ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ιλλουμινατοι οι πεφωτισμενοι η angels&demons - - Κινηματογράφος -

- ιλλουμινατοι οι πεφωτισμενοι η angels&demons - - Κινηματογράφος -

SHAMAN-KING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
15/05/2009, 11:11:11
γνωριζει κανεισ κατι για την καινουρια ταινια

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

15/05/2009, 12:03:39

ρίξε μία ματιά εδώ:

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=7415

Υπάρχει και τρέιλερ

Ή εδώ

www.angelsanddemons.com

Η ταινία έχει σχέση με την μυστική αδελφότητα ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ και φυσικά μεγάλο μέρος της ταινίας(σεναρίου) συσχετίζεται με μυστικά της αδελφότητας.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νταν Μπράουν που έχει γράψει και το (Κώδικας Ντα Βιντσι).

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο ΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το (Κώδικας Ντα Βιντσι), επίσης είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας.

Φυσικά όπως δείχνει και μια από τις αφίσες της ταινίας, πρωταγωνιστής είναι ο Τομ Χανκς.

Μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα : 13 Μαϊου 2009

Φιλικά

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

15/05/2009, 13:31:41
Την είδα χθες. Έτσι κι έτσι. Αρκετά καλή μεταφορά απ'το βιβλίο, σπιντάτα σκηνοθετημένη (σε αντίθεση με τον Κώδικα Ντα Βίντσι) αλλά έλειπαν οι δύο αγαπημένες μου σκηνές απ'το βιβλίο.

Εκνευρίστηκα πολύ που όλοι νομίζουν οτι είναι το sequel του "Κώδικα...", καθώς ειναι prequel.

Πάντως καλό καστ, καλές ερμηνείες, ωραία εφφέ... τσεκάρετε ελεύθερα.

Lady_SilmeΜέλος
15/05/2009, 17:37:27
Ηθελα να το δώ σήμερα αλλα δυστυχώς δεν θα μπορεσω...

Λατρεύω Ewan McGregor (ειδικά στο Star Wars ήταν απίστευτος)

Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη κατα πόσο θα μου αρέσει η ερμηνεία του Tom Hanks, στο sequel The Da Vinci Code απογοητευτηκα αδού περίμενα περισσότερα απο τον "Robert Langdon"

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται
15/05/2009, 17:48:17
όχι, εδώ παίζει καλά. Στο ίδιο περίππου στυλ, αλλά πιο πλούσια. Κι ο Obi Wan παίζει καλά, αλλά σε φάσεις γίνεται λίγο σιχαμένο χριστιανόπουλο. Έτσι είναι ο ρόλος δλδ, δε φταίει αυτός, αλλά ήθελα να κάψω την οθόνη!

Lady_SilmeΜέλος
15/05/2009, 19:49:20
εισαι και φαν των star wars???Μη μου πεις οτι εισαι και φαν του Matrix...

15/05/2009, 20:14:00
Φαν δε θα το 'λεγα. Όσο μου αρέσει η πρώτη ταινία, τόσο μου τη δίνουν οι άλλες δύο. Όσο μου αρέσουν τα μισά animatrix, άλλο τόσο μου τη δίνουν τα άλλα μισά...

(όσο για το star wars, σε περίπτωση που δεν πήγες μεσημέρι σε παρακμιακό σινεμά για να το δεις, κατέβασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Fanboys. Να σου στείλω λινκ αν θες. Είναι ταινία φτιαγμένη για μας!)

Lady_SilmeΜέλος
15/05/2009, 22:23:38
Αυτό ηταν. Είσαι ο άντρας της ζωής μου χαχαχα θα κολλησω αφησες στην σχολή "Καταζητείται ο Crucifire"

ε δε μπορεί πόσοι Crucifire θα υπάρχουν στον κοσμο;

Ναι πρέπει να είναι απίστευτη ταινία διάβαζα reviews και ελεγα να την κατεβασω. Την εχεις δει;

16/05/2009, 14:29:20
Να πας να τη δεις στο σινεμά ρε τεμπέλα! (αν και με τα 10 ευρώ του εισητηρίου, κι εγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά)

Επίσης υπάρχει ένα thrash-ο-συγκρότημα crucifier (αντι fire).

Αλλά υπάρχει και πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να με βρεις

Lady_SilmeΜέλος
16/05/2009, 15:50:11
Εγώ είμαι τεμπέλα ή εσύ τσιφούτης;

Ε θα πήγαινα βασικά αλλα σε καμία φίλη μου δεν αρέσουν αυτές οι ταινίες και αν κάνουν καμια υποχωρηση και έρθουν θα πρέπει
α)Να τους εξηγώ τι γίνεται κάθε πέντε λεπτά
β)Να ακούω "Ουυυφ...και κοίτα τώρα ταινία είναι αυτή;"
γ)Να βλέπω να στέλνουν μηνυματάκια και μετά "Κοίτα κοίτα τι μου έστειλε ο τάδε!" Στο καλύτερο σημείο της ταινίας! Απο την άλλη, μόνη μου βαριέμαι...

Ναι δίκιο έχεις!Θα σε ψάξω στο Google

16/05/2009, 19:26:59
Και τα δύο ισχύουν. Πωπω, αυτό που λες με τις παρέες, το καταλαβαίνω. Μου έχει τύχει. Αίσχοοοοος. Θες να πας να δεις μια ταινία και δε βρίσκεις παρέα.

Η μόνη ταινάι που είδσα μόνος μου, επειδή το ήθελα, ήταν το Dark Knight. Αν και στην αμέσως επόμενη προβολή ήρθε όλη η παρέα μου, οπότε μπήκα και το είδα 2η φορά στα καπάκια, να το εμπεδώσω!

Lady_SilmeΜέλος
16/05/2009, 21:10:36
Χαχαχα εμένα στον Γούλβεριν κανείς δεν ερχόταν μαζί μου. "σιγά μη δουμε τον τυπά με τα νύχια ιου" ελεος. Οποτε και γώ πήγα με τον αδέρφο μου που είναι 14 και ενθουσιαστηκε χαχα.

Δε μας καταλαβαινουνε cruci δε μας καταλαβαινουνε.

Αλλα για να επανέλθουμε στο θέμα την είδε κανένας άλλος αυτη την ταινία;

16/05/2009, 22:32:53
Μια ταινία προπαγάνδας, υπέρ των αποκρυφιστικών οργανώσεων
και σε ωραιοποιημένη έκδοση, είναι η ταινία που συζητάτε
ρε παιδιά...Όλες οι παραγωγές πλέον, έχουν στραφεί κι ανακαλύψει
τον αποκρυφισμό...Εντελώς συμπτωματικά, τώρα που αναλαμβάνουν
την εξουσια του κόσμου...Τι θέλουν;
Μα να μας πείσουν ότι είναι καλοί..Ότι δεν είναι απλά κάτι
λιγούρια που θέλουν να φάνε....
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
17/05/2009, 09:04:16
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ANGELS AND DEMONS ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ?ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ Η ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

17/05/2009, 11:51:17
Είναι άκρως αποκαλυπτικός, φίλε SHAMAN-KING..Λέει την αλήθεια
που περηφανεύονται..Ότι είναι άγγελοι και δαίμονες μαζί...
Πιστεύω ότι εννοείται πως οι δαίμονες είναι και άγγελοι...
Απλά, άγγελοι του σκότους...Και ειδικά οι Ιλλουμινάτι,θέλουν να
ρίξουν όλο τον κόσμοστο σκοτάδι, για να φαίνεται το φώς του
Κυρίου τους, Μέγα Αρχιτέκτονα...Μασόνοι του Κ@@@@τά, δηλαδή,
αλλά, αυτοί, είχαν ψώνιο καθαρά με την ανάληψη της τελικής
εξουσία μεταξύ των μασόνων, όταν κατακτήσουν τον κόσμο...
17/05/2009, 12:42:59
Τρέχαγύρευε, έχεις δει την ταινία ή έχεις διαβάσει το βιβλίο; Γιατί αν ναι, τότε ξέρεις ότι
.
.
.
.
.
.
.
SPOILER
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν Ιλλουμινάτι στην ιστορία. Είναι πρόφαση του δεξιου χεριού του άπα για να τον δολοφονήσει, και να προκαλέσει αναταραχή, χωρίς να τον υποψιαστούν. Καμία προπαγάνδα. Είναι σαν τα επεισόδια των x-files που περιμένεις να δεις τη φάτσα του εξωγήινου και είναι κάποιος παραμορφωμένος γήινος ή κάτι τέτοιο.

Lady_SilmeΜέλος
17/05/2009, 14:32:07
Εγώ πιστεύω όπως και να χει, οτι είναι μια ταινία, και άρα θα πρέπει να της δώσουμε την ανάλογη σημασία. Δε νομίζω να αποτελεί προπαγάνδα... Δεν είναι ανάγκη να την παίρνουμε τόσο σοβαρα.

17/05/2009, 16:49:25
H μόνη προπαγανδιστική λειτουργία που θα μπορούσε να έχει αυτή η ταινία, ειναι να ανοίξει λίγο τα μάτια στον κόσμο.

Έβλεπα αντιδράσεις Αμερικανών που την είδαν, και το μόνο που αποκόμησαν ήταν ότι η ταινία έδειχνε τη μάχη ανάμεσα στην εκκλησία και την επιστήμη, κι ότι η επιστήμη είναι ο σατανάς.

Πάθε εσύ καρκίνο, και προσευχίσου στο θεό σου να σε σώσει χριστιανόπουλο. Αλλά μην πας στο νοσοκομείο, εκεί είναι οι άνθρωποι του διαβόλου. Κι όταν πας και γίνεσαι καλά, δεν είναι οι άνθρωποι του διαβόλου που σε έσωσαν, είναι ο θεεεόοοοοοος...

Σόρρυ, παρεκτράπηκα, αλλά η ταινία περνάει ένα πολύ ωραίο μύνημα, κι όλα τα τσιμεντένια μυαλά δεν παίρνουν χαμπάρι.

17/05/2009, 17:42:37
Αλήθεια λές crusifire, η ταινία περνάει μηνύματα, μαζί με τον Κώδικα
Ντα Βίντσι, τον Χάρρυ Πόττερ, κλπ...Τώρα αν αυτές οι ταινίες
διατεινονται ότι έχουν την ουσία της ζωής,όπως θυμάμαι κατι ψεύτικους
χαρτες θησαυρών, φαντάζομαι δεν σε πειράζει...Ξέρουν πραγματικά να παίζουν με την επιπολαιότητα του ανθρώπου αυτοί πυ τις βγάζουν...
Τέτοιες προπαγανδιστικές ταινίες,δεν γίνονται κατά λάθος....
Εχουν τα μηνύματα τους, προς όφελος της Νέας Εποχής...
Επιστήμη, είπες;Μα παλιά, τμήμα της επιστήμης ήταν κι η μαγεία...
Ξέρεις,επικλήσεις και τέτοια...Αυτό το πράγμα, μονο την
αλήθεια δεν αναζητά...Έχει συγκεκριμένους σκοπους...
Και σίγουρα δεν είναι η δική σου και δική μου βελτίωση...
Lady_SilmeΜέλος
17/05/2009, 18:44:33
E καλα δεν θα ελεγες τωρα και τον Χάρι Πότερ προπαγανδιστική ταινία... Ειναι ένα παιδικό παραμυθάκι. Και τίποτ αλλο...Τι πρεσβέβει δηλαδή; Τον σατανισμό; Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη απο παραμύθια πόσο μάλλον οι σημερινοί άνθρωποι. Γιατί λοιπόν κάτι που να έχει σχέση με την φαντασία να είναι τόσο 'κακο' σατανιστικό κλπ; Μηπως γιατί έχει φτάσει σχεδόν σε πωλήσεις την βίβλο και δε μας συμφέρει;

Οσο για το Αγγελοι και δαίμονες και γώ όταν το διάβαζα απλά το είδα σαν μια λογική πάλη ανάμεσα στην επιστήμη και την θρησκεία. Αλλα αυτό πάντοτε δε συνέβαινε; ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ δεν είπε κανείς διαβασε Dan Brown για να μάθεις την αληθεια για τον Χριστό ή για τις αιρέσεις.

Η μαγεία; Ποια μαγεία τα γιατροσόφια των ιθαγενών της Αμερικής (a.k.a ινδιάνοι) που ήταν "μικροί διάβολοι" όπως υποστήριζαν οι Πουριτανοί νεοαμερικάνοι και στο όνομα του Θεου τους εξαφάνισαν; Αυτοι είναι οι Θεοσεβούμενοι; Μαγεία ονομάστηκε απλά και μόνο γιατί φοβόντουσαν το άγνωστο οι πολιτισμένοι.

Μα για να δώ κάτι φιλε τρεχαγύρευε πρέπει οπωσδήποτε να πρεσβεύει την αλήθεια; Μπορεί να μην θέλω να δώ την αλήθεια να θέλω να δώ απλά κάτι διασκεδαστικό, κάτι για να περάσω τον χρόνο μου όμορφα.

Αν περιμέναμε να γινουμε καλύτεροι άνθρωποι απο το Χόλιγουντ αυτός ο κόσμος θα ήταν πολύ χειρότερος εγώ αυτό έχω να πώ...