ο καλύτερος γιατρός, και είναι αλήθεια. ειναι συμαντικο να εχέις ενα-δύο άτομα στα οποιά μπορείς να στηριχτείς.
Ασε τον εαυτό σου ελεύθερο και ζήσε την ζωή σου. αμα εχείς καποιές όμορφες εμπειρίες, κράτησετες.
Αυτό εκανα και εγώ, μετα απο 2 χρόνια γνώρισα ενα καταπληκτικό κορίτσι και σε ένα πάρτυ. τα φτιάξαμε μετά απο 1 μήνα και ειμστε ηδη στον τρίτο χρόνο.
Λοιπον δεν χερω αμα σε βοηθησα καθόλου, αλλα αυτο πού θέλω να σου πω είναι οτι, μην αφήνεις τον εαυτό σου. Η ζωή ειναι παρα πολυ όμορφη και μικρή. Δεν πιστεύω ότι ειναι ο πληγωμένος εγωισμός σου και χαιρομαί οτι εισαι θετικό άτομο. θα δεις οτι θα περάσει ο καιρός και θα κοιτας πίσω και θα γελάς.
θάνος
ΑΝΤΕ ΛΟΙΟΠΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ!!!!!!
ΕΕΕΕ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ!
ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ? ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ!
respect
Για να χαρακτηρίζεις αυτή τη σχέση ώς εξάρτηση σίγουρα θα έχει μέσα της και αυτοκαταστροφικά στοιχεία.Όταν μια σχέση μας προκαλεί πόνο και εντούτοις παραμένουμε σε αυτήν τότε να ξέρεις οτι εμείς επιλέγουμε τον πόνο αυτόν γιατί αποκομίζουμε οφέλη.Για παράδειγμα και μόνο η θυματοποιήση μας και η εξαθλίωση μας σε μια τυρανική σχέση ,μας κάνει πιο συμπαθείς σε υποψήφιους παρηγορητές ή σωτήρες και αν έχουμε ανάγκη απο τέτοιου είδους συναναστροφές τότε η ερωτική εξάρτηση είναι ένα πολύ ωραίο μέσο για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
respect
ολα με την σειρα δεν κανουμε σεξ και μετα ερωτευομαστε
ακομα και η σαρκικη εξαρτηση ερχεται μετα το σεξ δεν γινεται να εξαρτηθεις σε κατι που ακομα δεν δοκιμασες
μπορει να υπαρξει και ερωτικη εξαρτηση χωρις να υπαρχει σεξ αλλα πρωτα πρεπει να ερωτευτεις για να μπεις μετα στο τρυπακι της εξαρτησης
χλωμο λετε?
οπως επισης μπορει να υπαρξει σαρκικη εξαρτηση χωρις ερωτα αλλα παλι για να εξαρτηθουμε πρεπει πρωτα να δοκιμασουμε
ο τελειος συνδιασμος ερχεται μονο στην περιπτωση που και τα δυο ατομα εχουν εξαρτηθει το ιδιο αν εγω πχ εχω εξαρτηθει σαρκικα και η συντροφος μου ερωτικα θα εχουμε τον τελειο συνδιασμο της αποτυχιας
ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικες αποψεις που βγηκαν εμπειρικα
ετσι λοιπον αλλα ατομα αλλες εμπειριες αλλες αποψεις γιαυτο δεν ειναι αναγκη να με στολισει καποιος με διαφορετικη αποψη πανω στο θεμα
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
"Γιατί τον αγαπάς αφού πληγώθηκες;"
και εγώ του είπα μέσα απ' το αναφηλιτό μου:
"Για την αγάπη θεέ μου εσύ σταυρώθηκες".
---------------------------------------------
Αν αισθανθείς τα όνειρα σου να χάνονται,
τις ελπίδες σου να γκρεμίζονται,
τον άνθρωπο που πίστεψες και αγάπησες ότι σε πρόδοσε,
μην απελπιστείς.
Ήρωας δεν είναι αυτός που κερδίζει την μάχη
αλλά αυτός που κρύβει τον πόνο του σε ένα χαμόγελο και συνεχίζει μπροστά.
----------------------------------------------
Στάσου δυνατή στην κακία του κόσμου,
στάσου δυνατή και πίστεψε σε σένα.
Πολλές φορές χρειάστηκες βοήθεια
μα δεν το είπες ποτέ σε κανένα.
Κι αν τα πόδια σου,
στη λάσπη της κοινωνίας βουλιάξουν
κι αν τα χείλη σου,
θέλουν άπειρες φορές να ουρλιάξουν.
Κι αν τα χέρια σου,
θέλουν να προσφέρουν στον τόπο
κι αν κανένας ως τώρα
δεν αναγνώρισε τον δικό σου τον κόπο.
Και κοιτώντας κατάματα και βαθιά την ψυχή σου
τη δόξα που σου ανήκει καν' τη δική σου.
Και όλοι εκείνοι που δεν πιστέψαν σε 'σένα
θα νομίζουν για εκείνους όλα χαμένα.
Μα εσύ συγχώρησε ή έστω θυμήσου
μα μην τους αφήσεις να έρθουν μαζί σου.
Στάσου στα πόδια σου ξεπέρασε τους,
στη λάσπη να χάνονται απλά άφησε τους.
-------------------------------------------------
Ξέχνα το χθες
κάνε εσύ ότι θες.
Ερωτέψου ξανά,
ερωτέψου τρελά!
Ζήσε το σήμερα
χωρίς σύνορα!
Ζήσε για σένα
και ας ξέρεις το ψέμα!
Αγάπα πολύ
αγάπα κορμί!
Αγάπα μια όαση
και ας είσαι στη κόλαση!
Τρέξε να δεις,
τρέξε να πεις.
Θέλω να ζήσω
και να τα ζήσω...!
---------------------------------------------------
Χαμογέλα φιλη μου Kosmo...
Ριξε μια ματια στο www.jokes.gr και αμα δεν κείναι αρκετό να σε κάνει να γελέσεις, ανοιξε 'ΤΑ ΝΕΑ' http://ta-nea.dolnet.gr/
και πήγαινε στα πολιτικά :)
Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ
Ειναι πικρο ειναι σκληρο
Σε βασανιζει σε ανασταινει
Ενα παιχνιδι που κανεις ποτε σωστα δεν το μαθαινει.
Καλο σας Σαββατοκυριακο