- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Ε και; ποιο το αποτέλεσμα φίλε Open Mind;
quote:
κάνει κάποια ειδική επεξεργασία
Αυτή θα ήταν έτσι και αλλιώς η κατάληξη...δυστυχώς...
Φίλε ΟΑΝΝΗΣΕΑ πες σε παρακαλώ αν βρίσκεις λάθος, στη θεωρεία του lamogio;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Στον άρτο τώρα.
quote:
Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής (αφνής που ξέρουμε σήμερα), είναι κάργα απίθανο να μας επισκευτεί ένας τύπος από άλλο πολιτισμό, γαλαξία, αστερισμό και ξερωγωτιάλλο, μόνο και μόνο γιατί (όπως παραστατικότατα μας τα λέει ο συμπαθέστατος κ. Σιμόπουλος) υπάρχει το «φράγμα» της ανώτατης ταχύτητας του φωτός.
Σε αυτό ακριβώς είναι που έχει κολήσει η ουφολογία από το 1950 μέχρι σήμερα. Ωστόσο, από καθαρά επιστημονική σκοπιά, υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές προτάσεις υποθέσεις στο πρόβλημα. Δείτε εδώ κάποιες από αυτές:
http://www.ufoevidence.org/topics/speedoflight.htm
quote:
Αν τώρα θεωρήσουμε όλο αυτό που βλέπουμε (και που δε βλέπουμε) και ξέρουμε, το σύμπαν δηλαδή όπως το ξέρουμε σήμερα σαν τη θάλασσα και υποθέσουμε ότι υπάρχει κι άλλη (ή κι άλλες κατά πως λένε οι σπουδαγμένοι) διάσταση, στην οποία κάνουν άλλοι παιγνίδι αλλά όχι κι εμείς, γιατί αυτά τα ούφα (και οι πιλότοι τους συνεπά) να μην είναι στη θέση του ψαρά;
Γιατί να μη μας βλέπουν όπως εμείς σήμερα βλέπουμε μια τσούχτρα στη θάλασσα;
Και τι ενδιαφέρον μπορεί να μας προκαλέσει μια τσούχτρα πέρα από την παρατήρηση και τη μελέτη;
Ακριβώς. Συμφωνώ απόλυτα αν οι αναλογίες του ψαρά-ουφο και του ανθρώπου-τσούχτρα έχουν κάποια βάση. Και δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι.
quote:
Με τούτο το πανωσέντονο θέλει να πει ο ποιητής ότι η ύπαρξη ούφων (και εξωγήινων) ή όχι είναι πιο πολύ φιλοσοφικό θέμα παρά επιστημονικό.
Αυτό το είχαμε αναφέρει και πιο παλιά, νομίζω πως ήταν ο wendigo, αν θυμάμαι καλά, που ανέφερε τον Ζακ Βαλέ και την διαφορετική διάσταση που έδωσε στην ουφολογία.
Τώρα και ο ψυχολόγος Κάρλ Γιούνγκ θεωρούσε τα ούφο ως αρχέτυπα, εκφράσεις της ανθρώπινης ψυχής, όπως τα σύμβολα στους μύθοους.
quote:
Θα ήθελα να συγκεντρώσω την προσοχή σας σε ένα συγκεκριμένο βίντεο.
Sagaviper, αυτό το βίντεο δεν το είχα ξαναδεί. Όλα αυτά τα βίντεα της ΝΑΣΑ από το διάστημα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως η ΝΑΣΑ δίνει διάφορες ερμηνείες για αυτά τα αντικείμενα, κομμάτια πάγου, debris κ.α.

Εχει χρησιμοποιήσει στις απανταχού επεμβάσεις της ότι τελευταίο διέθετε,(τεχνολογία stealth, εξυπνες βόμβες, και γενικά με αποιαδήποτε αφορμή δεν αφηνε την ευκαιρία να μας υπενθυμίζει,
who is the boss.
Οπότε μου φαινεται απίθανο να διαθέτει τέτοια τεχνολογία και να μην την έχει χρησιμοποιήσει ή απλά επιδείξει.
Φιλε ΟΑΝΗΣΣΕΑ υπάρχουν και άλλες πηγές ενέργειας πολύ πιο αποδοτικές απο αυτή του πετρελαιου και των παραγώγων του.
quote:
Σκεφτείτε ότι κάτι που περνά τόσο κοντά στη γη όπως ένας μετεωρίτης ή ένα σκουπίδι δεν θα είχε τη ενέργεια να δραπετεύσει της βαρύτητας της γης. Θα καιγόταν. Αρα αυτά που βλέπουμε έχουν κάποιο μηχανισμό που τα κάνει να αντιστέκονται της βαρύτητας της γης και ελέγχουν την ταχύτητα τους. Είναι καθαρά κάτι μηχανικό. Τώρα αν είναι γήϊνα ή όχι δεν έχω ιδέα αλλά οι ταχύτητες που πιάνουν ξεπερνούν ότιδηποτε έχουμε δηλωμένο.
Γνωρίζεις ποσοι μετεωρίτες χτυπουν την γή κάθε ημέρα;
2739-2760.
Οι παραπάνω περνουν και καταστρέφονται στην ατμόσφαιρα της γής ή καταλήγουν τα απομεινάρια τους στην επιφάνειά της δημιουργώντας πολυ ωραίους κρατήρες.
Υπάρχουν πάρα πολοί όμως που περνούν και δίπλα απο την ατμόσφαιρα της γής και είτε λόγω του όγκου τους, είτε λόγω της ταχύτητας και της τροχιάς δεν συγκρούονται με τη γή.
Δεν έιναι λίγες οι φορές δε, που μια βροχή διαττόντων ερμηνευεται σαν εισβολή απο UFO.
Φαντάζεσαι υλικό που θα είχαμε αν στήναμε (όπως η NASA) καμέρα στην τροχιά της γής και βιντεοσκοπούσαμε;
Βάλε σε μιά ημέρα 2740 ufo τα οποία μπουκάρανε στη γή και καμμιά 1000 αναγνωριστικές πτήσεις που δεν μπουκάρανε.
Συνωστισμός ε;
Λαμόγιο,
quote:
Πρώτο μου ουφοπόστ (και τελευταίο μάλλον).
να μην πω κι εγώ τη μ@λακία μου;
Για πες μας την,
quote:
Με τούτο το πανωσέντονο θέλει να πει ο ποιητής ότι η ύπαρξη ούφων (και εξωγήινων) ή όχι είναι πιο πολύ φιλοσοφικό θέμα παρά επιστημονικό
Μέχρι εδώ μια χαρά τα λές και μάλιστα στο παραπάνω συμφωνώ.
quote:
Οσο για μηχανές του χρόνου και τα τοιαύτα, με φαίνονται μπούρδαι, μία είναι η μηχανή και τη λένε ducati.
Τελικά δεν γλίτωσε, την είπες την μ@λακία σου.
SUZUKI B-KING είναι το μέλλον μεγάλε.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
quote:
Sagaviper, αυτό το βίντεο δεν το είχα ξαναδεί. Όλα αυτά τα βίντεα της ΝΑΣΑ από το διάστημα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως η ΝΑΣΑ δίνει διάφορες ερμηνείες για αυτά τα αντικείμενα, κομμάτια πάγου, debris κ.α.
Αλήθεια, ότι και να είναι τελικά, πιστεύει κανείς ότι υπήρχε περίπτωση να δώσουν άλλη εξήγηση;
quote:
Γνωρίζεις ποσοι μετεωρίτες χτυπουν την γή κάθε ημέρα;
Ψύχραιμα συνάδελφε, ξέρεις κανένα μετεωρίτη να πηγαίνει μπρος πίσω;
Σε κανένα από τα βίντεο του συντοπίτη Sagaviper, δεν στέκει η θεωρία του μετεωρίτη. Είπαμε, όχι και έτσι...
Και βεβαίως και η θεωρία του ΟΑΝΝΗΣΕΑ, τώρα που την σκέφτηκα, είναι επποιηκός, Γελοία!
Ακόμα και να είχαν την απαιτούμενη τεχνολογία, τη γύρευαν τόσα πολλά σκάφη εκεί πάνω; Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα σου φίλε μου. Ε;
Για πες...

ΤΟ βίντεο που εννούσα πιό πάνω ότι 'γλυστρά'(αλλάζει συχνότητα;) βρίσκεται στα 24-40 δευτερόλεπτα αυτού του βίντεο. Από που έρχεται το σκουπίδι αυτό;; Η κάμερα βιντεογραφει τη Γή (fixed focus) και το ύποπτο σκουπίδι απλώς κάνει fade-in. Από που έρχεται και δεν φαίνεται πριν; Τι απαντήσεις θα σας ικανοποιούσαν για αυτό το ΑΤΙΑ που μοιάζει πολύ με αυτα του Tether; Θα σας ικανοποιούσε μια δικαιολογία του out of focus; Εδώ δεν κάνουν ούτε ζούμ-ιν ούτε ζούμ-άουτ. Μήπως μετεωρίτης;; Φαίνεται να αλλάζει το αποτύπωμα ενέργειας του το ΑΤΙΑ αυτό. Δεν ήταν ορατό πριν αλλάξει συχνότητα και να εμφανιστεί ξαφνικά στη σωστή συχνότητα για να το βιντεογραφήσουμε.
Ρε PREDATOR θα σου πρότεινα να δείς την αρχή του πιό πάνω βίντεο τα αρχικά δευτερόλεπτα και να μου πείς αν νομίζεις το αντικείμενο που αλλάζει γωνιά τόσο γρήγορα είναι ένας από τους δορυφόρους μας.
PREDATOR
«Το θεμα ειναι οτι το βιντεο δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας, ωστε να καταλαβουμε καλυτερα τι ειναι (αληθεια γιατι? οταν ειναι τετοιου περιεχουμενου, ολα τα βιντεο με ΑΤΙΑ ειναι τραγικης ποιοτητας... ενω καποια αλλα βιντεο με απλες καμερες παλι... εχουν εξαιρετικη ποιοτητα?...τι παιζεται με αυτο?)»
Αν επιθυμείς να το ερευνήσεις εκτενέστερα μπορείς να κατεβάσεις τόρρεντς πολύ πιό καθαρά ρε PREDATOR. Είναι τεράστια η διαφορά πιότητας και όπως βλέπεις σε ένα θέμα σαν κι αυτό καλύτερα να κατεβάζουμε το πιό καθαρό που μπορούμε να βρούμε.
A. Kircher
«Όλα αυτά τα βίντεα της ΝΑΣΑ από το διάστημα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως η ΝΑΣΑ δίνει διάφορες ερμηνείες για αυτά τα αντικείμενα, κομμάτια πάγου, debris κ.α.»
Όλα τα βίντεο από τις κάμερες της ΝΑΣΑ έχουν ενδιαφέρον φίλε. Το ότι μας σερβίρουν τις εξηγήσεις τους δεν σημαίνει ότι έχουν δίκιο. Εξάλλου μιλάμε για τη ΝΑΣΑ(δεν νομίζω ότι όλοι οι καλοί οι επιστήμονες βρίσκονται στη ΝΑΣΑ). Λίγη ιστορία να διαβάσουμε αυτής της 'εταιρίας' μπορούμε άνετα να υπολογίσουμε μια πιθανή αντίδρασή τους σε έτσι θέμα. Αν θες βαλε headphones φίλε και άκουσε στο audio τις διάφορες συζήτήσεις μεταξύ αστροναυτών και κέντρου. Και αυτά βοηθούν πολύ. Επίσης θα σου πρότεινα να παρακολουθήσεις το Secret NASA Transmissions - Smoking Gun (2001) να δείς καθαρά όλα αυτά τα βίντεο και πώς έφτασαν στις οθόνες μας. Είναι ένας καναδέζος υπέυθυνος o Martyn Stubbs. Οι κάμερες στο διάστημα ναι μεν βιντεογράφησαν τα ΑΤΙΑ του tether αλλά επίσης έπιασαν και πιάνουν ακόμα ενα άλλο φαινόμενο. Μικροσκοπικά ΑΤΙΑ που κινούνται με εκπληκτικές ταχύτητες. Δες το βίντεο είναι πάνω και αυτά.
TROLL
«Γνωρίζεις ποσοι μετεωρίτες χτυπουν την γή κάθε ημέρα;
2739-2760.
Οι παραπάνω περνουν και καταστρέφονται στην ατμόσφαιρα της γής ή καταλήγουν τα απομεινάρια τους στην επιφάνειά της δημιουργώντας πολυ ωραίους κρατήρες.
Υπάρχουν πάρα πολοί όμως που περνούν και δίπλα απο την ατμόσφαιρα της γής και είτε λόγω του όγκου τους, είτε λόγω της ταχύτητας και της τροχιάς δεν συγκρούονται με τη γή.
Δεν έιναι λίγες οι φορές δε, που μια βροχή διαττόντων ερμηνευεται σαν εισβολή απο UFO.
Φαντάζεσαι υλικό που θα είχαμε αν στήναμε (όπως η NASA) καμέρα στην τροχιά της γής και βιντεοσκοπούσαμε;
Βάλε σε μιά ημέρα 2740 ufo τα οποία μπουκάρανε στη γή και καμμιά 1000 αναγνωριστικές πτήσεις που δεν μπουκάρανε.
Συνωστισμός ε;»
Ρε TROLL μερικά από τα αντικέιμενα που βλέπουμε ελαττώνουν ταχύτητα και μερικά αλλάζουν απότομα κατεύθυνση(00-08 δευτερόλεπτο).
Υποστηρίζεις ότι οι μετεωρίτες μπορούν και αλλάζουν είτε ταχύτητα είτε κατεύθυνση; Για να συνεννοούμαστε.
‘Read not to contradict and confute, nor to believe and take for granted, but to weigh and consider.’
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ.
ΟΑΝΝΗΣΕΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ Sagaviper ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΗΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ.
Ασε την ψυχολογια. Η Ψυχιατρικη εξελισσεται με τρομακτικες ταχυτητες τα τελευταια 15 χρονια. Μελετες και σαφη συμπερασματα για τις αγχωδεις διαταραχες ειχαμε μολις την τελευταια δεκαετια. Το 2002 συμπεριληφθηκαν κανονικα στις ψυχιατρικες Νοσους. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας. Θα σου μιλησω σε σχεση με το θεμα ατια, εξωγηινων.
Για να φτασουμε στο σημειο να κρινουμε αν ενας αθρωπος που εχει περιεργες αντιληψεις, η μιλαει με οντα ειναι σχιζοφρενης, ψυχωσικος η οτι θελει ψυχιατρειο πρεπει να λαβουμε υποψη μας πολλους παραγοντες.
Ειναι ευκολο να χρησιμοποιεις αλογιστα και ελαφρα την καρδια ψυχιατρικους ορους για να υποστηριξεις τις αποψεις σου.
Στην πραξη δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα.
Δεν φτανει μονο καποιος να ακουει φωνες εξωγηινων για να τον χαρακτηρισουμε σχιζοφρενη! Μπορει να ειναι κι ενα απλο ψυχωσικο επεισοδιο (το οποιο θεραπευεται τωρα πια)!
Η διαγνωση σχιζοφρενεια, η βαρια ψυχωσικη συνδρομη, ειναι ενα συνολο συμπτωματων (καμια 15ρια) και θα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι οταν προχωρουμε σε διαγνωση.
Δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι ο Νταινεκεν, οι οπαδοι του και αυτοι που βλεπουν εξωγηινους ειναι αρρωστοι και τα βιβλια που πιστευουν βασισμενα σε παραλληρηματα! Αν θελεις θα σου στειλω προσωπικα μια μονο σελιδα απο το ημερολογιο ενος σχιζοφρενη για να παρεις μια ιδεα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ και ακατανοητες ιδεες!
Ουτε ενας δευτερος σχιζοφρενης δεν θα τα πιστευε αυτα!
Παρανοικη ιδεα, ειναι κατα τη γνωμη μου, μια ιδεα οταν την πιστευει μονο ενας. Σαν πολλοι δεν μαζευονται οι οπαδοι εναλλακτικων θεωριων?
Ασε που αν αρχισουμε να τους κλεινουμε στα ψυχιατρια, θα πρεπει να αρχισουμε απο τους -εκατομμυρια- Χριστιανους και τις Θεωριες τους που κι αυτες παραλογες ειναι! Εχει βασιστει μια ολοκληρη θρησκεια σε Παραφυσικα φαινομενα!
(Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα μια ωραια ιστοσελιδα που αναλυει τις νοσους, τα συμπτωματα, τη φαρμακολογια κλπ. Διαβαζεται πολυ ευκολα.
www.psynet.gr).
Πριν 10 χρονια επεσε στα χερια μου ενα βιβλιο με μαρτυριες ανθρωπων που ισχυριζονταν οτι ειχαν ερθει σε επαφη με κατοικους απο αλλους πλανητες. Οχι σε επιπεδο τηλεπαθειας, φωνων απο το υπερπεραν κλπ. Μιλαμε για επαφη τετ-α-τετ!!!! (δεν θυμαμαι τιτλο, το εδωσα πισω). Μεχρι και φωτογραφιες με τους "νεους" φιλους δημοσιευαν.
Διαπιστωσα το εξης λοιπον: Οτι αυτοι οι ανθρωποι ειχαν ζωη, τις δουλειες τους, ηταν αψογοι οικογενειαρχες, ειχαν φιλους κλπ.
Οι σχιζοφρενεις δεν εχουν επαφη με το περιβαλλον, δεν δουλευουν, δεν εχουν φιλους, δεν μπορουν να δωσουν συνεντευξη, δεν μπορουν να γραψουν βιβλιο!
εχω πολλα στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη να γραψω πανω στο θεμα αλλα δεν εχω πολυ χρονο δυστυχως. Θα τα γραφω λιγα λιγα.
δυο πραγματα μονο
1--Ηδη σε καποιες χωρες της Ευρωπης ιδρυονται εδρες Παραψυχολογιας στα Παντεπιστημια (Ολλανδια, Σουηδια κ.α). Ας δουμε με καλο ματι αυτη την προσπαθεια που θα μας βοηθησει να κατανοησουμε αυτα τα φαινομενα που εχω την υποψια οτι εχουν αμεση σχεση με την ψυχιατρικη και ψυχολογια.
2-- συμφωνω μαζι σου στο θεμα θεασης ατια... πιστευω οτι το 95% απο αυτα που μπορει να δουν τα ματια μας ειναι γηινης προελευσης. Απο τα χιλιαδες λινκς που ειχε βαλει ο ΠαΝο σε αλλο θεμα ξεχωρισα ενα σχετικο με τα Αγρογλυφικα, δειχνει 2 φωτεινες μπαλες να "ζωγραφιζουν" τα σχηματα!! Πειτε μου οτι το ειδατε!! δεν το εχω εδω το λινκ, το εχω κρατησει στον Υπολογιστη του σπιτιου.
Θα το βαλω το βραδυ.
Παιδια συγγνωμη αλλα δεν εχω συγγραφικο ταλεντο, προτιμω να τα λεω παρα να τα γραφω!!
Λοιπον, για το βιβλιο που με ρωτας, αυτο που εχω μπροστα μου ειναι ο συνοπτικος οδηγος για τις Αγχ.Διαταραχες (2003, εκδοσεις Βαγιονακης), δεν ξερω αν υπαρχει στα βιβλιοπωλεια, αυτα συνηθως ειναι προσφορες φαρμακευτικων εταιρειων (ναι, κανουν και καλες πραξεις που και που).
Δωστε μου τα φωτα σας!
Edited by - vanillic on 06/02/2007 00:46:19
Από σάββατο μεριά ή όποτε μπορεσω να μπω μέσα στο κέρατο μου...
ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .
quote:quote:
Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής (αφνής που ξέρουμε σήμερα), είναι κάργα απίθανο να μας επισκευτεί ένας τύπος από άλλο πολιτισμό, γαλαξία, αστερισμό και ξερωγωτιάλλο, μόνο και μόνο γιατί (όπως παραστατικότατα μας τα λέει ο συμπαθέστατος κ. Σιμόπουλος) υπάρχει το «φράγμα» της ανώτατης ταχύτητας του φωτός.Σε αυτό ακριβώς είναι που έχει κολήσει η ουφολογία από το 1950 μέχρι σήμερα. [/quote]
Ποια ουφολογία έχει κολλήσει; Της επιστήμης μπορεί αλλα η ουφολογεια της θρησκείας όχι μονο που δεν έχει κολλήσει αλλα προχωράει με γρήγορους ρυθμούς!
Μήπως τελικά αγαπητοί μου φίλοι έχετε ‘κολλήσει’ στην επιστημονική ουφολογια και δεν μπορείτε/θέλετε να δείτε τα αληθινά U.F.O.;
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Αγαπητή vanillic, το τελευταίο βίντεο, μπορεί να αμφισβητηθεί εύκολα. Και μην αρχίσετε πάλη τα...ψυχολογικά.
quote:
Μήπως τελικά αγαπητοί μου φίλοι έχετε ‘κολλήσει’ στην επιστημονική ουφολογια και δεν μπορείτε/θέλετε να δείτε τα αληθινά U.F.O.;
Φίλε μου...φίλε μου, UFO, έχουν παραδεχτεί όλοι ότι υπάρχουν, αν εννοείς εξωγήινα, είναι άλλη κουβέντα.
Αλήθεια τι εννοείς, ότι της θρησκείας προχωράει με γοργούς ρυθμούς...δεν το κατάλαβα.
quote:
ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .
Καθόλου απίθανο φίλε Open Mind, προκειμένου να εξευτελίσουν το θέμα, κάνουν τα αδύνατα, δυνατά!!!

Πάντως εγώ μαζί σου.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΕΙΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΑΡΣΑΣ Η ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΤΙΑ.
el.elyon ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΤΟ.
Ακόμα και ένα αξιόλογο να δει κανείς, είναι ποιο εύκολο να το κατατάξει στις ΜΠΟΥΡΔΕΣ, παρά στα σοβαρά...
Ακόμα και να δεις κάτι δεν μπορείς να το πεις, αν είσαι σοβαρός....ξέρεις τι θα πουν όλοι; Άστο καλύτερα...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ.