- Μια παράξενη φωτογραφία (1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στο τόπικ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ , ο συνφορουμίτης Agnostic παρέθεσε μερικές φωτογραφίες μελών του Esoterica, όπως τους φαντάζεται από τα γραφόμενά τους. Εγώ δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει ποτέ τον Αγνώστικ και ούτε φαντάζομαι ότι με ξέρει, ή με έχει δεί έν δράση...
Παρατηρήστε λοιπόν καλά και τις δύο φωτογραφίες που παράθεσα δίπλα-δίπλα, και πέστε μου εσείς, άν βλέπετε κάτι το παράξενο... !
Είναι εκπληκτικό φίλε "Αγνόστικ" αυτό που έγινε !
Γι αυτό το ανοίγω και σαν "έξτρα" θέμα, γιατί ξεφεύγει λίγο από τον "ΑχλαδόΤυρο" και πάει στο "Παράξενο" !
Υ.Γ. Για να συμπληρώσουμε λοιπόν το "καρέ", εγώ δε φοράω γυαλιά και έχω φούλ γένεια.
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
quote:
Παρατηρήστε λοιπόν καλά και τις δύο φωτογραφίες που παράθεσα δίπλα-δίπλα, και πέστε μου εσείς, άν βλέπετε κάτι το παράξενο... ![
Να το παρει το ποταμι.Βριλ Πες ποιο ειναι το παραξενο.
quote:
Να το παρει το ποταμι.Βριλ Πες ποιο ειναι το παραξενο.
Καλά... σοβαρά μιλάς ??? Είναι εμφανέσατο ! Κρά κάνει !!!
Για ξαναδές τις φωτογραφίες καλά...
Η σπηλια στις δυο φωτο ειναι ιδια και τα δυο προσωπα φορανε την ιδια στολη.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.'
quote:
ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.
Ναι ! ![]()
Αυτό είναι... ![]()
Αποκτήσαμε και το σπηλαιολογικό ανέκδοτο του μήνα ! ![]()
τα γάντια του ψαροντουφεκά ![]()
(Σημείωση. Ρίξε μια ματια και εδώ
-στα βιντεάκια- και μετά ξαναέλα να μας πείς ότι τα γάντια αυτά είναι του ... ψαροντουφεκά
)
Edited by - Βρίλ on 04/08/2006 16:01:55
quote:quote:
ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.Ναι !
Αυτό είναι...Αποκτήσαμε και το σπηλαιολογικό ανέκδοτο του μήνα !
τα γάντια του ψαροντουφεκά(Σημείωση. Ρίξε μια ματια και εδώ
-στα βιντεάκια- και μετά ξαναέλα να μας πείς ότι τα γάντια αυτά είναι του ... ψαροντουφεκά
)
ΑΧ ΒΡΕ ΒΡΥΛ, ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ.
ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΥΓΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟ ΣΕ "ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.
ΜΗ ΞΥΝΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ.
)
ΑΧ ΒΡΕ ΒΡΙΛ, ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ.
ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΕΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΥΓΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟ ΣΕ "ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.
ΜΗ ΞΥΝΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ.
)
ΜΗ ΞΥΝΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ.
quote:
Έλλοβος, τόση πολύ μαζεμένη ανοησία είναι αντάξια της φήμης σου...
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΟΒΟΣ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ
Μ@Λ@Κ@ΒΡΙΛ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΒΡΙΛ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
quote:
Όσο μεγαλώνω ? Γιατί, με ξέρεις και απο χθές ???
Σου έχω δόσει κανένα δικάιωμα και δεν το θυμάμαι ?
quote:
Δε πα να με βγάλεις και αγελαδοτρόφο ? Άρχισα να ψάχνω για αποδείξεις ? Να σου αποδείξω τί ? Ότι δεν ξέρεις τι λές ? Μακάρι να ΄ήξερες τι φοβάμαι και τι όχι. Δε θα έλεγες τοσα πολλά περιττά λόγια...
quote:
Και ? Το κατάλαβες ή ακόμα ?
quote:
ΜΗ ΞΥΝΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ 'ΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ.
Να ξυνίσω ? Εγώ ? Όταν θα ζητήσω τη γνώμη σου, θα σε ενημερώσω έγκαιρα.
Edited by - Βρίλ on 04/08/2006 17:06:22
ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ ΠΑΛΙΟΕΛΛΟΒΟ;;;;;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΞΥΝΙΛΑ ΜΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.
ΞΥΔΙ ΞΥΔΙ
quote:
Απαντάω στο "πόστ" και όσι στον άνθρωπο πίσω από το όνομα Έλλοβος.
Το "πόστ" σου ήταν όλο μια πατάτα. Καταρχήν δε με ξέρεις και δεν έχεις κανένα διακίωμα να με βρίζεις. Και άν εγώ είπα "αποκτήσαμε το νέο σπηλαιολογικό ανέκδοτο", το είπα -και έβαλα και τις φατσούλες δίπλα- με πειραχτική διάθεση, γιατί όντως μου φαίνεται αστείο.
Ο εξοπλισμός μου περιλαμβάνει και καταδυτική νεοπρέν και για κάποιο λόγο αυτά τα γάντια νεοπρέν με βολεύουν. Τόσο σε φαράγγια, όσο και σε σπήλαια.
Τώρα, άν εσύ θεωρείς ιδιαίτερα έξυπνο, το ότι δεν ξέρεις να το χλευάζεις και να το βρίζεις, τι να σου πώ, δικά σου γραπτά είναι, εσένα εκφράζουν.
Άν παρατήρησες, σε δεύτερη σκέψη που έκανα έσβησα το πόστ αναφορικά με τη βλακεία σου γιατί δε μου αρεσε το ύφος που το έγραψα. Πάραυτα, στο λέω με αυτό εδώ περιγραφικά.
Δέστε καλά την παρακάτω φωτογραφία και δέστε την/τις καλά.
Οπως είπα στην εισαγωγή, ο Agnostic δε με ξέρει, δε με εχει δεί, και από τα γραπτά μου στο Εσωτέρικα με φαντάστηκε κάπως έτσι (αριστερή φωτογραφία). Η φωτογραφία που παρέθεσε, δεν είμαι εγώ, αλλά κάποιος άλλος "συνάδελφος" σπηλαιολόγος, που ούτε τον ξέρω ούτε τον έχω ξαναδεί. (πιστεύω μάλιστα ότι από το κράνος που φοράει -μεταλλολογου- ότι είναι μάλλον από τις ΗΠΑ και ούτε κάν Ευρώπη.)
Στη δεξιά φωτό είμαι όντως εγώ. Είναι σε μια σπηλιά του Λεκανοπεδίου, στη διαδικασία εξερέυνησης κάποιου άγνωστου τμήματος.
Το εκπληκτικό λοιπόν δεν είναι ούτε το κόκκινο κράνος (που ούτε 50% των σπηλαιολόγων δεν φορά κόκκινο κράνος αλλά και άλλα χρώματα -πολύ της μόδας είναι το άσπρο) ούτε η μπλέ φόρμα (που πραγματικά πολύ σπάνια έχω δεί μπλέ σε σπηλαιολόγους, οι περισσότεροι φοράνε κόκκινη ή πορτοκαλί με στάμπα του συλλόγου τους), όσο περισσότερο η τρύπα από την οποία βγαίνουμε, ο "ιδεατός" Βρίλ και ο "πραγματικός".
Το παράξενο για μένα είναι, πώς η εικόνα που είχε στο μυαλό του ο Αγνώστικ για μένα ταυτίζεται με μια πραγματική μου εικόνα, που τραβήχτηκε περίπου εκείνες τις ημέρες που έψαχνε ο Αγνώστικ στο διαδίκτυο να εκφράσει αυτό που είχε στο μυαλό του.
Εύγε από εμένα. Με προβλημάτισες !
Και πάμε τώρα στο επίμαχο θέμα. Σύμπτωση ?
Αν το πάμε ορθολογιστικά, είπα ότι είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση, να ταιριάζουν τα χρώματα και στο συνδιασμό του κράνους και της φόρμας.
Ακόμα και μια λεπτομέρεια, ότι ψιλοσιχάινομαι τα στενώματα και προτιμω τα σχοινιά, και γι αυτό το 99% της σπηλαιολογικής μου δράσης το πέρασα στην άκρη ενός σχοινιού, εκείνες τις μέρες είχα μια έντονη επιθυμία να "κάνω" λαγούμι !
Σαν ορθολογιστής λοιπόν, δίνω την εξήγησή μου, κοφτά και στεγνά "είναι σύμπτωση". Από την άλλη όμως, τόσες πολλές συμπτώσεις πιά ???
Για σκεφτείτε το...
Έχεις ακούσει τον όρο συγχρονικότητα; Μην με ρωτάς τι είναι αυτό αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με αυτό που λές. Υπάρχει και ένα βιβλίο κάποιου που νομίζω ότι είναι σχετικά γνωστός. Αν ξέρει κανείς για τι πράγμα μιλάω, καλείται να μας πει κάτι. Σορρυ αν δεν βοηθάω και πολύ αλλά απλά μου ήρθε να γράψω, μιας και το θέμα παει να συνεχιστεί.
Καλά έκανες και έγραψες ! Ανέπτυξε τη σκέψη σου και μην αποπροσανατολίζεσαι από τα διάφορα άσχετα σχόλια. Το θέμα πιθανών να έχει προεκτάσεις. (για να πω την αλήθεια, περιμένω και τον Agnostic)
ο Jung συνεργάστηκε με τον φυσικό Pauli πάνω στην συγχρονικότητα, αλλά και ο Paul Kammerer είχε διατυπώσει μιά παρόμοια θεωρία ,το "Νόμο των σειρών"
Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον, και πιστεύω όλοι μας θα έχουμε τέτοιες εμπειρίες, δηλαδή συμβαντα παράλληλα η παρόμοια, που "λογικά" δεν θα είχαν κάποια σύνδεση μεταξύ τους.
Απαντάω στο "πόστ" και όσι στον άνθρωπο πίσω από το όνομα Έλλοβος.Το "πόστ" σου ήταν όλο μια πατάτα. Καταρχήν δε με ξέρεις και δεν έχεις κανένα διακίωμα να με βρίζεις. Και άν εγώ είπα "αποκτήσαμε το νέο σπηλαιολογικό ανέκδοτο", το είπα -και έβαλα και τις φατσούλες δίπλα- με πειραχτική διάθεση, γιατί όντως μου φαίνεται αστείο.
Ο εξοπλισμός μου περιλαμβάνει και καταδυτική νεοπρέν και για κάποιο λόγο αυτά τα γάντια νεοπρέν με βολεύουν. Τόσο σε φαράγγια, όσο και σε σπήλαια.Τώρα, άν εσύ θεωρείς ιδιαίτερα έξυπνο, το ότι δεν ξέρεις να το χλευάζεις και να το βρίζεις, τι να σου πώ, δικά σου γραπτά είναι, εσένα εκφράζουν.
Άν παρατήρησες, σε δεύτερη σκέψη που έκανα έσβησα το πόστ αναφορικά με τη βλακεία σου γιατί δε μου αρεσε το ύφος που το έγραψα. Πάραυτα, στο λέω με αυτό εδώ περιγραφικά.
1)ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΟΣΤ
2)ΜΗ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΠΑΤΑΤΑ" ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ)
3)ΟΣΟ ΕΒΡΙΖΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΑΡΓΚΩ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
4)ΑΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.
5)ΤΟ ΑΝ ΑΝΑΙΡΕΣΕΣ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΒΛΑΚΑ, ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.....ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΜΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΤΡΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ "ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΙ").
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΣΑΙ.
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΛΛΟΒΟΣ