ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Schwabe64 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
stavros77Μέλος
04/03/2008, 17:32:11
Καλά για το τι τέλος θα έχει ο καθένας μας αυτό το ξέρει μόνο ο Κύριος. Νομίζω δεν είναι σωστό να ταμπελοποιούμαστε ως "πιστοί" ή "άπιστοι". Όλοι μας είμαστε χρεοφειλέτες απέναντι Του, αλλός λιγότερο άλλος περισσότερο, δεν συμφωνείς Μιχάλη?

Η μετάνοια σώζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό όπως έσωσε και τον ληστή
Μπορεί ένας "άπιστος" να επιζήσει και να πεθάνει ένας "πιστός".
Τις έγνω νουν Κυρίου?

Εμείς ας είμαστε κοντά Του και όλα τα άλλα είναι δική Του υπόθεση.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

04/03/2008, 19:24:52
Stayros 77 & MIAHL32, μοιάζει να αγχώνεστε πολύ για το ποιος και τι θα γίνει, δεν χρειάζεται…. Το θέμα είναι να αξιωθούμε να ζήσουμε μετά τον Γενικό ( δηλ. τον3ο Παγκόσμιο) και όπου και να είμαστε θα είναι καλά. Δεν θα υπάρχει αδικών και αδικούμενος, πλούσιος και φτωχός, αυτόν τον κόσμο όχι για τα πλούτη του, αλλά γιατί θα κατοικεί ο Θεός μαζί τους και γι’ αυτό σας λέω ότι τώρα είναι κι ο αντίχριστος.
Δεν είναι θέμα κόντρας, όταν σας λέει κάτι κάποιος, κοιτάξτε το πρώτα και μετά τοποθετείστε…
Μιχαήλ 32, για κανέναν άνθρωπο δεν θα ευχόμουνα κακό, ούτε για τον χειρότερο, γιατί ο Κύριος ημών μίλησε για αγάπη…. Αλλά έχει γραφτεί ότι ο βασιλιάς που θα’ ρθει, θα ξεκινήσει να σφάζει κληρικούς ( σαν τον εν λόγω μασώνο πατριάρχη), όπως επίσης και ότι οι κληρικοί θα είναι οι χειρότεροι τους τελευταίους καιρούς (χρόνια)… ‘Οπως επίσης ξέρω ότι η Γιαννάκου είναι μασώνα ,αν εσένα δεν σε πειράζει, πρόβλημα σου...
Ναι φίλε Σταύρο χιλιάδες χρόνια…, έχεις αντίρρηση μήπως;…
Την Αγία Γραφή να μην την έχεις απλά, αλλά να την διαβάζεις κιόλας, αν σ’ αφήνει ο εγωϊσμός σου…
Μιχαλάκη, θα έρθει η ώρα που θα μετανοιώσεις για τον δικό σου κακό καιρό, προφητέυω… Εγώ σου το είπα, γιατί οι πιστοί των εσχάτων χρόνων δεν πρέπει να είναι φαρισαίοι, σαν αυτούς που σταύρωσαν τον Χριστό…
Καλύτερα λέει να είστε κρύοι ή ζεστοί ότι τους χλιαρούς «θέλω εμμέσει εκ του στόματος μου» κι ο νοών νοήτω…Προφήτης δεν μπορεί να το παίξει κανείς, αλλά όπως είπε κι ο Κύριος ημών «ουδείς προφήτης στον τόπο του» όταν οι κάτοικοι της Γαλιλαίας δεν τον δέχτηκαν. Αν ξέρεις το χωρίο, τότε καταλαβαίνεις και τι θέλω να πω…
Αγαπητέ Ρομιέ, χαίρομαι που μας ταυτοποιήσαν τόσο πολύ, πάει να πει ότι είμαστε κοντά τη διανοία, αλλά αυτό το κατάλαβα από το πρώτο σου μήνυμα… …Υπομονή, φίλε και θα’ ρθει η ώρα… «Και προφητεύσουσιν υιοί και θυγατέρες», κατά τας γραφάς…
stavros77Μέλος
04/03/2008, 19:39:06
Προφανώς trexagireve είσαι παλαιοημερολογίτης, για να βρίζεις τον πατριάρχη.
Θεωρείς ότι κατέχεις την αλήθεια εσύ και οι εκπεσόντες "ιερείς" οι οποίοι αποκοπήκαν από την χάρη της αποστολικής διαδοχής.

Αν είχες Άγιο Πνεύμα θα φαινόταν και από τα λεγόμενα σου.
Τουναντίον, μόνο ταραχή προκαλείς στον συνομιλητή σου. Κατηγορείς, καταριέσαι (βλέπε Γιαννάκου) υπερηφανεύεσαι ότι κατέχεις όλη την αλήθεια και υποβαθμίζεις τους άλλους.

"Ο αγαθός άνθρωπος εκ του αγαθού θησαυρού της καρδίας προφέρει το αγαθόν και ο πονηρός εκ του πονηρού προφέρει το πονηρόν εκ γαρ περισσεύματος καρδίας λαλεί το στόμα αυτού" Λουκας 6,45

Έτσι εξηγούνται όλα.....
Ας κρίνουν τα παιδιά εδώ στο forum μόνοι τους.
Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω έτσι, έπρεπε να σε αποκαλύψω για να μην πλανήσεις και κανέναν άλλον. Μετανόησε πριν είναι αργά.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

04/03/2008, 20:42:00
Φίλε Σταύρο 77, φίδι είσαι με τέτοιο δηλητήριο και ρουφιάνος αποδείχτηκες!!!
Επιμένεις ότι είσαι χριστιανός;
Λυπάμαι πολύ για σένα που η περηφάνεια σου και ο εγωϊσμός σου σε τυφλώνουν...
Θα' ρθεί η ώρα που θα μετανοιώσεις πικρά για όσα έγραψες εναντίον μου, κι όχι από μένα ύπάρχει Θεός και βλέπει...
Το μίσος σου δείχνει πόσο χριστιανός είσαι.Εσύ διαφωνείς με τους αγίους και το κακό είναι ότι το ξέρεις...
" Είπεν άφρων εν τη καρδία αυτού..."; Θα δεις σύντομα τα του Θεού και θα δεις και τις δικές σου επιλογές που θα σε εντάξουν...
Ινα πλανηθούν και πολλοί από τους πιστούς..
Ανήκεις στους χλιαρούς και θα έχεις ανάογη αντιμετώπιση από τον Θεό...Ναι στο λέω εγώ...