- ΜΕΡΙΚΑ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Τα χρηματα θα σου ρθουν ευκολα αλλα θα ναι καταραμενα...Αποδεδηγμενο αυτο.
ναι, οk, αλλα όπως και να το κάνουμε δεν θα είναι ούτε κλεμμένα, ούτε ματωμένα, ούτε πρέζας, ούτε της μαφίας, ούτε του χρηματιστηρίου να κουβαλάνε την κατάρα ενός λαού.
Τώρα όσο και να κλάνει η κατάρα του κακομοίρη που τον πάτησε το γκαζοζέν το 1712, μια γεννάια δωρεά στην ενορία μπορεί και να την αντισταθμίζει. Του τραβάς και ένα τρισάγιο να στανιάρει.
Δεν ξέρω ρε evil με έβαλες στη φωτιά και ψήνομαι άγρια... ξέρεις τι είναι να διαβάζεις μια ζωή "δεν αποδυκνείεται, δεν υπάρχουν στοιχεία, ο φάκελος εξαϋλώθηκε, η φωτογραφία δεν το αποτύπωσε, η κασσέτα έλιωσε" και να μπορείς να έχεις αποδείξεις ΑΜΕΣΑ, στον χώρο σου με ένα καλοπότηρο; Μπορεί να αποτελέσει αστείρευτο καύσιμο στην πορεία σου προς την αναζήτηση. Καλά και άγια η καλή θέληση και το ανοιχτό μυαλό αλλα χειροπιαστά στοιχεία; Μιλάμε για πολή ώθηση
YHVH εδειξα κανενα ειδος πανσοφου?Αλλο παλι και αυτο...Μηπως να παω να κανω εξομολογηση για την φοβερη αμαρτια που εκανα και εδωσα λανθασμενη ερμηνια για την Σολωμονικη?
quote:
1. Εγώ που την έχω διαβάσει δεν νιώθω σατανιστής, τρελός και πόσο μάλλον νεκρός!
2. Θα ήταν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση ελέγχου του χρόνου αν ο Σολομών και αυτοί που "πρόσθεσαν" γραπτά στη Σολομωνική ήξεραν τα επίθετα του γυμναστή σου από το λύκειο πριν από τόοοσα χρόνια, ασχέτως αν αυτός ήταν αρχιερέας του σατανισμού!
3. Επίσης, αν υπάρχουν σε οποιοδήποτε τέτοιο βιβλίο ασχέτως αν είναι η Σολομωνική (που προφανώς δεν είναι) "πολλά ονόματα" από την πόλη σου μόνο, ενώ αφορά όλον τον πλανήτη, θα είχε το μέγεθος του πάπυρου Λαρούς Μπριτάννικα.
Με αυτα που λες λες και μονος σου οτι ειναι και βιβλιο του Σατανισμου..Πραγμα για το οποιο με ειχες περιγελουσες την προηγουμενη φορα...Επισης αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι δεν υπαρχει μονο η αρχαια Σολωμονικη.
Και τελος...επειδη υπαρχουν ατομα στην ιεραρχια του Σατανισμου απο την πολη μου νομιζεις οτι θα υπαρχουν και εκατομμυρια αλλοι???
Χαχαχαχα....Αυτες τις μικρες πολεις πρεπει να φοβουμαστε...

gK
Ξεφευγουμεεε...

141166
quote:
ΕΒΙΛ ….ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ141166
Ρε παιδιά για να σας δείξουμε τους κινδύνους δεν το ανοίξαμε το τόπικ? Δηλαδή επιλέγεις συνειδητά γνωρίζοντας τις συνέπειες κάτι τέτοιο??? Δεν νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτοί που μιλάνε για τους κινδύνους κάτι ξέρουνε!

οπως μετακινηση αντικειμενων χωρις να επεμβαινει πανω τους καμια μηχανικη δυναμη(χωρις τιποτα να τα σπρωχνει),το λυγισμα ή παραμορφωση μεταλλων και υλικων χωρις πιεση,καθως και περιπτωσεις poltergeist.Στην ψυχοκινηση πολλοι ερευνητες περιλαμβανουν και τις «αυτο-ιασεις» (τις θεραπειες δηλαδη των ασθενειων μονο με την δυναμη της θελησης.),τις φωτοβολιες και πολλα αλλα φαινομενα που συνηθως αποδιδονται σε αγιους και εικονες Εκκλησιων.Περιπτωσεις ψυχοκινησης εχουν καταγραφει απο την αρχαιοτητα.Μια τετοια περιπτωση υπαρχει καταγεγραμμενη στις Πραξεις των Αποστολων.Οταν ο Αποστολος Παυλος και ο Σιλας φυλακιστηκαν και αλυσοδεθηκαν σε ενα κτιριο της Εφεσου,αρχισαν την νυχτα της φυλακισης τους να προσευχονται και τα μεσανυχτα οι αλυσιδες «επεσαν» και οι πορτες ανοιξαν απο μονες τους.Αν δεχτουμε βεβαια οτι οντως εγινε αυτο, ισως να εχουμε να κανουμε με περιπτωση ψυχοκινησης.Οσο για την αναφορα στο ποτηρι και την μετακινηση του σε αυτες τις τελετες που εκαναν καποιοι μην βιαζομαστε να τα αποδιδουμε σε πνευματα και μπαμπουλες.Αποκλειετε ολα αυτα να εχουν να κανουν με τηλεκινητικες δυναμεις που ενεργοποιουνται απο το ασυνειδητο του ανθρωπου.Μιλατε καποιοι εδω για πνευματα.Τι
σας κανει να πιστευετε οτι υπαρχουν πνευματα;Δηλαδη πιστευετε οτι
ηρθε καποιο πνευματακι και μετακινησε το ποτηρακι;Μηπως πρεπει
να σοβαρευτουμε λιγο.
μας λες οτι αυτοσυγκεντρωθηκαν και καταφεραν την τηλεκινηση ασχετα αν το αγνοουσαν?
δηλαδη καταφεραν να κανουν κατι το οποιο δεν περασε καθολου απο το μυαλο τους?
καταλαθος τηλεκινηση
χωρις να δωσουν "εντολη" σε καποιο αντικειμενο το εκαναν να κινειται και να αυτοκαταστρεφεται και ολα αυτα με μια απλη αυτοσυγκεντρωση η οποια εγινε ομως για αλλο πραγμα
και αν εκανε καποιος αυτοσυγκεντρωση
γιατι απο το παραδειγμα σου με τον παυλο αυτο καταλαβα μιας και αυτος προσευχηθηκε για αυτο το πραγμα δεν το εκανε επειδη σκονταψε και επεσε πανω στο κουμπι της τηλεκινησης
ακομα και ο γκελερ (δεν εξεταζουμε αν ειναι απατεωνας ή οχι αλλωστε υπαρχει και σχετικο θεμα συζητησης νομιζω) δεν μετακινουσε τιποτα καταλαθος υποτιθεται οτι εκανε καποια προεργασια πριν τολμησει κατι και φυσικα την εκανε για λογους τηλεκινησης δεν του εβγαινε ομελετα στην διαδρομη ενω πηγαινε για τηλεκινηση
μηπως πρεπει να σοβαρευτουμε λιγο?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 27/11/2003 01:30:40