- Αόρατος Άνθρωπος - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
εκτίμηση
εκτίμηση
εκτίμηση
Κ.Τ.
Η ΕΣΤΩ ΑΝΕΛΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Don't Try to Give Days in your Life, just try to Give Life in your Days

Ακούστε το παρακάτω.
Έγινε στο τμήμα φυσικού στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
<<Πέφτει>> θέμα στην εξεταστική του 4ου έτους κρίσεως και ρωτάει.Πιστεύεται πως υπάρχει αόρατος άνθρωπος, και αν ναι μπορεί να μας δεί;
Μια από τις απαντήσεις:
Δεδομένου ότι υπάρχει αόρατος άθρωπος και δεν είναι κάποιο πνεύμα ή κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μας δεί.Ο λόγος;
-Για να μας δεί σημαίνει ότι η ακτινοβολία που πέφτει πάνω μας ανακλάται στα μάτια του και μας βλέπει.
- Αν όμως συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μπορούμε να βλέπουμε και εμείς τα μάτια του αφού η ακτινοβολία που θα έπεφτε στα μάτια του για να μας δει θα ανακλώνταν και στα δικά μας.
Αυτά έτσι για αρχή περιμένω τις δικές απόψεις πάνω στο θέμα. Ας μην είναι απαραίτητα βασισμένες στη λογική αλλά και στο υπερφυσικό...
Λοιπόν;
Πολλοί φιλούν τα χέρια που θα θελαν να δουν κομμένα!
quote:
Λοιπόν;
ΚΑΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΟΝΟΥΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ
ΑΥΤΑ.........
Εξάλλου η αίσθηση της όρασης στον άνθρωπο δεν έχει και την τιμητική της...
Άσε που δε ξέρουμε όλα τα είδη ενέργειας ακόμα...Η θερμοδυναμική έχει ακόμα πολλά ερωτηματικά να επιλύσει.
Φιλικά
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Τι να το κάνω το γερακίσιο μάτι αν κοιτάζω και δεν βλέπω. Τι να δω; Τα πρόσωπα των ανθρώπων που συναντώ στο πεζοδρόμιο, τα φύλλα που ανοίγουν την άνοιξη, τους καρπούς που μεστώνουν το καλοκαίρι, τα πουλιά που ταξιδεύουν το φθινόπωρο, την αναμονή της νέας ζωής τον χειμώνα.
Συνήθως λέμε πως είμαστε απρόσεκτοι αλλά ουσιαστικά είμαστε τυφλοί, έστω κι αν ο οφθαλμίατρός μας δεν βρίσκει ούτε 1/20 απώλεια στην ικανότητα όρασης. Γιατί, όπως προείπα, άλλο πράγμα η ικανότητα για να γίνει κάτι και άλλο το να γίνει.
Η αξία ενός ανθρώπου δεν βρίσκεται σε αυτά που ξέρει να κάνει αλλά σε αυτά που κάνει.
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΩ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ".....
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΚΑΙΜ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.ΧΩΡΘΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ¨ΑΛΛΩΝ¨........
Edited by - osiris_myth on 17/11/2003 21:01:27
Θα ήθελα ομως, αν δε σε πειράζει, να μείνω στη λέξη 'Γραικός'.
Με τα λεγόμενα σου καταλαβαίνει κανείς, πως τους Έλληνες (αν και το Ελλάνιοι ειναι πιο σωστό), δεν πρεπει ή είναι λάθος που μας αποκαλούνε Γραικούς.
Έχω την εντύπωση πως Γραικος σημαίνει 'Ο πιο παλιός', οπότε αν ισχύει αυτο, είναι ορθός χαρακτηρισμός του γένους μας.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Ευχαριστω.
Victory or Valhalla
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΩ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΟ "ΓΡΑΙΚΟΙ" ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗΗ ΟΠΟΙΟΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΣΦΙΖΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΓΡΑΙΚΟΙ [ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ]ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΙΤΑΛΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΘΗΣΕ Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΥΝΑΨΑΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΤΣΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΜΙΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΡΑΙΚΟΥΣ, ΡΩΜΙΟΥΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΕΛΛΑΝΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....."ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ Η ΚΡΑΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ,,,,]
Edited by - osiris_myth on 18/11/2003 14:50:40
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
μια καταστροφη απειλουσε τον τοπο οπου μεγαλωσε ο ΚΑΛ-ΕΛ(καλος
ελλην ;;;;;;;) ετσι σταλθηκε σε εναν πλανητη,ο οποιος ονομαζεται ΓΑΙΑ,
σε μια πολη ,η οποια ονομαζεται ΜΕΤΡΟΠΟΛΗς ...η συνεχεια στον
ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
quote:
ΕΛΛΗΝ για μένα είναι και θα είναι για πάντα κάτι ξεχωριστό και μοναδικό σε αυτή τη Γή.Οχι γιατί το γράφουν τα βιβλία,ούτε γιατί το λένε οι σοφοί,αλλά γιατί...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΛΟΙ?ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ?ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
ΠΕΣ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ
Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
βοηθησε μας,δηλαδη τι εννοεις;;; :)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας
ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΑ
Ellhn einai opoios aisthanete Ellhn
Θα παραθέσω λόγο αλλού, και αργότερα την δική μου άποψη, πάντα μετά από παρακολούθηση της ροπής του θέματος.
Ο Σίλλερ για τον Έλληνα:
"Καταραμένε Έλληνα.
Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισοπαλία, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση!
Γιατί να σε αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;"
Αυτό το κείμενο, νομίζω ότι συνοψίζει την έως τώρα πορεία των posts σας φίλοι μου και τις αιτίες του "πολέμου" κατά του γένους μας.
Με εκτίμηση,
Mantis.