- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
notis_29Μέλος
Βασίλισσα Δίσκος. Είναι γλυκιά, γοητευτική, στοργική γυναίκα πρακτική, ήσυχη και σπιτίσια, αλλά φιλόδοξη σε ωφέλιμα ζητήματα. Ανόητη, δουλική και ιδιότροπη, όταν είναι δυσμενής, χαρακτηρίζεται επίσης δύσθυμη και με μια τάση προς τη διαφθορά.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

notis_29Μέλος
Πρίγκιπας Δίσκος. Ο Πρίγκιπας εκφράζει ένα νέο άντρα ενεργητικό και φιλόπονο. πρακτικό και ικανό. σε ήπια μορφή. 'Έχει την τάση να ενοχλείται με άτομα που εμφανίζουν μεγαλύτερη πνευματικότητα και παρόλο που δεν είναι οξύθυμος, αν θυμώσει δεν κατευνάζεται εύκολα.

FlexableΝέο Μέλος
Καλημερα σας!!!!!!
Απο τα πιο γοιτευτικα Μυστικιστικα καιπεριεργα Decks !!!!
Προσεξτε στον ασσο Των Δισκων !!!!Εχη Την Υπογραφη Του ΣυγγραΦεα Τμ Μεγα Θηριο και στοισ Εγγλεζικες Εκδοσεις
εινε επισης στα ελληνικα!!
Αγαπημμενο Deck Το οπιο εμεναπροσωπικα με εμπνευσε αμεσως Μωλις το επιασα!!!
ε ατμα:))))) ???
Απο τα πιο γοιτευτικα Μυστικιστικα καιπεριεργα Decks !!!!
Προσεξτε στον ασσο Των Δισκων !!!!Εχη Την Υπογραφη Του ΣυγγραΦεα Τμ Μεγα Θηριο και στοισ Εγγλεζικες Εκδοσεις
εινε επισης στα ελληνικα!!
Αγαπημμενο Deck Το οπιο εμεναπροσωπικα με εμπνευσε αμεσως Μωλις το επιασα!!!
ε ατμα:))))) ???
Do what thou wilt ..... will shall be the whole of the law !!!!
P.s
Κατα Crowley δεν υπαρχουν αναποδες καρτες !!!! οι συνδιασμοι των αρνιτικων αποδοσεων
ερχοντε μεσω τον πλανιτικων συνδιασμων των καρτων
notis_29Μέλος
Τα ταρό των Ράιντερ-Γοuέιτ
Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κλασικό Ταρό, αυτή η διάκριση ανήκει στην τράπουλα που επινόησε ο Βρετανός συγγραφέας και αποκρυφιστής Άρθουρ 'Εντουαρντ Γουέιτ. Οι ιδέες του Γουέιτ υλοποιήθηκαν από μια νεαρή Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, την Πάμελα Κόλμαν Σμιθ. Tο αποτέλεσμα ήταν μια τράπουλα που κυκλοφόρησε το 1910 στο Λονδίνο από την εταιρία Ράιντερ και Υιός, απ' όπου και ο τίτλος Ράιντερ-Γουέιτ, Παραμένει η πιο δημοφιλής τράπουλα Ταρό στον κόσμο.
Ο Γουέιτ ισχυρίστηκε πως είχε ξεκαθαρίσει την τράπουλα από πολλά ακατανόητα που είχαν προηγουμένως ζωγραφιστεί στα χαρτιά. Ήταν δηλωμένος μυστικιστής και περιφρονούσε τη μαντική αν και έδινε κι ο ίδιος προβλέψεις σε όσους του το ζητούσαν.
Η σειρά των Σπαθιών, συμβόλου της μορφής και της ύλης, είναι η σειρά του αέρα, που αντιπροσωπεύει γενικά το ορθολογικό, τη λογική σκέψη. Τα Σπαθιά έχουν επίσης να κάνουν με σύγκρουση, αγώνα, αναζήτηση της αλήθειας και την ανάγκη για αποφάσεις διαφοροποίησης και αποφασιστικές πράξεις. Γενικά, τα Σπαθιά είναι δυσοίωνη σειρά.Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους
Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κλασικό Ταρό, αυτή η διάκριση ανήκει στην τράπουλα που επινόησε ο Βρετανός συγγραφέας και αποκρυφιστής Άρθουρ 'Εντουαρντ Γουέιτ. Οι ιδέες του Γουέιτ υλοποιήθηκαν από μια νεαρή Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, την Πάμελα Κόλμαν Σμιθ. Tο αποτέλεσμα ήταν μια τράπουλα που κυκλοφόρησε το 1910 στο Λονδίνο από την εταιρία Ράιντερ και Υιός, απ' όπου και ο τίτλος Ράιντερ-Γουέιτ, Παραμένει η πιο δημοφιλής τράπουλα Ταρό στον κόσμο.
Ο Γουέιτ ισχυρίστηκε πως είχε ξεκαθαρίσει την τράπουλα από πολλά ακατανόητα που είχαν προηγουμένως ζωγραφιστεί στα χαρτιά. Ήταν δηλωμένος μυστικιστής και περιφρονούσε τη μαντική αν και έδινε κι ο ίδιος προβλέψεις σε όσους του το ζητούσαν.
Η σειρά των Σπαθιών, συμβόλου της μορφής και της ύλης, είναι η σειρά του αέρα, που αντιπροσωπεύει γενικά το ορθολογικό, τη λογική σκέψη. Τα Σπαθιά έχουν επίσης να κάνουν με σύγκρουση, αγώνα, αναζήτηση της αλήθειας και την ανάγκη για αποφάσεις διαφοροποίησης και αποφασιστικές πράξεις. Γενικά, τα Σπαθιά είναι δυσοίωνη σειρά.

notis_29Μέλος
Άσος Σπαθί. Πολύ ισχυρό χαρτί. Σχετίζεται με το θρίαμβο, την κατάκτηση, τα υπέρτατα άκρα, καθώς και με έναν πολύ, παθιασμένο έρωτα ή μίσος.

notis_29Μέλος
Δύο Σπαθί. Το 2 υπονοεί ισορροπία, θάρρος και συναδελφικότητα, αδελφοποίηση στα όπλα, μαζί με συμπάθεια και οικειότητα.

notis_29Μέλος
Τρία Σπαθί. Το 3 προβλέπει χωρισμό, απουσία, διάσπαση, διασκορπισμό, καθυστέρηση. Ανάποδα, σημαίνει λάθη, απώλεια, σύγχυση, διατάραξη και πνευματική αποξένωση.

notis_29Μέλος
Τέσσερα Σπαθί. Η απομόνωση, η μοναξιά, η ασκητική ζωή, η ετοιμότητα, η εξορία, η φυλακή και ο θάνατος είναι αυτά που προοιωνίζονται από το 4. Όταν είναι ανάποδα, σημαίνει σοφή διαχείριση, προνοητικότητα και προφύλαξη.Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

notis_29Μέλος
Πέντε Σπαθί. Τα χαρακτηριστικά του 5 είναι υποβιβασμός, ατιμία, καταστροφή και απώλεια. Οι σημασίες εντείνονται σε ανάποδη θέση του χαρτιού αλλά. με προσθήκη δυσάρεστων συσχετισμών όπως ο θάνατος και η ταφή.

notis_29Μέλος
'Έξι Σπαθί. Το 6 δείχνει μονοπάτι ή δρόμο, ένα πέρασμα σε νερό, έναν αγγελιοφόρο, ένα τέχνασμα. Ανάποδα, προβλέπει εξομολόγηση, δήλωση ή δημοσιότητα.