ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Krios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/02/2007, 19:30:46
Πράγματι έτσι είναι. Και η ατράνταχτη απόδειξη; το βίντεο του Sagaviper, ελάχιστη το έχουν σχολιάσει, ενώ κάτι μούφες, όλοι..
Αλλά και αυτοί που ασχολήθηκαν με το θέμα κατάληξαν, ως συνήθως στα εύκολα...κομήτες, διαστημικά σκουπίδια, φτηνές κάμερες, λόγους τέλος πάντων που μπορεί ο κάθε ένας να της πει χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις....
Αλήθεια αναρωτιέμαι κάποιες φορές με τα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας και εγώ μέσα, αν γίνει κάποια επαφή, αν έχουμε τη νοητική ικανότητα και το απαιτούμενο θάρρος, για να την αντιληφθούμε....πραγματικά αναρωτιέμαι, περισσότερο για τον εαυτό μου...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

06/02/2007, 19:51:27
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .
TrollΜέλος
06/02/2007, 20:50:16
quote:
Ρε TROLL μερικά από τα αντικέιμενα που βλέπουμε ελαττώνουν ταχύτητα και μερικά αλλάζουν απότομα κατεύθυνση(00-08 δευτερόλεπτο).
Υποστηρίζεις ότι οι μετεωρίτες μπορούν και αλλάζουν είτε ταχύτητα είτε κατεύθυνση; Για να συνεννοούμαστε.

Μετά απο πιο μια προσεκτική ματιά στο video που περέθεσε ο SAVIPER, πρόσεξα ότι μόνο ένα αντικείμενο φαινεται να ελλατώνει ταχύτητα και να αλλάζει τροχιά.(00:00:03)

Ενα αλλο φαίνεται να κινήται απο κάτω προς τα πάνω, λογικά παράληλα απο την γή.(00:00:15)

Ενώ απο κει και κάτω τίποτα όσον αφορά αλλαγη τροχιάς ή και ταχύτητας

Μάλιστα απο το 00:00:25-00:00:31 φαινεται ένα αντικειμενο να πλησιάζει τη γή και απο πίσω να εμφάνίζονται μικρές λάμψεις στη ατμόσφαιρά της. Αυτές οι λάμψεις ειναι μερικές απο τις 2740 περίπου που προανέφερα.

Κατ'αρχάς να σημειώσουμε μια σημαντική παράμετρο που μέχρι τώρα δεν είδα να αναφέρει κανείς.
Την Απόσταση που έχουν απο την κάμερα.

Δυστηχώς μπορεί να είναι απο 1 μέτρο (περιπτωση κλασικών orbs) μεχρι και 14.000.000 έτη φωτός.

Οπως φαινεται ένα αστέρι απο τη γή, έτσι βιντεοσκοπούσε και η κάμερα.

Πείτε με κολλημένο, αλλά που εστίαζε; Στο Απειρο.

Βλέπετε το Σύμπαν είναι ζωντανό. Τα Ufo θα μπορούσαν να είναι και αστεροειδείς εκτός απο μετεωρίτες.

Οταν ένας μετεωρίτης ή αστεροειδής ή οτιδήποτε άλλο σωμα πλησιάσει τη γή το πρωτο που συμβαίνει ειναι ότι μειώνεται ή ταχύτητά του λογω της βαρυτικής έλξης που ασκείται απο τη γή.
Επίσης δεν μπορεί να βιντεοσκοπηθεί με ακρίβεια η ελλειπτική κινηση ενός αντικειμένου καθως εισέρχεται στη ατμόσφαιρα.

Οσον αφορά τη συχνότητα του UFO που αναφέρθηκε, ο δορυφόρος αλλάζει συχνότητα κάθε μία ώρα ανάλογα με το που βρισκεται και έτσι στέλνει την εικόνα.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο προ τη μέση αν θυμάμαι καλά φάνηκαν όλα τα φωτεινά αντικείμενα να κινούνται προς τα πάνω. Μόλις διορθώθηκε η λήψη σταματησαν.

Ενα άλλο θέμα είναι ότι ξεχνάμε την εικόνα που στέλνει ο δορυφόρος ή οποία είναι κομμάτια(frames) λογω της μικρής ταχύτητας μεταφοράς εικόνας μέσω καθαρά ασύρματης τεχνολογίας και η επεξεργασία, συγκόλληση τους γίνεται στη γή.

Τώρα ο οποιοσδήποτε ήταν στη θέση του Καναδού που έβγαλε αυτά τα video προς τα έξω, μπρός στο χρήμα, όχι UFO αλλά και τον Μεσσία με τους Αγγέλους του θα έβλεπε ότι έρχονται.
Προσφορά αναλογα με τη ζήτηση της εποχής.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

06/02/2007, 21:18:41
Καλά, αυτό είναι μαρτύριο. Μόλις μου άνοιξε η σελίδα, μετά από προσπάθεια 10 λεπτών.

Οκ στο βίντεο που έβαλε ο open mind από το Φοίνιξ (1997). Το έχουμε ξαναβάλει σε κάποια από τις μπροστινές σελίδες (δεν υπάρχει περίπτωση να το ψάξω τώρα) και νομίζω ότι είναι από τα πιό ενδιαφέροντα. Βέβαια και σε αυτό υπάρχει ο αντίλογος.
Η USAF έδωσε την εξήγηση ότι πρόκεται για "flares dropped by A-10 Warthog aircraft which were on training exercises."

Για περισσότερη ανάλυση αυτής της θέσης, μπείτε στην wikipedia, και πηγαίνετε στο Skepticism
http://en.wikipedia.org/wiki/Phoenix_Lights

Δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί βέβαια (πολλοί μάρτυρες είπαν ότι ήταν ένα μεγάλο στέρεο σκάφος που έκρυβε τα αστέρια), αν και δεν το αποκλείω. Πάντως αν ήταν ένα μεγάλο ufo, το μέγεθός του πρέπει να ήταν τεράστιο, 1.5 μίλι όπως είπε και ο open mind και θα πρέπει να προκάλεσε πανικό στις αεροπορικές μονάδες της περιοχής. Υπήρξε και τουλάχιστον μία μαρτυρία για την εμφάνιση 2-3ων F16 που πλησίασαν το σκάφος, λίγο πριν εξαφανιστούν τα φώτα.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

06/02/2007, 22:00:44
Οκ μιάς και πήρα το κολλάει (και δεν κολλάει ) ας απαντήσω και για το βιντεάκι που έβαλε ο αγαπητός Sagaviper. Δεν το είχα ξαναδει.

Τα διάφορα αντικείμενα που κινούνται θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μετέωρα όπως είπε ο Troll (ειδικά αυτά που φαίνονται καθαρά να αφήνουν ουρά πίσω). Κάποια άλλα θα μπορούσαν να είναι δορυφόροι σε χαμηλότερο ύψος. Δεν νομίζω να κόβουν ταχύτητα, απλώς ακολουθούν την τροχιά της γης και στην άκρη της εικόνας φαίνεται σαν να επιβραδύνουν.
Για το αντικείμενο στο τέλος (που φαίνεται να γυρίζει πίσω και να συνεχίζει) δεν ισχύει, απλώς η κίνηση φαίνεται αντίστροφη λόγω του zoom-out που κάνει η κάμερα εκείνη την στιγμή. Πρόκειται για το ίδιο αντικείμενο που παρακολουθεί η κάμερα όταν κάνει zoom-in. Τόσο απλό κι όμως δεν το βρήκα εγώ, το είπε ο φίλος μου ο Γιώργος που πέρασε για λίγο (δεν ασχολείται με το θέμα) και τον έβαλα να δει το βίντεο και να μου πει την γνώμη του.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

SagaviperΜέλος
07/02/2007, 09:20:05
«ΤΟ βίντεο που εννούσα πιό πάνω ότι 'γλυστρά'(αλλάζει συχνότητα;) βρίσκεται στα 24-40 δευτερόλεπτα αυτού του βίντεο. Από που έρχεται το σκουπίδι αυτό;; Η κάμερα βιντεογραφει τη Γή (fixed focus) και το ύποπτο σκουπίδι απλώς κάνει fade-in. Από που έρχεται και δεν φαίνεται πριν; Τι απαντήσεις θα σας ικανοποιούσαν για αυτό το ΑΤΙΑ που μοιάζει πολύ με αυτα του Tether; Θα σας ικανοποιούσε μια δικαιολογία του out of focus; Εδώ δεν κάνουν ούτε ζούμ-ιν ούτε ζούμ-άουτ. Μήπως μετεωρίτης;; Φαίνεται να αλλάζει το αποτύπωμα ενέργειας του το ΑΤΙΑ αυτό. Δεν ήταν ορατό πριν αλλάξει συχνότητα και να εμφανιστεί ξαφνικά στη σωστή συχνότητα για να το βιντεογραφήσουμε.»

Ξαναβάζω το πιό πάνω βίντεο να το σχολιάσουμε γιατι νομίζω εδω μέσα ο καθένας σχολιάζει ότι θέλει όποτε θέλει χωρίς να ακολουθούμε μια κατεύθυνση για να βγάζουμε μερικά συμπεράσματα ή τουλάχιστον να απορρίπτουμε διάφορες αιτίες στα πιo πάνω βίντεο έτσι ώστε να κοντεύουμε σε απαντήσεις. Όσοι φυσικά νομίζουν ότι τα έλυσαν αυτα τα βιντεο και έφτασαν στην άκρη και ξέρουν ακριβώς τι βλέπουν δεν είναι ανάγκη να ασχοληθούν παραπάνω. Αφήστε μας έμας που θεωρούμε τα διάφορα αντικείμενα ΑΤΙΑ να ασχολούμαστε. Η προσπάθεια επίσης γελιοποίησης του θέματος από ορισμένα μέλη που δεν έχουν ιδέα το τι γράφουν επίσης δεν βοηθά σε ένα θέμα τόσο σοβαρό.

θα ήθελα φίλη Ostria για τελευταία φορά να δεις προσεχτικά τα δευτερόλεπτα 24-40 και να μου πείς τι είδους αντικείμενο(σφαιρικό με μια περίεργη τρύπα στη μέση) μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Η κάμερα βιντεογραφεί μακριά στο φάσμα στα Ultra Violet και ξαφνικά ένα αντικέιμενο εμφανίζεται(που σημαίνει για να φαίνεται στα UV έτσι αυτό το αντικείμενο εκπέμπει τεράστια ενέργεια). Τι μπορεί να είναι;;

Από ΠΟΥ εμφανίζεται. Δεν υπάρχει ουτε zoom-in ούτε zoom-out. Νομίζετε πραγματικά ότι ένας μετεωρίτης με ετσί σχήμα που βλέπουμε στο βίντεο απλώς εμφανίζεται από το πουθενά ή ένα οποιοδήποτε σκουπίδι; Προσωπικά αυτό προσβάλλει τη νοημοσύνη μου.

Από 24-40 δευτερόλεπτα αυτού του βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=zpK5a5l8Y58&mode=related&search=

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
07/02/2007, 09:59:54
Αυτο το βιντεακι, καλλιστα θα μπορουσε να ηταν ενας "μικροβιολογικος" ελεγχος του νερου... μεσα απο μικροσκοπιο... μιλαμε για ΑΘΛΙΑ αναλυση... για τα δεδομενα της ΝΑSA...

Γιατι βλεπουμε απο αλλες εικονες, οτι ειναι πολυ διαφορετικες...

Ακομα και η χαλια αναλυση της προσεληνωση, ειναι πολυ καλυτερη απο αυτην...

Μοιαζει ερασιτεχνικη... Οποτε αμφιβαλλω για αυτα που δειχνει...και στα 8 λεπτα!!!!

Φιλε Sagaviper, μην παιρνεις δεδομενα απο καποια βιντεο και να τα παρουσιαζεις αληθινα, και να εξοργιζεσαι σε οποιον τα αμφισβητει...

Γινεται διαλογος και ο καθενας μπορει να πιστεψει οτι θελει ετσι?

Εγω λεω αυτο που πιστευω

07/02/2007, 12:47:31
PREDATOR:
Να πω την μαύρη αλήθεια και εμένα αυτό μου φαίνεται στο βίντεο...
SagaviperΜέλος
07/02/2007, 14:00:23
«Φιλε Sagaviper, μην παιρνεις δεδομενα απο καποια βιντεο και να τα παρουσιαζεις αληθινα, και να εξοργιζεσαι σε οποιον τα αμφισβητει...

Γινεται διαλογος και ο καθενας μπορει να πιστεψει οτι θελει ετσι?

Εγω λεω αυτο που πιστευω»

Δεν εξοργίζομαι με κανένα ρε Predator μην ανησυχείς, όταν συζητούσα με το φίλο skeptic περάσαμε απο πολύ πιο δύσκολα. Το να εξοργιστείς και να χάσεις τον έλεγχο των αισθημάτων σου πολύ απλά δεν βοηθά. Απλώς δεν θέλω να περάσουν όλα αυτά στο ντούκου σε κάποιον που θα διαβάσει το πόστ χωρίς να ξοδέψει έστω και λίγο χρόνο να έρευνήσει τις λεπτομέρειες(που νομίζω αξίζουν και στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθούν και σαν αποδειχτικά στοιχεία). 'The Devil is in the Details'

Δεν μπορούμε να λεμε πράγματα όπως: «Οταν ένας μετεωρίτης ή αστεροειδής ή οτιδήποτε άλλο σωμα πλησιάσει τη γή το πρωτο που συμβαίνει ειναι ότι μειώνεται ή ταχύτητά του λογω της βαρυτικής έλξης που ασκείται απο τη γή.». Το μέλος που το είπε αυτό παραδέχτηκε στην αρχή ότι ναι ένα αντικείμενο αλλάζει τροχιά και συνεχίζει μετά στο πόστ του να υποστηρίζει ότι είναι μετεωρίτες ή κομήτες έστω και αν αλλάζουν κατεύθυνση!(Αυτό κι αν θέλει θαυμαστικό)

Δηλάδη τώρα φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητούμε τα βίντεο ενώ στην αρχή αμφισβητούσαμε τα αντικείμενα; Όποτε μας βολέυει αμφισβητούμε ότι θέλουμε ρε Predator. Όταν δεν μας κάθεται το πιθανό αποτέλεσμα αλλοιώνουμε τα στοιχεία νομίζω. Δεν μου απάντησες τελικά αν νομίζεις ή πιστέυεις όπως λές εσύ τα αρχικά δευτερόλεπτα του βίντεο που έβαλα αν είναι δορυφόρος δικός μας που αλλάζει κατεύθυνση ή αν είναι κάτι άλλο.

Φυσικά και μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις(δεν νομίζεις ότι αυτό ειναι το πρόβλημα μας σήμερα; που θέλουμε να πιστέψουμε παρά να ξέρουμε;). Αλλά μετά από έστω και λίγη έρευνα σε κάτι θα σταματήσεις να πιστεύεις θα αρχίζεις να νομίζεις, να υπολογίζεις και στο τέλος να ξέρεις. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Η λέξη 'πιστεύω' νομίζω εγώ είναι του μεσαίωνα. Εσυ μπορείς να πιστεύεις στην περίπτωση μας ότι θέλεις.

Μερικοί αμφισβητούν τα αντικείμενα αν είναι ΑΤΙΑ ή ΟΧΙ. Αυτό είναι το πρώτο σκαλί. Εγώ νομίζω είναι ΑΤΙΑ που εμφανίζονται και όχι debris, ice crystals, meteorites, balls of water.

Το δεύτερο σκαλί είναι αν τα ΑΤΙΑ είναι εξωγήϊνοι ή όχι. Δεν συζητούμε τώρα αν είναι εξωγήϊνα, συζητούμε αν είναι ΑΤΙΑ πρώτα απ'όλα ή μετεωρίτες κλπ.

«Να πω την μαύρη αλήθεια και εμένα αυτό μου φαίνεται στο βίντεο...»

Μα είπαμε φίλοι μου όσοι είσαστε 100% σίγουροι οτι στα βίντεο που βλέπουμε εμφανίζονται γνωστά προς εμάς αντικείμενα(μετεωρίτες κλπ) δεν έχετε παρα να κοιμάστε ήσυχοι το βράδυ και να μην αφιερώσετε ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω σε αυτά τα χειρότερης-και-από-προσελήνωση βιντεο. χεχεχε Εγώ προσπαθώ να συζητήσω ακόμα με εκείνους τους λίγους που βλέπουν πολύ παράξενα πράγματα σε αυτά τα βίντεο. Όποιος ενδιαφέρεται και νομίζει αυτά βίντεο έχουν ζουμί μπορεί να το κάνει και θα βρεί πάρα πολλές λεπτομέρειες που δεν εξηγούνται.

‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
07/02/2007, 14:02:32
Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η USAF 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.