ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια παράξενη φωτογραφία (1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μια παράξενη φωτογραφία (1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Βρίλ24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
18/08/2006, 02:43:18
Επειδή απουσιαζα πολλες μέρες και τώρα είδα το θέμα νομίζω πως χρωστάω μια απάντηση στο φίλο Βριλ για τις ομοιότητες των φωτογραφιών.

Πράγματι δεν τον έχω δει ποτέ.

Οι τρανταχτές ομοιότητες οφείλονται στις μαντικές ικανότητες που έχω αναπτύξει από σχετικούς δασκάλους. Και αν δεν μου διέκοπτε την αυτοσυγκέντρωση ένα τηλεφώνημα, θα έπεφτα μέσα σχετικά με την έλλειψη γυαλιών και στα γένια του φίλου Βριλ.

Μετά τιμής...
Agnostic

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 18/08/2006 02:45:18

ΒρίλΜέλος
18/08/2006, 15:30:54
quote:

Οι τρανταχτές ομοιότητες οφείλονται στις μαντικές ικανότητες που έχω αναπτύξει από σχετικούς δασκάλους.

Αν και (επίσημα ) δεν πιστεύω σε αυτά, πρέπει να σου πώ φίλε Αγνώστικ ότι έκανες καταπληκτική δουλειά !

Μπράβο !

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

31/08/2006, 16:40:30

quote:

quote:

Έλλοβος, τόση πολύ μαζεμένη ανοησία είναι αντάξια της φήμης σου...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΟΒΟΣ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ

Μ@Λ@Κ@ΒΡΙΛ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΒΡΙΛ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

φιλε Ελλοβε, ο Βριλης εχει καθε λογο να ειναι "ευεξαπτος" γιατι τουχουν σουρει τον αγλεουρα

προφανως παρεξηγησε το χιουμορ σου, αλλά το Μ@Λ@Κ@ΒΡΙΛ ειναι χοντρο και ανευ χουμοριδιων

κοιτα τον κεθρεπτη στον καθρεπτη - τοτε θα καταλαβεις αν ειναι παραμορφωτικος

παντα με Αγαπη (το ξερεις )

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

31/08/2006, 16:45:55

quote:

Earendil

Χμμμμ...

Έχεις ακούσει τον όρο συγχρονικότητα; Μην με ρωτάς τι είναι αυτό αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με αυτό που λές. Υπάρχει και ένα βιβλίο κάποιου που νομίζω ότι είναι σχετικά γνωστός. Αν ξέρει κανείς για τι πράγμα μιλάω, καλείται να μας πει κάτι. Σορρυ αν δεν βοηθάω και πολύ αλλά απλά μου ήρθε να γράψω, μιας και το θέμα παει να συνεχιστεί.

σωστη παρατηρηση!!!

quote:

Βρίλ

Ναι, ξέρω τι θα πεί. Μου έχει "φάει " τα αυτια ο καλός μου φίλος JohnnieBeGood. Είναι θεωρία του Karl Joung, ενός από τους ιδρυτές της σύγχρονης Ψυχολογίας.

Βριλη μου εγω σου τρωω τα αυτια, αλλά την διακρινεις πλεον την συγχρονικοτητα, κατι που αν και τοχεις γραψει στο παρελθον, κανεις δεν προσεξε...

quote:

Nausika317

Συγχρονικότητα, όπως την όρισε ο Jung," είναι ένα ταυτόχρονο συμβάνδύο φαινομένων που δεν συνδέονται αιτιοκρατικά, αλλα εννοιολογικά. Η," σαν μιά σύμπτωση μέσα στο χρόνο δύο η περισσότερων μη αιτιακά συνδεόμενων περιστατικώνπου έχουν ένα ίδιο η παρόμοιο νόημα- ισόβαθμο, σαν ερμηνευτική αρχή, με την αιτιότητα"

ο Jung συνεργάστηκε με τον φυσικό Pauli πάνω στην συγχρονικότητα, αλλά και ο Paul Kammerer είχε διατυπώσει μιά παρόμοια θεωρία, το "Νόμο των σειρών"

Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον, και πιστεύω όλοι μας θα έχουμε τέτοιες εμπειρίες, δηλαδή συμβαντα παράλληλα η παρόμοια, που "λογικά" δεν θα είχαν κάποια σύνδεση μεταξύ τους.

εχουμε, εχουμε!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr