ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ερωτικα δεσιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ερωτικα δεσιματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skiouraki24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
skiourakiΝέο Μέλος
22/09/2009, 22:31:22
θα ηθελα να μαθω για συγκεκριμενο ξορκι το οποιο ανηκει στα ερωτικα δεσιματα...το ξορκι λεγεται καπαρωμα-καπρονι δενει......στα αληθεια μπορει να πιασει αθτο και αν ναι γινεται να λυθει?
23/09/2009, 10:02:53
quote:

θα ηθελα να μαθω για συγκεκριμενο ξορκι το οποιο ανηκει στα ερωτικα δεσιματα...το ξορκι λεγεται καπαρωμα-καπρονι δενει......στα αληθεια μπορει να πιασει αθτο και αν ναι γινεται να λυθει?

Σοβαρά πράγματα σ'απασχολούν βλέπω!!!

Ε! Ρε τι πάθαμεεεεε!!!!

soul

skiourakiΝέο Μέλος
23/09/2009, 11:14:35
akou file mou gia na asxolhthw me auta shmainei oti yparxei sovaros logos....esy loipon afou den hkseres sxetika kati me ayto den tha eprepe kan na apanthseis gt den se afora ti pisteueis o kathenas edw mesa....eyxaristw
23/09/2009, 13:00:49
σε λίγους μήνες θα ήμαστε στο 2010 και ακόμη άτομα πιστεύουν σε ξόρκια

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

23/09/2009, 13:37:33
quote:

akou file mou gia na asxolhthw me auta shmainei oti yparxei sovaros logos....

Σοβαρότατος , αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!

Προσωπικά είμαι απόλυτα σίγουρος , ότι έχεις σοβαρούς λόγους και προσωπικά προβλήματα και δεν ειναι καθόλου τυχαίο...!

Καλή τύχη!!!

soul

23/09/2009, 15:59:27
skiouraki, σε καλωσορίζω στους διαλόγους του esoterica.

Προφανώς είσαι γυναίκα (κορίτσι για την ακρίβεια) και προφανώς σε απασχολεί αυτό το θέμα λόγω κάποιου αγοριού.

Όμως αυτή η θεματική ενότητα, δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους θέματα, όπως ίσως, μπορείς να διαπιστώσεις, ρίχνοντας μια ματιά στη θεματολογία.

Αν θέλεις να μάθεις κάποιο "ξόρκι" για να το αναλύσεις, να μάθεις την προέλευσή του ή πού ανάγεται, υπάρχει ενότητα που εκεί, αυτό το θέμα, θα ήταν πιο συμβατό με το ύφος της.

Αν, απ' την άλλη, θέλεις να βρείς τρόπους για να φέρεις και να κρατήσεις κοντά σου κάποιον ή να τον απομακρύνεις από κάποιο άλλο πρόσωπο, νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι ου δεν έχουν να κάνουν με ξόρκια, αλλά με συμπεριφορές και επικοινωνία.

Εν γένει, εδώ δεν θα βρείς ανθρώπους (πλην ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων) που παίρνουν στα σοβαρά τέτοια "κόλπα", άρα δεν θα βοηθηθείς αρκετά ώστε να πετύχεις τον σκοπό σου.

Καλό σου απόγευμα.

Υ.Γ. Αν, παρ' όλα αυτά, θεωρείς ότι πρέπει να αντιμετωπισθεί σοβαρά το "αίτημά σου" θα πρέπει να κάνεις γνωστούς τους λόγους για τους οποίους σε απασχολεί κ΄τι σαν αυτό.

Να δώσεις δηλαδή, λόγο στους αναγνώστες να το αντιμετωπίσουν ανάλογα με το βάρος του.
Αυτό το νόημα έχει το εισαγωγικό μήνυμα κάθε θέματος.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

23/09/2009, 21:19:22
Με καλύπτει απόλυτα ο συνφορουμίστας Γιαπέτ

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

24/09/2009, 02:49:07
Πρώτη φορά βλέπω σκιουράκι να γράφει σε forum

http://www.takefiveaday.com/wp-content/uploads/2008/12/squirrel.jpg

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 24/09/2009 04:15:08

skiourakiΝέο Μέλος
24/09/2009, 14:24:06
βασικα εγω δεν πιστευα σε αυτα μεχρι που ηρθε η ωρα να το δω με τα ιδια μ τα ματια..πιστευω πωσ η κοπελα ενοσ φιλου μου τ εχει κανει μαγια για να τον κρατησει και αυτο τ εχοθν κατλαβει και οι γονεις του αλλα και ο ιδιος...λενε οτι υπαρχει ενα ξορκι που δενει τον αλλον με το ατομο που κανει αυτο το ξορκι με μια σταγονα αιμα...βεβαια θα αναρωτηθητε πωσ βαζει το αιμα?το αιμα το παιρνει απο την περιοδο τησ καθε μηνα και βαζει μια σταγονα στο φαγητο του...και επειδη κιλασ εχει σταματησει να τρωει τα φαγητα τησ μητερασ του και τρωει μονο τα φαγητα εκεινης...αυτος εχει αρχισει να καταλαβαινει διοτι θελει να την χωρισει και μολις παει να το κανει αυτο ξαναπεφτει σε εκεινη....για αυτο και εγω μπηκα στην διαδικασια να μαθω πληροφοριες σχετικα με αυτο...για αυτο σας παρακαλω παρα πολυ μην το παιρνετε για πλακα και αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο πειτε μου η καποιο site σχετικα με αυτο...
ar_iaΜέλος
24/09/2009, 15:08:59
quote:
skiouraki

βασικα εγω δεν πιστευα σε αυτα μεχρι που ηρθε η ωρα να το δω με τα ιδια μ τα ματια..

Τι είδες δλδ.....????
Γιατί αυτά που λες πως είδες είναι μόνο πως γυρνάει πάλι σε εκείνη.

quote:
skiouraki
πιστευω πωσ η κοπελα ενοσ φιλου μου τ εχει κανει μαγια για να τον κρατησει και αυτο τ εχοθν κατλαβει και οι γονεις του αλλα και ο ιδιος...λενε οτι υπαρχει ενα ξορκι που δενει τον αλλον με το ατομο που κανει αυτο το ξορκι με μια σταγονα αιμα...

Βλέπεις....? Λες "πιστεύω", δεν λες είδα.

quote:
skiouraki
βεβαια θα αναρωτηθητε πωσ βαζει το αιμα?το αιμα το παιρνει απο την περιοδο τησ καθε μηνα και βαζει μια σταγονα στο φαγητο του...κ

Εδώ μπορώ να πω ότι μας ψιλοαηδίασες...

quote:
skiouraki
αι επειδη κιλασ εχει σταματησει να τρωει τα φαγητα τησ μητερασ του και τρωει μονο τα φαγητα εκεινης...

Το ότι ίσως να είναι καλύτερη μαγείρισσα η κοπέλα από την μητέρα του σου πέρασε από το μυαλό...?

quote:
skiouraki
αυτος εχει αρχισει να καταλαβαινει διοτι θελει να την χωρισει και μολις παει να το κανει αυτο ξαναπεφτει σε εκεινη....

Μπορεί να μην του κάνει σαν χαρακτήρας αλλά να του κάνει καλό κρεβάτι και γι αυτό να μην μπορεί να ξεκολλήσει! Το σκέφτηκες αυτό....?

quote:
skiouraki
για αυτο και εγω μπηκα στην διαδικασια να μαθω πληροφοριες σχετικα με αυτο...

Εγώ θα σε συμβούλευα να μην ανακατεύεσαι σε ότι αφορά το ζευγάρι γιατί μπορεί να είναι φίλος σου, αλλά η ζωή είναι δική του και μόνο.
Μην κοιτάς τι κάνει η τι λέει η μάνα του, πεθερά είναι λογικό να μην θέλει κάποια που να μαγειρεύει καλύτερα στον κανακάρη της από εκείνη!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

24/09/2009, 15:10:41
skiouraki, έχετε αναρωτηθεί αν αυτός ο άνθρωπος τη βρίσκει με την κοπέλα, αλλά λόγω πιθανών αντιδράσεων, προφασίζεται όλο αυτό το σκηνικό;

Αν, για παράδειγμα, αντιδρά το οικογενειακό του περιβάλλον σ' αυτήν τη σχέση κι αυτός δεν έχει το θάρρος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ενδεχομένως να χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία ότι δεν μπορεί να απαλλαγεί απ' αυτήν, για να μην τον "πρήζουν" οι δικοί του.

Απ' την άλλη, λες ότι το έχεις δει με τα ίδια σου τα μάτια, αλλά η γνώση σου βασίζεται σε ισχυρισμούς και αυθαίρετα συμπεράσματα και φυσικά δε νομίζω ότι πέραν της αηδίας, μπορεί να προκαλέσει οτιδήποτε άλλο, αυτή η διαδικασία που περιγράφεις.

Αν θεωρείς ότι πρόκειται για κακή ενέργεια η οποία επηρεάζει τη σκέψη του φίλου σου, κάτι που προσωπικά θεωρώ απίθανο επειδή χρειάζονται παραπάνω "εργαλεία" από μια σταγόνα αίμα και κατάλληλη διαδικασία.

Απ' τη στιγμή που, όπως λες, το έχει καταλάβει, παύει να τον επηρεάζει, με την προϋπόθεση ότι δεν δέχεται κάτι τέτοιο και δεν πιστεύει σ' αυτά, εκτός αν τον βολεύει!!

Εννοώ ότι συνήθως, αυτές οι γιαλαντζί μαγείες, πιάνουν μόνο σε άτομα που τις δέχονται, άρα ο όποιος επηρεασμός είναι αποτέλεσμα αυθυποβολής και μόνο.

Άλλωστε τι να κάνεις έναν άνδρα που τον κρατάς δίπλα σου μ' αυτόν τον τρόπο;;;

Άντε να μείνει μαζί σου μέχρι την... εμμηνόπαυση...

Κάποτε ένας φίλος ήταν πετσί και κόκκαλο και όλοι έλεγαν ότι ήταν μαγεμένος απ' την νυν σύζυγό του, με μάγια που "οδηγούσαν" σε θάνατο κατά την ερμηνεία των "ειδικών", που ήταν μερικές γριές θεούσες του περιβάλλοντός του και έτρεχαν σε "μάγισσες" (που όλες τον έβρισκαν μαγεμένο) για να λύσουν τα μάγια.

Ο άνθρωπος, απ' ότι αποδείχτηκε (τώρα είναι μια χαρά με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους), έπασχε από νευρική ανορεξία.

Νομίζω ότι ο φίλος σου χρειάζεται συζήτηση και αποδοχή των αποφάσεών του.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

24/09/2009, 16:58:37
Σε αυτά τα θέματα skiouraki βάζεις πρώτα απ΄όλα την λογική ώστε να βγάλεις μια άκρη.

Από αυτά που γράφεις θα σου πω τι νομίζω ότι γίνεται.

Η μάνα ζηλεύει και θέλει να κρατήσει τον γιο της, όσο και να σου φαίνεται περίεργο.
Η μάνα μίλησε για το ξόρκι και το αίμα, το οποίο έχει βάση, και παρέσυρε το παιδί να υποστηρίζει τα ίδια. Εάν ήταν τόσο εύκολο να παρασύρεις άνθρωπο τότε όλες οι ταλαίπωρες που τρέχουν στις μάγισσες θα είχαν γλιτώσει πολύ χρήμα.

Πες στον φίλο σου για ένα χρονικό διάστημα να τρώει τα φαγητά της μητέρας του, να πει ότι πλέον δεν τρώει από την κοπέλα γιατί δεν θέλει να τον υποβάλλουν αλλά να συνεχίσει να είναι μαζί της φανερά. Είναι σίγουρο ότι θα ξαναμπείς να ρωτήσεις για ένα άλλο ξόρκι, άσχετο με το φαγητό, το οποίο πάλι ανακάλυψε η μάνα του. Διότι μια θα είναι το φαγητό, μια ένα άρωμα, ένα ρούχο, ένα ρολόι, και πάει λέγοντας.

Για κάντε μια δοκιμή και μας λες.

skiourakiΝέο Μέλος
24/09/2009, 18:45:26
εγω να σας πω την αληθεια δεν πιστευω σε αυτα...αλλα υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι και ετσι....το παληκαρι εχει μιλησει με δικα του ατομα εκτος των γονιων του και εχει πει οτι δεν την θελει και οτι απλα ειναι μαζι της απο υποχρεωση γιατι τ παληκαρι ειχε παθει ενα ατυχημα αφοτου ειχαν χωρισει και αυτ ηταν στο πλευρο τ μερα νυχτα και ετσι αυτοσ τ εκτιμησε και δεν θελει να βγει αυτη στο μελλον να του πει οτι ειναι αχαριστος μετα απο τοσα που εκανε για εκεινον...αλλα το κακο ειναι οτι βγηκε στο τελος και μου μιλησε για τα αισθηματα του για μενα...που ηταν κατι παραπανω απο φιλικα....γι αυτο μπηκα και εγω σε αυτες τις σκεψεις...εγω ομως απλα να τον βοηθησω θελω μονο και δεν εχω σκοπο ποτε να μπω αναμεσα σε ενα ζευγαρι..απλα πιστευω να καταλαβαινετε ποσο μπερδεμα ειναι ολο αυτο....και δεν νομιζω ξαφνικα η μανουλα του να ειπε αυτα στο ξεκαρφοτο και απο μονη τησ....ρωτησε και εμαθε τωρα απο την αλλη δεν ξερω ισως να ειναι ολα αυτα αληθεια αλλα ισως και οχι..
ar_iaΜέλος
24/09/2009, 22:39:56
quote:
skiouraki
το παληκαρι εχει μιλησει με δικα του ατομα εκτος των γονιων του και εχει πει οτι δεν την θελει και οτι απλα ειναι μαζι της απο υποχρεωση γιατι τ παληκαρι ειχε παθει ενα ατυχημα αφοτου ειχαν χωρισει και αυτ ηταν στο πλευρο τ μερα νυχτα και ετσι αυτοσ τ εκτιμησε και δεν θελει να βγει αυτη στο μελλον να του πει οτι ειναι αχαριστος μετα απο τοσα που εκανε για εκεινον...

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην άρεσε στην μάνα του από την αρχή και σε ερώτησή της «τι της βρίσκεις ρε παιδάκι μου? Μάγια σου έχει κάνει?» Αυτός για να την ξεφορτωθεί να της πέταξε ένα «ναι» και από εκεί και έπειτα έγινε ένα μεγάλο μπάχαλο.
Από την άλλη αν η κοπέλα του συμπαραστάθηκε έτσι, σημαίνει πως αισθάνεται κάποια πράγματα για εκείνον όπως κι αυτός για εκείνη, γιατί, κανένας δεν μένει σε μία σχέση από υποχρέωση και μόνο ξέρεις….

quote:
skiouraki
αλλα το κακο ειναι οτι βγηκε στο τελος και μου μιλησε για τα αισθηματα του για μενα...που ηταν κατι παραπανω απο φιλικα....

Ένα θα σου πω….
Δεν φαντάζεσαι τι σκαρφίζεται ένας άντρας προκειμένου να σε καταφέρει…..

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

24/09/2009, 23:02:38
ar_ia

quote:
Ένα θα σου πω….
Δεν φαντάζεσαι τι σκαρφίζεται ένας άντρας προκειμένου να σε καταφέρει…..

Σωστό κι αυτό.....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

25/09/2009, 00:29:03
quote:
εγω να σας πω την αληθεια δεν πιστευω σε αυτα...αλλα υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι και ετσι....το παληκαρι εχει μιλησει με δικα του ατομα εκτος των γονιων του και εχει πει οτι δεν την θελει και οτι απλα ειναι μαζι της απο υποχρεωση γιατι τ παληκαρι ειχε παθει ενα ατυχημα αφοτου ειχαν χωρισει και αυτ ηταν στο πλευρο τ μερα νυχτα και ετσι αυτοσ τ εκτιμησε και δεν θελει να βγει αυτη στο μελλον να του πει οτι ειναι αχαριστος μετα απο τοσα που εκανε για εκεινον...αλλα το κακο ειναι οτι βγηκε στο τελος και μου μιλησε για τα αισθηματα του για μενα...που ηταν κατι παραπανω απο φιλικα....γι αυτο μπηκα και εγω σε αυτες τις σκεψεις...εγω ομως απλα να τον βοηθησω θελω μονο και δεν εχω σκοπο ποτε να μπω αναμεσα σε ενα ζευγαρι..απλα πιστευω να καταλαβαινετε ποσο μπερδεμα ειναι ολο αυτο....και δεν νομιζω ξαφνικα η μανουλα του να ειπε αυτα στο ξεκαρφοτο και απο μονη τησ....ρωτησε και εμαθε τωρα απο την αλλη δεν ξερω ισως να ειναι ολα αυτα αληθεια αλλα ισως και οχι..

Πρώτα απ όλα η κατάσταση που περιγράφεις έχει κάθε λογικό στοιχείο που να την καθιστά μια Απολυτα Φυσιολογική Κατάσταση.

Δεύτερον. Αν όντως είναι μάγεια δεν έχω ιδέα πώς να τα λύσεις αλλά αυτό που ξέρω απ τις έρευνές μου είναι οτι όσα ξόρκια "έρωτα" υπάρχουν, δεν είναι καθόλου "έρωτα" αλλά δημιουργούν στο "θύμα" ένα δεσμό λαγνείας ή πορνείας με το άτομο που ο "μάγος" επιθυμεί.. ένα δηλαδή αρρωστημενο δεσμό.. αυτό..

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 25/09/2009 00:32:16

skiourakiΝέο Μέλος
25/09/2009, 02:58:30
απλα το μονο που θελω ειναι να ξεφυγει απο αυτη την αρρωστημενη σχεση και ελπιζω να τ κανει συντομα γιατι απο οτι βλεπω και απο οτι εχει πει και εκεινος νοιωθει δυστιχισμενος και θελει να ξαναγυρισει στην κυπρο αλλα εγω δεν θελω να φυγει για κανενα λογο...σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!!!!
25/09/2009, 14:46:46
quote:

απλα το μονο που θελω ειναι να ξεφυγει απο αυτη την αρρωστημενη σχεση και ελπιζω να τ κανει συντομα γιατι απο οτι βλεπω και απο οτι εχει πει και εκεινος νοιωθει δυστιχισμενος και θελει να ξαναγυρισει στην κυπρο αλλα εγω δεν θελω να φυγει για κανενα λογο...σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!!!!

eM!!ΓΙΑΤΊ να φύγει το παλληκάρι???

Δεν θέλει το σκιουράκι , να μπεί στο ζευγάρι...απλά απο ενδιαφέρον και ανιδιοτελή φιλία κινείται...άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει και φροντίζει για όλους τους φίλους του...!!

Να σου πώ κάτι , σκιουράκι?

-Ήμουν σίγουρος απο την στιγμή που διάβασα το θεματάκι σου , για την καταληξή του(ως προς τι κρυβόταν πίσω απο το όλο ενδιαφέρον σου)..απλά περίμενα και επιβεβαιώθηκε το ανιδιοτελές ενδιαφέρον σου!

Να πάς σε τίποτα χαρτορίχτρες και σε μέντιουμ με την γυάλα και αν δεν λυθεί το προβλημά σου σε κανα παππά να σε διαβάσει ή σε κανα ψυχίατρο να σου κάνει ψυχανάλυση...ρε το σκιουράκιιιιιι!!!!

Και αν δεν έχεις αποτελέσματα...είσαι για πολλές κλωτσιές..

soul

samuel1974Μέλος
26/09/2009, 11:36:22
Προτείνω να τον ποτίσεις κι εσύ με το αίμα της περιόδου σου, ώστε να τραβηχτεί απο την άλλη. Για να πιάσει το ξόρκι, μη του βάλεις μόνο μία σταγόνα, αλλά ένα ολόκληρο φλυτζάνι απο σκοτωμένο αίμα μέσα στη φασολάδα.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ
26/09/2009, 12:38:50
O - M - G
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΑΜΟΥΕΛ!!

Καλώς μας όρισες χαχ!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 26/09/2009 12:43:01